2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benimkide çok yapıyor bir açıyorumki bez fena halde sleepy kullanıyorum ben çok memnunum. Pişik yapmadı ve hiç taşırmadı daha

Benimki de kızıyor ama onlar da içmesin napalım tiryakilik işte.. ben de beş tane içsem mi ki
Hele ki çay, kahve yanı..
Bende ondan korkuyorum canım tek tük içmeyle kalabilirse hatta hiç içmesek ne güzel ama çok içen olduğumuz için heralde ondanmı dayanamıyoruz bilmiyorum
Ondan dayanamıyoruz canım benim, sinirlerimiz de bozuk tetikliyor sanırım

Canım benimkide çok yapıyor bir açıyorumki bez fena halde sleepy kullanıyorum ben çok memnunum. Pişik yapmadı ve hiç taşırmadı daha
Ben de Sleepy alayım bu bitince bari.. valla şade atlet olsa atayım çöpe ama tulumlar, yelekler hepsi berbat oluyor elimde yıkayıp temizliyorum ki bundan nefret ediyorum sonra makinaya atıyorum ama neredeyse hergün böyle.. anne sütünden dolayı bu kadar sıvı oluyormuş.. bunda iki numara kullanıyoruz, sleepy de aynı mı olur ki?

Bende 2 numara kullanıyorum canım 4800 üz şuanda ama bu paket bitince 3 e geçcem ben çünkü sıkmaya başladı bacaklardan. Günde 5 tane içme ama dayanamıyorsan 1 tane 2 tane iç canım 5 çok olur vücudun istemeye başlar bu seferde. Ben şuan hergün yakmıyorum ama içim gidiyor böyle bir paket biranda yakasım geliyor valla.

Zaten oyle yapıyordum. Bi ilk zamanlar cok kucukken islak mendil kullandim unibaby o kadar. Hatta simdi direk ilik su ile yikiyorum ama bana misin demiyor

Benimkinin agzindan memeyi zorka alinca digerini tutmuyor
Kendi kendime nazar ettim galiba Şu an kızım pişik olmuş durumda. Banyo yaptırırken iyi durulamadım mı acaba diye tekrar yıkadım poposunu az önce. Maşallah diyeyim de bu kadarla kalsın

İşin şakasındayım kuzu, ben hergün yaksam bir iki ben kendimi durduramam. Çok nadir içiyorum çileden çıktığımda sonra da pişmanlık.. eşime çok kızıyorum yeniden başladığı için, yoksa bu kadar aklıma düşmüyordu.. bebişlerimiz uzun zaman emer de inşallah onlardan sebep başlamayız..
paket bitince ben de 3 numarasından alıp deneyeyim bari canım teşekkür ederim

Oyy maşallah yaa kızlar bizim bebekler kızda olsa erkekde plsa birbirine çok benziyor yada bana öyle geliyor
Bende hep benzetiyorum valla
Benimki her zaman altini actigimda yaptigi icin henuz sizdirma problemi yasamadim
Kendi kendime nazar ettim galiba Şu an kızım pişik olmuş durumda. Banyo yaptırırken iyi durulamadım mı acaba diye tekrar yıkadım poposunu az önce. Maşallah diyeyim de bu kadarla kalsın
Dikkat et zor valla

Kızlar kırk efsanesi çöktü oğlum ilk gaz krizini yaşadı (meşhur çayımı icmemistim) markete gittik ağlama tuttu kocam strese girdi bir de salonu süpürdü ama resmen eşyaları oradan oraya atıp içinde küfür ederek şimdi mutfakta bulaşık makinesi iptal bebis memeyi bırakmiyor

benimki de oyle bugun çıldırttı

Canım nasılsın bebek nasıl? H Hunilimom
Karantinadan çıktı sonunda diğer bebeklerle beraber kalıyo artık.. önemli bişey yokmuş yasal sürenin bitmesini bekliyoruz artık bugün ben besledim 1 saat kadar mıncıkladım sevdim çok şükür iyileşti..

Bnde çok severdim sigara içmeyi valla . Zaten direk sigarayı bırakamam dye elektronik içmeye basladım o yüzden daha rahatım şimdi . Ben kiloyu gectim de bi tane pantolonum bile yok dışarı çıkarken hanilelikten kalma bi eşofmanım var bıktım onu giymekten hamilelikte giy şimdi giy gıba geldi . Kıçıma yapıltı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…