- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.781
Canim usutmemissindr benceKızlar bebeğimin burnunda iki gündür sarı sümüğün katı hali var sizce üşüttümmü gün içinde şort ve kosa kolla duruyo gece giydiriyorum.
yoksa yattığımız oda 27 derece sıcaktanmı oluyor
Onun dışında bi huysuzluğu falan yok
Canim bi izle bakalim belki aglsmaktandir stres yapmaBugün oğlumun ağlama krizlerine dayanmadık arabasına koydum çıktım avm ye gittim taksi ile gittim dışarının havası çok vurmadı biraz alışveriş yaptı bizimkiler derken toplamda 3 saat falan kaldık diyebilirim . Bi ara uykudan uyanıp bas bas ağladı deli gibi çığlıklar atfı . Arada kabinlere girip emzirdim sustu geri yattı ama çıkmaya yakın ağlarken sesinin kısıldığını farkettim . Ağlıyo ama kısılmış bi sesle aman allahım hasta ettim çocuğu diye ağlaya ağlaya eve geldim . Gitmez olaydımkolik yetmez miş gibi . Şimdi ateşi 36.5 seyrediyor normal tepkileri devam yani ıkınma ağlama vs. Üşüttü mü acaba klima sıcak hava falan nerden anlarım üşüttü mü yoksa sesi mi kısıldı ?
Canim uzulme duzelir gecer hepsi evde kikosunu alir bence yatmasina gerek kalmayacak.Kizlar biz dogumdan sonra 4.gun malesef sarilik nedeniyle hastaneye yatmistik iki gece Orda cocugun yeterinde beslenmedigini va soylediler ve mamaya basladilar
Eve donerken de doktor iki gun sonra kontrole cagirdi Gunde 8 kez anne sütü + mama dedi
Biz de sık sık emiyor diye mama vermedik doktorun dedigi kadar Daha doğrusu gunde bir kez verdik
Bugun kontrole gittik bebis kilo alacagina 100 gram daha zayif cikti taburcu gününe gore
Doktor yatiriyorum tekrar dedi hem de bu sefer yenidogan yogunbakima yatacak siz de olmayacaksiniz yaninda dedi
Ben aglamaya basladim tabi Mamayi onun dedigi gibi vermedigimizi falan soyledim Eve goturelim daha dikkatli besleyecegiz dedik ve geldik
Kizlar bu kadar erken mamaya baslayan oldu mu Memeyi birakmamasi icin ne yapmali acaba Marka falan tavsiyeniz var mi O kadar vicdan azabi cekiyorum ki..
Ufuruk neymis canim nasil anlsdilar oldugunu .Bugun hem asi gunumuzdu hem kontrol :)) herkese derken basima.geldi 900 grama az dedi dr beni emzirme danismanina yonlendirdi danisman gayet iyi dedi dr bana surekli meme vermenin bi anlami yok gogsun dolmaz diyo emzirme danismani gogsun dolu olunca beyine uyari gider istedigimiz zaten yumusak olmasi istedigi zaman ver suan seni istiyodur zaten 2 aya kadar kendi belirlicek emme suresini dedi
Ayrica kalbimizde ufuruk varmis dr gecer dedi ama 6 ay sonra kontrole gidicez bakalim
Var canim biximki korku filmi izliyo bazen bazen dramatik uuu die seslerBenim kuzu kuzu uy bazen iih iih diye sesler çıkarıyordu ruyami görüyor acaba o yüzden mi yapıyoki sizinkiler de varmı böyle bişey
Mama vermktn korkma. Hala sutum az oldugunda veriyorumKizlar biz dogumdan sonra 4.gun malesef sarilik nedeniyle hastaneye yatmistik iki gece Orda cocugun yeterinde beslenmedigini va soylediler ve mamaya basladilar
Eve donerken de doktor iki gun sonra kontrole cagirdi Gunde 8 kez anne sütü + mama dedi
Biz de sık sık emiyor diye mama vermedik doktorun dedigi kadar Daha doğrusu gunde bir kez verdik
Bugun kontrole gittik bebis kilo alacagina 100 gram daha zayif cikti taburcu gününe gore
Doktor yatiriyorum tekrar dedi hem de bu sefer yenidogan yogunbakima yatacak siz de olmayacaksiniz yaninda dedi
Ben aglamaya basladim tabi Mamayi onun dedigi gibi vermedigimizi falan soyledim Eve goturelim daha dikkatli besleyecegiz dedik ve geldik
Kizlar bu kadar erken mamaya baslayan oldu mu Memeyi birakmamasi icin ne yapmali acaba Marka falan tavsiyeniz var mi O kadar vicdan azabi cekiyorum ki..
Eveeet memedeyken çırpınmaya ağlamaya memeyi sündürmeye başladı yine
Ama bu sefer sakin olcam
Ben seslendigimdede ses çıkarıyor uyurken sanki rahat bırak der gibiVar canim biximki korku filmi izliyo bazen bazen dramatik uuu die sesler
Dikkat ettim tv sesinden cok etkilenio
Canım ben 40. Gün oldum. Karnım da hafif hafif ağrıyordu. Bugün tam 7.gün bitti kanamam demekki adet olmuşumKizlar bugun wc ye bi giitim kanamam olmus ve karnimda agriyor aceba regl mi oldum ki hani leke tarzinda da deil aktif kanama var bugun 42. Gunumuz bi arkadas da demusti galiba 40 ciktinda olmustu
Aç değilse emzik ver canım böyle zamanlarda alıyorsa tabiiEveeet memedeyken çırpınmaya ağlamaya memeyi sündürmeye başladı yine
Ama bu sefer sakin olcam
Masallah de canimDün akşamdan beri pek rahatız uyuyoruz gaz kaka yapıp on beş dk kadar oyalanabiliyoruz pek güzel gülüyoruzkırkimiz çıktı diye mi ama hakikaten eşim ve ben pek mutlu oluyoruz bebiş güldükce.
Ya benimkide yapıyor onu ben çok gülüyordum fazla yapmazdı ardından da gece uykusu geliyordu. Dünden beri bi sıkıntımız var ne gündüz ne gece uyumuyor. Hep memede şu an çok fazla çırpınıp ağlıyor. Bu gaz sancısı mı oluyor şimdiEveeet memedeyken çırpınmaya ağlamaya memeyi sündürmeye başladı yine
Ama bu sefer sakin olcam
sür sür hiç sıkıntı olmaz ama melindaya doktor nasıl sulandırması gerektiğini söylemiştir ölçek olarak yazsın buraya ona göre sulandırarak sür. kusma konusuna gelince de ben kızı yüzüstü yatırmaya başladım.emziriyorum gazını çıkartıyorum hatta bazen çıkartmıyorym bile direk yüzüstü yatırıyorum hiç kusmuyor artık hatta sırtüstü de belki artık kusmaz diye sırtüstü yatırmayo deniyorum hemen kusuyor.bize yüzüstü yatmak iyi geldi. ilaç ve mama konusna gelince de, çok net şunu söyleyebilirim gaviscon mu? Mama mı? dersen kesinlikle gaviscon derim. Seni emen ve doyan bir bebeğin varken mamaya başlamak gaviscona başlamaktan daha kötü bir tercih güven banabenim minnosta da var sürsem olurmu acaba birde canım senin kızın kusması geçti mi eşim ilaca karşı olduğu için gaviscon vermiyorum iki gündür kusması arttı birde emiyor ama biz kusmayı önleyici mama aldik günde bir defa vermeyi planlıyorum
Ben olsam baska doktorada gotururum sanirim .kizlar hastaneden geliyoruz. Doktor viral enfeksiyon dedi ama kantesyi vs hicbir sey yapmadi sadece gogsunu falan dinlediz antibiyotik yazdi. Oksurugu var, akcigerlerine inmesin kullan antibiyotigi dedi. El kadar cocuga antibiyotik verilir mi yaesim duymasaydi asla vermezdim ama esim duydu bi kere.
Ne guzel bir duygu degilmi bende zaman zaman izliyorum hickirdiginda karnimdada boyleydin diyip opuyorum onuKızımı emzirirken, hamileyken dinlettiğim şarkıları dinletip ağlıyorum
Ah çok seviyorum, dün gece kızdığım için özür dileyip duruyorum
Şarkılardan birini koyayım, gün ışığı kızım
Yok yaa masajla falan açılmıyor geçen aynısı bende de oldu. Birkaç tablet lesitin içtim ve gece emziriyorken aklıma geldi ters emziriyim bi bakayım neolacak dedim ve emzirmeye başlar başlamaz memenin boşalmasıyla kitlelerde eridi gitti şaka gibi ama gerçek bu kadar hızlı bir çözüm beklemiyordum açıkçası dene mutlakaEvet kahverengi kisimla beyaz kismin birlestigi yerin altinda tam..Mememin icinde tabi ,sert bir kitle ve geniş. Elimle sıkıştırıyorum ama hala açılmadı
Yapiyor bizimkide abisi yada babasi rahatsiz ettiklerinde hatta elini birden onlara vuruyor reflekleri de guclu bebislerimizin benceBen seslendigimdede ses çıkarıyor uyurken sanki rahat bırak der gibi
Bişey olmamıştır inşallah canm. Öyle bir mevsimdeyiz ki ne giydirecegimizi şaşırdık. AksamA kadar kaç kıyafet degistiriyorumPusetindeydi canım , inçe penye battaniye vardı . Kabinlere girdiğimde de sırtı terlemiştir arabadan diye battaniyesi ile aldım hep . Bunca saat oldu sesi karga gibi , Kıyamam ağlıyor öyle tuhaf bi ses kikötülerse acile giderim artık , bişey olmaz inşallah da Tecrübesizlik böyle birşey işte bu çocuğa nerde ne giydireceğim bilmiyorum
Karnı aç değil aslında ve de memeyi sıkınca süt çıkıyoMama vermktn korkma. Hala sutum az oldugunda veriyorum
Ya bnmki cok emerse artik aktif sut gelmediginde yapiyo o hareketleri seninde sut yik diyemi oyle acaba
Emzikle savaşıyo resmen nefret ediyo bu anlardaAç değilse emzik ver canım böyle zamanlarda alıyorsa tabii
Evet ben de gaz olduğunu düşünüyorum aslında hem alttan hem üstten çıkardı ama bitmedi demek[/QUOTE]Ya benimkide yapıyor onu ben çok gülüyordum fazla yapmazdı ardından da gece uykusu geliyordu. Dünden beri bi sıkıntımız var ne gündüz ne gece uyumuyor. Hep memede şu an çok fazla çırpınıp ağlıyor. Bu gaz sancısı mı oluyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?