2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar,oğluşum çok huzursuz burnu tıkalı biraz acaba o yüzden olabilir mi? Serum fizyolojik sıkıyorum ama burun deliği o kadad küçükki çıkarmam çok zor.Sizin önerebileceğiniz bir yol var mı?

esmerhatun66 canım daha yeni gördüm inşallah yavrularına biran önce kavuşursun. Allah acil şifalar versin sen gönlünü ferah tut atlatır onlar annesi daha güçlüler artık büyüdüler. Çok zor biliyorum ama sen güçlü ol canım

uyanık kalma zamanları ne kadar peki.benimki dün 9 saat uyanık kalıp en az 4 saate yakın emince artık doymadı diye düşündüm
sabah 7 de uyandi, 18:30 da uyumaya basladi. ama ara ara uyudu 5dk 10 dk. onun disinda hep memedeydi heralde. memede de emerken gozleri kapaniyor ama emmeye devam ediyor yine de

Kızlar,oğluşum çok huzursuz burnu tıkalı biraz acaba o yüzden olabilir mi? Serum fizyolojik sıkıyorum ama burun deliği o kadad küçükki çıkarmam çok zor.Sizin önerebileceğiniz bir yol var mı?
Ben tikaniklik yizunden doktora götürdüm. Her seferinde pislik cikarmaniz gerekmez ama her emzirmeden once serum fizyolojik sıkın dedi. Benimki de cok tikanik. Ve benimkinin tikanikligi görünmüyor da deliklerden. Ve asiri huzursuz memeden ayrilmiyor.

kızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim

Canım biz 39 günlüğüz ve geçmedi sarılığı doktorum bana anne sütü sarılığı bu dedi eğer hormonel yada karaciğerle alakalı birşey olsa zayıflardı dedi o yüzden hiç tahlil yapmayacağım zamanla geçer dedi. Bizimkide en son 10 du şuan kaç bilmiyorum.

Bizimde görünmüyor hırıltısından anlaşılıyor.Serumunda hiç faydası olmadı gibi

Çok geçmiş olsun cnm. Çabucak atlatırlar inşallah. Bende nazara çok inanıyorum. Kendimin bile degiyor çocuğuma nazarım.
Saol canm allah razi olsun valla bende baska bi sebep bulamdim malesef surekli evdeyiz zaten disari cikma gibi bi luksumuzde yok bakalim insallsh iyi olurlarda bi an evvel

Otribebe diye bir şey var.Eczacı önerdi ama yapamam diye almadım

Kızlar bu mide ve bağırsak gazına çare bulan var mı? 1 saat önce çığlık çığlığa bağırıyordu kızım. Kalbim sıkıltı ve panik atagım arttı. Çocuk resmen can çekişiyor iki pırt yapacam diye. Delirecem çaresizlikten. Lütfrn bir yöntem önerin

İlk zamanlar yetmeyebiliyor bir iki hafta. Ben 20 günlük olana kadar yaptim mama takviyesi.
28 günlük benimki, hep bezleri çişli kakalı, kilo da aldı
Ama şu memede ağlama sündürme olayına kızlar süt yetmiyo demişler ya o kafamı karıştırdı
Gerçi bugün az kaka yaptı ama

Bide emzirdikten sonra hemen yatirma dedi 15 dk dik tutulcakmis

Canım şu masajı yap bakalım sende de işe yarayacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…