2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim bi izle bakalim belki aglsmaktandir stres yapma

Canim uzulme duzelir gecer hepsi evde kikosunu alir bence yatmasina gerek kalmayacak.
Golden goat not aldigim mama yazayim sanada

Ufuruk neymis canim nasil anlsdilar oldugunu .
Bizdende suphelendiler de

Mama vermktn korkma. Hala sutum az oldugunda veriyorum
Eveeet memedeyken çırpınmaya ağlamaya memeyi sündürmeye başladı yine
Ama bu sefer sakin olcam

Ya bnmki cok emerse artik aktif sut gelmediginde yapiyo o hareketleri seninde sut yik diyemi oyle acaba

Kizlar bugun wc ye bi giitim kanamam olmus ve karnimda agriyor aceba regl mi oldum ki hani leke tarzinda da deil aktif kanama var bugun 42. Gunumuz bi arkadas da demusti galiba 40 ciktinda olmustu
Canım ben 40. Gün oldum. Karnım da hafif hafif ağrıyordu. Bugün tam 7.gün bitti kanamam demekki adet olmuşum

Dün akşamdan beri pek rahatız uyuyoruz gaz kaka yapıp on beş dk kadar oyalanabiliyoruz pek güzel gülüyoruz kırkimiz çıktı diye mi ama hakikaten eşim ve ben pek mutlu oluyoruz bebiş güldükce.
Masallah de canim nazar degmesin .
Icim rahatladi biraz yazin bole seyleri umut olsun bize hic degilse

Eveeet memedeyken çırpınmaya ağlamaya memeyi sündürmeye başladı yine
Ama bu sefer sakin olcam
Ya benimkide yapıyor onu ben çok gülüyordum fazla yapmazdı ardından da gece uykusu geliyordu. Dünden beri bi sıkıntımız var ne gündüz ne gece uyumuyor. Hep memede şu an çok fazla çırpınıp ağlıyor. Bu gaz sancısı mı oluyor şimdi

sür sür hiç sıkıntı olmaz ama melindaya doktor nasıl sulandırması gerektiğini söylemiştir ölçek olarak yazsın buraya ona göre sulandırarak sür. kusma konusuna gelince de ben kızı yüzüstü yatırmaya başladım.emziriyorum gazını çıkartıyorum hatta bazen çıkartmıyorym bile direk yüzüstü yatırıyorum hiç kusmuyor artık hatta sırtüstü de belki artık kusmaz diye sırtüstü yatırmayo deniyorum hemen kusuyor.bize yüzüstü yatmak iyi geldi. ilaç ve mama konusna gelince de, çok net şunu söyleyebilirim gaviscon mu? Mama mı? dersen kesinlikle gaviscon derim. Seni emen ve doyan bir bebeğin varken mamaya başlamak gaviscona başlamaktan daha kötü bir tercih güven bana hem mama senin sıkıntını çözmeyecektir emin ol

Ben olsam baska doktorada gotururum sanirim .
Antibiyotik olayina cok sicak degilim .
Oglumda cok ama cok kullandik simdi vucudu alismis hicbir etkisi yok artik
Ne guzel bir duygu degilmi bende zaman zaman izliyorum hickirdiginda karnimdada boyleydin diyip opuyorum onu

Evet kahverengi kisimla beyaz kismin birlestigi yerin altinda tam..Mememin icinde tabi ,sert bir kitle ve geniş. Elimle sıkıştırıyorum ama hala açılmadı
Yok yaa masajla falan açılmıyor geçen aynısı bende de oldu. Birkaç tablet lesitin içtim ve gece emziriyorken aklıma geldi ters emziriyim bi bakayım neolacak dedim ve emzirmeye başlar başlamaz memenin boşalmasıyla kitlelerde eridi gitti şaka gibi ama gerçek bu kadar hızlı bir çözüm beklemiyordum açıkçası dene mutlaka

Bişey olmamıştır inşallah canm. Öyle bir mevsimdeyiz ki ne giydirecegimizi şaşırdık. AksamA kadar kaç kıyafet degistiriyorum

Mama vermktn korkma. Hala sutum az oldugunda veriyorum

Ya bnmki cok emerse artik aktif sut gelmediginde yapiyo o hareketleri seninde sut yik diyemi oyle acaba
Karnı aç değil aslında ve de memeyi sıkınca süt çıkıyo
Sürekli emdiği için fazla geliyor kusuyo
Bilmiyom birkaç gecedir neden böyle yapıyo
Aç değilse emzik ver canım böyle zamanlarda alıyorsa tabii
Emzikle savaşıyo resmen nefret ediyo bu anlarda
Evet ben de gaz olduğunu düşünüyorum aslında hem alttan hem üstten çıkardı ama bitmedi demek[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…