- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.201
Canim çalışmayla vs gerçekten alakası yok bu benim 5. Hamileligim ilk 4 u düşükle sonuçlandı. Sakin ol bu takdiri ilahi ama illaki sebebi var o yüzden iyi bi Prof bulup her açıdan inceleme isteyeceksin bi sebep bulacaklar ona yönelik tedavi olacaksın. Bizim de bebeğimiz olaçak çok şükür hamile kalabiliyoruz.[/QUOTE sizin düşük neden oldu peki benim ikisi de kese gelismedigi icin
Merhaba arkdaslar cok kötüyüm agliyorum bugun dktr gittim kese gelismems dedi düşük olablrms ilkim de düşüktü kac saatdr aglyrm acaba neden kese buyumuyor bilen var mi Ögretmenim acaba calistigim icin mi artik anlamam veremedim .
Ne zaman gittin doktora ? Suan 6+1 olmamız gerekmiyor mu zaten o zaman normal seninki Ben de daha kalp atışı için haftaya gideceğim 5+0 olmamız gereken gün keseyi gördük Hatta kese 4+4 çıktı doktor bu önemli bir şey değil dedi
Merhaba arkdaslar cok kötüyüm agliyorum bugun dktr gittim kese gelismems dedi düşük olablrms ilkim de düşüktü kac saatdr aglyrm acaba neden kese buyumuyor bilen var mi Ögretmenim acaba calistigim icin mi artik anlamam veremedim .
Aynen 6+1 görünüyor şuan. Biz de dün gittik keseyi gördük ama bebek yokmuş
teşekkürler sayende bu kondua bilgis ahibi oldumşimdi ikili testte çalışma prensibi şu şekilde oluyor,nukal kalınlık dediğimiz ense kalınlığı ölçülüyor,ayrıca kanda bazı enzim değerlerine bakılıyor,çıkan tüm sonuçlar teste özel bir veri tabanına giriliyor bunlara annenin kişisel öyküsü de ekleniyor yaşı vb. girilen tüm bu veriler doğrultusunda sistem sizin iiçin bir risk hesaplaması yapıyor. yani bunu rutin yaptırdıgımız kan testlerinin değerlendirilmesi gibi düşünmemek lazım,burda doktorun değerlendireceği birşey yok.değerlendirmeyi test için hazırlanmış özel program yapıyor.öyüzden tüm işlemleri ultrason ve kan testlerini aynı merkezde yaptırmanz gerekiyor ne yazıkki.biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir,kafana takılan birşey varsa sorabilirsin tekrar açıklarım
Aynen 6+1 görünüyor şuan. Biz de dün gittik keseyi gördük ama bebek yokmuş
Ikinci gemelikti ilk de kese buyumedigi icin düşmüştüÇok üzüldüm canım, Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün. Çalışmanla alakalı değildir canım. Çok ağır kaldırmak gibi şeyler yapmamışsındır heraldeilk gebeliğinmiydi? Drun ne diyor? Başka bir dra daha mı gitsen ki?
Can'ım ben yaptıracağım. Normalde hiç düşünmüyordum ama doktorum sadece ikiliyi ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmamı tavsiye etti. Doğum esnasında doktorlara acil bir durumda yardımcı olması için. Doktorum da gereksiz bir şeyler isteyecek biri değil. Ona çok güveniyorum.Kızlar merhaba, ikili tarama testini yaptırmayı düşünüyormusunuz? Doktorunuz bununla ilgili birşey dedimi.
Ben düşünüyorum ama doktorum birşey demedi bir dahaki randevum da Kasımda. Ne zamanlarda oluyor biliyormusunuz?
Arkadaşım boğazına bal sür o aciýan yerlere sonra tülbentle sar sabaha kadar kalsın. Banada ebe kayınvalidem söylemişti bana çok iyi geliyor. Doğal çözüm dene derim. Geçmiş olsun canımKızlar boğazlarım çok sisti Acısından uyuyamadim Sürekli sıcak şeyler içiyorum fayda yok Gündüz daha iyi gibi ama akşam gece felaket Üç gündür böyle Doktora gitsem antibiyotik verecek Gitmesem de geçmiyor daha fena oluyor ne yapsam
Canim yaa Allah kolaylık versin çok zor gerçekten önüne oyuncak falan koy oturduğunuz yerden yorulmuyacak biseyler oynayın uykusu gelmedimi uyusa keşke sende dinlensenMidem çok bulanıyor çıkakartıyorum 3-4 gündür yoktu yine başladı hiç halim yok eşim il dışında kızım oyun oynamak istiyor ayakta zor duruyorum
Can'ım ben yaptıracağım. Normalde hiç düşünmüyordum ama doktorum sadece ikiliyi ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmamı tavsiye etti. Doğum esnasında doktorlara acil bir durumda yardımcı olması için. Doktorum da gereksiz bir şeyler isteyecek biri değil. Ona çok güveniyorum.
Unutmuş olabilir Can'ım. Daha vakit var ne de olsa. Sorarsın.Bende yaptıracağım ama doktorum hiçbirşey demedi ya unuttu konuşmadı benimle. Benimde aklıma sonradan geldi o an unuttum sormayı. Ptesi arayıp soracağım doktoruma bakalım ne dicek.
Oh şükür , geçti bitti diye düşün çok kadında olabiliyor turp gibi doguruyorlar tedbirini al ama hiç canını sıkmaEve geldim simdi. Igne, serum yaptilar. Kalp atislari devam ediyor cok şükür
Ah o kuşku dolu sorular kontrolüne kadar gitmicem diye inat ettim inşallah sorun olmaz . Aynı endişeleri duyuyoruz canımcanim bendede hic belirti yok gogus hassasiyeti disinda hamile deilim sanki insan bi sorun mu var diye geciriyor aklindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?