2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Önce emzir sonra mamayı ver reddetmez Allah'ın izniyle bide biberon dan şakır şakır akmasın mama zor akan anne memesi uyumlu biberon al mutlaka yoğun bakımdansa mama yesin daha iyi çok zor orda bırakıp eve donmek

Bugun hem asi gunumuzdu hem kontrol :)) herkese derken basima.geldi 900 grama az dedi dr beni emzirme danismanina yonlendirdi danisman gayet iyi dedi dr bana surekli meme vermenin bi anlami yok gogsun dolmaz diyo emzirme danismani gogsun dolu olunca beyine uyari gider istedigimiz zaten yumusak olmasi istedigi zaman ver suan seni istiyodur zaten 2 aya kadar kendi belirlicek emme suresini dedi
Ayrica kalbimizde ufuruk varmis dr gecer dedi ama 6 ay sonra kontrole gidicez bakalim

Bazı doktorları anlamıyorum 900 Gr neresi azmis acaba hey Allahım o uçurum geçer canım korkma hiç benim kizdada var hatta Çarşamba çocuk kardiyoloji de randevusu var belki de geçmiştir

Geçmiş olsun canım ben başından beri mama+anne sütü veriyordum. 10 gündür de sadece mama alıyor. Bu kadar korkma mamadan, önemli olan bebeklerimizin sağlığı

Ahh kuzum tek dertleri burun sümükleri olsun insallah. Benim kızında burnu tıkanıyor aynı :))) ay cok sevindim cok mutlu oldum artık ele avuca gelen kocaman bir bebek olmustur. Hızla büyüyorlar dimi :)

Cnm geçmiş olsun seninle ayniyiz bizde 900 gr aldık sadece anne sütü için ideal, bize de ilk gün üfürüm var geçebilir ama kontrol ettirin dediler tekrar gittik iki kez iyi dedi çocuk doktoru. Bir de hırıltı var biz de yaa

Bazı doktorları anlamıyorum 900 Gr neresi azmis acaba hey Allahım o uçurum geçer canım korkma hiç benim kizdada var hatta Çarşamba çocuk kardiyoloji de randevusu var belki de geçmiştir
Ne bilim az dedi zaten tam takintili bi tip oldum Allah tan emzirme danismaniyla konustum bakma dr a beni her zaman arayabilirsin dedi :) dr da gecer butyuk ihtimal dedi

Başlamamak lazım aslında ama bazen insanın elinde olmuyor cidden eskiden tiryaki olanlar zor bırakıyor. Birde ben kendi isteğimle bırakmadığım için sanırım çok arıyorum kafada bitmemiş bizim
Aynen canım. Önce kafada bitirmek lazım. Malesef içmeyi seviyorum. Sevmesem belki daha kolay olur benim için. Ama inş bu şekilde devam ederim de artırmam.

Ictemi hirilti dr ultrasonla bakti kalp atisini ultrasondan dinledi 6 ay sonra gel yine takip edelim dedi
Bana aylik 60o gram alsa yeterli diyen dr da duydum hic bi dr birbirini tutmuyo

Cok istiyorum boyle sarila sarila uyumayi yanina yatinca emmek istiyo emzirincede ustune duserim diye ben korkuyorum :)
Kanapede uzanıyorum cnm bebisde üstümde memeyi alınca yana atiyor kafayı burnu açık oluyo kafasınin olduğu taraf kanapenin dayanma yeri koluma da destek yastık yani bebiş üstümde ve döneceğim taraf değil. Gece uyuyordu 5.30 kalkar hep 5 te aldım beşikten eşim alma dedi karışma doya doya sarilcam dedim yastığımin üstüne aldım yan yatırdım elim poposunda destek sarıldım sicagimla kalkmadı çocuk eşim de vazgeçti baktı çocuk yukarda zaten çok güzeldi ama emmiyordu da bolca sevdim uyurken

Bende deneyim bi zaten bugun uykusuz kalicaz gibi

Ictemi hirilti dr ultrasonla bakti kalp atisini ultrasondan dinledi 6 ay sonra gel yine takip edelim dedi
Bana aylik 60o gram alsa yeterli diyen dr da duydum hic bi dr birbirini tutmuyo
Göğsünde galiba cnm bana öyle geliyor ama doktoru iyi diyor sanırım her yenidogan da olan şeyler bu nedenle telaş yaptırmak istemiyor. 600 ile 1500 arası aslında kitabı bilgi aman boşver çocuk yeni alıştı zaten ancak toparladılar. Önemli olan sağlıklı olması

Hicbirsey bebeginin sağlığından önemli değil. Gerekirse sütünü sağıp yine verirsin. Hersey emmek değil. Evet anne sütü kadar mucize birsey yok, ama cocugun ac kalıyorsa mama vermek zorundasın. Ben 20 gün sonra 1715 gramlık bebegime mama basladım üstelik prematüre. Mamadan korkma, cocugunu ac bırakmaktan kork. Sekeri düşer günah zeka gelişimine kadar etkiliyor bu durum. Mama olarak bebelac gold öneririrm cok iyi kilo aldırıyor.

Bizimki de ayırdı canım, çişim geliyor dikişime baskı yapıyor, bebek aglıyor durmuyor ne yapacağımı geceleri de şaşırıyorum. Ben işe gidiyorum uyumam lazım diyor, uykuları düzene girsin gelirim diyor, ben de içimden bu çocuk büyüsün bu adamı boşayayım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…