2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim bulantılarım dün itibariyle öyle bir başladı ki sanırım bu güne kadar hayatımda hiç midem bulanmamış Bunun ne demek olduğunu yeni anladım İlk hamileliğimde çok az bulanıyormuş demek ki En sevdiğim hapur hupur yediğim şeyleri artık görmek istemiyorum hatta buzdolabını açmaya korkuyorum görmemek için
Habire limon yiyesim geliyor başka hiçbir şey değil
Hiçbir öğünde ekmeksiz doyamayan ben ekmeği ağzıma koyamıyorum şuan
Boğazlarımdaki iltihaplar da azalıyor sanırım Doktorun verdiği antibiyotiği bir sürü daha doktor ve eczacıya danışarak almaya başladım Yine de Allah'a emanet tabi her anlamda bebeğim
Allah hiçbirimize kötü şeyler göstermesin

Kızlar benim dayanılmaz bir ağrım oluyor hatta ağladım az evvel kasığımda ve bel kısmında doğum sancısı gibi acaba sezaryan olduğu için mi böyle
Benimde belim bugün çok ağrıyor. Çok korkuyorum Allah korusun bebislerimizi. Dr bana önlem amaçlı progestan vermişti. Kullanmadım hiç. Şimdi de vicdan yapıyorum kullansam mi acaba diye. Burda bi arkadaş yazmıştı sanırım. Progestan bebeğin atan kalbini durdurdu diye. Aklıma o geliyor kimdi o arkadaş böyle bişeyin aslı var mı acaba?

canım progestanı burdaki bayanların yarısı kullanıyordur emin ol Bunlardan biri de benim Sabah akşam vajinal yoldan kullanıyorum Doktor söylediyse mutlaka kullan

Gebelik diyeti uyguluyormusunuz ben düşünüyorum ama henuz baslayamadim. Kilo alimi biyerden sonra bebekle hic alakali degilmis bebek anneden alacagini aliyor zaten. Fazlasi annede kilo yapiyor o yuzden gebelikte yapilan diyetler dengeli ve saglikli beslenme acisindan gerekli diye düşünüyorum. Ilk testlerden sonra doktorada danisarak baslanmali tabi

Bulantılar ne durumda sizde? Ben açlıktan ölüyorum ama hıc bısey yıyemıyorum günde bi kere de kusuyorum afedersınız.

Ben kimseye bireysel bir sitem ettiğini düşünmüyorum ama maalesef bazı arkadaşlar üstlerine alınmışlar.
Senin bizlerden daha farklı baktığını düşünüyorum bu olaylara, çünkü sağlıkçısın ve dediğine göre bir çok vaka ile karşılaşmışsın. Ben yazdıklarından faydalanmaya çalışıyorum :)
Diğer arkadaşlarda yazına bu şekilde bakarlarsa sorun olacağını zannetmiyorum.
Deneyimlerini bilgini ve fikrini paylaştığın için teşekkür ederim kendi adıma.
Bu testleri ben yaptıracağım inş. Yaptırmak isteyenlere de yaptırmak istemeyenlere de saygı duyuyorum :)

canım progestanı burdaki bayanların yarısı kullanıyordur emin ol Bunlardan biri de benim Sabah akşam vajinal yoldan kullanıyorum Doktor söylediyse mutlaka kullan
Çok doğru söylüyorsun buradaki çoğu kişi kullanıyor ve ben oğlumda da kullandım. Buna rağmen burda yazılan ufakta olsa birşey insanın aklına acaba sorusunu getiriyor. O arkadaş kimdi hatırlayamıyorum. Lütfen okuyorsa mesajı cevap yazsın neye dayanarak böyle bir kanıya varmışlar

Bulantılar ne durumda sizde? Ben açlıktan ölüyorum ama hıc bısey yıyemıyorum günde bi kere de kusuyorum afedersınız.
Bulantılarım artarak devam ediyor malesef. Birşey yemek istemiyorum yediğim zamanda midem bulanmaya başlıyor. Öyle kısa süreli bulantı da degil valla sürekli hasta gibiyim bulantidan. Tabiki şükür her daim. Yeter ki sağlıklı olsun minnoslar

Canım benim tüp bebek ve transfer gününden beri kullanıyorum vajinal yoldan günde 3 defa 5 kutu bitirdim bile hiçbir zararı yok ayrıca bebeğin tutunmasında yardımcı olduğu için veriyor Dr ben kullanmanı tavsiye ederim

canım magnezyuma baktır. onun eksikliğinde bahsettiğin durum yasanıyor.

tesekkürler uzun uzun anlatmıssınız. cok sagolun gerekliliği doktorlar bu kadar uzun acıklamıyor. evet bende artık bu testi yaptırma kararı aldım

Merhaba kizlar, bende idrar testinde yogun enfeksiyon cikti ilac kullanmadan gecmez mi, ilacin bebege zarari olur mu boyle bisey yasayan var mi

Çok şükür biraz rahatladım ama çok iyi biliyorum duyguyu senin yine iyi buzdolabiyla sınırlı kaldıysa ben evimden tiksindim evin kapısından girince bulanmaya başliyordu ama şunu anladım hamilelikten önce neyi çok yiyorsan ondan tiksinip yemediklerini yiyorsun beslenme düzenim 180 derece değişti ama şunu da diyeyim şimdi takip ediyorum bulantı saatim aynı .sabah kalkınca boş mide çok bulanıyor hemen yüzünü yıkayıp neyi yiyorsan onu ye kraker vs at ağzına doldur o karnı benim kahvaltıdan sonra da bulanıyor onu da biraz 10 15 dakika yatarak çözümünü buldum akşam işten dönüşte bulanıyor hemen karnımı ekmek arası birşey yapıp doyuruyorum geçiyor sonra bir de yatarken başlıyor ama ondan kaçamıyorum çıkarınca günü tamamlayıp yatiyorum

Merhaba kizlar, bende idrar testinde yogun enfeksiyon cikti ilac kullanmadan gecmez mi, ilacin bebege zarari olur mu boyle bisey yasayan var mi

Canım bu site başta olmak üzere araştır çoğu bayanda aynı şey oluyormuş ve enfeksiyonun bebeğe zarar verme.ihtimali olduğu için hamilelikte güvenli antibiyotik kullanılıyormuş bu durumda

Progestan 100 kullanıyordum ama şimdi yeni kutuyu fark ettim bugun 200 lük vermiş acaba eczacımı yalnış verdi dizler kaçık kullanıyorsunuz

İyi geceler kızlar
Geçmişe şöyle göz ucuyla bakabildim. Sanırım ikili testten vs bahsedilmiş. Kabul ediyorum burda birbirimize destek olmak bilgi alışverişinde bulunmak için varız. Ancak herkesin kendi kararı. Ben yaptırmayı düşünmüyorum deyip fikrinizi sunabilirsiniz. Ama yaptırmayı düşüneni de fikrinden caydırmak yanlış olur. Artık herkesin içine annelik işlendi. Herkes bebeği için en doğrusunu bilir diye düşünüyorum. Ben doktor ne isterse yaptıracağım. Kabul maddiyat için isteyen drlar da olabilir . Ama oğlumdan da tecrübe edindiğim üzere asla ama asla gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Bilinçli olmak en iyisi. He bi sorun olursa canına kıyar mıyım. Aslaaa. Benim canım benim ikinci kalbim son vermek haddime değil. Allahın gücüne kudretine çok inanırım. Hergün ettiğim duam sağlıklı sıhhatli bir şekilde dünyaya getirebilmek. Umarım hepimiz bu stresli meraklı korkulu heycanlı yolu tüm güzellikleriyle yaşarız umarın sağ salim kucaklarımıza alırız bu minnoşları tartışılcak birşey yok hormonlardan dolayı gerginiz sanırım. Hepimiz süper anneyiz

Dün dr.da kontrolüm vardı.bizim bebek hareketlenmis bacaklar tam cılgın bebek bacaği hiç durmuyor kollar bize sürpriz oldu.sizlerden gören var mı
Cuma ya kontrolüm var umarım bizde görürüz o ilk kıpırdanışları..eminim çok güzel bir duygudur
canım idrar yolu enfeksiyonu es geçilecek bir durum değil..doktorunuz zaten gebelikte kullanabileceğiniz antibiyotikler verecektir mutlaka...Allah korusun idrar yolu enfeksiyonları ďüşükleri tetikler bilginize

Slm anneler ben de midesi bulanan desen bulanan değil yanan desen yanan değil ama iyi de değil ne olduğunu anlamadığım bir haldeyim inş. Biter artık. Ben özel eğitim(zihin engelli) öğretmeniyim. Test yaptıracağım inş. Sağlıklı turp gibi aklı fikri zikri tüm uzuvları yerinde bebişlerimiz olur tüm yazılanlar kendi içeriğinde doğrudur herkes haklı herkese sonsuz saygı. İi geceler

Ocak ayinda ucak yolculugu ihtimalim vardi normal sartlarda bebek acisindan sakincali degildir dimi? 5aylik olacak cunku
Benim doktorum bir sey olmaz dedi. Ama ucakta cildiniz kurur susuz kalabilirsiniz. Yaniniza krem alin, mutlaka su satin alin. Yani Onleminizi alin mutlaka.

ben testler hakkında yazılan mesajları bilgilendirme olarak görüyorum ve bilgileniyorum kişisel meseleye döndürmeye gerek yok kimse kimseye neden yapıyorsun veya yapmıyorsun diye hesap sormadığı sürece
Ayni sekilde dusunuyorum. Rumuzunu hatirlamadim saglikci annenin yazdiklarini baska bayanlarin deneyimlerini cok aciklayici buluyorum. Kimseni kimseyi send niye boyle dusunuyorsun diye yargilamasi anlamsiz.
Ayrica baska bir anne cok uzun yazmissiniz demis. bence birbirmize uzun yazdin kisa yazdin demek biraz kabalik. Uzun yazanda vaktini emegini harciyo sonucta uzun uzun yazmak icin. Okumaz gecersiniz isterseniz.

Canim bulantilarin baslamisti zor bir durum ama Ben gozun aydin diyeyim biraz bulanti olmasi iyiymis. Sonradan azaliyor yada alisiyorsunuz

canım magnezyuma baktır. onun eksikliğinde bahsettiğin durum yasanıyor.
Bende de ayni durum vardi, iyi soyeldiniz bunu. Biraz magnezyumu fazla gidalar yiyeyim en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…