- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.561
Karantinadan çıktı sonunda diğer bebeklerle beraber kalıyo artık.. önemli bişey yokmuş yasal sürenin bitmesini bekliyoruz artık bugün ben besledim 1 saat kadar mıncıkladım sevdim çok şükür iyileşti..
Ben bu aralar ipin ucunu kaçırdım diyeti falan biraz bıraktım...bu kız emdikçe benim içim çekiliyor yemek istiyorum...bikaç defa da mesela tatlı falan yiyip ölçtüm 120lerde çıktı...galiba bitti diyorum bu şeker olayı...inşallah yani...bi daha yaptırsam mı şeker yüklemesini falan bilmiyorum...sen ne durumdasın canım...alışmısız da şimdi şekerli şeyler yine de ağır geliyor bana aslında fazla da yiyemiyorumCanım benimkinin burnu hep soğuk üşüyor müdür.
Bide sen hala diyete devam ediyormusun canım. Şeker durumun nasıl çıkıyor açlık tokluk.
içmeyelim
Arkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olur musunuz.zira kafayi yemek uzereyim.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??
Doktorum bana ac karnina 75 mg seker yuklmesi yaptiracagini soyledi.korkuyorum bebegime birsey olmasindan.ama mutlaka yaptirmalisin diyip duruyor.aranizda yaptirmayip ta saglikli dogum yapan varmi acaba.veya gebelik sekeri olupta saglikli dogum yapan.
Bebeğini kundaklayan var mı
Ana karnında hissetmek istiyomuş ya haspam
Başlarda kundaklıyordum ben şimdi bi denedim müslim bez ile
İnş terlemez, kendini uyandırmaz eller bağlıyken belki
Atesim cikti usuyorum demissin gogusumde sis diyodun. Allah korusun bak mastit belirtileri bunlar. Cok berbat bisey insallah olmazsin. O usume varya o usume nasil kotu bisey anlatamam. Yarin yaz ne alemdesin merak ederim.Allahım kadir gecesi yüzü suyu hürmetine bize yardım etsen ya
Ben bu gece çıldırmazsam hiç çıldırmam
Deli gibi aranıyo sonra kusup duruyo
Başk türlü oyalayamıyorum yine emziriyom
Memede çığlık çığlığa
Çok aşırı gazı var sanırım, çıkardı çıkardı bitmedi
Çok çaresizim şeytan git kaynananı aldır diyo
Uyumuyo Allahım nolur uyusun mahfoldum ya
Ateşim çıktı üşüyorum
Ben hasta olcam
canim kac gunluk oldu senin bebis, biz de henuz bi duzen yok kafasina gore uyuyup uyaniyor her gun farkli saatlerde. ben de merak ediyorum ne zaman belirliycek saatleri.Ya herkes gecicek demiştir zayen ana gercekten geciyor ya da biz alışıyoruz . Eğer yemi tek kalıyosan aynen bunlekil bocalıyorsun . Biz 14 günlükken annem yanımdan gitti ve aynı hafta eşim öğlen işe gidip gece eve gelmeye basladı . O hafta ve bir sonraki hafta resmen eziyetti her gün ağladım . Annemi çağırmak istedim ama o gelemedi . Hfta sonları geldi sadece benim için byram gibiydi . Kaynananı çağırcaksn da haftada iki gğn falan çağır bnce yoksa yine o gittiğinde bocalrsın . Bak artık onlarda bi düzen kurmaya başlıyor . Benimkız da sabahları saat başı memede . Ama artık uykusu düzenli . Sabah altı yedide kalkıp öğlen 11-12 ye kadar uyumuyor uyutmaya çalıştığım günler bana eziyetti resmen bi kaç gün takip edince anladım düzen kurduğunu . 12 de yatıyor üçte kalkıyor bnde onla yatıyorum tabi hemn . Üçte kalkıp akşam 7-8 hatta bazen dokuza kadar uyumuyor . Ama dokuzdan snra sabaha kadar üçer saatlik uyuyor . Emin ol biraz dişini sıkınca alışıyosun ama uyku gercekten çok önemli çnkü ben uyumadığım zaman çok asabi oluyorum ve o gün bizim kuzda hep huzursuz oluyor
Ben bu aralar ipin ucunu kaçırdım diyeti falan biraz bıraktım...bu kız emdikçe benim içim çekiliyor yemek istiyorum...bikaç defa da mesela tatlı falan yiyip ölçtüm 120lerde çıktı...galiba bitti diyorum bu şeker olayı...inşallah yani...bi daha yaptırsam mı şeker yüklemesini falan bilmiyorum...sen ne durumdasın canım...alışmısız da şimdi şekerli şeyler yine de ağır geliyor bana aslında fazla da yiyemiyorum
27 günlükCanım kaçıncı haftadasınız, büyüme atağı haftasında olmasın senin kuzu? Bak dosya ekliyorum, belirtiler öyle mi? Kaynanan iyiyse gelsin tabi, önce sakin ol kuzum, insan delirecek gibi oluyor bizimkinin genel hali öyle ben seni çok iyi anlıyorum, elini yüzünü yıka, azcık balkona pencereye falan cık hava al
Canım benim o göğüsteki sertlik geçti lesitin içindeAtesim cikti usuyorum demissin gogusumde sis diyodun. Allah korusun bak mastit belirtileri bunlar. Cok berbat bisey insallah olmazsin. O usume varya o usume nasil kotu bisey anlatamam. Yarin yaz ne alemdesin merak ederim.
Ay içiyorum canım ama 1 kere içiyorum yarın iki içeyim@geminiwoman meshur cayi denedin mi? İse yariyo bak :)
Damlalardan mi dersin ya? Ben su cay kakasina gazina ise yaramaya basladigini farkettigimden beri damlayi kesmistim3-4 gundur rahattık ama bugun asiri huzursuz
Bugün 42 günlük olduk bnde bu düzeni fark edeli bi kaç gün oldu . Yani akşamınfark etmiştim ama öğlen uykusunu yeni fark ettim . Sabahları uyutmaya çalışıyodum hep yıpranıyodım uyumuyor diye . Sonra bi baktım ki hanımefendi kendine öğle uykudu için saat belirlemiş o yğzden artık sabah ıyanaınca hiç zorlamıyorum uyumaya o uyuyacağı saati biliyor resmencanim kac gunluk oldu senin bebis, biz de henuz bi duzen yok kafasina gore uyuyup uyaniyor her gun farkli saatlerde. ben de merak ediyorum ne zaman belirliycek saatleri.
Canım 35.7 ateş değilki hatta 37de değil kusması üşütme kaynaklı olabilir takip et ama çok tedirgin olmamaya çalışİyi geceler ben yeni üyeyim ancak hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum. Oğlum 27 günlük bu gece itibari ile Dün sabah her zamankinden aşırı kusunca ateşine baktım 36.9la başladı 37.2 lere çıktı. Bi kere 37.5 oldu. Normalde hergün bakarım ateşe daha sıcak havalarda bile 36.9 olurdu. Doktoru klimayı aç tek kat giydir üzerini örtme dedi ama çok endişeliyim. Şu an 36.7/8 civarı ateş ancak sıkıntısı var gibi çünkü yatağına koyunca uyanıyor ki geceleri uyurdu bi düzeni vardı. Şu an göğsümde uyuyor sadece. Yarın doktoruna götüreceğim ama lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?