- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.581
Yaklaşık 40 dakika kaldım ilk 10 dakikada bebek doğmuştu gerisi dikiş falanÖncelikle bütün mayıs annelerinin gözü aydın harikasınız.Spinal sezeryan ile doğum yapanlar doğumhanede kaç dakika yada saat kaldınız toplam?
Ateş çok önemliymiş sakın ihmal etmeyin benim oğlum 4 gün olcak ateş yüzünden yenidoğan yoğunbakımında.. kanında enfeksiyon çıktı mutlaka baktırın.. gerçi ben biraz hastalık hastası insanım hiç huyum değil doktoru arayıp beklemek panik yapıyorum hemen ama ilk defa panik yapmam işe yaradı ilerlemeden kurtuldu oğlum...İyi geceler ben yeni üyeyim ancak hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum. Oğlum 27 günlük bu gece itibari ile Dün sabah her zamankinden aşırı kusunca ateşine baktım 36.9la başladı 37.2 lere çıktı. Bi kere 37.5 oldu. Normalde hergün bakarım ateşe daha sıcak havalarda bile 36.9 olurdu. Doktoru klimayı aç tek kat giydir üzerini örtme dedi ama çok endişeliyim. Şu an 36.7/8 civarı ateş ancak sıkıntısı var gibi çünkü yatağına koyunca uyanıyor ki geceleri uyurdu bi düzeni vardı. Şu an göğsümde uyuyor sadece. Yarın doktoruna götüreceğim ama lütfen dua edin
Teşekkür ederim ama normalde hergün ölçerim ve 36.9u geçmez bu kez yükselme olunca korktum bir de geceleri iyi uyurdu bugün sadece göğsümde uyuyor.Canım 35.7 ateş değilki hatta 37de değil kusması üşütme kaynaklı olabilir takip et ama çok tedirgin olmamaya çalış
Zaten sizin durumu biliyorum. Çok geçmiş olsun bu arada. Çok yükselmedi ama diğer günlere nazaran yüksekti bir de bu gece uyumuyor yatağında anında uyanıyor bi sıkıntı var belli ama önemli değildir umarım. Bende önce acile götürdüm ama nöbetçi çocuk doktoru yokmuş. Sonra kendi doktoruyla irtibata geçtimAteş çok önemliymiş sakın ihmal etmeyin benim oğlum 4 gün olcak ateş yüzünden yenidoğan yoğunbakımında.. kanında enfeksiyon çıktı mutlaka baktırın.. gerçi ben biraz hastalık hastası insanım hiç huyum değil doktoru arayıp beklemek panik yapıyorum hemen ama ilk defa panik yapmam işe yaradı ilerlemeden kurtuldu oğlum...
Benim oğlum da 2 gün çok huysuzdu.. uyutuyodum tam yerine koyuyodum daha odadan çıkarken uyanıyodu. Ve sürekli ağlama halindeydi sonra hasta olduğu gün bütün gün uyudu bende mamayı arttırdım cocuk doydu ondan uyudu sanıyodum.. akşama doğru ateşine bi baktım 37.7 falandı hastanede 38.küsür çıkınca hemen aldılar işte.. artık elimde ateş ölçerle gezerim herhalde manyaktım iyice kafayı yedim..Zaten sizin durumu biliyorum. Çok geçmiş olsun bu arada. Çok yükselmedi ama diğer günlere nazaran yüksekti bir de bu gece uyumuyor yatağında anında uyanıyor bi sıkıntı var belli ama önemli değildir umarım. Bende önce acile götürdüm ama nöbetçi çocuk doktoru yokmuş. Sonra kendi doktoruyla irtibata geçtim
Bence sen hic ilerlemeden dr a gotur cunku 37 ustu hafif ates sayiliyo zaten bebekten belli olir ates huysuzlanir gecmis olsn ins onemli degildirİyi geceler ben yeni üyeyim ancak hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum. Oğlum 27 günlük bu gece itibari ile Dün sabah her zamankinden aşırı kusunca ateşine baktım 36.9la başladı 37.2 lere çıktı. Bi kere 37.5 oldu. Normalde hergün bakarım ateşe daha sıcak havalarda bile 36.9 olurdu. Doktoru klimayı aç tek kat giydir üzerini örtme dedi ama çok endişeliyim. Şu an 36.7/8 civarı ateş ancak sıkıntısı var gibi çünkü yatağına koyunca uyanıyor ki geceleri uyurdu bi düzeni vardı. Şu an göğsümde uyuyor sadece. Yarın doktoruna götüreceğim ama lütfen dua edin
Teşekkür ederim. Zaten yarın yani bugün doktora götüreceğim aslında akşam tekrar acile gidecektim ama kendi doktoru gerek görmedi. Şu an sürekli ölçüyorum 36.7 çıkıyorBence sen hic ilerlemeden dr a gotur cunku 37 ustu hafif ates sayiliyo zaten bebekten belli olir ates huysuzlanir gecmis olsn ins onemli degildir
Yaşadığım yer sıcak o yüzden bende hergün bir kaç kez ölçüyordum. En iyisi hergün ölçmekBenim oğlum da 2 gün çok huysuzdu.. uyutuyodum tam yerine koyuyodum daha odadan çıkarken uyanıyodu. Ve sürekli ağlama halindeydi sonra hasta olduğu gün bütün gün uyudu bende mamayı arttırdım cocuk doydu ondan uyudu sanıyodum.. akşama doğru ateşine bi baktım 37.7 falandı hastanede 38.küsür çıkınca hemen aldılar işte.. artık elimde ateş ölçerle gezerim herhalde manyaktım iyice kafayı yedim..
Canım ben en fazla yarım saat kalmisimdir muhtemelen. 8de girdim 8 buçukta çıktım galiba. Sonlara doğru kafam güzeldi çok hatırlamıyorumÖncelikle bütün mayıs annelerinin gözü aydın harikasınız.Spinal sezeryan ile doğum yapanlar doğumhanede kaç dakika yada saat kaldınız toplam?
Her içişte bi temizlik Faslına giriyorum ZatenBebişe dokunmasın annesipaket alsan da çok içmiyorsundur ki, eşim bana habire bozuk kaset gibi aynı şeyleri söylüyor da, bebeğe dokunur bebeğe zararlı senşn annen içse ne düşünürdün, bilmem ne.. her yük anada, babalar keyifte.. keşke en baştan içmeseydik
Valla canım içme daha iyi tabi ki.
36.7 şu anda şükür gün içinde 37.5 u gördü 36.8le 37.2 arasında gitti geldi. Bu gece ateş yoktu ama yatağına koyduğum an uyandı. Huzursuz gibi. Bir de ben Antalya'da yaşıyorum nem var çok küçük diye klima açmak istemedim ama hata ettim galiba36.7 de bisey yok ki bende 37 ustu alarmdir aslinda 38 e kadar telaslancak biseyde yok ama.konu 1 aylik bebek olunca ben tirsiyorum cunku enfeksiyon durumu varsa dikkat et yinede C Cevizlipeynir
Sicaktanda harareti artabilir huysuzlugu ondan da olur eger atesi varsa bide kendini belli ediyo surekli aglama halinde gozler baygin oluyo.ateste kotu bisey degil aslinda vucudun mikroplarla savastigini gosterir demekki vucudu guclu ki savasabiliyo denilir dr lar o yuzden belli bi asmaya kadar mudahale pek yapmazlar dedigim gibi 1 aylik olunca farkli olabilir urkuten beni o dur ama 36 rahatliktir :) Allah guzel uykular versin36.7 şu anda şükür gün içinde 37.5 u gördü 36.8le 37.2 arasında gitti geldi. Bu gece ateş yoktu ama yatağına koyduğum an uyandı. Huzursuz gibi
Seni çok iyi anlıyorum canım bende halen hamilelik pantolonu ve taytımı giyiyorum bunalımdayım hiçbir kıyafetim olmuyor alışverişte hiçbir şey almadan çıktım. Göğüslerimden birşey olmuyorkiiBnde çok severdim sigara içmeyi valla . Zaten direk sigarayı bırakamam dye elektronik içmeye basladım o yüzden daha rahatım şimdi . Ben kiloyu gectim de bi tane pantolonum bile yok dışarı çıkarken hanilelikten kalma bi eşofmanım var bıktım onu giymekten hamilelikte giy şimdi giy gıba geldi . Kıçıma yapıltı resmen
Bizde büyüdük teyzoşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle
15 dk sürdü bebeğin çıkması ama benim miyom vardı doktor onu da almış 1 saat sürdü o yüzdenÖncelikle bütün mayıs annelerinin gözü aydın harikasınız.Spinal sezeryan ile doğum yapanlar doğumhanede kaç dakika yada saat kaldınız toplam?
Normali 15 dakika bebek yarım saat anne 45 dakikada bitiyormuş.Benim ameliyatta kanamam durmadığı için 2 buçuk saat kaldımÖncelikle bütün mayıs annelerinin gözü aydın harikasınız.Spinal sezeryan ile doğum yapanlar doğumhanede kaç dakika yada saat kaldınız toplam?
Başlamamak lazım aslında ama bazen insanın elinde olmuyor cidden eskiden tiryaki olanlar zor bırakıyor. Birde ben kendi isteğimle bırakmadığım için sanırım çok arıyorum kafada bitmemiş bizimİstemedim Can'ım. kızıyorum kendime ama o stresli anlarımda iyi geldi. Çok içmiyorum tabi. Zaten iki yada üç tane içmeye ancak fırsat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?