- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.341
Günaydın belki de ultrasonu daha eskiydi veya yaramaz uyuyordu :) aslinda özelin böyle bir faydası var.ben demir hayatın hamileyken tamamlayicı sigortasinı yaptırdım.4 5 özel hastanede geciyor 4300 tl.yaşa göre degisiyor benim 4650 tl.ve %15 ini geri alıyorsun 3950 tl.ye gelecek bana.sen nasıl özele gideceksin muayene ücreti ödeyerek mi
Kendime sinirlerim bozuluyor en sağlıklı beslenmem gereken dönemde en kötü şekilde besleniyorum cips aseriyorum pizza aşeriyorum ben zannetmiyorum şimdiden pantolonlarım göbeğimo çok zorluyor acıtıyor7 ay giymek mucize benim için maalesef en fazla bir ay daha giyerim bunda. Keşke az kilo alabilsem ya gerçekten çok etkiliyor hamileliği. Sonrasında sütle ilgisi var mı bilmiyorum da gerçekten sütüm çok yağlı ve doyurucuydu
Doğum dahil değil di mi bu ücrete. Ben muayene icin 400 kontrol için 275 ödüyorum. Baya pahalıya geliyor. Gerçi hamilelik devam etsin sağlıkla kucağıma alayım mühim değil.Günaydın belki de ultrasonu daha eskiydi veya yaramaz uyuyordu :) aslinda özelin böyle bir faydası var.ben demir hayatın hamileyken tamamlayicı sigortasinı yaptırdım.4 5 özel hastanede geciyor 4300 tl.yaşa göre degisiyor benim 4650 tl.ve %15 ini geri alıyorsun 3950 tl.ye gelecek bana.sen nasıl özele gideceksin muayene ücreti ödeyerek mi
Hayır dogum da dahil.kk da çok revaçta olan bir sigorta bu. 8 muayene tetkikler dogumu kapsıyor 4300 tl.sizin rakam yüksek aslında.prof.a gidiyorsunuz sanırım.Doğum dahil değil di mi bu ücrete. Ben muayene icin 400 kontrol için 275 ödüyorum. Baya pahalıya geliyor. Gerçi hamilelik devam etsin sağlıkla kucağıma alayım mühim değil.
Evet Prof ve özel muayenehanesi. Tek artısı doğumu ve tetkikleri fakültede ücretsiz yaptiriyorum doğumda sanırım bi tek bıçak parası vericem.Hayır dogum da dahil.kk da çok revaçta olan bir sigorta bu. 8 muayene tetkikler dogumu kapsıyor 4300 tl.sizin rakam yüksek aslında.prof.a gidiyorsunuz sanırım.
Benim doktorum da özellikle git sağlık ocağına kaydını yaptir dedi. Demek ki bu konuda da görüş farklılıkları var.Doktoruma sordum saglık ocagina gitmeme gerek yokmus.aşı burada olsam dedim.ası olmayacaksın sacma sapan aşılar uretiyorlar dedi.saglık ocağı düşünmüyorum.takibim yapıliyor zaten saģlık ocağının imkanlarıda yetersiz diye düşündüğümden zaman ve kafa rahatlığı için gitmiyecegim
Hamileyken özel sigorta yapılır mı gibi birsey yazsaniz tum bilgiler gelir.demir hayat sigorta ve imc sigorta olarak geciyor.imc sigorta aracılık kurumu ben onda yaptırdım.kim ne satsa aslında hepsi 4300 tl. ye demir hayat sigortayi satıyor.bence de bir inceleyinEvet Prof ve özel muayenehanesi. Tek artısı doğumu ve tetkikleri fakültede ücretsiz yaptiriyorum doğumda sanırım bi tek bıçak parası vericem.
O sigortayı nerden inceliycem linki var mi?
Tamam hemen inceleyimHamileyken özel sigorta yapılır mı gibi birsey yazsaniz tum bilgiler gelir.demir hayat sigorta ve imc sigorta olarak geciyir.imc sigorta aracılık kurumu ben onda yaptırdım.kim ne satsa aslında hepsi 4300 tl. ye demir hayat sigortayi satıyor.bence de bir inceleyin
canım sana önerdiği Progestan sanırım hap şeklinde olan...vajinal yoldanda fitil olarak kullanılanlardan..eğer vajinal kullanacaksanız sabah erken saatte yapıp 20-30 dakika yürüyüş yapmalısın..o zaman daha güzel emiliyor ilaç..ayrıca progesteron hiç bir zararı yok aksine faydası var bebişin tutunması içinTeşekkürler kızlar dün gece yatmadan kullandım ve belimin ağrısı hafifledi çok şükür. Tek sıkıntı vajinal yolla beceremedim sanırım. Çünkü bi kısmı krem gibi akmış. Gece yatmadan ağızdan alayım diyorum. Inşallah fazla yan etkisi olmaz. Hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum
Sorma yaa bende öyleyim geçen canım çok pizza çekti kendim yaptım da yedim en azından dışardakilerden daha sağlıklıdırKendime sinirlerim bozuluyor en sağlıklı beslenmem gereken dönemde en kötü şekilde besleniyorum cips aseriyorum pizza aşeriyorum ben zannetmiyorum şimdiden pantolonlarım göbeğimo çok zorluyor acıtıyor
Evet oğlumdan önce bi düşük yaşadım. Progestani dr a ben söyledim açıkçası. Oğlum 3 yaşında ne kadar tasimamaya calissamda arada taşıdığım oluyor. Belim ağrıyor diye önlem amaçlı verdi dr. Dün itibariyle kullanmaya başladımYok canım sakıncalı değil ilk zamanlar ani iniş çıkış için olabilir. Belki ama 5 aylık olunca iyice tutunmuş olacak. Merak etme ben de sormuştum :)
Kilo aldıkça. Baskı oluyordur canım belki bir rahatsızlık vardı bu şekilde ortaya çıkıyordur. Bence ortopediye görün muhakkak. Benim ödemim çoktu ama heryerim şişiyordu noktasal şişme yaşamadım
Evet kızlar katılıyorum ben de heyecanla bişeyler öğrenirim diye okudum. Kişiselleştirmeden konuşmakta bir zarar Yok ki. Ne güzel sağlıklı bilgiler ediniriz en azından.
Geçmiş olsun canım ben de öyleyim meğer ilk hamileliğimde ne rahatmışım. Yemek yemekten korkuyorum ama bir kilo da almışım nasıl oluyor anlamadım :) çok kötü okursan ilaç kullan istersen. Geçici bir süreç sanırım biraz daha sabredelim.
yok canım olur mu hiç öyle şey. Kesinlikle itibar etme derim ben. Tam tersi tutunmasını sağlıyor. Doktorun kullan dediyse kullanmalısın ihmal etme lütfen. Önceden düşüğün mü vardı belki o sebeple kullanmanı istiyordur
Evet hap şeklinde benimki ama ağızdan kullanıcam sanırım. Vajinal yolla zor geldi açıkçası. Dr umda kesinlikle vajinal al daha etkili ve ağızdan alırsan baş ağrısı yapar dedi. Gece uyumadan ağızdan alıp uyumayı düşünüyorum. Acaba başka ağızdan kullanan var mı? Herhangi bir yan etkisini yaşadınız mı kızlarcanım sana önerdiği Progestan sanırım hap şeklinde olan...vajinal yoldanda fitil olarak kullanılanlardan..eğer vajinal kullanacaksanız sabah erken saatte yapıp 20-30 dakika yürüyüş yapmalısın..o zaman daha güzel emiliyor ilaç..ayrıca progesteron hiç bir zararı yok aksine faydası var bebişin tutunması için
Merhaba kizlar, bende idrar testinde yogun enfeksiyon cikti ilac kullanmadan gecmez mi, ilacin bebege zarari olur mu boyle bisey yasayan var mi
Kayısı ye suyunu iç sıvı tüket bol bol canım İnş rahatlatır zor oluyor gerçektenKizlar merhabalr umarim bebislerinizle beraber iyisnizdir ki iyi haberler alalim insalh. Bulantilarda azalma oldu cok sukur fakat gaz problemi beni mahvediyor hani diyoruz ya karnimiz simdiden 5 aylik gibi simdi bennoyleyim ama hazimsizlik karin sisligi sindirim skintisi wc ye cikamama heosi birarada olunca vucut pimi cekilmis bomba gibi cok zorlaniyorum korkudan yemeden de kesildim bugun 4 gun oldu lavobaya cikamdim(((
Ay daha neler neler tutmam lazım boğazımı yoksa bu gidişin sonu iyi olmayacakSorma yaa bende öyleyim geçen canım çok pizza çekti kendim yaptım da yedim en azından dışardakilerden daha sağlıklıdır
Kayısı ye suyunu iç sıvı tüket bol bol canım İnş rahatlatır zor oluyor gerçekten
Canim kuru incir ye sicak su ic ustune sabah ac karnina yaparsan daha etkili hamilelikte by haftalarda kabizlik oluyormus lifli yiyecekleri cok tuketmek lazim sanirimKizlar merhabalr umarim bebislerinizle beraber iyisnizdir ki iyi haberler alalim insalh. Bulantilarda azalma oldu cok sukur fakat gaz problemi beni mahvediyor hani diyoruz ya karnimiz simdiden 5 aylik gibi simdi bennoyleyim ama hazimsizlik karin sisligi sindirim skintisi wc ye cikamama heosi birarada olunca vucut pimi cekilmis bomba gibi cok zorlaniyorum korkudan yemeden de kesildim bugun 4 gun oldu lavobaya cikamdim(((
Evet ya gerçekten en önemli dönem katkısız doğal şeyler yemeliyiz Hatta bişey yememek bile daha faydalıyken ben sosis fastfood cips falan yedim günlük rutinde de hiç sevmem eve de almam ama canım çok çektiKendime sinirlerim bozuluyor en sağlıklı beslenmem gereken dönemde en kötü şekilde besleniyorum cips aseriyorum pizza aşeriyorum ben zannetmiyorum şimdiden pantolonlarım göbeğimo çok zorluyor acıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?