2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sen yalnız mıydın canım, biz 50 günlük olduk, yaptırsam eşim işte, kimsem de yok sorun olursa naparım ki

Tatlım lokal anestezi yaptırdık biz, anestezi geçince ağrı oluyor onun içinde calpol şurup aldım 8 saatte bir içiyorum, arada ağlıyor ama tek başına idare edersin.

Benim eşim sabah işe gitti, bebişi ben aldım hastaneye götürdüm sünnet oldu eve getirdim. Gözünü korkutmana gerek yok. Ağldıkça da meme veriyorsun ondan mutlusu olmuyor.

valla ben de internette sadece bir yerde bir kadın yazmıştı ordan görüp aldım,ne zaman aklıma gelse yüzbinmilyon kere dua ediyorum kendisine. benim için antibiyotiğin keşfi bir,lesitinin 2

Emzirme süresi boyunca içeceğimi sanmıyorum ee 2 yıl emzirmeyi düşündüğünü göre 2 yıldan sonrada içmem inşallah yani öyle umut ediyorum nereden baksan bı 15 sene geçmişin var eşim başlamadığı sürece başlamam bide bişey diyimmi sigarayı bırakalı para biriktirmeye başladık süper motive ediyor buda insanı

tabi yaaa,ben winston xsence içiyordum tüp bebeğe başlıyoken bıraktım. ozman 9lira falandı paketi.şimdi 11lira olmuş mis gibi para birikir tabi ki de hele öyle gnde 1paket içenler falan büyük kayıp yani

tabi yaaa,ben winston xsence içiyordum tüp bebeğe başlıyoken bıraktım. ozman 9lira falandı paketi.şimdi 11lira olmuş mis gibi para birikir tabi ki de hele öyle gnde 1paket içenler falan büyük kayıp yani
Aynen öyle esimde içiyordu o benden önce bıraktı günde 15 lira cebe kaldı mis gibi bide ikimizde güzel kokuyoruz artık oda çok büyük arti

Canim erken değil dogum sonrasi 2 3. Gun oneriyorlar eve gelmeden hatta bizde 19. Gunde olduk 1 güne iyileşti şükür
Lazer kesim tercih edin inanılmaz rahat atlatırsınız

Spinal anesteziyle sezeryan olan güzel annelere sormak istiyorum, doğumhanede heyecanlanmamak için doktor sakinleştirici bişeyler uyguluyormu ne biliyim hap, iğne yada hava maskesi gibi ... ?
Benim önümde bir hemşire durdu sürekli telkinde bulundu sakinles omuzları bırak vs ilk başta iğneyi yapacakları yere lokal uyuşturuyorlar sonra iğneyi yapıyorlar zor değildi sontayida uyuşunca taktılar hiç sıkıntı yaşamadım

benim kiz da 3 mayis dogumlu yarin cikiyor kirkimiz 4ünü 1 sayacaksin

Aynen benim de kv istiyor yapalim dedim. Sonra da arabayla mini bir gezi yapacakmisiz. Zati bebito hasta, neyse dedim artik arabayla olur. Ay bazilari 12 haziran diyor bazilar 13. Kafam karisti, neyse cok onemli degil artik.

Maşallah ne tatlı olmuş tombik yerim onu iyi olsunlar hep. Bizde 4 kiloyu geçtik şükür iyi ama burnu tıkanıyo arada hapşırık öksürük var burnunu temizliyorum yine doluyo sümüklü oğlum hastaneye gittik ciğerlerinde bişi yok dediler ama 1 aydır burnu sümüklü :) az enfeksiyon varmış ama yatırmadılar şükür yarın kbb götürücem bakalım hayırlısı artık

Bizim de 3 mayıs, yarın çıkıyor hayırlısı ile. Hazırlık yok çünkü bu sabah sünnet oldu çarşamba günü yıkayacağız.
Ayy yaptiniz mi sunneti? Nasil gecti hersey yolundadir insallah. Biz eylulde yapalim diyorduk ama nasil oldu anestezisi vs? Lokal mi?

sofiarya benim minnoşun isilikler arttı bugün cildiyeye götürdüm
Çok küçük ilaç yazmayacağım andorex gargarayı sulandırıp günde 2-3 kere sil, geçmezse 10 gün sonra ilaç yazarım dedi
İşe yarar mı sence

aaa çok ilginç ama süper mantıklı bir yöntem.andoreks düşük düzey iltihaplanmayı giderici yani antienfamatuvar ve en önemlisi çok güzel bir antiseptiktir. farenjitte falan işte boğazımıza sıktıgımız sprey formu da olan işte. yaa ne güzel şeyler öğreniyorum valla yazdım aklımın köşesine.kesinlikle işe yarar tamamen geçirmese bile hafifletir ve rahatlatır

Ayy yaptiniz mi sunneti? Nasil gecti hersey yolundadir insallah. Biz eylulde yapalim diyorduk ama nasil oldu anestezisi vs? Lokal mi?

Her şey yolunda teyzesi:)) lokal anestezi ile yaptılar. Sabah 8’de yatış oldu 8.30’da aldılar 8.50’de geri verdiler.
Şimdilik arada mızmızlanıyor ama memeyi verince ondan mutlusu yok.
Çarşamba günü öğlen banyo yapacakmış, sonra krem verdiler o kremler sürülecek. Bayrama hazır:))

O tatlı insandan benim başımda da vardı, hep saçımı okşadı onu minnetle hatırlıyorum
Her yapılanı anlattı bana, ilaçları falan o verdi
Ben de kustum bana da ilaç verdi geçicek şimdi diye
Doğumdaki tek güzel şey o kızdı.. he bi de minnoşumu yanağıma koymaları, ama sonra yoğun bakıma gitti 7 saat göremedim

Ohh çok sevindim çok sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…