2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bi bac i ben de dusunuyorum, surup gibiydi ne kadar veriyorsun gunde. kim önerdi sana, ben de emin olamadim dr ye sorayim diyordum

canim o cok onemli kemik gelisimi icin, eksikliginde rasitizm denilen kemik egrilikleri olusuyor, eczanede probiyotikli olanlari var onlardan da alabilirsin. dvit in icinde gaz yapacak bir sey de yok sanki sadece bitkisel yag ve d vit.
Tamam kızlar kullanayim o zaman ya bilmiyordum çok önemli olduğunu valla

Merhaba kizlar,

Bebeginin 40i cikanlar burada mi? ya biei bana soylesin ne zaman cikar bu 40? 3 Mayista dogdu bizimki, kv diyor ki 12 hazrn yani yarin. 13 hzrn olmasi gerekmez mi?

Bi de neler yaptiniz ya da yapacaksiniz 40i cikinca? Var mi hazriliklar?

Benimki ikinirmen poposunu kaplumbaga kabugu gibi havaya dikiyor cocuk binkaris kaliyor bazen de kakasini gazini kolay yapsin diye ben bacaklarini karnina topluyorum. Bel sarma olayini bizimkiler de yaptilar benim bebise. Tamamen sacmalik bana gorez gelen goden bitince bi daha da sarmadim.

kizlar hastaneden geliyoruz. Doktor viral enfeksiyon dedi ama kantesyi vs hicbir sey yapmadi sadece gogsunu falan dinlediz antibiyotik yazdi. Oksurugu var, akcigerlerine inmesin kullan antibiyotigi dedi. El kadar cocuga antibiyotik verilir mi ya esim duymasaydi asla vermezdim ama esim duydu bi kere.

Çok geçmiş olsun canım eğer doktoruna güveniyorsan antibiyotiği ver tabii ki ama güvenmiyorsan başka bir doktora da göster istersen

İçtikten iki saat sonra emzirin diyor internette ve gümde beşe kadar içilebilir diyor ama çok canın isterse yak bi tane, minnoş emip uyuduktan sonra içersen, bi sonraki emmesine etkisi geçmiş olur kuzum.. valla stresimiz büyük, rahatlatacak kaçamaklardan zarar gelmez

İçmeyin yaa hem size hem bebeklere günah.. gerçi kullanmayana içmeyin demek kolaydır mutlaka ama valla çok kötü hem siz için hem bebekler için..

Sütüm varken bende de vardı canım. Bol bol emzir geçiyor
Canım sen hangi mamayı kullanıyosun? Kabızlık vardı yanlış hatırlamıyosam.. benim oğlumda kabızdı çok zor yapıyodu orda kullandıkları mama iyi gelmiş sanki süt içtiğinde yaptığı gibi cozurdatarak yapıyo.. bugün gittiğimde iyice bakcam mamaya ama sanırım humana gördüm.. biz sma kullanıyoduk..

Ay canım o kaçamaga koşarak gidesim var. Kendimi telkin ede ede vakit geçiriyorum. Hamile iken aklıma gelmiyordu ne oldu anlamıyorum her dk aklımda offff

Kuzum hipp combiotik kullanıyordum valla şu an da zorlanıyoruz yapmaya önceleri iyiydi ama şimdi değişti ya. Valla iyice bak hatta sor da bana da haber ver çok büyük sevap islersin

Ay canım o kaçamaga koşarak gidesim var. Kendimi telkin ede ede vakit geçiriyorum. Hamile iken aklıma gelmiyordu ne oldu anlamıyorum her dk aklımda offff
Stresliyiz uykusuzuz canım ondan bence, bence çok gerilmişken tek tük içilebilir abartmazsak ama ben direk paketlerce içmekten korkuyorum

İçmeyin yaa hem size hem bebeklere günah.. gerçi kullanmayana içmeyin demek kolaydır mutlaka ama valla çok kötü hem siz için hem bebekler için..
Doğru diyon canım ama el ayak titremeye başlıyor bazen, kaçış gibi geliyor.. sonra uzun uzun diş fırçala, duşa gir, üstünü değiştir, aslında çile.. sen napıyosun? Döndünüz mü eve? Tatlı oğlumuz nasıl?

minikoglan tatlım çok geçmiş olsun, şikayetiniz yoktu diye hatırlıyorum, kontrolde mi çıktı? Sizin de ateş mi? Ay ne oluyor bu bebişlere nazar mı değiyor

Saat 2 de gitcez hastaneye ama yarın vericekler yüksek ihtimal yarın oluyo 5. Gün çünkü.. evi dezenfekte ediyoruz 3 gündür çamaşır suyundan yumoştan çatladık :) herşeyi suya soktum bi süre misafirde kabul etmicem toparlansın cocuk biraz..

Geçmiş olsun kuzum keşke başka bi doktora daha gosterseniz sağlamasını yapmış olurdunuz ya bende vermek istemem antibiyotik

Sigaraya geri dönenlere beni de yazın
Meme ucunun üzeri dediğin kahverengi kısımla beyaz derinin birleştiği yerler mi? Muhtemelen ufak tıkanıklıklar olmuştur bana da olmuştu bebeği tersten tutup memeyi vermiştim ağzına öyle emdi anında çözüldü toparlaklar dene mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…