- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.501
Benimki avcuma yapmıştı tam popişi silerken :)) ama çığlık atmıştım yavrum çok korkmuştu. Dün de banyodan sonra daha bezini bağlamadan suladı her yeri :)) ondan sonra ben de yıkanmak zorunda kaldımHic sorma :) bi de oyle kuvvetli gonderiyor ki, alt acma ortusu ile kalkan uaptigim halde benimbustume sıçrıyor:) allahim yoklugunu gostermesin hergun bol bol yapsinlar :)
Ben başladım bile12 yıl sigara kullandım, hamile kaldığımda bıraktım hiç aklıma bile gelmedi ama şu an oturup paketlerce içesim varkızlar geçicek dimi bu günler (
Var canım bende dahil gebelik şekeri olan birkaç arkadaş var benimki sinirdaydi sadece ama her gün ölçüm yapan arkadaşlardan vardı hepsinin bebeğinde sağlıklı çok şükür bence yüklemeyi yaptırmalısın çünkü gebelik şekeri varsa diyet yapmalısın eğer diyet yapmazsan başka soeinlar çıkabilirArkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olur musunuz.zira kafayi yemek uzereyim.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??
Doktorum bana ac karnina 75 mg seker yuklmesi yaptiracagini soyledi.korkuyorum bebegime birsey olmasindan.ama mutlaka yaptirmalisin diyip duruyor.aranizda yaptirmayip ta saglikli dogum yapan varmi acaba.veya gebelik sekeri olupta saglikli dogum yapan.
Ah ne canım naptın niye başladın yaaaaBen başladım bilepaket alıyorum üstelik. Uyuduğu an eşimin telini arayıp kendi telimi hoparlör açık odada bırakıyorum :) balkona atıyorum kendimi. :)
Bizimki günde üç öğün öyle Can'ım. Memede bağırış çağırış. Anamı ağlatıyor. Özellikle akşam gece. Kakasını yapana kadar deli gibi meme arıyor ama emmiyor çırpınıyor.Sütün o faydalı dediğim kısmı çok gerilerde değil merak etme, birkaç dk önsüt geliyor sonrası yağlı olan kısmı herhalukarda alır yani. Benimkinin de uyumasından çok 2 gündür adamakıllı emmemesi Çan’ımı sıkıyor, memeyi 2 kere çekiyor başlıyor baprınmayadün öğleden sonra kakasını yapana kadar böyleydi kakasını yapınca normale döndü. Çocuk 2 Aydan sonra kolik olursa çok gülerim halime
İçte dikişin varmıydı ? Benim içteki dikişlerde düştü elime geldi kaç defa . Düşerken çok kaşındı . Hala daha bazen ufacık ufacık misine ipi gibi şeyler geliyor elime
İstemedim Can'ım. kızıyorum kendime ama o stresli anlarımda iyi geldi. Çok içmiyorum tabi. Zaten iki yada üç tane içmeye ancak fırsat oluyor.Ah ne canım naptın niye başladın yaaaa
Ay ne güzel canım yaa nazar değmesin keşke benimkide öyle yapsada batırsa bir kere yapıyor ve onun tüm gün yapana kadar sıkıntısını yaşıyorHic sorma :) bi de oyle kuvvetli gonderiyor ki, alt acma ortusu ile kalkan uaptigim halde benimbustume sıçrıyor:) allahim yoklugunu gostermesin hergun bol bol yapsinlar :)
Ben yaptırmamıştım drum açlık tokluk istedi sadece bir sıkıntı yaşamadım allaha şükürArkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olur musunuz.zira kafayi yemek uzereyim.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??
Doktorum bana ac karnina 75 mg seker yuklmesi yaptiracagini soyledi.korkuyorum bebegime birsey olmasindan.ama mutlaka yaptirmalisin diyip duruyor.aranizda yaptirmayip ta saglikli dogum yapan varmi acaba.veya gebelik sekeri olupta saglikli dogum yapan.
Valla bizimkinde ikinma olmuyordu. Çocuk uykuya dalamiyordu hiç. Damlalar ise yaramay başlayınca uyumaya basladi.Ne biliyim ya gazi olsa ikinmaz mi :/
Var canım bende dahil gebelik şekeri olan birkaç arkadaş var benimki sinirdaydi sadece ama her gün ölçüm yapan arkadaşlardan vardı hepsinin bebeğinde sağlıklı çok şükür bence yüklemeyi yaptırmalısın çünkü gebelik şekeri varsa diyet yapmalısın eğer diyet yapmazsan başka soeinlar çıkabilir
seker yuklemesi yapilmadan diyetisyene gitsem olmaz mi yaBen yaptırmamıştım drum açlık tokluk istedi sadece bir sıkıntı yaşamadım allaha şükür
Ay ben de benzettim geçen senin bebisle demi?
Arkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olur musunuz.zira kafayi yemek uzereyim.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??
Can'ım çok takip edemiyorum birikmiş 200 den fazla mesaj var. İnş daha iyidir kuzun. Bu akşam bizimki de biraz ateşli gibiydi. Takipteyim ben de. Şimdi düştü çok şükür. Bu gece mübarek gece. Bol bol dua edelim hepimiz. Allah tez zamanda şifa versin. Korusun tüm yavruları.Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun senden de hepinizden de iyi ki varsınız..
Amanın :) emmiyor mu senin kuzu canım?Ben başladım bilepaket alıyorum üstelik. Uyuduğu an eşimin telini arayıp kendi telimi hoparlör açık odada bırakıyorum :) balkona atıyorum kendimi. :)
canım kaç ateşi bizimkinin 36.9 ölçtüm sıcaktan mi ateşi mi var anlamadimCan'ım çok takip edemiyorum birikmiş 200 den fazla mesaj var. İnş daha iyidir kuzun. Bu akşam bizimki de biraz ateşli gibiydi. Takipteyim ben de. Şimdi düştü çok şükür. Bu gece mübarek gece. Bol bol dua edelim hepimiz. Allah tez zamanda şifa versin. Korusun tüm yavruları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?