2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İleriki yaşamında da çok güçlü bir birey olacak buna eminim daha ufacık bebekken başladı savaşmaya hayatla senin dayanağın olacak inşallah

İnşallah canım ilk bebeğim inşallah 2 de sorun yaşamam korkuyorum çokta ara vermek istemiyorum allahtan Hayırlısı resim ekleyecektim ama olmadı

iyi geceler güzel anneler ve bebekleri bebeği reflu olan anneler neler yapıyorlar bilgilenmeye ihtiyacım var kendimi çaresiz hissediyorum

Kizlar emmiyo ya deliricem .oyle boyle denemekten sekle girmekten belim koptu
Alintida yapamadim.
Sagdim kasikla verdim yine istemedi algilayamadi kasigi resmen .
Gazı falan vardır canım önce gazını çikarsanız...kizım da bazen ememiyor memeyle kavga ediyor ağzına alamıyor kafasını geri geri cekiyor falan hemen arkasından gaaaarrrk diye bi gaz kütlesi geliyor rahatlıyor emiyor

Sakin ol canım muhtemelen bişey olmaz...bebek arabasında mıydı...slingte falan mı...direk klimaya rüzgara falan maruz kalmadıysa sanmıyorum üşüteceğini...üstü örtüludür zaten emzirdim dediğin yerler de kabin vs üşüyeceği yerler değil...bol bol emzir iyi olur inşallah

Kızlar bebeğimin burnunda iki gündür sarı sümüğün katı hali var sizce üşüttümmü gün içinde şort ve kosa kolla duruyo gece giydiriyorum.
yoksa yattığımız oda 27 derece sıcaktanmı oluyor
Onun dışında bi huysuzluğu falan yok

Pusetindeydi canım , inçe penye battaniye vardı . Kabinlere girdiğimde de sırtı terlemiştir arabadan diye battaniyesi ile aldım hep . Bunca saat oldu sesi karga gibi , Kıyamam ağlıyor öyle tuhaf bi ses ki kötülerse acile giderim artık , bişey olmaz inşallah da Tecrübesizlik böyle birşey işte bu çocuğa nerde ne giydireceğim bilmiyorum

Bebeler 22-23 derecede durmalılarmış canım öyle okumuştum ben de termometre ile hep bakarım , sizin ev biraz sıcak gibi

Kizlar bugun wc ye bi giitim kanamam olmus ve karnimda agriyor aceba regl mi oldum ki hani leke tarzinda da deil aktif kanama var bugun 42. Gunumuz bi arkadas da demusti galiba 40 ciktinda olmustu

Bide kizlar benim kiz 15-20 dk emip uyuyor yeterlimidir sizce bu kadar emmesi bana az gibi geliyor da 2-3 saat uyuyor yine ayni

Yok gaz degil .
Eminim cunku memeyi agzina alinca bagiriyor birakinca rahat .
5_6dk emiyo sadece .
Agzini yuzunu burusturuyo pamukcuk yapiyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…