2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Gözün aydın canım çok sevindim. Bu son olsun Allah hiç kimseyi yavrusundan ayirmasin insallah.

Canım benimkinin burnu hep soğuk üşüyor müdür.
Bide sen hala diyete devam ediyormusun canım. Şeker durumun nasıl çıkıyor açlık tokluk.
Ben bu aralar ipin ucunu kaçırdım diyeti falan biraz bıraktım...bu kız emdikçe benim içim çekiliyor yemek istiyorum...bikaç defa da mesela tatlı falan yiyip ölçtüm 120lerde çıktı...galiba bitti diyorum bu şeker olayı...inşallah yani...bi daha yaptırsam mı şeker yüklemesini falan bilmiyorum...sen ne durumdasın canım...alışmısız da şimdi şekerli şeyler yine de ağır geliyor bana aslında fazla da yiyemiyorum

içmeyelim içersek başlarız. bebişlerimiizi o kadar koruduk her şeyden sakındık, beslenmesi bize bağlıyken neden vücudumuza içinde bir sürü zehir olan şeyi alalım. içmeyelim

Yatırmayıp acaba bende şeker varmıydı diye kendini yiyen bir arkadaş vardı. Ben yaptırdım ilk gebeligimde seker cikmamisti açlık tokluk normaldi vee 3 aylık şeker de normaldi benim veya ailemde hicbir bireyin sekerler sorunu olmadigi icin rahattin ama gebelik sekeri cikti 100 yüklemede ilk saat 191 cikti ve diyet yaptim sabah aksam sekr olcuyordum. sonuçta 75 gr glikozu her türlü alıyoruz. He eğer ben paketli gıda yemiyorum hiç dışarıdan tatlı alıp yemem hatta dışarıdan hiç yemek yemiyorum diyorsan yaptırma. Canım mesela 100 lük şeker yüklemesine ilk saat yüksek cikti 191 sonraki saatler inmişti bir gün kfc den kaçamak yaptım bir burger yarım kızartma yanında da ayran içtim ki ayran şekeri biraz düşürsün ama öyle olmadı ilk saatte dışarıdaydım 2. Saatte ölçün 180 'di 3 saatte ölçüm 180 'di yedikten 4. Saatte ölçün 160 'di ve nasıl vicdan azabı cektim anlatamam.
Yediğim hamburger ve küçük boy patates kızartmasını yarisi bu sadece şekerli gıdaları yemekle ilgili değil ben yaptırdığım için pişman değilim çünkü şekeri yükselten o kadar çok gida varmış ki şekeri ölçünce farkettim.
22 gün önce doğum yaptım ve hala sabah akşam ölçüm yapıyorum ama tatlı da yesem ki saglam tatli yemekten bahsediyorum yine de sekerim düşük çıkıyor.

Son düzenleme:
Bebeğini kundaklayan var mı
Ana karnında hissetmek istiyomuş ya haspam
Başlarda kundaklıyordum ben şimdi bi denedim müslim bez ile
İnş terlemez, kendini uyandırmaz eller bağlıyken belki

Canım ben doğduğundan beri kundak yapıyorum. Sonuçta elini kolunu istemsizce hareket ettirip kendini uyandırıyor son bikac gündür gündüz kundak yapmıyorum ama gece yapıyorum. Kundak derken yarı kundak sadece ellerini kollarini muslin bezle sariyorum ayaklarini rahat hareket ettirebiliyor.

Atesim cikti usuyorum demissin gogusumde sis diyodun. Allah korusun bak mastit belirtileri bunlar. Cok berbat bisey insallah olmazsin. O usume varya o usume nasil kotu bisey anlatamam. Yarin yaz ne alemdesin merak ederim.

benimki kundak yapinca deliriyor. rahatliyorsa sizinkiler ne guzel. uyutana kadar yuz cesit pozisyon deniyoruz emme gaz cikarma yuz ustu yan pispisla kucakta gezdir sonra yine emzir daha yeni uyudu.gelisim donemlerini ise hic okumuyorum etkilenmeyeyim diye. bugun boyle oldu belki yarina duzelir diye geciriyorum gunleri

canim kac gunluk oldu senin bebis, biz de henuz bi duzen yok kafasina gore uyuyup uyaniyor her gun farkli saatlerde. ben de merak ediyorum ne zaman belirliycek saatleri.

Canım bende aynı senin gibiyim emzirdikçe canım birşeyler yemek istiyor. Diyete uyarsam tokluk 85 falan çıkıyor zaten açlık 69 larda. Ipin ucunu kaçırırsam dediğin gibi 120 leri görüyorum max. Hamilelik hormonları çekildikçe şeker düşmeye başlıyor anlaşılan. Ben tekrar yükleme yaptırmayı düşünüyorum yani sonuçta gittiğinden gerçekten emin olmak istiyorum.
Evet hamilelikte alıştık diyete ama yenidoganla da yemek yapılmıyor ki valla süt artritesin diye yaptığım kompostoyla ekmek doğrayıp yedim bi zaman hala beyaz ekmek yiyemiyorum mesela. Pirincden de sogumusum sanırım yiyemiyorum bi kirklanalim da belki zaman geçtikçe düzeliriz.

Icmeyelim canım içmemeliyiz. Hem kendimiz hemde yavrularımız için. Sonuçta hayatımızı kısaltıyor kötü kokmamiza sebep birde bütçeyi yiyip bitiriyor. O kötü koku içerken ciğerlerimizi yikamadigimiz surece nefesimizde hep olacak. Oglum hastaneye yattığında doktor sen ne kadar elini yüzünü yika dişlerini fırçala üstüne sınıyor bebek sana yaşlandığında pasif içici oluyor birde ictigin sigaranın nikotini bir süre daha ciğerlerinden nefesle dışarı veriliyor oda bebekte enfeksiyona sebep olur pasif ırkçılığın yanında demişti. Sinirlerimizi yatistirmayacak yada sıkıntımızı almayacak o sigara sadece biz aldığını düşünüp rahatlayacağız. Bugün 1 yarın 1 derken bir bakmışız paket taşımaya başlamışız. Hem bizim evlatlarımız var onların içmesini istermiyiz onlara kızabilmek içme evlâdım diyebilmek için kendimiz içmemeliyiz.
Iste ben bunları düşünüp kendimi telkin ediyorum. Icmeyelim içmemeliyiz.

27 günlük
Beklenen doğum tarihine göre ise 11 günlük atak matak yok sanki
Ay 2 saat uyumuşuz ama akıllı ben uyuyan çocuğu uyandırıp altını aldım, emziriyom şimdi iyice kafayı yedim

Atesim cikti usuyorum demissin gogusumde sis diyodun. Allah korusun bak mastit belirtileri bunlar. Cok berbat bisey insallah olmazsin. O usume varya o usume nasil kotu bisey anlatamam. Yarin yaz ne alemdesin merak ederim.
Canım benim o göğüsteki sertlik geçti lesitin içinde
Aman allah korusun çok korkarım mastitten
Şimdi daha iyiyim stresten mi oldu acaba

Kızlar oğlum çok ağlıyodu uyumuyordu biogaia nurs Harvey’s işe yaramayınca dr sab simplex verdi bir kere içirdim çocuk bu defada aşırı uyuyor orasını burasını sıkıyorum yine uyanmıyor sarılığı azalmıştı takibi bırakmıştı dr..normaldede 2-3 saatte bir emziriyodum
Yatmak bilmez kalkmaz bilmez nenyapacağımı şaşırdım sabah dr gidip sormayı düşünüyorum

canim kac gunluk oldu senin bebis, biz de henuz bi duzen yok kafasina gore uyuyup uyaniyor her gun farkli saatlerde. ben de merak ediyorum ne zaman belirliycek saatleri.
Bugün 42 günlük olduk bnde bu düzeni fark edeli bi kaç gün oldu . Yani akşamınfark etmiştim ama öğlen uykusunu yeni fark ettim . Sabahları uyutmaya çalışıyodum hep yıpranıyodım uyumuyor diye . Sonra bi baktım ki hanımefendi kendine öğle uykudu için saat belirlemiş o yğzden artık sabah ıyanaınca hiç zorlamıyorum uyumaya o uyuyacağı saati biliyor resmen

İyi geceler ben yeni üyeyim ancak hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum. Oğlum 27 günlük bu gece itibari ile Dün sabah her zamankinden aşırı kusunca ateşine baktım 36.9la başladı 37.2 lere çıktı. Bi kere 37.5 oldu. Normalde hergün bakarım ateşe daha sıcak havalarda bile 36.9 olurdu. Doktoru klimayı aç tek kat giydir üzerini örtme dedi ama çok endişeliyim. Şu an 36.7/8 civarı ateş ancak sıkıntısı var gibi çünkü yatağına koyunca uyanıyor ki geceleri uyurdu bi düzeni vardı. Şu an göğsümde uyuyor sadece. Yarın doktoruna götüreceğim ama lütfen dua edin

Öncelikle bütün mayıs annelerinin gözü aydın harikasınız.Spinal sezeryan ile doğum yapanlar doğumhanede kaç dakika yada saat kaldınız toplam?

Canım 35.7 ateş değilki hatta 37de değil kusması üşütme kaynaklı olabilir takip et ama çok tedirgin olmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…