2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Inşallah kısa sürede düzelir canım ya. Zaten düzenli uyuyan, sakin bir bebek değil ama acı çekerek ağlayınca dayanamıyorum. Iki gündür hiç iyi değil. Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, çay da içiyorum. Daha ne yapacağız bilmiyorum. Bizim de her gün en az 3-4 defa yapıyordu. Sıkıntı kakaysa yapsalar da bir rahatlasak yaa. Ben de alışmasın diye müdahale etmek istemiyorum. Sadece bugün yapamadı.

Bizimki de öyle canım emin ol yapınca da bi bez tam doluyor kaKayla. Soğuk kanlı olup beklicez.büyuyunce unuturlar hem hangimiz hatrliyoruz:) genis olalım kendimizi uzmeyelim

Ay ne güzel canım yaa nazar değmesin keşke benimkide öyle yapsada batırsa bir kere yapıyor ve onun tüm gün yapana kadar sıkıntısını yaşıyor
@geminiwoman meshur cayi denedin mi? İse yariyo bak :)
Valla bizimkinde ikinma olmuyordu. Çocuk uykuya dalamiyordu hiç. Damlalar ise yaramay başlayınca uyumaya basladi.
Damlalardan mi dersin ya? Ben su cay kakasina gazina ise yaramaya basladigini farkettigimden beri damlayi kesmistim 3-4 gundur rahattık ama bugun asiri huzursuz

Bebişe dokunmasın annesi paket alsan da çok içmiyorsundur ki, eşim bana habire bozuk kaset gibi aynı şeyleri söylüyor da, bebeğe dokunur bebeğe zararlı senşn annen içse ne düşünürdün, bilmem ne.. her yük anada, babalar keyifte.. keşke en baştan içmeseydik

Canım benim gebelik şekeri çıkmıştı hatta düşük doz insulin bile kullandım cok şükür bebeğimde de bende de hic bir sorun yok doğum sonrası şeker felan da kalmadı

Allahım kadir gecesi yüzü suyu hürmetine bize yardım etsen ya
Ben bu gece çıldırmazsam hiç çıldırmam
Deli gibi aranıyo sonra kusup duruyo
Başk türlü oyalayamıyorum yine emziriyom
Memede çığlık çığlığa
Çok aşırı gazı var sanırım, çıkardı çıkardı bitmedi
Çok çaresizim şeytan git kaynananı aldır diyo
Uyumuyo Allahım nolur uyusun mahfoldum ya
Ateşim çıktı üşüyorum
Ben hasta olcam

Aranızda meyveli soda,kola gibi gazlı içecek içen var mı ? Adı üstünde gazlı muhtemelen etkiler :) herkes sigaraya aşermiş ben sigara kullanmıyorum kola istiyor canım
Ben bi kere içtim ana çok gaz sıkıntısı yaşamıyoruz biz zaten çok etkilemedi bzi

K.c.ma yapisan keske sadece pantolon olsa butun kilo totomda ve bacaklarimda kaldi 16 kilonun sadece 6 si gitti. :'((
Ben hiç tartılmadım inan sadece bi hafta sonraki kontrolde tartıldım . 22 kilo almıştım bi hafta snra 10 kilo gitmişti . Şuanda en fazla 6 kilom falan fazladır bnce tada 7 . Onlarda dediğn gibi sırf basen baktığın zmn garip durmuyor ama pantolonlar 24 beden girnem mümkün değil :)

Canım kaçıncı haftadasınız, büyüme atağı haftasında olmasın senin kuzu? Bak dosya ekliyorum, belirtiler öyle mi? Kaynanan iyiyse gelsin tabi, önce sakin ol kuzum, insan delirecek gibi oluyor bizimkinin genel hali öyle ben seni çok iyi anlıyorum, elini yüzünü yıka, azcık balkona pencereye falan cık hava al

Eklentiler

• E1E7DDE9-6367-4280-80B6-866D6D172F34.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 94
Ya herkes gecicek demiştir zayen ana gercekten geciyor ya da biz alışıyoruz . Eğer yemi tek kalıyosan aynen bunlekil bocalıyorsun . Biz 14 günlükken annem yanımdan gitti ve aynı hafta eşim öğlen işe gidip gece eve gelmeye basladı . O hafta ve bir sonraki hafta resmen eziyetti her gün ağladım . Annemi çağırmak istedim ama o gelemedi . Hfta sonları geldi sadece benim için byram gibiydi . Kaynananı çağırcaksn da haftada iki gğn falan çağır bnce yoksa yine o gittiğinde bocalrsın . Bak artık onlarda bi düzen kurmaya başlıyor . Benimkız da sabahları saat başı memede . Ama artık uykusu düzenli . Sabah altı yedide kalkıp öğlen 11-12 ye kadar uyumuyor uyutmaya çalıştığım günler bana eziyetti resmen bi kaç gün takip edince anladım düzen kurduğunu . 12 de yatıyor üçte kalkıyor bnde onla yatıyorum tabi hemn . Üçte kalkıp akşam 7-8 hatta bazen dokuza kadar uyumuyor . Ama dokuzdan snra sabaha kadar üçer saatlik uyuyor . Emin ol biraz dişini sıkınca alışıyosun ama uyku gercekten çok önemli çnkü ben uyumadığım zaman çok asabi oluyorum ve o gün bizim kuzda hep huzursuz oluyor

Cok zor durumdayim kizlar .
Kizim uyanmiyordu zorla uyandirdik bu sefer meme emerken hem istiyor hem geri itiyor birduru agladi noldu anlamadik.ne oldugunu bilsek enazindan
Sanci sadece memedeyken olmazki degilmi.
Ayaklar vs cirpiniyor memede bagirarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…