2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar @geminiwoman in meşhur cayi bende inanilmaz süt yapti. Hatta nerdeyse ictigiime pisman oldum. Çünkü napacam sagdigim sütleri :/ bebegime uykusunu çözemedim daha o yuzden bugun bi bardak daha icerim. Yavrumu rahatlatip uyutmazsa devam etmem. Sütü az olablar mutlaka denesin. Geceden beri kac kez emzirdim daha tas gibi göğüslerim.

Cok rahat gorunuyorsunuz. Bebisin ayaklari oyle acarken zorlanmadin mi? Benimki acmiyor bacaklari sıpa. Ben de kangru aldim ama simdi seni gorunce acaba sling mi alsaydım dedim :) aslinda benim icime daha cok siniyordu ama baglayanam kullanamam diye kangruya döndüm:)

bır de ben de oylö süt olsa artık. Bir de onu deneyeyim bakalım. Karisim da neler vardi

:))rahatliga o kadar alismisim ki bunyem sasti etrafim sasti
Yinede sevdikce sevesim geliyo
2.cocuk bambaskaymis
Amaaaaa bazen butun gucumu zorluyo dun geceden beri uyumuyo kesik kesik yarim saat 15 dk
Kafam dusuyo insallah bu gece uyur ya
Cok alismistim bende rahatliga canim .
Hep eski uyudugum gunleri hayal ediyorum.
Oyle dusunmemeye calis canim bu bi evre gecicek Allahin izniyle
Benim kızın da gözünün üzerinde leke var gecer diyorlar ama geçmese bile büyüdükçe gözünde küçücük kalir diye düşünüyorum fotoğraf yükledim belli oluyor bak
Kizlar bizim kizdada var o gecer ins .bebekken bendede varmis gecmis
Benim bu kız da kolik mi acaba ya
Hep bu saatlerde huysuz anca memeyle sakinleşiyo
Gün içinee göğsüme yatırınca, evde gezinince falan sakin
Lütfen kolik olmasın
Kolik olunca hicbirsekilde durmuyor hep agliyor cocuk bazen morariyor oylemi seninkide
Bende sürekli ağlıyorum diyorum ya artik ne yapacağımı şaşırmış durumdayım her yere yetisiyorum ama kendimden geçtim artık nefes almak bile istemiyorum
Cok zor bi donem geciriyoruz normal.
Ama insallah gececek zoru atlattik oyle teselli ediyorum kendimi.

bır de ben de oylö süt olsa artık. Bir de onu deneyeyim bakalım. Karisim da neler vardi
Dene bakalim. Ama o kadari da iyi degil. Hem bebek tutarken zorlanıyor hem can daga cok aciyor hem de cocugun genzine süt kaçıyor fazla geldiginden.

Kimyon, rezene, lavanta, keten tohumu, papatya vardi yanilmiyorsam. Yani ben boyle hazırladım bi tek keten tohumu kullanmafim evde olmadigi icin.

Ben asilarin koruduguna inanmiyorum alerji yaptigina ve birsuru hastalik yaptigina inaniyorum .esimede anlatamadim oda yaptiralim diyor .bakalim ne olacak

16 yas mi .inanamiyorum soktayim .

Bir ölçüsü var mi canm göz kararımı. Akşam üzeri azaliyor sütüm . Ya yorgunluktan yada gün boyu emdiği için. O saatlerde içersem belki faydası olur.

Canım ayaklarını ana karnındaki gibi yapabiliyorsun slingde, kafasını da destekliyorsun, ana kucağından daha konforlu yenidoganlarda

Ya kizlar dogumumdan beri sikila sikila bana sadece 2 kere gelmis bi ablam var evde 4.gun yanliz kaldim .hamileligimde 5_6ay gelmedi buarada ben 5 ay serum yedim hastanede yattim arada hic aramadi sormadi.
Simdi hic gorusmek istemiyorum.aylarca aramayip sonra hicbirsey yokmus gb aramasina cok kiziyorum .tepkide vermiyorum insanin icinden gelicek ama hic birsey olmamis gb de yapamiyorum.enazindan bir telefon acabilirdi diyorum.
Simdi ben diyeyim ona arayip duruyor.

Slinge yerleştirirken otomatik öye oldu bacaklar hiç ekstra bişi yapmadım
Aslında ben de uğraşamam diye kanguru almıştım ama aklım hep slingde kalcaktı onu da aldım:)

Yok morarmıyo çok şükür
Sanırım gaz atakları o saatte çoğalıyo
Emziriyom uyuyakalıyo yatırıyom anında uyanıyo, yine aranıyo
Yine emziriyom, uyuyakalıyo bu sefer göğsüme yatırıyom uyuyo
Hadi yatırayım ben de uyuyayım diyorum yine uyanıyo
Kısır döngüde gidip geliyoruz
Kucağımda göğsümde olduğu müddetçe sıkıntı yok öyle de anası uyuyamıyo

Gece benim zaten oluyor gündüz etkili mi peki

Ilk anneler delirenler :)) ruh halinizi anlayabiliyorum ama oncelikle bilinki hepsi gecicek beklemeyin 40 ,3 ayi 6 ayi.vs ani yasayin yoksa.uzarda.uzar.
Herseyden once sukredin ki hepsi saglikli kuzularin cok ciddi saglik sorunu olan yok
En buyuk mesele gaz :) sagliklilar otesi yok gaz felan hareketlenince biticek nasil olsa uzmeyin kendinizi bide onlari dusunun bildikleri 2 tanr sey emmek ve aglamak zaten bilseler onlarda aglamak istemezler dipnot bebegin ilk 3 ay her aglamasi zikirdir bunuda unutmayin
Ve baska hic bir bebekle kiyaslamayin cok yipratici oluyo kiyaslamak
Ve annenizi yada kayinvalidenize takilmak yerine onlari duruma gore kullanin kelime olarak hos olmadi ama ornegin bugun karne gunu kayinvalidem cocuk bakiminda vasatinda altinda ama artik idare edicek bizde kizimla gidip karnesini alicaz
Her anin tadini cikarin o minicik ellerini doya doya sevin ve yine unutmayin o kucucuk can icin yillarca bekleyen dememedigi yol kalmayan insanlar var
Hayatinizdan en fazla 6 ayi silin oyle bakin duruma

ben kizimda bunu almistim,kac aylik olana kadar hatirlamiyorum bacaklari disari cikarmiyorduk icerde bagdas kurdurup baglaniyor.baglamasi kolay. ben bi kac kez ancak kullandim, kizim da nisan dogumluydu asiri sicak geldi rahatsiz olduk hem bebek hem ben

Eklentiler

• Screenshot_20180608-082831.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 67
Allah razi olsun canimm.. Bu sabah yatis yaptik kendi sancilarim ciktigi icin suni vermediler.. Bekledik ve normal bi sekilde aksam 9 da kucagima aldim yavrumu cok sukur :)
Can'ım gözünaydın. Sonunda geldi Bebiş çok şükür. Yakın zamanda bekliyoruz kaka gaz muhabbetine :))

Bir ölçüsü var mi canm göz kararımı. Akşam üzeri azaliyor sütüm . Ya yorgunluktan yada gün boyu emdiği için. O saatlerde içersem belki faydası olur.
Can'ım milk tea diye bi çay var. Küp şeker gibi. Onun bana faydası oldu baya. Dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…