- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.481
Canım benimkide çok yapıyor bir açıyorumki bez fena halde sleepy kullanıyorum ben çok memnunum. Pişik yapmadı ve hiç taşırmadı dahaKızlar peki bu her yerden taşan sulu kakaları ne yapacağızbir yapıyor pir yapıyor bizimki her yer kaka oluyor.. prima premium kullanıyorum, var mı kaka taşırmayan bez tavsiyesi olan bıktım usandım, koca bir paket de yeni almıştık, üç gündür tadı kaçtı bu işin
Oyyy maşallah, hayırlı kandiller canımBizde büyüdük teyzoşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle
Benimki de kızıyor ama onlar da içmesin napalım tiryakilik işte.. ben de beş tane içsem mi kiBenim eşimde içiyor balkond akşamları bir tane bazen yanına ilişiyorum kızıyor bana ama napim sende içme o zaman diyorum birşey demiyor. Canım tiryakilik başka birşey bir buçuk paket içerdim ben inşallah devamlı başlamam kaçamaklarıda bitirmek istiyorum ama bakalım nasıl olacak. Helede doktordan duydum ya o 5 taneyi kendimi frenleyemiyorum. 2,3 günde bir yakıyorum 1 tane kahve yanı.
Ondan dayanamıyoruz canım benim, sinirlerimiz de bozuk tetikliyor sanırımBende ondan korkuyorum canım tek tük içmeyle kalabilirse hatta hiç içmesek ne güzelama çok içen olduğumuz için heralde ondanmı dayanamıyoruz bilmiyorum
Ben de Sleepy alayım bu bitince bari.. valla şade atlet olsa atayım çöpe ama tulumlar, yelekler hepsi berbat oluyorCanım benimkide çok yapıyor bir açıyorumki bez fena halde sleepy kullanıyorum ben çok memnunum. Pişik yapmadı ve hiç taşırmadı daha
Hatta annem de dahil olmak üzere pek çok arkadaşı yapmış kullanmış, çok kötüyse durumun sen de beni beklemeden yap da iç canım.. aktardanhas sakız diyip aldık, 10 liralık yetiyorÇok sevinirim canım ya çokta dua ederim nefes alamamak çok zor
Benimki de kızıyor ama onlar da içmesin napalım tiryakilik işte.. ben de beş tane içsem mi ki
Hele ki çay, kahve yanı..
Ondan dayanamıyoruz canım benim, sinirlerimiz de bozuk tetikliyor sanırım
Ben de Sleepy alayım bu bitince bari.. valla şade atlet olsa atayım çöpe ama tulumlar, yelekler hepsi berbat oluyorelimde yıkayıp temizliyorum ki bundan nefret ediyorum sonra makinaya atıyorum ama neredeyse hergün böyle.. anne sütünden dolayı bu kadar sıvı oluyormuş.. bunda iki numara kullanıyoruz, sleepy de aynı mı olur ki?
Kendi kendime nazar ettim galibaZaten oyle yapıyordum. Bi ilk zamanlar cok kucukken islak mendil kullandim unibaby o kadar. Hatta simdi direk ilik su ile yikiyorum ama bana misin demiyor
Benimkinin agzindan memeyi zorka alinca digerini tutmuyor
İşin şakasındayım kuzu, ben hergün yaksam bir iki ben kendimi durduramam. Çok nadir içiyorum çileden çıktığımda sonra da pişmanlık.. eşime çok kızıyorum yeniden başladığı için, yoksa bu kadar aklıma düşmüyordu.. bebişlerimiz uzun zaman emer de inşallah onlardan sebep başlamayız..Bende 2 numara kullanıyorum canım 4800 üz şuanda ama bu paket bitince 3 e geçcem ben çünkü sıkmaya başladı bacaklardan. Günde 5 tane içme ama dayanamıyorsan 1 tane 2 tane iç canım 5 çok olur vücudun istemeye başlar bu seferde. Ben şuan hergün yakmıyorum ama içim gidiyor böyle bir paket biranda yakasım geliyor valla.
Bende hep benzetiyorum vallaOyy maşallah yaa kızlar bizim bebekler kızda olsa erkekde plsa birbirine çok benziyor yada bana öyle geliyor
Benimki her zaman altini actigimda yaptigi icin henuz sizdirma problemi yasamadimKızlar peki bu her yerden taşan sulu kakaları ne yapacağızbir yapıyor pir yapıyor bizimki her yer kaka oluyor.. prima premium kullanıyorum, var mı kaka taşırmayan bez tavsiyesi olan bıktım usandım, koca bir paket de yeni almıştık, üç gündür tadı kaçtı bu işin
Dikkat et zor vallaKendi kendime nazar ettim galibaŞu an kızım pişik olmuş durumda. Banyo yaptırırken iyi durulamadım mı acaba diye tekrar yıkadım poposunu az önce. Maşallah diyeyim de bu kadarla kalsın
maaşallah paşaya
Maşallah kuzuya
Oy teyzesi kurban olsun bakislarinaaamasalllahhhh
Yesin teyzoşu, maşallah oğluma.. kırkınız hayırlı olsun canım
Teşekkürler teyzoslar Allah' korusun evlatlarimizi.Oyy maşallah
Masallah saglikli,uzun omurleri olsunEki Görüntüle 2155925 Teyzoslar bizde büyüdük
Çanakkaleli olmussun sen beaa maşallah paşaya kamuflaj süper yanlız :))
Ay ben de benzettim geçen senin bebisle demi?Ay maşallahhhh senin oğlusun benim oğluşuma çok benziyor yaa
benimki de oyle bugun çıldırttıKızlar kırk efsanesi çöktü oğlum ilk gaz krizini yaşadı (meşhur çayımı icmemistim) markete gittik ağlama tuttu kocam strese girdibir de salonu süpürdü ama resmen eşyaları oradan oraya atıp içinde küfür ederek şimdi mutfakta bulaşık makinesi iptal bebis memeyi bırakmiyor
Karantinadan çıktı sonunda diğer bebeklerle beraber kalıyo artık.. önemli bişey yokmuş yasal sürenin bitmesini bekliyoruz artık bugün ben besledim 1 saat kadar mıncıkladım sevdim çok şükür iyileşti..
Gözünaydın canım allah ayırmasın bir dahaKarantinadan çıktı sonunda diğer bebeklerle beraber kalıyo artık.. önemli bişey yokmuş yasal sürenin bitmesini bekliyoruz artık bugün ben besledim 1 saat kadar mıncıkladım sevdim çok şükür iyileşti..
Bnde çok severdim sigara içmeyi valla . Zaten direk sigarayı bırakamam dye elektronik içmeye basladım o yüzden daha rahatım şimdi . Ben kiloyu gectim de bi tane pantolonum bile yok dışarı çıkarken hanilelikten kalma bi eşofmanım var bıktım onu giymekten hamilelikte giy şimdi giy gıba geldi . Kıçıma yapıltı resmenAynı stresi bende yaşıyorum alışverişe gittim bugün ağlayıp çıktım kilodan dolayı bunalıma girdim resmen geçen haftada öyle olmuştu. Ben hamilelikte bıraktım şak diye 9 ay içmedim ama şimdi dayanamıyorum arada sıkıyorum kendimi ama bazen dayanamıyorum 2 3 günde bir yakıyorum. Bazen diyorum çözüm değil ama yılların alışkanlığı. Ben ki normalde sigara içmeyi çok severim hiç bırakmayı düşünmedim şimdiye kadar belkide ondan zorlandım bu kadar
Ahahha bak sen şu çılgına :))Benimki her zaman altini actigimda yaptigi icin henuz sizdirma problemi yasamadim
Hic sorma :) bi de oyle kuvvetli gonderiyor ki, alt acma ortusu ile kalkan uaptigim halde benimbustume sıçrıyor:) allahim yoklugunu gostermesin hergun bol bol yapsinlar :)Ahahha bak sen şu çılgına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?