2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Basın sağolsun canım. Allahım bir daha tekrarini göstermesin. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Yaşayan biriyim hiçte azalmıyor bende öyle dedim bilmemek daha kötü dedim hiç öyle değilmiş kucağındayken görüyorsun zaten

Çok merak ettim nete yarıyormuş acaba... Sadece ayrıntılı işe yarıyor onu biliyorum ikili test böyle çıktı ama amniyosentez temiz çıktı diyorsun... Doktorun dediği eee bu bi istatistik değer olabilir yanılma...

Yok canım yakın akrabalarim birebir yaşadı o sebepten karşıyım. Tabikide bende kendi fikrimi beyan ettim. Doğru ya da yanlış herkesin kendi kararı. Bu konuda rahatim. Birde ilk bebegim 9 haftalık iken kaybedince. İnan stres yapmıyorum. O nasıl olur bu nasıl olur. Çok kişinin gebeliklerine şahit oldum malum yaş 40. Eğer bebek dünyaya gelecekse kadın düşük riski ile hastanede de yatsa oluyor. Amaaaannn her şey olacağına varıyor. Benim daha büyük stresim var. Kardeşimin 20 yıllık yuvası dağıldı. Onlarla uğraşıyoruz bir yandan . Mahkeme . Ev tut. eşya bak. Bir dünya iş. Neyse gorusuruz kızçeler

canim bebekte bi sorun cikarsa buna care yok 2 li test icin diyorum ya aldircan ya dogurcan ama ayrintiliyi diyorsan onda onlem alinabilecek seyler olabiliyormus diye duydum
Aynen öyle ikili aldır yada bırak ayrıntılı ise doğar doğmaz Ne yapabiliriz yada anne karnında ameliyata kadar varabiliyor

Ayy kızlar herkes kendi biler bilir bu test olayını Rabbim yaptıranlar hayırlı sonuçlar nasi etsin sevinelim İnşallah hepimiz yavruları sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun inş biz şimdi hastaneden geldik kan sulandırıcı raporumu aldım 2 aylık tadavi yazıyor yani 6 kutu 6 kutu yazabilecek sağlık ocağı bu iyi oldu.... Sizde daha çok yazdırabilirsiniz raporu 1 kuyu çok az çünkü.. Buarada durumumuz iyi şükür progestan günde 2ye düşürdü yerleşmiş zaten dedi ikizinin zorundan dolayı sancım varmış düşmeye çalışıyormuş kalbi atmıyan.. Bakalım bidahaki kontrole kadar beklicez 10 Kasım kontrol

Yerleşmiş olmasına sevindim canım. Yakinda tâmamen bitmesi dileğiyle Allah tamamına erdirsin. Diğer sancinda İnşallah çabuk geçer.

Yerleşmiş olmasına sevindim canım. Yakinda tâmamen bitmesi dileğiyle Allah tamamına erdirsin. Diğer sancinda İnşallah çabuk geçer.
İnş canım 16 hafta ya kadar devam eder dedi ikizin diğerinin kesesi bebeğin altına gelmiş tam gösterdi bası yapıyor dedi

İhmal etme canım bi kereden bişey olmaz ama biz tedbiri bırakmayalım

Yanlismi biliyorum ikili testlerde, kalp yada akciger rahatsizliklari varsa teshis edilip tedavi ediliyor diye duymustum ?? Yanlis mi biliyorum?? Bu testler sadece teshisse tedavi amacli degilse bende yaptirmamayi dusunebilirim.

Kalbi 140 atıyormuş şu cinsiyet yorumlayanlar sizce ne oluyor acaba benim içimde yine oğlan hissi var bakalım sağlıklı hayırlı olsunda hiç bişey istemem doktor bidahaki kontrole cinsiyet derim dedi ben sormadan :)

Ocak ayinda ucak yolculugu ihtimalim vardi normal sartlarda bebek acisindan sakincali degildir dimi? 5aylik olacak cunku

Yanlismi biliyorum ikili testlerde, kalp yada akciger rahatsizliklari varsa teshis edilip tedavi ediliyor diye duymustum ?? Yanlis mi biliyorum?? Bu testler sadece teshisse tedavi amacli degilse bende yaptirmamayi dusunebilirim.
Bu defa ayrıntılı bekliceksin canım inanki o zamana kadar sabredince doktorların hepsi ayrıntılıyı tercih ediyorlar bire bir görüyorsun kime benzediğini bile renkli çünkü iç organları herşeyi görüyorsun İnş ohaftaya gelelimde.. 22 24 hafta arası yapılıyor ayrıntılı ultrasyon

Hmm ayrintili ultrasonda bi problem olup olmadigi cikiyor diyosun yani. Anladim canim o zaman ikiliye cokda gerek yokmus bakalim zaman ne gosterir

İkili testte kalp sorunu çıkmaz sadece odaları gözüküyor.. Diğer adı zeka ve spe
Bende sali gidecegim kalp atisi icin .. kasimda cinsiyet haberleri baslayacak demekki :)
evet tt İnşallah

canım yumurtlamanı ovulsayon testi ile falan takip ettin mi? normal zamanında mı yumurtladın biliyor musun?
Her ay takip ediyordum ama olmuyordu hamile kaldığım ay takip etmedim. O yuzden tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…