- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.641
Sıkıntı olmaz canım ilaç değil neticede gıda takviyesi olduğu için. Ondan iç günde 3 tane bir de ters emzir bebeği ben bunu yeni keşfettim hakkaten lesitinin yumuşattığı sertlikleri hemen çözğuor ters emzirmekKızlar galiba benimde göğsümde süt tıkandı dokunduğumda elime sertlikler geliyo ve ağrıyo solgar lesitin aldırcam ama ben iki tane antibiyotik kullanıyorum sıkınççı olurmu acabasofiarya banafabi cevap nolur bidebu ilaç çok mu iri ben hap içerken zorlanıyorumda
Caniiim benim bebegim felaket kabizdi sert sert yapiyordu peeisan oliyodu Ben aptamil conformil aldim duzeldi yumusadi kakasi mamani degistirKuzum hipp combiotik kullanıyordum valla şu an da zorlanıyoruz yapmaya önceleri iyiydi ama şimdi değişti ya. Valla iyice bak hatta sor da bana da haber ver çok büyük sevap islersin
Stresliyiz uykusuzuz canım ondan bence, bence çok gerilmişken tek tük içilebilir abartmazsak ama ben direk paketlerce içmekten korkuyorum
Hatta annem de dahil olmak üzere pek çok arkadaşı yapmış kullanmış, çok kötüyse durumun sen de beni beklemeden yap da iç canım.. aktardanhas sakız diyip aldık, 10 liralık yetiyor
1 saattir emziriyorum hala boncuk boncuk bakıyo
Memede uyuyakalır hep sabırla onu bekliyorum
Memesiz uyuyacağı günler de gelecek di mi
Uyumadan, emmeden, ağlamadan sakince durduğu günler de gelecek di mi
Çünkü öyle boş boş durmuyor hiç, illa ağlıyo ee ağlayınca da meme
Eki Görüntüle 2155925 Teyzoslar bizde büyüdük
Tam internetten hipp sipariş ediyordum canım valla değiştireyim ya çocuk hep zorlaniyo zeytinyağı veriyorum mecburCaniiim benim bebegim felaket kabizdi sert sert yapiyordu peeisan oliyodu Ben aptamil conformil aldim duzeldi yumusadi kakasi mamani degistir
Merhaba kizlar,
Bebeginin 40i cikanlar burada mi?ya biei bana soylesin ne zaman cikar bu 40? 3 Mayista dogdu bizimki, kv diyor ki 12 hazrn yani yarin. 13 hzrn olmasi gerekmez mi?
Bi de neler yaptiniz ya da yapacaksiniz 40i cikinca? Var mi hazriliklar?
Ah canim ben neler cektim.. Aptamil conformile gectik 2 hafta filan oldu 1 haftada etki etti. Hergun yapiyor yumusadi hem de. cani cikiyordu yawrumun ne kadar agladim bilsen.. Dr sma vermisti bize sma mahfetti cocugumu. Bu aptamil conformil cok zor bulunuyor ama migros ve carefourda var. 300 gr tek ebatta satiliyor 42 lira. 3 gunde bitiyor. Biraz masrafli ama aci cekmesin tek raziyim kabizlik cok cok zor. Bizim dr kabiz deyince bebelac gold nutro mu ne bisey alin dedi. Ama ben cok arastirdim bu mamayi buldum deneyim diye aldim iyi ki de almisim. Insallah senin yawrun da duzelir. Ben nerelere sordum saglik ocagina drlara hepsi duzelir duzelir dedi cok zor bisey kimse bi cozum sunmadi. Zeytinyagi ben de verdim hep ama faydasi pek olmadi. Bu aptamilin kivami yogun biberondan cekmesi cok zor oluyor ben deligini azcik buyuttum avent biberonun. Bi de mamayi kasikla karistirarak hazirliym hemen erimiyor hanerin olsun cnm. Rabbim ssifa versin. Aci cekmelerini gormek cok zorTam internetten hipp sipariş ediyordum canım valla değiştireyim ya çocuk hep zorlaniyo zeytinyağı veriyorum mecbur
Elinize sağlık canım, misafir kabul de etme, illa ki gelen olursa bebegi odadan çıkarma, hadi çıktın mecbur kaldın kimsenin kucağına verme.. kıyamam hiç bir bebeğe.. bebekler çocuklar hasta olmasınSaat 2 de gitcez hastaneye ama yarın vericekler yüksek ihtimal yarın oluyo 5. Gün çünkü.. evi dezenfekte ediyoruz 3 gündür çamaşır suyundan yumoştan çatladık :) herşeyi suya soktum bi süre misafirde kabul etmicem toparlansın cocuk biraz..
Konuyla alakalı degil ama canım senin oğlan da kolikti ya, ben durmadan rezene kimyon papatya içiyorum dönüşümlü, sayısını bile bilmiyorum.. gemininin çayından içiyorum, gaz yapacak şeyler yemiyorum ama böyle giderse ben de bagırsaklarımdan olacağım. Sen nasıl besleniyordun? Fark oluyor muydu?Ben tek tukle kalmam canım abartmanın b.kunu çıkarırım. Kaç kere günde 3 indirdim ama sonra 1.5 pakete tekrar çıktım
Ay kuzum parasında degilim hipp combiotic 50 tl zaten ya ıkınarak uyaniyoruz her sabah Dur bu kutu bitince migrostan alayım eğer varsa 1 kutu da deneyelim inşallah o iyi gelir yaAh canim ben neler cektim.. Aptamil conformile gectik 2 hafta filan oldu 1 haftada etki etti. Hergun yapiyor yumusadi hem de. cani cikiyordu yawrumun ne kadar agladim bilsen.. Dr sma vermisti bize sma mahfetti cocugumu. Bu aptamil conformil cok zor bulunuyor ama migros ve carefourda var. 300 gr tek ebatta satiliyor 42 lira. 3 gunde bitiyor. Biraz masrafli ama aci cekmesin tek raziyim kabizlik cok cok zor. Bizim dr kabiz deyince bebelac gold nutro mu ne bisey alin dedi. Ama ben cok arastirdim bu mamayi buldum deneyim diye aldim iyi ki de almisim. Insallah senin yawrun da duzelir. Ben nerelere sordum saglik ocagina drlara hepsi duzelir duzelir dedi cok zor bisey kimse bi cozum sunmadi. Zeytinyagi ben de verdim hep ama faydasi pek olmadi. Bu aptamilin kivami yogun biberondan cekmesi cok zor oluyor ben deligini azcik buyuttum avent biberonun. Bi de mamayi kasikla karistirarak hazirliym hemen erimiyor hanerin olsun cnm. Rabbim ssifa versin. Aci cekmelerini gormek cok zor
Canım iki bardak Halis zeytinyağına on liralık has sakız(damla Sakız’ı) koyup iki hafta bekletiyorsun, sabahları birer kaşık içiyorsunNasıl yapılıyo damla sakızımı o ne kadar atıyoruz süte ne kadar kaynatıyoruz
Canım maşallah, erkek mi oldu senin minnak :) erken yaptırmışsınız, ben de üç ay olunca yaptıracağım sanırım, neden hemen yaptırdınız?Bizim de 3 mayıs, yarın çıkıyor hayırlısı ile. Hazırlık yok çünkü bu sabah sünnet oldu çarşamba günü yıkayacağız.
En az 2 kutu dene cnmAy kuzum parasında degilim hipp combiotic 50 tl zaten ya ıkınarak uyaniyoruz her sabah Dur bu kutu bitince migrostan alayım eğer varsa 1 kutu da deneyelim inşallah o iyi gelir ya
Canım iki bardak Halis zeytinyağına on liralık has sakız(damla Sakız’ı) koyup iki hafta bekletiyorsun, sabahları birer kaşık içiyorsun
Guvenmiyorum tabiki. Ama devlet bir tane. Ozeller de cok pahalı. Ozele götürememÇok geçmiş olsun canım eğer doktoruna güveniyorsan antibiyotiği ver tabii ki ama güvenmiyorsan başka bir doktora da göster istersen
Dun 18-20 saate yakin hic uyumadi. Cocuk nefes alamadi resmen, geceye dogru oksurugude baslayinca sabah goturduk.minikoglan tatlım çok geçmiş olsun, şikayetiniz yoktu diye hatırlıyorum, kontrolde mi çıktı? Sizin de ateş mi? Ay ne oluyor bu bebişlere nazar mı değiyor
Ozeller cok pahali ya. Devlet hastanesi de vi tane :/ ozele goturemem. Bir kac gun kullaniyim bakiyim zaten bugun daha iyi cok kullanmam duzelir insallah :/Geçmiş olsun kuzum keşke başka bi doktora daha gosterseniz sağlamasını yapmış olurdunuz ya bende vermek istemem antibiyotik
Teşekkürler cnm hepsi bal bebişlerinYaaaa maşallah bu ne şekerlik bee maşallah maşallah
Konuyla alakalı degil ama canım senin oğlan da kolikti ya, ben durmadan rezene kimyon papatya içiyorum dönüşümlü, sayısını bile bilmiyorum.. gemininin çayından içiyorum, gaz yapacak şeyler yemiyorum ama böyle giderse ben de bagırsaklarımdan olacağım. Sen nasıl besleniyordun? Fark oluyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?