2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

eski zaten cunku bos gebelik bile demisti. radyoloji girmeseydim goremucekdim. bebegim sırt ustu yatmis eli ayagi yukari dogru hareket etmiyordu. kalp atiyor dedi. ama sunu bi sesli dınletmiyolar. uyuyordu heralde. zaten cok hizli bir sekilde gosteriyor hic birsey anlamiyorsn bile. ben ozelde senin gibi bana teklif yapmadilar. muhane ucreti vericem özelde dogum yapmayi dusunuyorum. bide özelde daha iyi goateriyolar herseyini

Kendime sinirlerim bozuluyor en sağlıklı beslenmem gereken dönemde en kötü şekilde besleniyorum cips aseriyorum pizza aşeriyorum ben zannetmiyorum şimdiden pantolonlarım göbeğimo çok zorluyor acıtıyor

Doğum dahil değil di mi bu ücrete. Ben muayene icin 400 kontrol için 275 ödüyorum. Baya pahalıya geliyor. Gerçi hamilelik devam etsin sağlıkla kucağıma alayım mühim değil.

Doğum dahil değil di mi bu ücrete. Ben muayene icin 400 kontrol için 275 ödüyorum. Baya pahalıya geliyor. Gerçi hamilelik devam etsin sağlıkla kucağıma alayım mühim değil.
Hayır dogum da dahil.kk da çok revaçta olan bir sigorta bu. 8 muayene tetkikler dogumu kapsıyor 4300 tl.sizin rakam yüksek aslında.prof.a gidiyorsunuz sanırım.

Hayır dogum da dahil.kk da çok revaçta olan bir sigorta bu. 8 muayene tetkikler dogumu kapsıyor 4300 tl.sizin rakam yüksek aslında.prof.a gidiyorsunuz sanırım.
Evet Prof ve özel muayenehanesi. Tek artısı doğumu ve tetkikleri fakültede ücretsiz yaptiriyorum doğumda sanırım bi tek bıçak parası vericem.
O sigortayı nerden inceliycem linki var mi?

Doktoruma sordum saglık ocagina gitmeme gerek yokmus.aşı burada olsam dedim.ası olmayacaksın sacma sapan aşılar uretiyorlar dedi.saglık ocağı düşünmüyorum.takibim yapıliyor zaten saģlık ocağının imkanlarıda yetersiz diye düşündüğümden zaman ve kafa rahatlığı için gitmiyecegim

Benim doktorum da özellikle git sağlık ocağına kaydını yaptir dedi. Demek ki bu konuda da görüş farklılıkları var.

Evet Prof ve özel muayenehanesi. Tek artısı doğumu ve tetkikleri fakültede ücretsiz yaptiriyorum doğumda sanırım bi tek bıçak parası vericem.
O sigortayı nerden inceliycem linki var mi?
Hamileyken özel sigorta yapılır mı gibi birsey yazsaniz tum bilgiler gelir.demir hayat sigorta ve imc sigorta olarak geciyor.imc sigorta aracılık kurumu ben onda yaptırdım.kim ne satsa aslında hepsi 4300 tl. ye demir hayat sigortayi satıyor.bence de bir inceleyin

Son düzenleme:
Tamam hemen inceleyim

canım sana önerdiği Progestan sanırım hap şeklinde olan...vajinal yoldanda fitil olarak kullanılanlardan..eğer vajinal kullanacaksanız sabah erken saatte yapıp 20-30 dakika yürüyüş yapmalısın..o zaman daha güzel emiliyor ilaç..ayrıca progesteron hiç bir zararı yok aksine faydası var bebişin tutunması için

Kendime sinirlerim bozuluyor en sağlıklı beslenmem gereken dönemde en kötü şekilde besleniyorum cips aseriyorum pizza aşeriyorum ben zannetmiyorum şimdiden pantolonlarım göbeğimo çok zorluyor acıtıyor
Sorma yaa bende öyleyim geçen canım çok pizza çekti kendim yaptım da yedim en azından dışardakilerden daha sağlıklıdır

Evet oğlumdan önce bi düşük yaşadım. Progestani dr a ben söyledim açıkçası. Oğlum 3 yaşında ne kadar tasimamaya calissamda arada taşıdığım oluyor. Belim ağrıyor diye önlem amaçlı verdi dr. Dün itibariyle kullanmaya başladım

Evet hap şeklinde benimki ama ağızdan kullanıcam sanırım. Vajinal yolla zor geldi açıkçası. Dr umda kesinlikle vajinal al daha etkili ve ağızdan alırsan baş ağrısı yapar dedi. Gece uyumadan ağızdan alıp uyumayı düşünüyorum. Acaba başka ağızdan kullanan var mı? Herhangi bir yan etkisini yaşadınız mı kızlar

Kizlar merhabalr umarim bebislerinizle beraber iyisnizdir ki iyi haberler alalim insalh. Bulantilarda azalma oldu cok sukur fakat gaz problemi beni mahvediyor hani diyoruz ya karnimiz simdiden 5 aylik gibi simdi bennoyleyim ama hazimsizlik karin sisligi sindirim skintisi wc ye cikamama heosi birarada olunca vucut pimi cekilmis bomba gibi cok zorlaniyorum korkudan yemeden de kesildim bugun 4 gun oldu lavobaya cikamdim(((

Kayısı ye suyunu iç sıvı tüket bol bol canım İnş rahatlatır zor oluyor gerçekten

Canim kuru incir ye sicak su ic ustune sabah ac karnina yaparsan daha etkili hamilelikte by haftalarda kabizlik oluyormus lifli yiyecekleri cok tuketmek lazim sanirim

Evet ya gerçekten en önemli dönem katkısız doğal şeyler yemeliyiz Hatta bişey yememek bile daha faydalıyken ben sosis fastfood cips falan yedim günlük rutinde de hiç sevmem eve de almam ama canım çok çekti
Hayır yiyorum sonra midem bulanıyor zararlı diye iğreniyorum bir de. Benim de zor oluyor aynen sıkıyor Hatta bu şekilde zararlı Bebişe kan akışı da yavaşlıyor neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…