- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.741
Cok rahat gorunuyorsunuz. Bebisin ayaklari oyle acarken zorlanmadin mi? Benimki acmiyor bacaklari sıpa. Ben de kangru aldim ama simdi seni gorunce acaba sling mi alsaydım dedim :) aslinda benim icime daha cok siniyordu ama baglayanam kullanamam diye kangruya döndüm:)Eki Görüntüle 2155043
Bak canım böyle oldu, faceteki gruba da sordum olmuş mu diye olmuş dediler, dün yıkadım slingi güzelce
Bu halde dışarı çıkıp bi kahve içme hayalim var bakalım
Bunun içinde emziren de var ama çok zor geldi bana videodan izledim de
bır de ben de oylö süt olsa artık. Bir de onu deneyeyim bakalım. Karisim da neler vardiKizlar @geminiwoman in meşhur cayi bende inanilmaz süt yapti. Hatta nerdeyse ictigiime pisman oldum. Çünkü napacam sagdigim sütleri :/ bebegime uykusunu çözemedim daha o yuzden bugun bi bardak daha icerim. Yavrumu rahatlatip uyutmazsa devam etmem. Sütü az olablar mutlaka denesin. Geceden beri kac kez emzirdim daha tas gibi göğüslerim.
Cok alismistim bende rahatliga canim .:))rahatliga o kadar alismisim ki bunyem sasti etrafim sasti
Yinede sevdikce sevesim geliyo
2.cocuk bambaskaymis
Amaaaaa bazen butun gucumu zorluyo dun geceden beri uyumuyo kesik kesik yarim saat 15 dk
Kafam dusuyo insallah bu gece uyur ya
Oyle dusunmemeye calis canim bu bi evre gecicek Allahin izniyleBen hiç iyi anne değilim yaaa. Emzirmekten sıkıldım, alt değiştirmeden sıkıldım sürekli sallamaktan uyutmaya çalışmaktan ara büküp yemek yemeye çalışmaktan. Ev rezalet saçım basım tepede toplu durup terleyip sogumaktan dipleri kuruması oldu. Ben herşeyi çok mu toz pembe hayal ettim yaaa. Bu kadar sene isteyip isteyip şimdi niye böyle oldum bilmiyorum.
Kizlar bizim kizdada var o gecer ins .bebekken bendede varmis gecmisBenim kızın da gözünün üzerinde leke var gecer diyorlar ama geçmese bile büyüdükçe gözünde küçücük kalir diye düşünüyorum fotoğraf yükledim belli oluyor bak
Kolik olunca hicbirsekilde durmuyor hep agliyor cocuk bazen morariyor oylemi seninkideBenim bu kız da kolik mi acaba ya
Hep bu saatlerde huysuz anca memeyle sakinleşiyo
Gün içinee göğsüme yatırınca, evde gezinince falan sakin
Lütfen kolik olmasın
Cok zor bi donem geciriyoruz normal.Bende sürekli ağlıyorum diyorum ya artik ne yapacağımı şaşırmış durumdayım her yere yetisiyorum ama kendimden geçtim artık nefes almak bile istemiyorum
Dene bakalim. Ama o kadari da iyi degil. Hem bebek tutarken zorlanıyor hem can daga cok aciyor hem de cocugun genzine süt kaçıyor fazla geldiginden.bır de ben de oylö süt olsa artık. Bir de onu deneyeyim bakalım. Karisim da neler vardi
Ben asilarin koruduguna inanmiyorum alerji yaptigina ve birsuru hastalik yaptigina inaniyorum .esimede anlatamadim oda yaptiralim diyor .bakalim ne olacakKızlar rota virüsu aşısı için ne diyorsunuz? Bugün Petek Dinçöz paylaşmış aşı yaptırdığı halde oğlu rota virusu kapmış çok ağır hasta yatıyormuş...aşının faydası yok yaptırmayın diyenler var...acaba virus mutasyona mı uğramış...yaptırmayın denmesinin başka sebebi var mı...bir de kaç yaşa kadar koruyor...oğluma yaptırmadım hiç de hastalanmadı çok şükür bünyesi de sağlam...şimdi kızıma yaptırmayı düşünüyordum ama kararsız kaldım...ne diyorsunuz bu işe
16 yas mi .inanamiyorum soktayim .Yeni anneler biraz daha sabır diliyorum size lütfen kendinizi bukadar bırakmayın hayat daha yeni başlıyor inanın diri olmak zorundayız şimdi ağlayan bir bebekle baş edemezsek yarın ergenler hiç baş edemeyiz inanın .. Evet bebek bakımı çok zor bende çok otoriter çok titiz ve herşey yerli yerinde olsun diyenlerdenim her dakikayı ağlamak yerine hadi bismillah diyip yapabildiğinizin en iyisini yaparak geçiştirin derim herşey yoluna girecek kendileri yataklarına gidip uyuyacak birgün merak etmeyin ... Ve lütfen bu güzel dönemi kendinize zehir etmeyin eşlerinizle aranızı mümkün olduğunca açmayın gönüllerini kırmayın unutmayın onlarda bizimle bir 9 aydır perişanlar tabiki yükün çoğu bizde biz anneyiz bu 4. Çocuğum kaybettiğim yavrum var... Biliyorum bu dönem çok değerli 16 yıl önce doğurduğum ve 9 yıl önce dopurduklarımı gelin öpeyim desem gelmiyorlar Oyüzden şuan kucağınızdayken öpün koklayın bol boll.... Büyüdülermi sizi beğenmeyecek şuan elinizdeki o gazını çıkarmak için sizden yardım bekleyen minikler.... Zaman okadar hızlı geçecekki ahh diyeceksiniz ...ne diyo bu deli dersiniz belki ama 16 yaşında anne olup 16 yaşında bir delikanlıya sahip anneyim tecrübem çok ama okadar cahilimki daha bu bebektende öğrenecek çoook şeyim var biliyorum.... Bunları derken. Bugun neden kaka yapmadı bu kız diyecek kadar acizim mesela ... Bu dönemi hepimizin can sağlığı ve mutlulukla geçirmemizi diliyorum İnş .. Kusura bakmayın okuyunca üzülüyorum kendimi kaybettim diyen anneleri bilin hepimiz öyleyiz ama çaktırmıyoruz
Bir ölçüsü var mi canm göz kararımı. Akşam üzeri azaliyor sütüm . Ya yorgunluktan yada gün boyu emdiği için. O saatlerde içersem belki faydası olur.Dene bakalim. Ama o kadari da iyi degil. Hem bebek tutarken zorlanıyor hem can daga cok aciyor hem de cocugun genzine süt kaçıyor fazla geldiginden.
Kimyon, rezene, lavanta, keten tohumu, papatya vardi yanilmiyorsam. Yani ben boyle hazırladım bi tek keten tohumu kullanmafim evde olmadigi icin.
Canım ayaklarını ana karnındaki gibi yapabiliyorsun slingde, kafasını da destekliyorsun, ana kucağından daha konforlu yenidoganlardaCok rahat gorunuyorsunuz. Bebisin ayaklari oyle acarken zorlanmadin mi? Benimki acmiyor bacaklari sıpa. Ben de kangru aldim ama simdi seni gorunce acaba sling mi alsaydım dedim :) aslinda benim icime daha cok siniyordu ama baglayanam kullanamam diye kangruya döndüm:)
Butun gun emdigi icindir o. Ben goz karari koydum.Bir ölçüsü var mi canm göz kararımı. Akşam üzeri azaliyor sütüm . Ya yorgunluktan yada gün boyu emdiği için. O saatlerde içersem belki faydası olur.
Slinge yerleştirirken otomatik öye oldu bacaklar hiç ekstra bişi yapmadımCok rahat gorunuyorsunuz. Bebisin ayaklari oyle acarken zorlanmadin mi? Benimki acmiyor bacaklari sıpa. Ben de kangru aldim ama simdi seni gorunce acaba sling mi alsaydım dedim :) aslinda benim icime daha cok siniyordu ama baglayanam kullanamam diye kangruya döndüm:)
Yok morarmıyo çok şükürCok alismistim bende rahatliga canim .
Hep eski uyudugum gunleri hayal ediyorum.
Oyle dusunmemeye calis canim bu bi evre gecicek Allahin izniyle
Kizlar bizim kizdada var o gecer ins .bebekken bendede varmis gecmis
Kolik olunca hicbirsekilde durmuyor hep agliyor cocuk bazen morariyor oylemi seninkide
Cok zor bi donem geciriyoruz normal.
Ama insallah gececek zoru atlattik oyle teselli ediyorum kendimi.
Gece benim zaten oluyor gündüz etkili mi pekiKizlar @geminiwoman in meşhur cayi bende inanilmaz süt yapti. Hatta nerdeyse ictigiime pisman oldum. Çünkü napacam sagdigim sütleri :/ bebegime uykusunu çözemedim daha o yuzden bugun bi bardak daha icerim. Yavrumu rahatlatip uyutmazsa devam etmem. Sütü az olablar mutlaka denesin. Geceden beri kac kez emzirdim daha tas gibi göğüslerim.
Aynısını bende düşündüm. Allah affetsinYani isyan etmek istemiyorum ama şuncacık yavruyu bu kadar gazdan kıvrandıracak ne var Allahım anlamıyorum
Can'ım gözünaydın. Sonunda geldi Bebiş çok şükür. Yakın zamanda bekliyoruz kaka gaz muhabbetine :))Allah razi olsun canimm.. Bu sabah yatis yaptik kendi sancilarim ciktigi icin suni vermediler.. Bekledik ve normal bi sekilde aksam 9 da kucagima aldim yavrumu cok sukur :)
Can'ım milk tea diye bi çay var. Küp şeker gibi. Onun bana faydası oldu baya. Dene istersen.Bir ölçüsü var mi canm göz kararımı. Akşam üzeri azaliyor sütüm . Ya yorgunluktan yada gün boyu emdiği için. O saatlerde içersem belki faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?