2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hic sorma :) bi de oyle kuvvetli gonderiyor ki, alt acma ortusu ile kalkan uaptigim halde benimbustume sıçrıyor:) allahim yoklugunu gostermesin hergun bol bol yapsinlar :)
Benimki avcuma yapmıştı tam popişi silerken :)) ama çığlık atmıştım yavrum çok korkmuştu. Dün de banyodan sonra daha bezini bağlamadan suladı her yeri :)) ondan sonra ben de yıkanmak zorunda kaldım

Arkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olur musunuz.zira kafayi yemek uzereyim.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??

Doktorum bana ac karnina 75 mg seker yuklmesi yaptiracagini soyledi.korkuyorum bebegime birsey olmasindan.ama mutlaka yaptirmalisin diyip duruyor.aranizda yaptirmayip ta saglikli dogum yapan varmi acaba.veya gebelik sekeri olupta saglikli dogum yapan.

12 yıl sigara kullandım, hamile kaldığımda bıraktım hiç aklıma bile gelmedi ama şu an oturup paketlerce içesim var kızlar geçicek dimi bu günler (
Ben başladım bile paket alıyorum üstelik. Uyuduğu an eşimin telini arayıp kendi telimi hoparlör açık odada bırakıyorum :) balkona atıyorum kendimi. :)

Var canım bende dahil gebelik şekeri olan birkaç arkadaş var benimki sinirdaydi sadece ama her gün ölçüm yapan arkadaşlardan vardı hepsinin bebeğinde sağlıklı çok şükür bence yüklemeyi yaptırmalısın çünkü gebelik şekeri varsa diyet yapmalısın eğer diyet yapmazsan başka soeinlar çıkabilir

Bizimki günde üç öğün öyle Can'ım. Memede bağırış çağırış. Anamı ağlatıyor. Özellikle akşam gece. Kakasını yapana kadar deli gibi meme arıyor ama emmiyor çırpınıyor.
YouTube da acil kolik bebek diye bi video var. Onu açıyorum göğsüme yaslayıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Karnı benim karnımda öylece yatırıyorum sesler sakinleştiriyor onu. Karın sıcaklığımda karnını ısıtıyor ve baskı oluyor. Bi süre sonra boşaltıyor kakasını. 5 denemenin 3 ü başarılı. Sen de dene istersen Can'ım.

İçte dikişin varmıydı ? Benim içteki dikişlerde düştü elime geldi kaç defa . Düşerken çok kaşındı . Hala daha bazen ufacık ufacık misine ipi gibi şeyler geliyor elime

Evet canım içte de dikisim vardı ama çok değildi. Oglum da vaginayi baştan başa yırtmıştım o zamana göre şimdi yok sayıyorum. O zaman dediğin gibi elime geliyordu hatta 40 ım çıkmıştı son ip elime geldiğinde. Bu sefer hiç ip gelmedi elime birde dikerken kendimdeydim 5-6 dikiş falan atmıştır. Onlarda bu zamana kadar iyileşmiştir. Birde sadece ici kasinmiyor böyle paket program gibi hepicigi kaşınıyor.ben regli olduğumda da uzun süre ped kullanamam eski iç çamaşırlarımdan giyerim son günlerinde. Hamileliğin en güzel tarafı regl sorunsalı olmamasiydi. Oğlumda doğum sonrasi 7 ay olmadım bu seferde biraz olmam inşallah.

Hic sorma :) bi de oyle kuvvetli gonderiyor ki, alt acma ortusu ile kalkan uaptigim halde benimbustume sıçrıyor:) allahim yoklugunu gostermesin hergun bol bol yapsinlar :)
Ay ne güzel canım yaa nazar değmesin keşke benimkide öyle yapsada batırsa bir kere yapıyor ve onun tüm gün yapana kadar sıkıntısını yaşıyor

Slingi aldığıma sevinsem mi pişman mı olsam bilemedim
Oto koltuğuna oturtamıyoruz, slinge koyduğum gibi uyuyo bıraksam 5 saat uyur
Ama çıkardığım an uyanıp ağlıyo
İyice koala oldu
Oto koltuğuna koyup kemerleri takıp öyle seyahat ediyoduk şimdi arkaya slingle oturup kendimi kemerliyom içim rahat değil
Her şeyi yapışık yapıyoruz aslında çok mutluyum ama uyumak istiyorum ben ya

Çocukları sürekli kucak isteyen hiç bi iş yapamayanlar sling alın
Anında uyuyor yaaa sihirli gibi

Ben yaptırmamıştım drum açlık tokluk istedi sadece bir sıkıntı yaşamadım allaha şükür

Ben yaptırmamıştım drum açlık tokluk istedi sadece bir sıkıntı yaşamadım allaha şükür
seker yuklemesi yapilmadan diyetisyene gitsem olmaz mi ya korkuyorum bebegime zarar vermesinden.aslinda yaptıracaktim kesin karar vermistim ama korkuyorum.orda saatlerce ac kalmak sekerden icinin bayilmasi falan.birde canan karatay var tabiii:/

Ben sadece açlık tokluk şekerine baktırdım. Yükleme yaptırmadım. Allah a şükür şekerle ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Ailede şeker hastalığı olan varsa yaptırmalısın ama.

Bebeğini kundaklayan var mı
Ana karnında hissetmek istiyomuş ya haspam
Başlarda kundaklıyordum ben şimdi bi denedim müslim bez ile
İnş terlemez, kendini uyandırmaz eller bağlıyken belki

Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun senden de hepinizden de iyi ki varsınız..
Can'ım çok takip edemiyorum birikmiş 200 den fazla mesaj var. İnş daha iyidir kuzun. Bu akşam bizimki de biraz ateşli gibiydi. Takipteyim ben de. Şimdi düştü çok şükür. Bu gece mübarek gece. Bol bol dua edelim hepimiz. Allah tez zamanda şifa versin. Korusun tüm yavruları.

İki gündür bizim kız hiç durmuyor. Sürekli ağlıyor memede zir susturuyorum. Ne yapacağız böyle bilmiyorum. O kadar gazını yapıyor hala gazı var. Bugün kakasını da hiç yapmadı. Onun da etkisi var mı bilmiyorum ama dün de çok ağlıyordu. İşimiz çok zor böyle. Bir saat önce falan dışarı çıktık hava alalım diye. Sokağın başından geri döndük çığlık çığlığa ağladı. Bir haftadır evdeyim çok bunaldım artık

canım kaç ateşi bizimkinin 36.9 ölçtüm sıcaktan mi ateşi mi var anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…