2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de kızım 2.5 yaşında kucak sevdası başladı şu ara. Annenin kucağına gitme gel diye diye çocukta ters tepki oluştu ağlıyor kucak diye. Bence kullan hiçbir zararı Yok. Gece vajinadan kullanıp yatarsan sabah fazla kalıntısı atılır zaten. Gerçekten vaginal daha faydalı

benim doktorumda bu son kontrolde saglik ocaginda testler felan yapmana gerek yok dedi ama saglik ocagi 20 haftalikken asim varmis bi tane kizimdayken iki yapilmisti bide ben saglik ocagi bizi takip etmezse cezasi var biliyorum yanlismi biliyorum acaba

Birebir aynısı iğrenip çıkarıyorum sonrasında iki gün önce yumurta yedim kaç aydır yiyemiyordum bir mutlu oldum li faydalı birşey yedim diye

Ağızdan alınca mide bulantısı ve baş dönmesi de yaşarsın. Vajinal alıyorum ben çok kolay oluyo aslında nasıl zorlandığını anlayamadım. Dibine kadar yitmeye gerek yok ki işaret parmağının bir bogumu kadar it bırak orda

Selamlar ilk hamileliğimde ben de aşı yaptırmadım, aşılar hayvan hücrelerinde üretiliyor yabancı firmalar tarafından ve ben bebeğin gelişim döneminde zararı olacağını düşünüyordum, ki araştırmalarda erken doğumu tetiklediği görülmüş sonradan öğrendim, ama bu risk pek söylenmiyor anne adaylarına. Bebeğimde de 2. ayda aşı sonrası alerji egzama başlayınca onun da aşılarını kestik. Ben ciddi bir araştırma gerektiğini düşünüyorum yan etkileri faydalarını geçiyor olabilir. Eskisi gibi insandan alınan virüsler değil hayvan hücresinde üretilen virüsler bulunuyor aşılarda ve pek çok aşı karşıtı doktor var. Özellikle bebeklerde hızla artan alerji, egzama, astım gibi bağışıklık sistemi bozukluklarını aşılarla bağdaştırıyor doktorlar. Aşı üreticileri ise bunları yan etki diye sınıflandırıyor. Prof. Ahmet Rasim Küçükusta, Prof. Ahmet Aydın, Biyolog Aidin Salih, Canan Karatay, Ümit Aktaş bildiğim aşı karşıtı doktorlar.

Ben de ikili test, şeker yüklemesi ve aşıya karşıyım. Testleri yaptırmayacaktım çevredekiler zorla ikna etti, o sonuçlar çıkana strese giriyor insan. Şeker yüklemesi de sağlık açısından zararlı bir test diyor Canan hoca, kadın yılların doktoru o kadar hekimi karşısına aldıysa bir bildiği var. Ki herkes şekerden kaçarken, kanser hücrelerinin bile şekerle beslendiği kabul edilmişken hamileye şeker yüklemesi yapmak çok mantıklı değil. İlla ölçeceksen açlık ve tokluk ölçersin. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi, hayvan hücrelerinde hazırlanan yan etkileri bulunan aşıları da bebeğin en kritik döneminde vurulmak istememiştim, sonrasında detaylı araştırınca aşı karşıtı birçok doktoru okuyunca fikrim sabitlendi.

Ben de ekmeği azaltırım diye düşünürken mide bulantımı bastırdığı için ekmek arası peynir zeytinden, salatalıktan başka birşey yiyemiyorum, kilodan çok şişkinlik yapıyor bence ilk aylar, sebebi gaz sorunu ve sindirim problemleri gibi. Ama tartılmaya da korkuyorum, eski kıyafetlerim olmakla beraber göğüslerim şiştiği için sutyen giymek istemiyorum, hala acıyorlar kaçıncı ayda geçiyordu bu ağrı onu da unuttum.

Bulantılar ne durumda sizde? Ben açlıktan ölüyorum ama hıc bısey yıyemıyorum günde bi kere de kusuyorum afedersınız.
Elma ve ekmek arası peynir zeytin mide bulantımı bastırıyor, ben hastayken de genelde bunları yerdim, aç olduğum için kendimi zorlayarak yiyorum bazen, et, balık yağlı şeyler görmeye de düşünmeye de pek isteğim yok, hatta severek izlediğim gurme programlarında sürekli ağır yemekler yapıldığı için kanalı değiştiriyorum. Reklamlardan bile tiksiniyorum, koku olmasın diye sadece hafif yemekler yapıyorum, oğlum ve eşim de akşama kahvaltı, makarnaya talim ediyorlar, inşallah biran önce geçer bulantılarımız.

Canım akşamdan bir kuru kayısı ve bir ceviz içini bir bardak suyun içine koy sabaha kadar beklesin sabah suyu iç kayısı ve cevizi ye çookk faydasını göreceksin

sen ciddimisin ya bende kizim zamanimda cogu cocugun asidan sebeb öldügünu duymustum cok etkilenmistim ama korka korka tüm aşılarını yaptirdim simdi kizimda bilinmedik bi alerji cıkti ve bizim doktor var aileden ömür boyu üzerinde kalicani her alerjik zamanda mecbur ilac kullanmam gerekdigini soyledi ki bu alerji kizimi yaz kis zatureye kadar goturuyor kizim hic bir ilac icemiyor kusuyor igne yaptirmak zorunda kaliyorum sebebi bundan olabilirmi 10 aylikken basladi heryeri pullaniyor hırlamaya baslıyor hava makinesi almak zorunda kaldim dusunun yazin memleketten havanin en guzel zamanLrinda bile yola cikicaz doktor bizi yatirmak istedi simdi hep en basinda anliyorum ileri gidecek surekli erkenden doktor gidiyorum. hastane yattimizda kizima surekli serum igneler verildinde artik damar kalmamisti basindan olacaktiki ciktik hastaneden sukur

Bilgi için sağol.aşı konusunda dr niye olmaz dedi bunu da bilmiyordum sayende açıklamayı ögrendim.

valla okudun sok oldum. ama bende boyle seyler gormustum ölen cocuklari okudukca icimde hep acabalar kaldi ama ben asinin bi yandan ölü bi virus oldugunu vucud ona karsi önlem alip gelen hastaligi kabul etmedini biliyordum

Kızlar benim bulantilar aynen devam ve aksama kadar asla hiçbir şey yiyemiyorum, dolayısıyla halsizlikten kafamı kaldiramiyorun sürekli öğürüp duruyorum Ama akşam bir an kesiliyor ve bir şeyler yiyorum Birkaç gündür zaten grip olduğum için raporluydum ama yarın okula gideceğim ve sabahtan aksama kadar dersim var + nöbetçiyim ne yapacağım bilmiyorum eşim direkt sabah gidip rapor alalım diyor ama çocukların da derslerinin çok gitmesini istemiyorum yine de sabah bakacağız duruma

Aynı beni anlatmışsın her akşam makarna pısırıyorum bende mecbur. Çünkü dıger yemekleri görmeye de pısırmeye de hatta evde varsa ısıtmaya da dayanamıyorum

hanimlar bulantilarinizda yiyemediniz yazmissiniz ama mesela bi kasik ye bi saat bekle her cesit yemeye calisin. sonucda cok kucucuk ve siz yediklerinizde aliyorsunuz herseyi biraz pskolojikde bu durum benim 10 gun bulandi kizimda biyle degildim dedim bu ne bicim birsey sonra dedim boyle olmaz cocuga zarar veriyorum. ve simdi hersey yiyorum. yemesem bulaniyor resmen esimle gecen kavga ettim onunla gittim ac kaldim oglene kadar dedim simdiye kadar 3 ogun yemistim diye. bulantidan sonra denedim ben bunu yicem sonra fark ettimki kendimi korkutuyorum. beynime boyle yerlesiyor bazi yemekleri tiksinebilirsiniz ama yinede beslenmenize cok dikkat edin. bende salcali pek yiyemiyorum hamur isleri sanki mideme yapisiyor ama her yemek yiyorum bide az az yiyorum cunku benim kalbimide yoruyor gunde 8 kez yiyorum resmen ama az az ama hersey bi sekilde bunu yenmeye calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…