2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yarar kız bak kaka gaz ne güzel yapacaj

Kızlar kalkan ve hametan ise yaradi dünden beri 4 kez emdi yara tarafi rahatti yada kirkimiz çıkıyor yarın herşey toz pembe olacak
Canım biliyorsun ben de deliriyordum meme ucu yarasından 10 çeşit kremi karıştırıp sürdüğüm bile oldu...en son şunu anladım kendimde...bebek meme ucunu düzgün tutmadığı için yara oluyor...pompa yaranın iyileşmesini geciktiriyor...sağmadım epey düzeldi...bi de kızım ucunu alıp çigniyordu zorla sokuyorum ağzına bütün memeyi...tamamen iyileşse de rahat rahat gezsek...meme ucuma bişey değecek korkusundan emzirmek bir operasyona dönüşüyor...her yerde de emziremiyoruz tabi...bi de ebe arakadaşımın tavsiyesiyle hindistan cevizi yağı sürdüm o da sanki iyi geldi...haftaya da bizim 40ımız çıkacak inşallah ama bu ara çok fena...avunmuyor sürekli meme...emziği de diliyle ittirip öğürüyor...emzik emse süper olacak

Aynen cnm kremler sürdüm tahin yağı denedim e vitamini kapsülü yaptum yok sagmazsam süt kesilir zannettim. Ama kalkan ucunun ucunun değmesini engelliyor hametan da tahribatı toparlayor ama sagmadim dün oda önemli. Ucunu enmek kolay geliyor sipalara

Bebegi usuttugimuzu nasıl anlariz

Kanguruyu ne zaman kullaniriz ki akşam AVM ye gitcem denemek lazım artık 5 kilo bizimki dikişim belim ne olur yoksa gezeriz oğlumla ne güzel olur :)

Bebegi usuttugimuzu nasıl anlariz
Soğuk algınlığı grip tarzı üşütme pek olmuyor aslında burnu tıkalı olur öksürür ama emiyorsa bunlar geçiyor anne sütüyle hatta daha çok emiyor bebekler rahatsızsa iyileşmek için sütte ona uygun antikorlar gelişiyor...el ayak ya da başından üşütürse işte gaz belası sümüklü yeşil kaka ayaklarını karnına çekerek ağlama bi de sakince durur ya da uyurken sancı girip birden bire çığlık çığlığa ağlıyor

Canım internetten bağlama videolarını izledim ben bir kaç sefer.sonra kendim ayna karşısında yaptım bi taraftan video açık tabi :) bir kaç seferden sonra el alışıyor zaten
Beceremem gibi . İzledim bi kaç kez Can'ım. Bide tuniko dan almışsınız çok pahalı orda slingler.
Kısa süre kullanırım çünkü ben onu. Tesettürlüyüm. Yazın fena olurum sıcaklarda.
Aldığıma değer mi bilmiyorum.
Kızlar kalkan ve hametan ise yaradi dünden beri 4 kez emdi yara tarafi rahatti yada kirkimiz çıkıyor yarın herşey toz pembe olacak
Kalkan kötü koku yapıyor yaa
Kendimden tiksindim onun yüzünden. Bide süt birikince boşaltmasıydan üst baş perişan
Çok mecbur kalınca aldım ama kullandım ama beni yine streç film pakladı

Sütün fazla geliyor verirkwv elini makas yap kes biraz cnm öyle dene.

Kanguruyu ne zaman kullaniriz ki akşam AVM ye gitcem denemek lazım artık 5 kilo bizimki dikişim belim ne olur yoksa gezeriz oğlumla ne güzel olur :)
Ya o mesajın üstünr gittim taktım kangruyu koydum kızı içine uyudu şimdi mutfak topluyorum...kalça gelişimini etkiler 2-3 aydan sonra kullanın diyor bazı doktorlar ama 3 aydan sonra nasıl kullanayım 7 kilo çocuk boynumda o zaman zaten oyalanıyor esas şimdi hissedecek annesini...sonuçta tüm gün kangruda tutacak değiliz bence bikac saat için konulabilir kangruya

Ay cnm dün kakası da sümük var gibiydi sarı kaka pütürlü ama sabahtir memede huzursuz. Şimdi göğsüme yattı sarıldı ağzında meme sakinleşti. Üşüttük mü dün dışarı çıktik ama ince giydirmiyorum.

Bişey olmaz canım onlar geçiyor emzirerek hafif bi rüzgar falan almıştır...bu aylarda pek hastalanmıyorlar...gazı olursa da zaten hazırız damlalar yağlar masajlar maşallah bize

Streç yaptım ama açık yara olunca kuruması lazımmış cnm şimdi emiyo ya dolmadi kalkan.bir şey sürmedigim tarafta birikeni ağzına döküyorum pek seviyor.

Evde denemek mantıkli aslında kilo alınca baba taşır o da çok hevesli taşımaya

Streç yaptım ama açık yara olunca kuruması lazımmış cnm şimdi emiyo ya dolmadi kalkan.bir şey sürmedigim tarafta birikeni ağzına döküyorum pek seviyor.
Benim kalkanda hiç süt birikmiyor valla sıkınca fışkırarak gidiyor ama kalkan boş her zaman...çok emiyor ondan galiba...bana da genel cerrahi doktoru tamamen açık kalsa hava alsa daha çabuk iyileşir açamıyorsan kalkanı tak demişti takıyorum...bikaç gün açik gezebilsem belki iyileşirdi ama oğlum var evde çocuğun gözüne öyle deli gibi hasta gibi görünmek istemiyorum yapamadım onu.

Canım trendyolda sevi bebenin 69-79 arası modelleri var, ben de arkadaşların dediği siteden sipariş verdim az önce, 99 a da var,199 a da.. 199 luk olanı aldım, inşallah kullanabilirim.bebek arabasını büyük almışım ben yalnız kullanamıyorum, bunu baglar sitede yürüyüş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…