- 1 Temmuz 2017
- 529
- 571
- 53
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.981
Benimki öyle hatta Yeni üyeyim ateşle ilgili soru için üye oldum. Profilimde görünür heralde bakarsanız isterseniz. Ateşi kaç çıkıyor bir de koltukaltından mı ölçüyorsunuzkızlar bebeğinin başı vücudundan sıcak olan varmı ateşini ölçüyorum normal çıkıyor
sabah 7 de uyandi, 18:30 da uyumaya basladi. ama ara ara uyudu 5dk 10 dk. onun disinda hep memedeydi heralde. memede de emerken gozleri kapaniyor ama emmeye devam ediyor yine deuyanık kalma zamanları ne kadar peki.benimki dün 9 saat uyanık kalıp en az 4 saate yakın emince artık doymadı diye düşündüm
koltuk altından ölçüyorum 36.5 ile 36.9 arası çıkıyorBenimki öyle hatta Yeni üyeyim ateşle ilgili soru için üye oldum. Profilimde görünür heralde bakarsanız isterseniz. Ateşi kaç çıkıyor bir de koltukaltından mı ölçüyorsunuz
yok cnm ole bariz bi dokulme olmadi cok az belli belirsiz dokulduMaşallah prenses çok tatlı. Oğlunun saçları 3. Ay civarı dökülmüşmüydü canım. Benim oğlan da şimdi baya saçlı dökülmeden kısacık yapalım diyoruz
Ben tikaniklik yizunden doktora götürdüm. Her seferinde pislik cikarmaniz gerekmez ama her emzirmeden once serum fizyolojik sıkın dedi. Benimki de cok tikanik. Ve benimkinin tikanikligi görünmüyor da deliklerden. Ve asiri huzursuz memeden ayrilmiyor.Kızlar,oğluşum çok huzursuz burnu tıkalı biraz acaba o yüzden olabilir mi? Serum fizyolojik sıkıyorum ama burun deliği o kadad küçükki çıkarmam çok zor.Sizin önerebileceğiniz bir yol var mı?
kızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim
Bizimde görünmüyor hırıltısından anlaşılıyor.Serumunda hiç faydası olmadı gibiBen tikaniklik yizunden doktora götürdüm. Her seferinde pislik cikarmaniz gerekmez ama her emzirmeden once serum fizyolojik sıkın dedi. Benimki de cok tikanik. Ve benimkinin tikanikligi görünmüyor da deliklerden. Ve asiri huzursuz memeden ayrilmiyor.
Saol canm allah razi olsun valla bende baska bi sebep bulamdim malesef surekli evdeyiz zaten disari cikma gibi bi luksumuzde yok bakalim insallsh iyi olurlarda bi an evvelÇok geçmiş olsun cnm. Çabucak atlatırlar inşallah. Bende nazara çok inanıyorum. Kendimin bile degiyor çocuğuma nazarım.
Otribebe diye bir şey var.Eczacı önerdi ama yapamam diye almadımBen tikaniklik yizunden doktora götürdüm. Her seferinde pislik cikarmaniz gerekmez ama her emzirmeden once serum fizyolojik sıkın dedi. Benimki de cok tikanik. Ve benimkinin tikanikligi görünmüyor da deliklerden. Ve asiri huzursuz memeden ayrilmiyor.
Teşekkür ederim cevap için benim de genelde 36.7/9 çıkıyor ama emdikten hemen sonra 37.1 de çıkıyor.koltuk altından ölçüyorum 36.5 ile 36.9 arası çıkıyor
28 günlük benimki, hep bezleri çişli kakalı, kilo da aldıİlk zamanlar yetmeyebiliyor bir iki hafta. Ben 20 günlük olana kadar yaptim mama takviyesi.
Bide emzirdikten sonra hemen yatirma dedi 15 dk dik tutulcakmisAh ah düzelse artik. Dogru dik yatirma meselesi. Benimki onuzda kucakta dik pozisyonda misil misil yataga yatirdim mi on dk sonra uyaniyor. Oysa yatagi egimli
Azalmaz azalmaz korkma :)
Benimki gecen gun 18 saat boyunca hic uyumadi artik kafayi yiyecektim. Uyudugunda da birer saat araliklarla geri kalkti hep. Bazi cocuklar uyumayi sevmiyor sanirim bizimkiler onlardan. Bak mesela hic abartmiyorum saat 2 den beri emziriyorum . Sadece alt degistirme zamanlarinda indirdim memeden kac saat olmus daha uyumadi. Esnemekten agzi yirtilacak. Birazdan uykusuzluktan çıldırır. Ama uyumaz
Geliyor ama ben kendi yemegimi kimseye yaptirmam :/ o geldiginde de genelde cocugun uyku saatine denk geliyor haliyle ben de uyuyorum. Hem gelmesin artik ya valla bunaldim hergin hergun.
Canım şu masajı yap bakalım sende de işe yarayacak miKızlar bu mide ve bağırsak gazına çare bulan var mı? 1 saat önce çığlık çığlığa bağırıyordu kızım. Kalbim sıkıltı ve panik atagım arttı. Çocuk resmen can çekişiyor iki pırt yapacam diye. Delirecem çaresizlikten. Lütfrn bir yöntem önerin
Napıyor bu kadar süre ağlıyormu yoksa bakıyormuSabah 7den beri uyumuyor bi bebek nasil bu kadar dayanabilir aklım almıyor
Bugün benimkide 7 den beri ayaktaydi 4le 7 arası bı uyudu saolsunda bende dinlenebilimSabah 7den beri uyumuyor bi bebek nasil bu kadar dayanabilir aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?