- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.521
kiyafet olayi benm de sıkıntım. bu sicaklarda sort giyerdim ben ama hic bir etegim şortum kalcamdan yukariya cikmiyorBnde çok severdim sigara içmeyi valla . Zaten direk sigarayı bırakamam dye elektronik içmeye basladım o yüzden daha rahatım şimdi . Ben kiloyu gectim de bi tane pantolonum bile yok dışarı çıkarken hanilelikten kalma bi eşofmanım var bıktım onu giymekten hamilelikte giy şimdi giy gıba geldi . Kıçıma yapıltı resmen
canm ben hem 75 ligi hemde 100 lugu yaptirdim ve gebelik sekerim vardi. eger sende de varsa mutlaka diyet yapman gerekir, yoksa bebegine zarari olur. doktorunun yonlendirmesine uyman en dogrusu olurArkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olur musunuz.zira kafayi yemek uzereyim.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??
Doktorum bana ac karnina 75 mg seker yuklmesi yaptiracagini soyledi.korkuyorum bebegime birsey olmasindan.ama mutlaka yaptirmalisin diyip duruyor.aranizda yaptirmayip ta saglikli dogum yapan varmi acaba.veya gebelik sekeri olupta saglikli dogum yapan.
Canım saatlerce aç kalmıyorsun bir saat sadece yüklemeden sonra, şekerin olup haberin olamamasından iyidir bence.. yükledikleri şeker en fazla 3 dilim baklavadaki şeker kadarmış.. çoğumuz yaptırdık, doktorun ısrar ediyorsa bir bildiği vardır doktoruna güven benceseker yuklemesi yapilmadan diyetisyene gitsem olmaz mi yakorkuyorum bebegime zarar vermesinden.aslinda yaptıracaktim kesin karar vermistim ama korkuyorum.orda saatlerce ac kalmak sekerden icinin bayilmasi falan.birde canan karatay var tabiii:/
İnan ki bir kaç dilim baklava dan farkı yok aldığın şekerin için rahat olsunseker yuklemesi yapilmadan diyetisyene gitsem olmaz mi yakorkuyorum bebegime zarar vermesinden.aslinda yaptıracaktim kesin karar vermistim ama korkuyorum.orda saatlerce ac kalmak sekerden icinin bayilmasi falan.birde canan karatay var tabiii:/
Ben 41 gündür evdeyim kontroller dışındaİki gündür bizim kız hiç durmuyor. Sürekli ağlıyor memede zir susturuyorum. Ne yapacağız böyle bilmiyorum. O kadar gazını yapıyor hala gazı var. Bugün kakasını da hiç yapmadı. Onun da etkisi var mı bilmiyorum ama dün de çok ağlıyordu. İşimiz çok zor böyle. Bir saat önce falan dışarı çıktık hava alalım diye. Sokağın başından geri döndük çığlık çığlığa ağladı. Bir haftadır evdeyim çok bunaldım artık
Oh şükür RabbimeKarantinadan çıktı sonunda diğer bebeklerle beraber kalıyo artık.. önemli bişey yokmuş yasal sürenin bitmesini bekliyoruz artık bugün ben besledim 1 saat kadar mıncıkladım sevdim çok şükür iyileşti..
Ben de öyleyim, hastane dönüşü geçen hafta cumartesi avm ye uğramıştık 1 saat. Onun dışında gezmeye ben de gitmedim. 26 günlük benim kızım. Dışarı çıkalım hava alsın evde kalmaktan ağlıyordur dedik durmadı sokağın başından geri döndükBen 41 gündür evdeyim kontroller dışında
ben de aynı dertten müzdaribim, çözüm bulursan bana da söyle cnmKızlar benim bir göğsümden diğerinin yarısı kadar süt geliyor bunun için ne yapabilirim ya. Sağ göğsüm tersine geldi oğlumun ilk haftalar çok ememedi onu şimdi emiyor ama çok aşırı dolmuyor ne yapacağım düzene sokmak için
:)) bizde dun avm ye gittik mecbur oteki kiziminda gonlunu yapmak zorundayim 1.3p saatin 40 dk sini bebek odasinda gecirdim :) diger kalan surede esim avm yi tavaf etti onlar tavafi tamamlarken bizde kizimla alisveris yaptik sonra kostur kostur kriz esliginde geri donduk bugunde disari ciktik acik havada sessiz skaindi uyudu artik sebebi neydi bilemicem :)Ben de öyleyim, hastane dönüşü geçen hafta cumartesi avm ye uğramıştık 1 saat. Onun dışında gezmeye ben de gitmedim. 26 günlük benim kızım. Dışarı çıkalım hava alsın evde kalmaktan ağlıyordur dedik durmadı sokağın başından geri döndük
Kundak mi sayiliyo bilmiyorum ama kollarini sariyorum cunku daha kisa uyuyo sarmazsam uyandiriyo kendiniBebeğini kundaklayan var mı
Ana karnında hissetmek istiyomuş ya haspam
Başlarda kundaklıyordum ben şimdi bi denedim müslim bez ile
İnş terlemez, kendini uyandırmaz eller bağlıyken belki
K.c.ma yapisan keske sadece pantolon olsa butun kilo totomda ve bacaklarimda kaldi 16 kilonun sadece 6 si gitti. :'((Bnde çok severdim sigara içmeyi valla . Zaten direk sigarayı bırakamam dye elektronik içmeye basladım o yüzden daha rahatım şimdi . Ben kiloyu gectim de bi tane pantolonum bile yok dışarı çıkarken hanilelikten kalma bi eşofmanım var bıktım onu giymekten hamilelikte giy şimdi giy gıba geldi . Kıçıma yapıltı resmen
İnşallah eski düzenine dönerNazar değirdim sanırım artık uyumuyoruz
MasallahhhhBizde büyüdük teyzoşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle
:)) bizde dun avm ye gittik mecbur oteki kiziminda gonlunu yapmak zorundayim 1.3p saatin 40 dk sini bebek odasinda gecirdim :) diger kalan surede esim avm yi tavaf etti onlar tavafi tamamlarken bizde kizimla alisveris yaptik sonra kostur kostur kriz esliginde geri donduk bugunde disari ciktik acik havada sessiz skaindi uyudu artik sebebi neydi bilemicem :)
Kaka yapamiyo olusuda sikinti yapar cunku benim kizim gaz cikarmasina ragmen ikinip duruyo kaka yapamayinca o dur zorlayanAltını değiştirdim, emzirdim öyle çıktım rahat edeyim diye. Fayda etmedi sokağın başından döndük çığlık kıyamet. Kuzumun bir derdi var da tam bilmiyorum. Gaz diye düşünüyorum ama gazını da çıkarıyor. Hâlâ ıkınıyor. Sadece bugün kakasını yapmadı bu kadar etkiler mi diyeceğim ama dün kakasını da yaptı yine aynıydı
Size yine bir değişiklik olmuş iyi gelmiştir. Ben kendimi geçtim evde durayım sıkıntı yok da bebeğim böyle kıvranmasa o bana yeter.
Aynı sıkıntılar bizde de var canım. Bu gaz Sancilarindan uyku süreleri de kısalması basladi.artik maalesef bi duzenimiz gecemiz gunduzumuz olmicak belirli bi süre.bizimki de kakasını yapamıyor sanırım normalde her gün yapardi.ama bı müdahale etmemek gerekiyormus.ağlasam da kıvransa da bünyesi alisacak canım çözümü yok.sadece yediklerimize çok dikkat etmemiz lazım. Ben nohut yedim baya kivrandrdi yavrumu.bol bol rezene içelim. Geçecek bu günler de inşallahİki gündür bizim kız hiç durmuyor. Sürekli ağlıyor memede zir susturuyorum. Ne yapacağız böyle bilmiyorum. O kadar gazını yapıyor hala gazı var. Bugün kakasını da hiç yapmadı. Onun da etkisi var mı bilmiyorum ama dün de çok ağlıyordu. İşimiz çok zor böyle. Bir saat önce falan dışarı çıktık hava alalım diye. Sokağın başından geri döndük çığlık çığlığa ağladı. Bir haftadır evdeyim çok bunaldım artık
Ama dün 3-4 defa yaptı yine ağlıyordu aynı şekilde. O yüzden ona da çok bağlayamadım.Kaka yapamiyo olusuda sikinti yapar cunku benim kizim gaz cikarmasina ragmen ikinip duruyo kaka yapamayinca o dur zorlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?