- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.621
bi bac i ben de dusunuyorum, surup gibiydi ne kadar veriyorsun gunde. kim önerdi sana, ben de emin olamadim dr ye sorayim diyordumCanım d vitamini çok önemli.anne sütüyle bebeğe geçmiyor o yüzden dışarıdan alınması şart kemik gelişimi için.kullan lütfen.gaz çok can sıkıcı ama geçecek bir kaç aya.d vitaminini ihmal etme.benim kullandığım d vitamininde probiyotik var onu kullan istersen bağırsaklarına iyi gelir.bi bac ismi.
Canım d vitamini çok önemli.anne sütüyle bebeğe geçmiyor o yüzden dışarıdan alınması şart kemik gelişimi için.kullan lütfen.gaz çok can sıkıcı ama geçecek bir kaç aya.d vitaminini ihmal etme.benim kullandığım d vitamininde probiyotik var onu kullan istersen bağırsaklarına iyi gelir.bi bac ismi.
Tamam kızlar kullanayim o zaman ya bilmiyordum çok önemli olduğunu vallacanim o cok onemli kemik gelisimi icin, eksikliginde rasitizm denilen kemik egrilikleri olusuyor, eczanede probiyotikli olanlari var onlardan da alabilirsin. dvit in icinde gaz yapacak bir sey de yok sanki sadece bitkisel yag ve d vit.
Benimki ikinirmen poposunu kaplumbaga kabugu gibi havaya dikiyor cocuk binkaris kaliyorKızlaaaarrrr ya bana bi komşu geldi aaaa dedi sen bu çocuğun belini sarmadın mı dedi ince bir kumaşla belini sardı kızımın duruşu düzgün olsun sarmazsan yamuk olur dedi... Bide kundakla kızım kundaklamazsan düz duruşlu olmaz dedi kundak yaptı Müslin ile.. Bişi diyemedim kadına kafama da soru işareti koydu şu bel sarma konusunda.. Kundağı yapmam da bel sarmayı ilk kez duydum hiç annem Kv falan bahsetmedi.. Bu konuda ne biliyorsunuz kızlar... Bide kızım kakasını yapamayınca ıkınıyor ıkınırken de ayaklarını karnına toplayıp kafasını geri atıp kasıyor kendini.. Yamuluyor çocuk bildiğiniz.. Doktorlar hep kalabalık enfeksiyon riski daha yüksek bence hastanede, gerekmedikçe her evhamda götürmek istemiyorum hastaneye.. Ikınırken böyle yapması normal mi kızlar
Çok geçmiş olsun canım eğer doktoruna güveniyorsan antibiyotiği ver tabii ki ama güvenmiyorsan başka bir doktora da göster istersenkizlar hastaneden geliyoruz. Doktor viral enfeksiyon dedi ama kantesyi vs hicbir sey yapmadi sadece gogsunu falan dinlediz antibiyotik yazdi. Oksurugu var, akcigerlerine inmesin kullan antibiyotigi dedi. El kadar cocuga antibiyotik verilir mi yaesim duymasaydi asla vermezdim ama esim duydu bi kere.
İçtikten iki saat sonra emzirin diyor internette ve gümde beşe kadar içilebilir diyor ama çok canın isterse yak bi tane, minnoş emip uyuduktan sonra içersen, bi sonraki emmesine etkisi geçmiş olur kuzum.. valla stresimiz büyük, rahatlatacak kaçamaklardan zarar gelmezsemabsrn EvBoregi @Dolunay22 Ayy kızlar ben de günde 3-5 tane içiyordum eşim ağır tiryaki bi tane yürütsem de yarın tüttürsem mi...iyi gelir mi acaba...hamilelikte kötü kokuyordu ama şimdi güzel olabilir...geçer di mi süte falan...içmeyelim di mi
İçmeyin yaa hem size hem bebeklere günah.. gerçi kullanmayana içmeyin demek kolaydır mutlaka ama valla çok kötü hem siz için hem bebekler için..İçtikten iki saat sonra emzirin diyor internette ve gümde beşe kadar içilebilir diyor ama çok canın isterse yak bi tane, minnoş emip uyuduktan sonra içersen, bi sonraki emmesine etkisi geçmiş olur kuzum.. valla stresimiz büyük, rahatlatacak kaçamaklardan zarar gelmez
Canım sen hangi mamayı kullanıyosun? Kabızlık vardı yanlış hatırlamıyosam.. benim oğlumda kabızdı çok zor yapıyodu orda kullandıkları mama iyi gelmiş sanki süt içtiğinde yaptığı gibi cozurdatarak yapıyo.. bugün gittiğimde iyice bakcam mamaya ama sanırım humana gördüm.. biz sma kullanıyoduk..Sütüm varken bende de vardı canım. Bol bol emzir geçiyor
İçtikten iki saat sonra emzirin diyor internette ve gümde beşe kadar içilebilir diyor ama çok canın isterse yak bi tane, minnoş emip uyuduktan sonra içersen, bi sonraki emmesine etkisi geçmiş olur kuzum.. valla stresimiz büyük, rahatlatacak kaçamaklardan zarar gelmez
Çocuk doktoru önerdi bana.damla şeklinde.günde 6 damla veriyorum.bi bac i ben de dusunuyorum, surup gibiydi ne kadar veriyorsun gunde. kim önerdi sana, ben de emin olamadim dr ye sorayim diyordum
Kuzum hipp combiotik kullanıyordum valla şu an da zorlanıyoruz yapmaya önceleri iyiydi ama şimdi değişti ya. Valla iyice bak hatta sor da bana da haber ver çok büyük sevap islersinCanım sen hangi mamayı kullanıyosun? Kabızlık vardı yanlış hatırlamıyosam.. benim oğlumda kabızdı çok zor yapıyodu orda kullandıkları mama iyi gelmiş sanki süt içtiğinde yaptığı gibi cozurdatarak yapıyo.. bugün gittiğimde iyice bakcam mamaya ama sanırım humana gördüm.. biz sma kullanıyoduk..
Stresliyiz uykusuzuz canım ondan bence, bence çok gerilmişken tek tük içilebilir abartmazsak ama ben direk paketlerce içmekten korkuyorumAy canım o kaçamaga koşarak gidesim var.Kendimi telkin ede ede vakit geçiriyorum. Hamile iken aklıma gelmiyordu ne oldu anlamıyorum her dk aklımda offff
Doğru diyon canım ama el ayak titremeye başlıyor bazen, kaçış gibi geliyor.. sonra uzun uzun diş fırçala, duşa gir, üstünü değiştir, aslında çile.. sen napıyosun? Döndünüz mü eve? Tatlı oğlumuz nasıl?İçmeyin yaa hem size hem bebeklere günah.. gerçi kullanmayana içmeyin demek kolaydır mutlaka ama valla çok kötü hem siz için hem bebekler için..
Saat 2 de gitcez hastaneye ama yarın vericekler yüksek ihtimal yarın oluyo 5. Gün çünkü.. evi dezenfekte ediyoruz 3 gündür çamaşır suyundan yumoştan çatladık :) herşeyi suya soktum bi süre misafirde kabul etmicem toparlansın cocuk biraz..Doğru diyon canım ama el ayak titremeye başlıyor bazen, kaçış gibi geliyor.. sonra uzun uzun diş fırçala, duşa gir, üstünü değiştir, aslında çile.. sen napıyosun? Döndünüz mü eve? Tatlı oğlumuz nasıl?
Geçmiş olsun kuzum keşke başka bi doktora daha gosterseniz sağlamasını yapmış olurdunuz ya bende vermek istemem antibiyotikkizlar hastaneden geliyoruz. Doktor viral enfeksiyon dedi ama kantesyi vs hicbir sey yapmadi sadece gogsunu falan dinlediz antibiyotik yazdi. Oksurugu var, akcigerlerine inmesin kullan antibiyotigi dedi. El kadar cocuga antibiyotik verilir mi yaesim duymasaydi asla vermezdim ama esim duydu bi kere.
Meme ucunun üzeri dediğin kahverengi kısımla beyaz derinin birleştiği yerler mi? Muhtemelen ufak tıkanıklıklar olmuştur bana da olmuştu bebeği tersten tutup memeyi vermiştim ağzına öyle emdi anında çözüldü toparlaklarKizlar sag meme ucumun hemen uzerinde sert bir kitle var. Daha once yoktu, 5 gun önce ortaya cikti.. sut bezi tikandi herhalde diyip masaj yapiyorum devamli oraya,sıkıştırıp sağlamaya çalışıyorum. hatta tarakla mememi tarayip, sicak soguk kompress yaptım düzelsin diye ama kitle hala duruyor. Agri sızı yapmıyor,üzerinde kizariklik da yok ama sinir oldum..!Sizde de var mi boyle bir durum,ya da nedir bu fikriniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?