- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.721
Allah aramasın yokluklarini göstermesin inşallah bı gülüşleri dünyalara bedelEvet canım valla ben halimden memnunum zor bulunca insan herşeyi tatlı geliyor
O ne güzel bebek öyle :)Canım sen bebeğin uyumasını neden sarılığına bağlıyorsun,seninkinin de Benim kız gibi uzamış annesütü sarılığı var ve bu sarılık yenidoğan sarılığı gibi uyutmaz. Sen habire habire uyandırdığın için sürekli uyumak istiyor kısır döngüye girmişsiniz resmen. İlacı kullandın bitti mi? Dün bizim kontrolümüz vardı sarılığı için 50günlük oldu 7ye düşmüş sonunda sarılığı ilaç fayda etmiş. Ben de hatta emin olmak için tekrar sordum doktora çok uyuyor diye sarılıkla alakası YÖK bırak uyusun ne gğzel dedi. Şu iki gündür de gündüz uykuları iyice kuş uykusuna döndü zaten. 11 gibi uyanıyor gündüz akşam 5e kadar uyanık,aralarda 10-15dk ya uyuyor ya uyumuyor. Sonra 5-6gibi akşam bi uyuyor 2,5-3 saatte bir sadece emmeye kalkıyor tekrar sabah 11 e kadar böyle gidiyor. Senin Bebişte de normal herşey panik yapma uyusun bırak 3saatte beslesen yeter
He vallaO ne güzel bebek öyle :)
Yaptım deme inanirim zaten saatlerdir memedeyiz hayal görmeye başladım. Gündüz bölük bölük birer saat uyudu ya gece uykusu gitti, bir de bugün dışarı çıktı düzen bozuldu. Bu arada Balkonda çay sigara yapan kocama uyuz oluyorum. Baba olmak vardi bir de sen olmak. Uyku süper bir şeyHe vallabunun ablası da böyleydi maşalaah hurma yalattım ben bunlara doğar doğmaz kesin ondan
Bende 10 la çıktım bidaha ölçtürmedim ama renginden belli sıkıntı yok şükür bence gerek yok diye düşünüyorum rengi iyiseGeçmiş olsun canım onlar neymiş öyle...çok mu kusuyordu ki...doktorunuz güvenilir mi ya sanku her önlerine gelene reflü diyorlar gibi geliyor bana...biz sarılık 9du 1 haftalıkken bi daha da ölçtürmedik...bakılması mı gerekiyormuş acaba
Bende yalattim zemzem icirdim ondan değil canim benimki çok fena uyumuyor ve ağlıyorHe vallabunun ablası da böyleydi maşalaah hurma yalattım ben bunlara doğar doğmaz kesin ondan
Canım erken olacak ama doğum yaptın mı? Nasılsın? Umarım herşey yolundadır bebişini sağlıkla kucağına almışsındır.
Can'ım bizim de baston ama şimdiden çok rahat kullanıyoruz valla. Tek sıkıntı çift yönlü değil. Ama içinde olduğunda uyuyor Zaten. Üstü de kapalı baya. Ben çok memnunun. Kraft london bu arada.Baston oğlum da kullandım okadar rahatiki gerçekten ama şuan Kızım kullanamaxki malum yazdayız baston 6 ay sonra bastonu birdahaki seneye inşallah
Hangi ilacı canmCanım sen bebeğin uyumasını neden sarılığına bağlıyorsun,seninkinin de Benim kız gibi uzamış annesütü sarılığı var ve bu sarılık yenidoğan sarılığı gibi uyutmaz. Sen habire habire uyandırdığın için sürekli uyumak istiyor kısır döngüye girmişsiniz resmen. İlacı kullandın bitti mi? Dün bizim kontrolümüz vardı sarılığı için 50günlük oldu 7ye düşmüş sonunda sarılığı ilaç fayda etmiş. Ben de hatta emin olmak için tekrar sordum doktora çok uyuyor diye sarılıkla alakası YÖK bırak uyusun ne gğzel dedi. Şu iki gündür de gündüz uykuları iyice kuş uykusuna döndü zaten. 11 gibi uyanıyor gündüz akşam 5e kadar uyanık,aralarda 10-15dk ya uyuyor ya uyumuyor. Sonra 5-6gibi akşam bi uyuyor 2,5-3 saatte bir sadece emmeye kalkıyor tekrar sabah 11 e kadar böyle gidiyor. Senin Bebişte de normal herşey panik yapma uyusun bırak 3saatte beslesen yeter
Aynen ben de canm.. Yrn saçımı kestireyim diyorum o tepemdeki topuz gitsin die.. Habire terleme olayı ne zaman geçecek bilmiyorum.. Hergün duş alıyorum hızlıca, 3 yada 4 kez üstümü değişiyorum.. Çoooookkk uykum var hep yorgun hissediyorumBen hiç iyi anne değilim yaaa. Emzirmekten sıkıldım, alt değiştirmeden sıkıldım sürekli sallamaktan uyutmaya çalışmaktan ara büküp yemek yemeye çalışmaktan. Ev rezalet saçım basım tepede toplu durup terleyip sogumaktan dipleri kuruması oldu. Ben herşeyi çok mu toz pembe hayal ettim yaaa. Bu kadar sene isteyip isteyip şimdi niye böyle oldum bilmiyorum.
Hadi gözün aydın analı babalı büyüsün inşallahAllah razi olsun canimm.. Bu sabah yatis yaptik kendi sancilarim ciktigi icin suni vermediler.. Bekledik ve normal bi sekilde aksam 9 da kucagima aldim yavrumu cok sukur :)
gözün aydın, sağlıkla büyütAllah razi olsun canimm.. Bu sabah yatis yaptik kendi sancilarim ciktigi icin suni vermediler.. Bekledik ve normal bi sekilde aksam 9 da kucagima aldim yavrumu cok sukur :)
gözün aydın, sağlıkla büyütAllah razi olsun canimm.. Bu sabah yatis yaptik kendi sancilarim ciktigi icin suni vermediler.. Bekledik ve normal bi sekilde aksam 9 da kucagima aldim yavrumu cok sukur :)
Allah razi olsun canimm.. Bu sabah yatis yaptik kendi sancilarim ciktigi icin suni vermediler.. Bekledik ve normal bi sekilde aksam 9 da kucagima aldim yavrumu cok sukur :)
Bak canım böyle oldu, faceteki gruba da sordum olmuş mu diye olmuş dediler, dün yıkadım slingi güzelceValla bugün çaresizlikten beş tane şalı ekledim birbirine ama esnek olmadığı için olmadı, zaten güvenemedim de.. en iyisi alıp deneye deneye alışmak
Oy maşallah, çok tatlısınız :)Eki Görüntüle 2155043
Bak canım böyle oldu, faceteki gruba da sordum olmuş mu diye olmuş dediler, dün yıkadım slingi güzelce
Bu halde dışarı çıkıp bi kahve içme hayalim var bakalım
Bunun içinde emziren de var ama çok zor geldi bana videodan izledim de
Evet ilk. Yarın kirkimiz çıkıyor insallah Kırkla beraber bu düşünceler de gider. Hem çok sevip hem nasıl böyle duaunudüşün bende bilmiyorumAy ne olur haksızlık etme kendine. Sanirim ilk çocuğun. Bu lohusa psikolojisi ve ilk çocukta bu ruh hali uzun sürüyor . Bende senin gibiydim inan. Birde oglum zor bi bebekti . Gece sayısız uyanırdı bende oturur ağlardım. Üzüntüden burnum kanardı. Zamanla geçiyor ve keyfini çıkarıyorsun inan. Bi insanın büyümesine şahit oluyorsun zevkli hale geliyor herşey . Benim ikinci çocuğum. Bu sebepten hic o psikolojiye girmedim bunda. Surekli öpüyor kokluyorum zaman hızlı geçiyor diye uzuldugum bile oluyor ki şöyle düşün 5 yaşında bir oglum var. Gündüz kafamı koyup yatamıyorum yemek bekler ilgi bekler oglum kızımda gazlı. Gündüz ağlıyor çoğunlukla. Uykusu 15 dakika. Aynı zamanda taburcu olup eve geldiğimden beri tekim. Zaman cabuk geçiyor . Toparlan biranönce . Yavrunu op kokla bolbol sonra fotoğraflarına bakınca bu zamanlarını cok özler ve üzülürsün
Bende kızıyorum. Çok agresif biri oldum çıktım.Off Allahim günah yazmasin ayni şeyleri hissediyorum. Sağ salim aldim kucağıma daha ne istiyorum çok kiziyorum kendime ama hic mutlu değilim banyo yapamiyorum kafada bi topuz, nasil bakarim korkusu çok umutsuzum
muhtemelen kışın geçer çünkü bir de yaz geldi bu yüzden bol bol terleriz.Aynen ben de canm.. Yrn saçımı kestireyim diyorum o tepemdeki topuz gitsin die.. Habire terleme olayı ne zaman geçecek bilmiyorum.. Hergün duş alıyorum hızlıca, 3 yada 4 kez üstümü değişiyorum.. Çoooookkk uykum var hep yorgun hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?