2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen bizde o durumdayiz.
Kolik iste cok zor ya .

Ay sagol kuzum, hepsi aynı sanırım dimi? Faceden alsam gelmesi uzun sürer, cumartesi bebe mağazasından alayım. Hem kısa yürüyüşlerde de iyi olur diye düşünüyorum
Aynen kuzum yürüyüşe çıkarken de iyi olur.her seferinde bebek arabasıyla uğraşmaktansa daha pratik.ben tuniko.com dan aldım 1 günde geldi canım

Inşallah geçecek herşey güzel olacak canim

Evet canım bende çok korkuyorum, benimki bide bazen emiyo emiyo arada nefes almayı unutuyo sonra kendini geriye atıp derin nefes alıyo olmadı ağlıyo

Canım rota çok ciddi bir virüs.aşısız çocuklarda ölüme kadar gidebiliyor maalesef.aşılı çocuklar alsa bile hafif atlatıyor.aşısız olanlarda çok şiddetli ishal kusma görülüyor.hastanede yatmadan düzelmiyor.onda da günlerce aç yalnızca serumla besleniyor çok zor gerçekten.ki dediğim gibi daha da ağırlaşabiliyor.o yüzden yaptırmak lazım.

Canım internetten bağlama videolarını izledim ben bir kaç sefer.sonra kendim ayna karşısında yaptım bi taraftan video açık tabi :) bir kaç seferden sonra el alışıyor zaten

Kızlar Bugun 1 aylık kontrolümüz vardı . Bezimiz sıkıyormuş 2 numaraya geçmemiz lazımmış . Molfix kullandım ama sızdırıyordu .

Canım internetten bağlama videolarını izledim ben bir kaç sefer.sonra kendim ayna karşısında yaptım bi taraftan video açık tabi :) bir kaç seferden sonra el alışıyor zaten
Kaç lira canım bu sling...değer mi acaba almaya...yazın sıcakta kullanabilir miyim bilmiyorum...kangrumuz var bizim ama ona da koymadım daha hiç bebeği...bebek arabasıyla gezeriz diye düsünüyorum...bu yapışık gezme hali çok uzun sürmez sanki...zaten belim agrır benim onunla duramam çok uzun zaman

Ah ne güzel anlatmışsın gelişim psikolojisi dersi gibi
Inşallah herşey düzene girecek o zaman rahatlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…