- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.781
Yarar kız bak kaka gaz ne güzel yapacajKizlartgb34 in meşhur cayi bende inanilmaz süt yapti. Hatta nerdeyse ictigiime pisman oldum. Çünkü napacam sagdigim sütleri :/ bebegime uykusunu çözemedim daha o yuzden bugun bi bardak daha icerim. Yavrumu rahatlatip uyutmazsa devam etmem. Sütü az olablar mutlaka denesin. Geceden beri kac kez emzirdim daha tas gibi göğüslerim.
Canım biliyorsun ben de deliriyordum meme ucu yarasından 10 çeşit kremi karıştırıp sürdüğüm bile oldu...en son şunu anladım kendimde...bebek meme ucunu düzgün tutmadığı için yara oluyor...pompa yaranın iyileşmesini geciktiriyor...sağmadım epey düzeldi...bi de kızım ucunu alıp çigniyordu zorla sokuyorum ağzına bütün memeyi...tamamen iyileşse de rahat rahat gezsek...meme ucuma bişey değecek korkusundan emzirmek bir operasyona dönüşüyor...her yerde de emziremiyoruz tabi...bi de ebe arakadaşımın tavsiyesiyle hindistan cevizi yağı sürdüm o da sanki iyi geldi...haftaya da bizim 40ımız çıkacak inşallah ama bu ara çok fena...avunmuyor sürekli meme...emziği de diliyle ittirip öğürüyor...emzik emse süper olacakKızlar kalkan ve hametan ise yaradi dünden beri 4 kez emdi yara tarafi rahatti yada kirkimiz çıkıyor yarın herşey toz pembe olacak
Aynen cnm kremler sürdüm tahin yağı denedim e vitamini kapsülü yaptum yok sagmazsam süt kesilir zannettim. Ama kalkan ucunun ucunun değmesini engelliyor hametan da tahribatı toparlayor ama sagmadim dün oda önemli. Ucunu enmek kolay geliyor sipalaraCanım biliyorsun ben de deliriyordum meme ucu yarasından 10 çeşit kremi karıştırıp sürdüğüm bile oldu...en son şunu anladım kendimde...bebek meme ucunu düzgün tutmadığı için yara oluyor...pompa yaranın iyileşmesini geciktiriyor...sağmadım epey düzeldi...bi de kızım ucunu alıp çigniyordu zorla sokuyorum ağzına bütün memeyi...tamamen iyileşse de rahat rahat gezsek...meme ucuma bişey değecek korkusundan emzirmek bir operasyona dönüşüyor...her yerde de emziremiyoruz tabi...bi de ebe arakadaşımın tavsiyesiyle hindistan cevizi yağı sürdüm o da sanki iyi geldi...haftaya da bizim 40ımız çıkacak inşallah ama bu ara çok fena...avunmuyor sürekli meme...emziği de diliyle ittirip öğürüyor...emzik emse süper olacak
Bebegi usuttugimuzu nasıl anlarizCanım biliyorsun ben de deliriyordum meme ucu yarasından 10 çeşit kremi karıştırıp sürdüğüm bile oldu...en son şunu anladım kendimde...bebek meme ucunu düzgün tutmadığı için yara oluyor...pompa yaranın iyileşmesini geciktiriyor...sağmadım epey düzeldi...bi de kızım ucunu alıp çigniyordu zorla sokuyorum ağzına bütün memeyi...tamamen iyileşse de rahat rahat gezsek...meme ucuma bişey değecek korkusundan emzirmek bir operasyona dönüşüyor...her yerde de emziremiyoruz tabi...bi de ebe arakadaşımın tavsiyesiyle hindistan cevizi yağı sürdüm o da sanki iyi geldi...haftaya da bizim 40ımız çıkacak inşallah ama bu ara çok fena...avunmuyor sürekli meme...emziği de diliyle ittirip öğürüyor...emzik emse süper olacak
sorma valla memelerim haşat oldu, kendi zaten bitti yavrumCok Or ya. Benimki bir gun yapamayinca burnumuzdan getiriyor
Lagman yaptın mi
sorma valla memelerim haşat oldu, kendi zaten bitti yavrum
Kanguruyu ne zaman kullaniriz ki akşam AVM ye gitcem denemek lazım artık 5 kilo bizimki dikişim belim ne olur yoksa gezeriz oğlumla ne güzel olur :)Kaç lira canım bu sling...değer mi acaba almaya...yazın sıcakta kullanabilir miyim bilmiyorum...kangrumuz var bizim ama ona da koymadım daha hiç bebeği...bebek arabasıyla gezeriz diye düsünüyorum...bu yapışık gezme hali çok uzun sürmez sanki...zaten belim agrır benim onunla duramam çok uzun zaman
Soğuk algınlığı grip tarzı üşütme pek olmuyor aslında burnu tıkalı olur öksürür ama emiyorsa bunlar geçiyor anne sütüyle hatta daha çok emiyor bebekler rahatsızsa iyileşmek için sütte ona uygun antikorlar gelişiyor...el ayak ya da başından üşütürse işte gaz belası sümüklü yeşil kaka ayaklarını karnına çekerek ağlama bi de sakince durur ya da uyurken sancı girip birden bire çığlık çığlığa ağlıyorBebegi usuttugimuzu nasıl anlariz
Beceremem gibiCanım internetten bağlama videolarını izledim ben bir kaç sefer.sonra kendim ayna karşısında yaptım bi taraftan video açık tabi :) bir kaç seferden sonra el alışıyor zaten
Kalkan kötü koku yapıyor yaaKızlar kalkan ve hametan ise yaradi dünden beri 4 kez emdi yara tarafi rahatti yada kirkimiz çıkıyor yarın herşey toz pembe olacak
Sütün fazla geliyor verirkwv elini makas yap kes biraz cnm öyle dene.Kizlar yaa oglum her emisinde bogazina süt kaçırıyornefesinkesiliyor öksürüyor, cocugu kucagimdan nasil ters cevirdigimi bilmiyorum neden boyle oluyor ne yapmam gerekiyor bir haftadir falan boyle gunde 4-5 sefer yasiyoruz. Oldukca dik emziriyorum. Hatta ayaklari kendi bacak aramda olacak sekilde dik tutuyorum cocugu gene kaciriyor bogazina
Ya o mesajın üstünr gittim taktım kangruyu koydum kızı içine uyudu şimdi mutfak topluyorum...kalça gelişimini etkiler 2-3 aydan sonra kullanın diyor bazı doktorlar ama 3 aydan sonra nasıl kullanayım 7 kilo çocuk boynumda o zaman zaten oyalanıyor esas şimdi hissedecek annesini...sonuçta tüm gün kangruda tutacak değiliz bence bikac saat için konulabilir kangruyaKanguruyu ne zaman kullaniriz ki akşam AVM ye gitcem denemek lazım artık 5 kilo bizimki dikişim belim ne olur yoksa gezeriz oğlumla ne güzel olur :)
Hangi model aldın canım, bir sürü çeşit var, bilemedimAynen kuzum yürüyüşe çıkarken de iyi olur.her seferinde bebek arabasıyla uğraşmaktansa daha pratik.ben tuniko.com dan aldım 1 günde geldi canım
Ay cnm dün kakası da sümük var gibiydi sarı kaka pütürlü ama sabahtir memede huzursuz. Şimdi göğsüme yattı sarıldı ağzında meme sakinleşti. Üşüttük mü dün dışarı çıktik ama ince giydirmiyorum.Soğuk algınlığı grip tarzı üşütme pek olmuyor aslında burnu tıkalı olur öksürür ama emiyorsa bunlar geçiyor anne sütüyle hatta daha çok emiyor bebekler rahatsızsa iyileşmek için sütte ona uygun antikorlar gelişiyor...el ayak ya da başından üşütürse işte gaz belası sümüklü yeşil kaka ayaklarını karnına çekerek ağlama bi de sakince durur ya da uyurken sancı girip birden bire çığlık çığlığa ağlıyor
Bişey olmaz canım onlar geçiyor emzirerek hafif bi rüzgar falan almıştır...bu aylarda pek hastalanmıyorlar...gazı olursa da zaten hazırız damlalar yağlar masajlar maşallah bizeAy cnm dün kakası da sümük var gibiydi sarı kaka pütürlü ama sabahtir memede huzursuz. Şimdi göğsüme yattı sarıldı ağzında meme sakinleşti. Üşüttük mü dün dışarı çıktik ama ince giydirmiyorum.
Streç yaptım ama açık yara olunca kuruması lazımmış cnm şimdi emiyo ya dolmadi kalkan.bir şey sürmedigim tarafta birikeni ağzına döküyorum pek seviyor.Beceremem gibi. İzledim bi kaç kez Can'ım. Bide tuniko dan almışsınız çok pahalı orda slingler.
Kısa süre kullanırım çünkü ben onu. Tesettürlüyüm. Yazın fena olurum sıcaklarda.
Aldığıma değer mi bilmiyorum.
Kalkan kötü koku yapıyor yaa
Kendimden tiksindim onun yüzünden. Bide süt birikince boşaltmasıydan üst baş perişan
Çok mecbur kalınca aldım ama kullandım ama beni yine streç film pakladı
Evde denemek mantıkli aslında kilo alınca baba taşır o da çok hevesli taşımayaYa o mesajın üstünr gittim taktım kangruyu koydum kızı içine uyudu şimdi mutfak topluyorum...kalça gelişimini etkiler 2-3 aydan sonra kullanın diyor bazı doktorlar ama 3 aydan sonra nasıl kullanayım 7 kilo çocuk boynumda o zaman zaten oyalanıyor esas şimdi hissedecek annesini...sonuçta tüm gün kangruda tutacak değiliz bence bikac saat için konulabilir kangruya
Benim kalkanda hiç süt birikmiyor valla sıkınca fışkırarak gidiyor ama kalkan boş her zaman...çok emiyor ondan galiba...bana da genel cerrahi doktoru tamamen açık kalsa hava alsa daha çabuk iyileşir açamıyorsan kalkanı tak demişti takıyorum...bikaç gün açik gezebilsem belki iyileşirdi ama oğlum var evde çocuğun gözüne öyle deli gibi hasta gibi görünmek istemiyorum yapamadım onu.Streç yaptım ama açık yara olunca kuruması lazımmış cnm şimdi emiyo ya dolmadi kalkan.bir şey sürmedigim tarafta birikeni ağzına döküyorum pek seviyor.
Canım trendyolda sevi bebenin 69-79 arası modelleri var, ben de arkadaşların dediği siteden sipariş verdim az önce, 99 a da var,199 a da.. 199 luk olanı aldım, inşallah kullanabilirim.bebek arabasını büyük almışım ben yalnız kullanamıyorum, bunu baglar sitede yürüyüş yaparımKaç lira canım bu sling...değer mi acaba almaya...yazın sıcakta kullanabilir miyim bilmiyorum...kangrumuz var bizim ama ona da koymadım daha hiç bebeği...bebek arabasıyla gezeriz diye düsünüyorum...bu yapışık gezme hali çok uzun sürmez sanki...zaten belim agrır benim onunla duramam çok uzun zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?