2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kesinlikle Allah razı olsun sofiden, benim de 2 güne geçti

benim minnosta da var sürsem olurmu acaba birde canım senin kızın kusması geçti mi eşim ilaca karşı olduğu için gaviscon vermiyorum iki gündür kusması arttı birde emiyor ama biz kusmayı önleyici mama aldik günde bir defa vermeyi planlıyorum

Sen yalnız mıydın canım, biz 50 günlük olduk, yaptırsam eşim işte, kimsem de yok sorun olursa naparım ki
Yalnızım canım 5 günlükten beri yalnızım. Eşimde çalışıyor hatta çoğu zaman mesaide sıkıntı olmaz bence çok zor olmuyormuş hemen atlatıyorlarmış daha acı duyguları gelişmemiş

Masallah masallah darisi basimiza :)

Fena grip oldum. Umarım yavrum fazla etkilenmez
Gecmis olsun etkilenmez diyorlar, sutun icerogi ona gore degisiyormus.

Sanki onceki yazilarindan esinin odalaro ayirdigini gordum dogru mu? Benimki de oyle yapti sinir oluyorum. Hic bir arkadasimin esi oyle yapmamisti. Yani gecenin yarisi bi aksilik olsa bebekle mi ilgileneyim yardim mo cagirayim? Ki benim bebitonun ozel bir durumu var, laringomalazi diye bisi. Nefes alimini folan etkiliyor. Cok gicigim ya. Uykusuz olursa sabahlari araba kullaniyormus kaza yaparmis.
Annem de diyor ki baban bile ayirmadi odalari, ki babam cok fazla ilgilenmemis bizim bakimimizla. 3 cocuk. Yine de ayirmamis odalari. Ya sizce de gicik olmakta haksiz miyim? Anlayissiz miyim?

Suan icin pansuman vs yaptiginiz ozel bisi var mi ? bezi yine ayni mi?

Suan icin pansuman vs yaptiginiz ozel bisi var mi ? bezi yine ayni mi?

Karton bardağı ikiye böldük pipinin üzerine koyup bezledik. Çarşamba öğlen banyo sonrasına kadar pansuman yok. Şimdi şeffaf sargı var. Çarşamba o sargı düştükten sonra pansuman olacakmış.

Kuzum bence sinirlenme o kadar. Ben esim e kendim dedim yoğun çalışacağı günler ayrı yatmasını. Çünkü ben rahat hareket edemiyorum o olunca aman uyanmasin aman uyandı tüh diye diye çocukla ilgilenemiyorum o da ertesi gün işten gelince ölü gibi yorgun oluyor cocuga bakamıyor ki ben azcık dinleneyim. Ama artik işler hafifledi bi süre mesela, dün gece artik yanimizda yatmaya başladı

sofiarya merhabalar Yeni üyeyim ancak hamile kaldığımdan beri takip ediyorum. Oğlumun ateşi ile sorun yaşayınca üye olmaya karar verdim. Antalya'da yaşıyorum Cuma ve Cumartesi inanılmaz sıcaktı klima açmaya korktum hasta olur diye. Bugün itibariyle 27 günlük. Ateşini hergün ölçerim o en sıcak günlerde bile 36.9 du. Dün sabah uyandı emdi. Normalde kusar ama aşırı kustu. Bu arada hava eski sıcaklığa döndü. Ateşi ölçtüm 36.9la başladı 37.2/3 gitti. Acile gittik çocuk doktoru yokmuş ateşi takip edin dedi normal doktor. Kendi doktoruna yazdım akşam dönüş yaptı o ara gene 37.2 civarı olmuştu. Bir kat giydir klimayı aç odayı 22 derece yap dedi. Kısakol zıbın pijama üzerini örtme dedi. Ama gece o şekilde bence çok soğuktu eşim dayanamadı soğuğa Başka odaya gitti. Bugün doktoruna götürdük orada kulaktan ölçüldü 3kez 36.5 çıktı. Biz ölçüyoruz aynı zamanda koltukaltı 36.8 37 arası çıkıyor. Doktor sizin ateşölçer bozuk dedi ama kendimi ölçüyorum 36.7. Ateşölçer de braunun dijitali. Araştırmıştım baya. Bu arada kan ve idrar testi yapıldı temiz çıktı. Ama klimalı ortamdan çıktı mı ateş yükseliyor bizim alete göre. Başından falan da anlıyorum ben. Bir dr geceleri güzel uyurdu bu gece yatağına koyduğumda eli ayağı durmayarak uyandı hep. Sol göğsümde uyudu hep. Doktor gaz sancısı dedi ama gece rutini vardı. Çok uzun oldu kusura bakma ama yorumun benim için önemli cevaplarsan sevinirim

Kizlar biz dogumdan sonra 4.gun malesef sarilik nedeniyle hastaneye yatmistik iki gece Orda cocugun yeterinde beslenmedigini va soylediler ve mamaya basladilar
Eve donerken de doktor iki gun sonra kontrole cagirdi Gunde 8 kez anne sütü + mama dedi
Biz de sık sık emiyor diye mama vermedik doktorun dedigi kadar Daha doğrusu gunde bir kez verdik
Bugun kontrole gittik bebis kilo alacagina 100 gram daha zayif cikti taburcu gününe gore
Doktor yatiriyorum tekrar dedi hem de bu sefer yenidogan yogunbakima yatacak siz de olmayacaksiniz yaninda dedi
Ben aglamaya basladim tabi Mamayi onun dedigi gibi vermedigimizi falan soyledim Eve goturelim daha dikkatli besleyecegiz dedik ve geldik
Kizlar bu kadar erken mamaya baslayan oldu mu Memeyi birakmamasi icin ne yapmali acaba Marka falan tavsiyeniz var mi O kadar vicdan azabi cekiyorum ki..

Cnm ya siz böyle diyorsunuz benim gözlerim doluyor çok üzülüyorum. Allah kimseyi evladından ayirmasin.

Doktorunu dinle cnm mama ver emse bile güçlü değil demekki hatta hem emzir hem sağ mama ver gitmesin bebiş yoğun bakima yeterki.

Cnm ben yıkıyorum hep geçti bir de bir zıbın sort yeterli terlemesini ste ortamına göre

Aynen ya hepimizi kurtardı Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…