2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sıcak geliyo ölçüyorum aynı seninki gibi çıkıyor. hasta değillerdir umarım
Ya ben kafayı yedim 2 gündür hatta bu yüzden yavruma eziyet ettim dün elinin üzerinden kan aldılar. Sen de aynı çıkıyor diyince rahatladım ben bir de kullanıcı adına istinaden Antalya'da mı yaşıyorsun. Ben Antalya'dayım. Sanırım bebekler bu kadar sıcağa uyum sağlamaya çalışıyor. Ben tek zıbına çok geç geçtim hep uzun kollu giydiriyordum klima falan da açmıyordum hasta olur diye yanlış yapmışım sanırım

Canım tgb34 ın önerdiği çaydan dene, sen içiyorsun. Valla şeytan kulagına kurşun, maşallah ama bizimki iki gündür daha rahat.. gerçi hala uyumuyor ama :) rezene,kimyon,anason,keten tohumu ve lavanta alıyorsun 100 er gram, karıştırıp sabah akşam sıcak suya bir çorba kaşığı atıp beş dakika sonra içiyorsun..

Kızlar 1 aydan sonra bebekte kolik başlama durumu var mi. Bugün 35 gunluguz 2 gündür akşam üzeri çıldırıyor altı temiz karnı tok çılgınlar gibi ağlıyor elimiz ayağımız birbirine karışıyor. Çok güzel hic bir sıkıntı çıkarmıyordu yavrum ama iki gündür mahvediyor akşamları bizi yıkadıktan sonra rahatlayıp yada yorulup uyuyor bundan sonra böylemi devam edecek

Sağ göğsüm şişti yine beze beze oldu her yeri. Düzenli emziriyorum niye oldu anlamadım.
Lesitin de yanımda değil annemdeyim
Şu ters emzirme olayını denicem inş geçer kızlar
Çok ağrıyor

Yani sendeki bulaşıcı gibi de gözükmüyor sütten kandaki enfeksiyonun bebeğe geçmesi gibi bir durum da söz konusu değil. Bebeğin huysuzlupuyla senin hastalık denk gelmiş sanırım

Bizzzz. Hatta yazmıştım buraya tam 35 günlükken başladı bizde de. O güne kadar emip uyuyan bir bebekti. 35 ten sonra gaz problemimiz başladı maalesef hemde ciddi boyutta. Hala da devam ediyor 58 gunluguz buarada.

Canım gazı olduğunda yapıyorlar genelde o hareketi...emmek istiyor ama gazdan dolayı midesinde doluluk hissediyor memeyle dövüşüyor ittiriyor ama hala emmek istiyor...ya da pamukcuk olabilir...ağzınin içi acıyor ama emmek de istiyor...napsun yavrular...mama verme bence hiç alakası yok

Son düzenleme:
Canım gazı olduğunda yapıyorlar genelde o hareketi...emmek istiyor ama gazdan dolayı midesinde doluluk hissediyor memeyle dövüşüyor ittiriyor ama hala emmek istiyor
Benimki de öyle yapıyor savaşıyor memeyle. Bende gazdır diyorum. Yarın 2 aylık aşımız kontrolümüz filan var. Doktora soracağım bu durumu. Hem kilsoundan anlaşılır sütün yetip yetmediği. Inşallah yeterli kilo almıştır.

antalyalıyım ama ankarada yaşıyorum, kendinden bir fazlası olscak şekilde giydirmeliymişiz.

antalyalıyım ama ankarada yaşıyorum, kendinden bir fazlası olscak şekilde giydirmeliymişiz.
Bilemiyorum ya bende öyle yaptım ama burayı biliyorsun yazın çıplak gezsen faydası yok ama giyiyoruz bi kat. Bu durumda bebeğe giydiğimizin bi fazlasını giydirmenin bi anlamı olmuyor sanki. Arkadaşım Doğum yaptı 2 gün oldu. Tek zıbınla çorap dahi giydirmemiş arkadaş. Sıcaklarda zormuş bu iş en iyisi kış

Bizzzz. Hatta yazmıştım buraya tam 35 günlükken başladı bizde de. O güne kadar emip uyuyan bir bebekti. 35 ten sonra gaz problemimiz başladı maalesef hemde ciddi boyutta. Hala da devam ediyor 58 gunluguz buarada.
Bütün dünyam yıkıldı şimdi

7den beri gözünü kırpmadi. Uyumuyor Allah'ım sabrım bitti artik ya

Allah kolaylık versin canım. Bizimde akşam ezanına doğru bir basladik aglamaya su anda yeni yeni susuyoruz. Başım çatlıyor kulağım ağrıyor ve parol bir ise yaramıyor. Bu akşam en azından evi biraz toplayayım diyordum yine kaldı. Önümüz bayram ev kalk gidelim modunda. Offf kızımla birlikte ağlayasın var benimde.

7den beri gözünü kırpmadi. Uyumuyor Allah'ım sabrım bitti artik ya
Ya kizlar giremiyorum hic buraya bi yazip kacicam hemen. Bizimkide uyumuyordu. Hani su kucagimda uyuyup yataga yatirir yatirmaz saniyesinde gozunu açanlardan benim bebiste. Bugun o daldigi zaman beyaz gurultu actim son ses koydum yanina. Baya baya uyudu. Uyudugu eanada beyaz gurultuyu denesenize

Dr. Biteral vajinal tablet vermişti akntım var deyince ay ben bunu nasıl sokucam iyice soğudum cinselliktende sanki tam beceremedim her an pıt diye düşecek gibi vajinismus olmazsam iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…