2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
O ne güzel bebek öyle :)

He valla bunun ablası da böyleydi maşalaah hurma yalattım ben bunlara doğar doğmaz kesin ondan
Yaptım deme inanirim zaten saatlerdir memedeyiz hayal görmeye başladım. Gündüz bölük bölük birer saat uyudu ya gece uykusu gitti, bir de bugün dışarı çıktı düzen bozuldu. Bu arada Balkonda çay sigara yapan kocama uyuz oluyorum. Baba olmak vardi bir de sen olmak. Uyku süper bir şey

Bende 10 la çıktım bidaha ölçtürmedim ama renginden belli sıkıntı yok şükür bence gerek yok diye düşünüyorum rengi iyise

Yeni anneler biraz daha sabır diliyorum size lütfen kendinizi bukadar bırakmayın hayat daha yeni başlıyor inanın diri olmak zorundayız şimdi ağlayan bir bebekle baş edemezsek yarın ergenler hiç baş edemeyiz inanın .. Evet bebek bakımı çok zor bende çok otoriter çok titiz ve herşey yerli yerinde olsun diyenlerdenim her dakikayı ağlamak yerine hadi bismillah diyip yapabildiğinizin en iyisini yaparak geçiştirin derim herşey yoluna girecek kendileri yataklarına gidip uyuyacak birgün merak etmeyin ... Ve lütfen bu güzel dönemi kendinize zehir etmeyin eşlerinizle aranızı mümkün olduğunca açmayın gönüllerini kırmayın unutmayın onlarda bizimle bir 9 aydır perişanlar tabiki yükün çoğu bizde biz anneyiz bu 4. Çocuğum kaybettiğim yavrum var... Biliyorum bu dönem çok değerli 16 yıl önce doğurduğum ve 9 yıl önce dopurduklarımı gelin öpeyim desem gelmiyorlar Oyüzden şuan kucağınızdayken öpün koklayın bol boll.... Büyüdülermi sizi beğenmeyecek şuan elinizdeki o gazını çıkarmak için sizden yardım bekleyen minikler.... Zaman okadar hızlı geçecekki ahh diyeceksiniz ... ne diyo bu deli dersiniz belki ama 16 yaşında anne olup 16 yaşında bir delikanlıya sahip anneyim tecrübem çok ama okadar cahilimki daha bu bebektende öğrenecek çoook şeyim var biliyorum.... Bunları derken. Bugun neden kaka yapmadı bu kız diyecek kadar acizim mesela ... Bu dönemi hepimizin can sağlığı ve mutlulukla geçirmemizi diliyorum İnş .. Kusura bakmayın okuyunca üzülüyorum kendimi kaybettim diyen anneleri bilin hepimiz öyleyiz ama çaktırmıyoruz

Canım erken olacak ama doğum yaptın mı? Nasılsın? Umarım herşey yolundadır bebişini sağlıkla kucağına almışsındır.

Allah razi olsun canimm.. Bu sabah yatis yaptik kendi sancilarim ciktigi icin suni vermediler.. Bekledik ve normal bi sekilde aksam 9 da kucagima aldim yavrumu cok sukur :)

Baston oğlum da kullandım okadar rahatiki gerçekten ama şuan Kızım kullanamaxki malum yazdayız baston 6 ay sonra bastonu birdahaki seneye inşallah
Can'ım bizim de baston ama şimdiden çok rahat kullanıyoruz valla. Tek sıkıntı çift yönlü değil. Ama içinde olduğunda uyuyor Zaten. Üstü de kapalı baya. Ben çok memnunun. Kraft london bu arada.

Hangi ilacı canm

Aynen ben de canm.. Yrn saçımı kestireyim diyorum o tepemdeki topuz gitsin die.. Habire terleme olayı ne zaman geçecek bilmiyorum.. Hergün duş alıyorum hızlıca, 3 yada 4 kez üstümü değişiyorum.. Çoooookkk uykum var hep yorgun hissediyorum

Allah razi olsun canimm.. Bu sabah yatis yaptik kendi sancilarim ciktigi icin suni vermediler.. Bekledik ve normal bi sekilde aksam 9 da kucagima aldim yavrumu cok sukur :)

Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin inşallah

Valla bugün çaresizlikten beş tane şalı ekledim birbirine ama esnek olmadığı için olmadı, zaten güvenemedim de.. en iyisi alıp deneye deneye alışmak
Bak canım böyle oldu, faceteki gruba da sordum olmuş mu diye olmuş dediler, dün yıkadım slingi güzelce
Bu halde dışarı çıkıp bi kahve içme hayalim var bakalım
Bunun içinde emziren de var ama çok zor geldi bana videodan izledim de

Evet ilk. Yarın kirkimiz çıkıyor insallah Kırkla beraber bu düşünceler de gider. Hem çok sevip hem nasıl böyle duaunudüşün bende bilmiyorum
Off Allahim günah yazmasin ayni şeyleri hissediyorum. Sağ salim aldim kucağıma daha ne istiyorum çok kiziyorum kendime ama hic mutlu değilim banyo yapamiyorum kafada bi topuz, nasil bakarim korkusu çok umutsuzum
Bende kızıyorum. Çok agresif biri oldum çıktım.
muhtemelen kışın geçer çünkü bir de yaz geldi bu yüzden bol bol terleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…