2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben öncesinde diyet yapıp kilo verdim şimdide kortizon kullanıyorum diye iştahım inanılmaz açık aslında diyetisyene devam ediyorum ama uyamıyorum. Yine de beyaz ekmek yemiyorum süt ve yogurtla ara öğün yapıyorum. Su içiyorum bol bol.

Merhaba kizlar, bende idrar testinde yogun enfeksiyon cikti ilac kullanmadan gecmez mi, ilacin bebege zarari olur mu boyle bisey yasayan var mi

hamilelimin ilk haftalarinda yasadim bagirsak ve idrar yollarindan ama doktor bana ilac vermedi bebegin organ gelisiminden sebeb ama sen yine doktoruna danis bence belki sana verir yine biz seni etkilemeyelim sonucda enfeksiyon bu belki bebege gecer ben 10 gunden fazla cektim suan durum ne bilmiyorum

ben yaptirmayi dusunmuyorum. ama amacim asla bir baskasini caydirmak degil kendimce sebebini acikladim. hepimiz hürüz ayrica bebegimiz icin para nedirki yeterki o iyi olsun. ben bana bakan kizim var hamilelim oncesinden beri beni kalbim vuruyor bi turlu sebebini arastiramadim hamile kaldim icin o beni vurunce bile kizima bakamiyorum. eger teste birsey cikarsa ben kafa takarim aya kalkamaz olurum kizimdada oyle oldu bu sadece bana kizima bebegims zarar verir istatik olsa aklimda hep acaba kalir hep dedim asla uaptirana karsi degilim amacim baskasini etkilemek asla degil ben kendimi taniyorum. Allah hepimize saglii sihatli uzun ömürlu evlatlar nasip etsin

Ben de mayis annesi olacağım insallah herkese merhaba.su an 10+4. Sağlığı yerinde. Sizlere sorum bu zamana kadar kac kilo aldınız? Ben 2 kilo almışım

ben tartiya cikmaya korkuyorum. baya yiyorum. bu gun buyuk ihtimal bakicam. arkadasim 5 kilo felanmi aldin dedi. kabimden vurdu beni. ilk bamilelimde boyle bu kadar yemiyordum simdiden karnim cok belli

Ben de mayis annesi olacağım insallah herkese merhaba.su an 10+4. Sağlığı yerinde. Sizlere sorum bu zamana kadar kac kilo aldınız? Ben 2 kilo almışım
hos geldin cnm hayirla kucagina al insallah ben 3 kilo verdim ilk hamileligimde sadece 4 kilo almistim ama kilolu biriyim kilo vermek isime geliyor bebek benden besleniyor sanirim

Can'ım ben arkadaşın yaşadığı durumun progestanla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Aksine bebeğin progestana ihtiyacı var. Ve bir süre kendisi üretemiyormuş. Dr um öyle söyledi. Progestan üretene kadar kullanmaya devam dedi bana. Üstelik ben iğnesini vuruluyorum her gün. Sen içini ferah tut. İlk kez böyle bir olumsuz etkisini duydum.
Bulantılar ne durumda sizde? Ben açlıktan ölüyorum ama hıc bısey yıyemıyorum günde bi kere de kusuyorum afedersınız.
Benim de 3 gün önce başladı. Gece yatırmıyor. Uykudan uyanıyorum bulantıdan. Yemesem açlıktan bulanıyor. Yedikten sonra da ayrı bulanıyor. Hiç kusmadım ama. Kussam rahatlarım belki.
Bana mandalina çok iyi geliyor.
Bir de maden suyuna yarım limon sık. İnanılmaz rahatlatıyor Can'ım.

Hatta şunu söyleyeyim ek olarak arkadaş gibi bir sağlıkçının aramızda o
Aynen katılıyorum mandalina çok iyi geliyor.

Ocak ayinda ucak yolculugu ihtimalim vardi normal sartlarda bebek acisindan sakincali degildir dimi? 5aylik olacak cunku
Yok canım sakıncalı değil ilk zamanlar ani iniş çıkış için olabilir. Belki ama 5 aylık olunca iyice tutunmuş olacak. Merak etme ben de sormuştum :)
Kilo aldıkça. Baskı oluyordur canım belki bir rahatsızlık vardı bu şekilde ortaya çıkıyordur. Bence ortopediye görün muhakkak. Benim ödemim çoktu ama heryerim şişiyordu noktasal şişme yaşamadım

ben testler hakkında yazılan mesajları bilgilendirme olarak görüyorum ve bilgileniyorum kişisel meseleye döndürmeye gerek yok kimse kimseye neden yapıyorsun veya yapmıyorsun diye hesap sormadığı sürece
Evet kızlar katılıyorum ben de heyecanla bişeyler öğrenirim diye okudum. Kişiselleştirmeden konuşmakta bir zarar Yok ki. Ne güzel sağlıklı bilgiler ediniriz en azından.
Geçmiş olsun canım ben de öyleyim meğer ilk hamileliğimde ne rahatmışım. Yemek yemekten korkuyorum ama bir kilo da almışım nasıl oluyor anlamadım :) çok kötü okursan ilaç kullan istersen. Geçici bir süreç sanırım biraz daha sabredelim.
yok canım olur mu hiç öyle şey. Kesinlikle itibar etme derim ben. Tam tersi tutunmasını sağlıyor. Doktorun kullan dediyse kullanmalısın ihmal etme lütfen. Önceden düşüğün mü vardı belki o sebeple kullanmanı istiyordur

Mrb kızlar ben midem bulanıyor diye abur cubur yiyip gecenin bir yarisi bulantiyi bastirmak icin ekmek arasi yiyeceklerle beslenip daha şimdiden 4-5 kilo aldim basküle çıkmaya korkuyorum pantolonlarım sıkıyor göbeğimo acıtıyor diye hamile pantolonu aldım lcw den erken mi başladım bir de ayna da şişen göbeğime kalinlasan belime agliyorum tv de haber izlerken agliyorum ki hic böyle degildim depredyonda gibiyim benim gibi olan var mı siz de durumlar nasil

Bende öyleyim maalesef. Sürekli ilk hamileliğimde kıyaslayıp sinirlerimi bozuyorum. Onda ilk 5 ayda 5 kilo almışken numda şimdiden karnım kocaman. Tartıda bir kilo aldım görünüyor ama karnım büyük. 23 kilo almıştım ödemim çoktu. Hergören çok şişmişsin diyordu çok üzülmüştüm. Tansiyon yorgunluk da cabası. Şimdi öyle olmak istemiyorum :-(

uçak konusun da son aya kadar biniliyor benim oglum 15 aylık ikl hamileliğim de sık sık seyehat ettim uçak bir ço karactan daha güvenli ve sarsmıyor son ay uçağa alınmama sebebi uçakta doğurma ihtimali:))

ikili ve ayrıntılı da yaptırdım yine yaptıracağım ayrıntılıda riskli gecelik uzmanı recep has a gittim tüm organlarını ayrıntılı olarak görüyor ALLAH KORUSUN bir poblem var ise doğuracak kişiler 9 ay da kendini hazirlar ne problemler ile karşılaşacağına,tabi ki AllAH bilir sağlıklı doğup doğmayacağını fakat doğduğunda problemli olduğunu öğrenmek lohusalikta çok daha fazla zor olur bu da benim fikrim

bende gordum ama uyuyordu galiba benimki devlet oldugu icin pek birsey anlamadim bu sefer baya beklip ozele gitcem
Günaydın belki de ultrasonu daha eskiydi veya yaramaz uyuyordu :) aslinda özelin böyle bir faydası var.ben demir hayatın hamileyken tamamlayicı sigortasinı yaptırdım.4 5 özel hastanede geciyor 4300 tl.yaşa göre degisiyor benim 4650 tl.ve %15 ini geri alıyorsun 3950 tl.ye gelecek bana.sen nasıl özele gideceksin muayene ücreti ödeyerek mi

Tam olarak beni tarif etmişsin tartıya bile çıkmadım karşılaşacağım rakamlardan korkuyorum 5 aylık gibi karnım var ilk hamileliğimde herşeyimi son iki aya kadar giymiştim bu sefer 9. Haftada hamile kıyafeti almak zorunda kaldım

Teşekkürler kızlar dün gece yatmadan kullandım ve belimin ağrısı hafifledi çok şükür. Tek sıkıntı vajinal yolla beceremedim sanırım. Çünkü bi kısmı krem gibi akmış. Gece yatmadan ağızdan alayım diyorum. Inşallah fazla yan etkisi olmaz. Hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum

Merhaba kizlar, bende idrar testinde yogun enfeksiyon cikti ilac kullanmadan gecmez mi, ilacin bebege zarari olur mu boyle bisey yasayan var mi
Idrarda enfeksiyon durumunda gebelikte de antibiyotik kullanılıyor. Bence dr un verdiği ilacı kullan. Bir de tavsiyem eğer fırsat bulabilirsen iç çamaşırlarını ütüle derim

7 ay giymek mucize benim için maalesef en fazla bir ay daha giyerim bunda. Keşke az kilo alabilsem ya gerçekten çok etkiliyor hamileliği. Sonrasında sütle ilgisi var mı bilmiyorum da gerçekten sütüm çok yağlı ve doyurucuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…