- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.821
Oy melek bebis çok zor günler yasadiniz çok şükür Allah bağışlasin evladını maşallahÇok şükür ben bu günleri göreceğimi hiç sanmıyordum çünkü her gelen doktor ölebilir deyip benim moralimi bozuyorlardı doğsa yaşamaz diyolardı dedikleri gibi olmadı çok şükür allah bana bağışladı yavrumu :) benim bebeğim çok hızlı kilo aldı anne sütü güçlendirici kullandım 2 kutu doktor tavsiyesiyle onun yanı sıra küvezde 3 saatte besleniyordu ben eve aldığımda 2 saati geçirmedim şimdi 2 buçuk saatte besliyorum. Günde 2 kere mama veriyorum aptamil conformil kabızlığı ve gazı olduğu için şu an rahatız şükür :)
Canım eşim iki gündür gece lambasini da kapiyor hemen daliyo yavrum ben yüzünü görmek için acıyorum mırıldanıyor hemen sende dene istersen tam karanlığı2.5 saattir uyutmaya çalışıyorum sanırım uyuyacak artık
Her gece bu krizlere alışsam iyi olcak
Yok uyumayacak kıvranıyo gazdan
Aman sen salla onu boşver he de geç senin bebişler ne güzel maşallahKızlar bugün kalça ult çektik çok şükür birşey çıkmadı aşımızı muayenimizide olduk 4470kg 55 cm olmuşuz doktor çok iyi dedi iyi bakmissin dedi bide bana sorsa mahvoldum ikisinide yeticem derken ama Allah a şükür üstesinden geliyorum oglumunda kilosu iyi diyor doktor kendi dikiş yerim ödem yapmış baya bi sis dinlen dedi doktorum enfeksiyon olursa hastanede yatis yaparım sana diyogiremiyorum fazla buraya girsem de size yetişemiyorum valla çok konu birikiyor bide kayinvalidem demez mi çok iyi bakiyorum Kızı ma diye torunlarima diye hala başım ağrıyor:)
Sen iciceksin diye biliyorum cnm. Benim çayı da dene içerik genelde aynı biz de ise yarıyor. Aktardan kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık yaptır bir kupaya bir tatlı kasigi koy kaynar su dök üstüne beklesin iç. Günde 3 kez yaptı bunu kaka gaz kolay oluyor bebisin.Kizlar oglumun gaz sancilari nedeniyle ne yapacgmi sasirdm artkhumananim caylarndan alayim diyorum hangsni onerirsiniz kullanip memnun kalan var mi ben mi icmeliyim bebege mi vermeliyim oglum 46 gunluk
Ay bu Mayıs anneleri hep regl oldu 2017 Mayıs anneleri şimdi ikinciye hamile aman bizler dikkat edelim süt korumuyor mayısıCanım ben 40. Gün oldum. Karnım da hafif hafif ağrıyordu. Bugün tam 7.gün bitti kanamam demekki adet olmuşum
niye bole kisaldi anlamadim hicIyi bence bizimki 10 dk emiyordu simdi 5_6 dakika ac ac uyuyo resmen
Bakalim benimki devam etcek miCanım ben 40. Gün oldum. Karnım da hafif hafif ağrıyordu. Bugün tam 7.gün bitti kanamam demekki adet olmuşum
ah keske emzik alsa, hergun tekrar deniyorum emzigi vermeyi ama yok almiyor haspam.benm mememin ucunu emzik gibi yapti bi garip sekli var artik mememin
Ahaha seninki yine iyi eşim yorganda kene var kopar kopar gene var diye roman havası ile uyutuyorUyku beynine vurunca benimki de aynısını yapıyor,çok aşırı karşı olduğum birşeyi yapıyorum maalesef çözemedim başka türlü kucağıma alıyorum ayağa kalkıyorum ve sallanmaya hoplamaya başlıyorum ve manda yuva yapmış söğüt dalına diye şarkı söylüyorumoysa hamileyken ne pink floyd lar ne leonard cohen ler dinlemiştim ama duymamış bizim ki belli neyse böyle yapıyorum ve bir süre sonra sakinleşip tutuyor memeyi 10 dk ya da uykuya dalıyor, okuduğum kitapları yaktım ağlıyorum tıp çaresiz bu konuda
Poposundakinden farklı canim. Gotutcez bakalım doktora inşallah ciddi bişey değildir.Canım benimkinin de poposunun sağ tarafında böyle ufak ufak kabarciklar olmuştu daha yeni başlamıştı. Hemen yikadim sudocrem sürdüm bi kaç defa alt açmada. Geçti. Pisiktir dedim ben ama belki de değildir
Valla bizimki uykusuz olunca bana faydası olmuyor uykum var deyip duruyorAynen isler hafifledi gercekten ama bizimki hala gelmiyor. Ne bileyim manevi destek olurdu, yani cocuk yapiyorsun kolau degil, bi sure ise uykusuz gitse nolcak ki :)
Doğum kontrol hapı kullancam emzirmiyorum ben valla çok korkuyorum 2.gelcek diye. Annem de zaten agzini hayra acmiyo ki ikide bir "oğlan da bu yatakta yatar, oğlana da kullanırız bunu" deyip duruyor kadınAy bu Mayıs anneleri hep regl oldu 2017 Mayıs anneleri şimdi ikinciye hamile aman bizler dikkat edelim süt korumuyor mayısı
Emerken falan çok kızarıyo özellikle, terleyince falançok teşekkür ederim canım sizin isilikler gündüz artıyor mu hava sıcakken çok belirgin kırmızı oluyor hava serinleyince beyaz gibi oluyor bizim
Tamamen benimkini anlatmışsın canımAyni durumdayiz.. bos memeyi bile emiyor. Gozunu kapatinca uyudu artik herhalde diyip caktirmadan agzindan memeyi cekiyorun. Uyanip basliyor aranmaya, aglayinca elim ayagima dolasiyor veriyorum yine memeyi ama o kadar hirsli ve sinirli emiyor ki acidan kivraniyorum.. sutum de yok, emzik niyetine meme emiyor resmenemzik asla kabul etmiyor
Aha bu da aynı benim bebeBu bebekler bi alem ya 15 dk emdi sonra araniyor hala diye memeyi verdim bu seferde cekistirmeye basladi kac kez denedim uyumadi gittim sagdigm sutu isittim ac diye bu seferde biberonu icmedi gece gece yaptiklarina bak bu bebenin
Mantar olmuş canım. İki krem verdi. Hamasing ve mantazol. Mantar için olanı dört gün kullan sadece dedi. Sıcak havalarda olmasi normal dedi. Maşallah yavrucaklar boğum boğum oldular çünkü.Valla bizimki uykusuz olunca bana faydası olmuyor uykum var deyip duruyoro yüzden boşver kız gelir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?