2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kiyafet olayi benm de sıkıntım. bu sicaklarda sort giyerdim ben ama hic bir etegim şortum kalcamdan yukariya cikmiyor bi de giydigim kiyafetle nasil emziricem sorunu var, yani disari cikmak mesele benm icin.

canm ben hem 75 ligi hemde 100 lugu yaptirdim ve gebelik sekerim vardi. eger sende de varsa mutlaka diyet yapman gerekir, yoksa bebegine zarari olur. doktorunun yonlendirmesine uyman en dogrusu olur

seker yuklemesi yapilmadan diyetisyene gitsem olmaz mi ya korkuyorum bebegime zarar vermesinden.aslinda yaptıracaktim kesin karar vermistim ama korkuyorum.orda saatlerce ac kalmak sekerden icinin bayilmasi falan.birde canan karatay var tabiii:/
Canım saatlerce aç kalmıyorsun bir saat sadece yüklemeden sonra, şekerin olup haberin olamamasından iyidir bence.. yükledikleri şeker en fazla 3 dilim baklavadaki şeker kadarmış.. çoğumuz yaptırdık, doktorun ısrar ediyorsa bir bildiği vardır doktoruna güven bence

seker yuklemesi yapilmadan diyetisyene gitsem olmaz mi ya korkuyorum bebegime zarar vermesinden.aslinda yaptıracaktim kesin karar vermistim ama korkuyorum.orda saatlerce ac kalmak sekerden icinin bayilmasi falan.birde canan karatay var tabiii:/
İnan ki bir kaç dilim baklava dan farkı yok aldığın şekerin için rahat olsun

Aranızda meyveli soda,kola gibi gazlı içecek içen var mı ? Adı üstünde gazlı muhtemelen etkiler :) herkes sigaraya aşermiş ben sigara kullanmıyorum kola istiyor canım

Ben 41 gündür evdeyim kontroller dışında

Ben 41 gündür evdeyim kontroller dışında
Ben de öyleyim, hastane dönüşü geçen hafta cumartesi avm ye uğramıştık 1 saat. Onun dışında gezmeye ben de gitmedim. 26 günlük benim kızım. Dışarı çıkalım hava alsın evde kalmaktan ağlıyordur dedik durmadı sokağın başından geri döndük

ben de aynı dertten müzdaribim, çözüm bulursan bana da söyle cnm

:)) bizde dun avm ye gittik mecbur oteki kiziminda gonlunu yapmak zorundayim 1.3p saatin 40 dk sini bebek odasinda gecirdim :) diger kalan surede esim avm yi tavaf etti onlar tavafi tamamlarken bizde kizimla alisveris yaptik sonra kostur kostur kriz esliginde geri donduk bugunde disari ciktik acik havada sessiz skaindi uyudu artik sebebi neydi bilemicem :)

Bebeğini kundaklayan var mı
Ana karnında hissetmek istiyomuş ya haspam
Başlarda kundaklıyordum ben şimdi bi denedim müslim bez ile
İnş terlemez, kendini uyandırmaz eller bağlıyken belki
Kundak mi sayiliyo bilmiyorum ama kollarini sariyorum cunku daha kisa uyuyo sarmazsam uyandiriyo kendini

K.c.ma yapisan keske sadece pantolon olsa butun kilo totomda ve bacaklarimda kaldi 16 kilonun sadece 6 si gitti. :'((

Altını değiştirdim, emzirdim öyle çıktım rahat edeyim diye. Fayda etmedi sokağın başından döndük çığlık kıyamet. Kuzumun bir derdi var da tam bilmiyorum. Gaz diye düşünüyorum ama gazını da çıkarıyor. Hâlâ ıkınıyor. Sadece bugün kakasını yapmadı bu kadar etkiler mi diyeceğim ama dün kakasını da yaptı yine aynıydı
Size yine bir değişiklik olmuş iyi gelmiştir. Ben kendimi geçtim evde durayım sıkıntı yok da bebeğim böyle kıvranmasa o bana yeter.

İyice sinirim bozuldu
Altını aldım emzirdim kundakladım kolik müziği eşliğinde göğsümde uyuttum sonra beşiğine yatırdım
1 saat uyudu ama mal gibi ben uyuyamadım
Şimdi yine emzirme faslı

Kaka yapamiyo olusuda sikinti yapar cunku benim kizim gaz cikarmasina ragmen ikinip duruyo kaka yapamayinca o dur zorlayan

Aynı sıkıntılar bizde de var canım. Bu gaz Sancilarindan uyku süreleri de kısalması basladi.artik maalesef bi duzenimiz gecemiz gunduzumuz olmicak belirli bi süre.bizimki de kakasını yapamıyor sanırım normalde her gün yapardi.ama bı müdahale etmemek gerekiyormus.ağlasam da kıvransa da bünyesi alisacak canım çözümü yok.sadece yediklerimize çok dikkat etmemiz lazım. Ben nohut yedim baya kivrandrdi yavrumu.bol bol rezene içelim. Geçecek bu günler de inşallah

Kaka yapamiyo olusuda sikinti yapar cunku benim kizim gaz cikarmasina ragmen ikinip duruyo kaka yapamayinca o dur zorlayan
Ama dün 3-4 defa yaptı yine ağlıyordu aynı şekilde. O yüzden ona da çok bağlayamadım.
Bir an önce düzelse ya. Normalde de zaten hep memede, kucakta ama iki gündür daha bir başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…