2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım ben de öğretmenim Geçen sene bebegimi 3.ayda kaybettiğimde kendimi çok suclamistim Keşke rapor alıp dinlenseydim vs diye Hatta anayasa referandumunda da sandik başkanıydım o gün gerçekten bitkin düşmüştüm Bunu da çok sorguladım ama doktor bunların kesinlikle alakası yok dedi Mutlaka sebepleri var üniversite araştırma hastanelerine gitsen iyi olur Geçmiş olsun Belki de geriden geliyordur ayrıca

Aynen 6+1 görünüyor şuan. Biz de dün gittik keseyi gördük ama bebek yokmuş

Çok üzüldüm canım, Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün. Çalışmanla alakalı değildir canım. Çok ağır kaldırmak gibi şeyler yapmamışsındır heralde ilk gebeliğinmiydi? Drun ne diyor? Başka bir dra daha mı gitsen ki?

teşekkürler sayende bu kondua bilgis ahibi oldum

Ikinci gemelikti ilk de kese buyumedigi icin düşmüştü

Can'ım ben yaptıracağım. Normalde hiç düşünmüyordum ama doktorum sadece ikiliyi ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmamı tavsiye etti. Doğum esnasında doktorlara acil bir durumda yardımcı olması için. Doktorum da gereksiz bir şeyler isteyecek biri değil. Ona çok güveniyorum.

Arkadaşım boğazına bal sür o aciýan yerlere sonra tülbentle sar sabaha kadar kalsın. Banada ebe kayınvalidem söylemişti bana çok iyi geliyor. Doğal çözüm dene derim. Geçmiş olsun canım

Midem çok bulanıyor çıkakartıyorum 3-4 gündür yoktu yine başladı hiç halim yok eşim il dışında kızım oyun oynamak istiyor ayakta zor duruyorum
Canim yaa Allah kolaylık versin çok zor gerçekten önüne oyuncak falan koy oturduğunuz yerden yorulmuyacak biseyler oynayın uykusu gelmedimi uyusa keşke sende dinlensen

Bende yaptıracağım ama doktorum hiçbirşey demedi ya unuttu konuşmadı benimle. Benimde aklıma sonradan geldi o an unuttum sormayı. Ptesi arayıp soracağım doktoruma bakalım ne dicek.

Iyi geceler kizlar. Benim gibi kuyruk sokumu ağrısı çeken var mı ya ? 3 gundur sanki üzerine dusmusum gibi ağrıyor. Tabikide dusmedim veya agir bir sey kaldirmadim ama otururken kalkarken çok zorlanıyorum. Normal mi acaba ? Agirlastim ondan ağrıyo diycem ama kilo filanda almadım ki. Neden oluyo fikri olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…