2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oy melek bebis çok zor günler yasadiniz çok şükür Allah bağışlasin evladını maşallah

2.5 saattir uyutmaya çalışıyorum sanırım uyuyacak artık
Her gece bu krizlere alışsam iyi olcak

Yok uyumayacak kıvranıyo gazdan
Canım eşim iki gündür gece lambasini da kapiyor hemen daliyo yavrum ben yüzünü görmek için acıyorum mırıldanıyor hemen sende dene istersen tam karanlığı

Aman sen salla onu boşver he de geç senin bebişler ne güzel maşallah

Kizlar oglumun gaz sancilari nedeniyle ne yapacgmi sasirdm artk humananim caylarndan alayim diyorum hangsni onerirsiniz kullanip memnun kalan var mi ben mi icmeliyim bebege mi vermeliyim oglum 46 gunluk
Sen iciceksin diye biliyorum cnm. Benim çayı da dene içerik genelde aynı biz de ise yarıyor. Aktardan kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık yaptır bir kupaya bir tatlı kasigi koy kaynar su dök üstüne beklesin iç. Günde 3 kez yaptı bunu kaka gaz kolay oluyor bebisin.

ah keske emzik alsa, hergun tekrar deniyorum emzigi vermeyi ama yok almiyor haspam.benm mememin ucunu emzik gibi yapti bi garip sekli var artik mememin

Ayni durumdayiz.. bos memeyi bile emiyor. Gozunu kapatinca uyudu artik herhalde diyip caktirmadan agzindan memeyi cekiyorun. Uyanip basliyor aranmaya, aglayinca elim ayagima dolasiyor veriyorum yine memeyi ama o kadar hirsli ve sinirli emiyor ki acidan kivraniyorum.. sutum de yok, emzik niyetine meme emiyor resmen emzik asla kabul etmiyor

Bu bebekler bi alem ya 15 dk emdi sonra araniyor hala diye memeyi verdim bu seferde cekistirmeye basladi kac kez denedim uyumadi gittim sagdigm sutu isittim ac diye bu seferde biberonu icmedi gece gece yaptiklarina bak bu bebenin

Ahaha seninki yine iyi eşim yorganda kene var kopar kopar gene var diye roman havası ile uyutuyor o kadar klasik müzik dinledim ben de sevmememe rağmen bebiş yine şopar oldu iyi mi

Canım benimkinin de poposunun sağ tarafında böyle ufak ufak kabarciklar olmuştu daha yeni başlamıştı. Hemen yikadim sudocrem sürdüm bi kaç defa alt açmada. Geçti. Pisiktir dedim ben ama belki de değildir
Poposundakinden farklı canim. Gotutcez bakalım doktora inşallah ciddi bişey değildir.

Ay bu Mayıs anneleri hep regl oldu 2017 Mayıs anneleri şimdi ikinciye hamile aman bizler dikkat edelim süt korumuyor mayısı
Doğum kontrol hapı kullancam emzirmiyorum ben valla çok korkuyorum 2.gelcek diye. Annem de zaten agzini hayra acmiyo ki ikide bir "oğlan da bu yatakta yatar, oğlana da kullanırız bunu" deyip duruyor kadın

Saat 4 ten beri ayaktayiz bakalim kaca kadar devam edicek emzir gaz cikar pıspışla sonra 10 dk uyusun yine emzir

Tamamen benimkini anlatmışsın canım

Bu bebekler bi alem ya 15 dk emdi sonra araniyor hala diye memeyi verdim bu seferde cekistirmeye basladi kac kez denedim uyumadi gittim sagdigm sutu isittim ac diye bu seferde biberonu icmedi gece gece yaptiklarina bak bu bebenin
Aha bu da aynı benim bebe
Dün biberonu reddetti resmen, sütüm ziyan oldu

Yine uykusuz bir gecenin sabahından günaydın
Dün tam 4 saat uyutmaya çalıştım
Sanırım gaz sancıları gece dayanılmaz oluyo hiçbir şekilde avutamıyorum
Normalde mememi ağzına soktuğum an sakinleşirdi ama birkaç gecedir memedeyken ağlıyo, memeyi kendi ittiriyo ama yine ağlayarak aranıyo
Sütüm de var eminim
Dün sakin kalcam dedim ama yine ağladım yine kızdım ona
Eşim aldı gece bi ara ama çığlık kıyamet yine.. ağlamak istiyosa ağlasın diyo bi de bekliyo öyle ağlarken
Analık farklı cidden ben hiç dayanamıyorum ağlamasına
Kaynanamı aramış sanırım eşim hiç uyumadı diye
Aradı kadıncağız geleyim birkaç saat uyu kızım dedi
Gelsin ama bizim hanımefendi duracak mı onda bilmiyom

Valla bizimki uykusuz olunca bana faydası olmuyor uykum var deyip duruyor o yüzden boşver kız gelir merak etme
Mantar olmuş canım. İki krem verdi. Hamasing ve mantazol. Mantar için olanı dört gün kullan sadece dedi. Sıcak havalarda olmasi normal dedi. Maşallah yavrucaklar boğum boğum oldular çünkü.

Kızlar memeyle kavga etme durumu bizde de var malesef. Meme de süt azsa emmek istemiyor. Gece uyudugumda süt oluyor gündüz nerdeyse yok denecek kadar az çünkü gündüz hiç uyuyamıyorum. Büyük oğlan sağolsun uzanmama bile izin vermiyor. Fırsatınız varsa gündüz azıcıkta olsa uyuyun valla. Bebişte meme dolu olsun istiyor diğer türlü ağzına az süt gelince ağlıyor kızıyor memeyle resmen kavga ediyor. Emmiyor.. sütü arttırmak lazım dereotu , bulgur , soğan yiyorum ama yeterli değil sütüm açlıktan ağlıyor ve günde 2 defa Evolvia mama veriyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…