2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ateş çok önemliymiş sakın ihmal etmeyin benim oğlum 4 gün olcak ateş yüzünden yenidoğan yoğunbakımında.. kanında enfeksiyon çıktı mutlaka baktırın.. gerçi ben biraz hastalık hastası insanım hiç huyum değil doktoru arayıp beklemek panik yapıyorum hemen ama ilk defa panik yapmam işe yaradı ilerlemeden kurtuldu oğlum...

Kızlar bu arada hemşireler oğluma öyle bi düzen kurmuş ki inşallah evde de öyle devam eder.. karnını doyurup gazını çıkarıp iki oynayıp yatağa koyuyolar kendiliğinden uyuyo.. evde kollarım çürüyodu uyutcam diye.. ve rahat 4 saat uyuyomuş! Bize mi bunların nazı acaba :) herşeyi düzene girmiş kakası uykusu falan hemşire kız abla düzeni bozulursa çağır ben yardımcı olurum tekrar diyo :) arada görmeye gelebilirmiyim bebeği çok sevdim diyo dedim gel sen az bakarsın bende uyurum :))

Zaten sizin durumu biliyorum. Çok geçmiş olsun bu arada. Çok yükselmedi ama diğer günlere nazaran yüksekti bir de bu gece uyumuyor yatağında anında uyanıyor bi sıkıntı var belli ama önemli değildir umarım. Bende önce acile götürdüm ama nöbetçi çocuk doktoru yokmuş. Sonra kendi doktoruyla irtibata geçtim

Benim oğlum da 2 gün çok huysuzdu.. uyutuyodum tam yerine koyuyodum daha odadan çıkarken uyanıyodu. Ve sürekli ağlama halindeydi sonra hasta olduğu gün bütün gün uyudu bende mamayı arttırdım cocuk doydu ondan uyudu sanıyodum.. akşama doğru ateşine bi baktım 37.7 falandı hastanede 38.küsür çıkınca hemen aldılar işte.. artık elimde ateş ölçerle gezerim herhalde manyaktım iyice kafayı yedim..

Bence sen hic ilerlemeden dr a gotur cunku 37 ustu hafif ates sayiliyo zaten bebekten belli olir ates huysuzlanir gecmis olsn ins onemli degildir

Bence sen hic ilerlemeden dr a gotur cunku 37 ustu hafif ates sayiliyo zaten bebekten belli olir ates huysuzlanir gecmis olsn ins onemli degildir
Teşekkür ederim. Zaten yarın yani bugün doktora götüreceğim aslında akşam tekrar acile gidecektim ama kendi doktoru gerek görmedi. Şu an sürekli ölçüyorum 36.7 çıkıyor

Yaşadığım yer sıcak o yüzden bende hergün bir kaç kez ölçüyordum. En iyisi hergün ölçmek

Öncelikle bütün mayıs annelerinin gözü aydın harikasınız.Spinal sezeryan ile doğum yapanlar doğumhanede kaç dakika yada saat kaldınız toplam?
Canım ben en fazla yarım saat kalmisimdir muhtemelen. 8de girdim 8 buçukta çıktım galiba. Sonlara doğru kafam güzeldi çok hatırlamıyorum

36.7 de bisey yok ki bende 37 ustu alarmdir aslinda 38 e kadar telaslancak biseyde yok ama.konu 1 aylik bebek olunca ben tirsiyorum cunku enfeksiyon durumu varsa dikkat et yinede C Cevizlipeynir

Her içişte bi temizlik Faslına giriyorum Zaten
El yüz diş. Çok içmediğim için sıkıntı olacağını pek sanmıyorum Can'ım. Çok içsem illaki zararı olur. Sütün kalitesini düşürürmüş.
Eşim bişey demiyor kendi de kullandığı için. Biliyor sonuçta sigara içmenin verdiği anlık rahatlığı. Ondan şanırım.
Valla canım içme daha iyi tabi ki.
Öncelik kendin için. Süte geçme durumu yok bildiğim kadarıyla. Sadece uzun vadede etkisi olurmuş. Tabi çok kullanan için. Sigara kullananlar daha kısa süre emzirirmiş.

36.7 de bisey yok ki bende 37 ustu alarmdir aslinda 38 e kadar telaslancak biseyde yok ama.konu 1 aylik bebek olunca ben tirsiyorum cunku enfeksiyon durumu varsa dikkat et yinede C Cevizlipeynir
36.7 şu anda şükür gün içinde 37.5 u gördü 36.8le 37.2 arasında gitti geldi. Bu gece ateş yoktu ama yatağına koyduğum an uyandı. Huzursuz gibi. Bir de ben Antalya'da yaşıyorum nem var çok küçük diye klima açmak istemedim ama hata ettim galiba

36.7 şu anda şükür gün içinde 37.5 u gördü 36.8le 37.2 arasında gitti geldi. Bu gece ateş yoktu ama yatağına koyduğum an uyandı. Huzursuz gibi
Sicaktanda harareti artabilir huysuzlugu ondan da olur eger atesi varsa bide kendini belli ediyo surekli aglama halinde gozler baygin oluyo.ateste kotu bisey degil aslinda vucudun mikroplarla savastigini gosterir demekki vucudu guclu ki savasabiliyo denilir dr lar o yuzden belli bi asmaya kadar mudahale pek yapmazlar dedigim gibi 1 aylik olunca farkli olabilir urkuten beni o dur ama 36 rahatliktir :) Allah guzel uykular versin

Seni çok iyi anlıyorum canım bende halen hamilelik pantolonu ve taytımı giyiyorum bunalımdayım hiçbir kıyafetim olmuyor alışverişte hiçbir şey almadan çıktım. Göğüslerimden birşey olmuyorkii eski fotolarımı görüp ağladım resmen

Öncelikle bütün mayıs annelerinin gözü aydın harikasınız.Spinal sezeryan ile doğum yapanlar doğumhanede kaç dakika yada saat kaldınız toplam?
Normali 15 dakika bebek yarım saat anne 45 dakikada bitiyormuş.Benim ameliyatta kanamam durmadığı için 2 buçuk saat kaldım

İstemedim Can'ım. kızıyorum kendime ama o stresli anlarımda iyi geldi. Çok içmiyorum tabi. Zaten iki yada üç tane içmeye ancak fırsat oluyor.
Başlamamak lazım aslında ama bazen insanın elinde olmuyor cidden eskiden tiryaki olanlar zor bırakıyor. Birde ben kendi isteğimle bırakmadığım için sanırım çok arıyorum kafada bitmemiş bizim

Kızlaaaarrrr ya bana bi komşu geldi aaaa dedi sen bu çocuğun belini sarmadın mı dedi ince bir kumaşla belini sardı kızımın duruşu düzgün olsun sarmazsan yamuk olur dedi... Bide kundakla kızım kundaklamazsan düz duruşlu olmaz dedi kundak yaptı Müslin ile.. Bişi diyemedim kadına kafama da soru işareti koydu şu bel sarma konusunda.. Kundağı yapmam da bel sarmayı ilk kez duydum hiç annem Kv falan bahsetmedi.. Bu konuda ne biliyorsunuz kızlar... Bide kızım kakasını yapamayınca ıkınıyor ıkınırken de ayaklarını karnına toplayıp kafasını geri atıp kasıyor kendini.. Yamuluyor çocuk bildiğiniz.. Doktorlar hep kalabalık enfeksiyon riski daha yüksek bence hastanede, gerekmedikçe her evhamda götürmek istemiyorum hastaneye.. Ikınırken böyle yapması normal mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…