- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.021
Ya ben kafayı yedim 2 gündür hatta bu yüzden yavruma eziyet ettim dün elinin üzerinden kan aldılar. Sen de aynı çıkıyor diyince rahatladım ben bir de kullanıcı adına istinaden Antalya'da mı yaşıyorsun. Ben Antalya'dayım. Sanırım bebekler bu kadar sıcağa uyum sağlamaya çalışıyor. Ben tek zıbına çok geç geçtim hep uzun kollu giydiriyordum klima falan da açmıyordum hasta olur diye yanlış yapmışım sanırımsıcak geliyo ölçüyorum aynı seninki gibi çıkıyor. hasta değillerdir umarım
Canim ilacin adi MİKOSTATİN..sise icerisinde siringasida var diline 1-2 damla suruyosun gunde 3 defaymis bende bugun aldim ilaci surunce rahatliyor daha yeni etkisini zamanla gorcem insTAm olarak nasıl bir şey? Bende şüpheleniyorum.İlacı alınca düzeldi mi emmesi
Yarın bende götürcem sağlık ocağına.Çok huzursuz mutsuz şaştım kaldımCanim ilacin adi MİKOSTATİN..sise icerisinde siringasida var diline 1-2 damla suruyosun gunde 3 defaymis bende bugun aldim ilaci surunce rahatliyor daha yeni etkisini zamanla gorcem ins
CanımKızlar bu mide ve bağırsak gazına çare bulan var mı? 1 saat önce çığlık çığlığa bağırıyordu kızım. Kalbim sıkıltı ve panik atagım arttı. Çocuk resmen can çekişiyor iki pırt yapacam diye. Delirecem çaresizlikten. Lütfrn bir yöntem önerin
Yani sendeki bulaşıcı gibi de gözükmüyor sütten kandaki enfeksiyonun bebeğe geçmesi gibi bir durum da söz konusu değil. Bebeğin huysuzlupuyla senin hastalık denk gelmiş sanırımdaha birşey demedi.ilk önce batına bakıldı flim ve ultrason temiz.kanda enfeksiyon olunca bugün idrar ve vajinadan kültür verdim.ama cumartesi bildiğin doğum sancısı gibi sağ kasıkta ağrı çektim.iki gündür ben iyiyim ama bebiş niye böyle ki.ben ona bağlamıştım
Bizzzz. Hatta yazmıştım buraya tam 35 günlükken başladı bizde de. O güne kadar emip uyuyan bir bebekti. 35 ten sonra gaz problemimiz başladı maalesef hemde ciddi boyutta. Hala da devam ediyorKızlar 1 aydan sonra bebekte kolik başlama durumu var mi. Bugün 35 gunluguz 2 gündür akşam üzeri çıldırıyor altı temiz karnı tok çılgınlar gibi ağlıyor elimiz ayağımız birbirine karışıyor. Çok güzel hic bir sıkıntı çıkarmıyordu yavrum ama iki gündür mahvediyor akşamları bizi yıkadıktan sonra rahatlayıp yada yorulup uyuyor bundan sonra böylemi devam edecek
Canım gazı olduğunda yapıyorlar genelde o hareketi...emmek istiyor ama gazdan dolayı midesinde doluluk hissediyor memeyle dövüşüyor ittiriyor ama hala emmek istiyor...ya da pamukcuk olabilir...ağzınin içi acıyor ama emmek de istiyor...napsun yavrular...mama verme bence hiç alakası yokÇok kafama taktım memedeyken huysuzlanıp memeyi çıkarıp yine çılgın gibi aranıyo, sütüm yetmiyo mu ya
Hiç böyle düşünmemiştim keşke okumasaydım
Ben başlarda bikaç gün mama verdim sadece
Yaklaşık 25 gün sonra mama vermek istemiyorum
Çişi kakası iyi
Yorumun nedirsofiarya senin kız da öyle yapıyodu
Benimki de öyle yapıyor savaşıyor memeyle. Bende gazdır diyorum. Yarın 2 aylık aşımız kontrolümüz filan var. Doktora soracağım bu durumu. Hem kilsoundan anlaşılır sütün yetip yetmediği. Inşallah yeterli kilo almıştır.Canım gazı olduğunda yapıyorlar genelde o hareketi...emmek istiyor ama gazdan dolayı midesinde doluluk hissediyor memeyle dövüşüyor ittiriyor ama hala emmek istiyor
antalyalıyım ama ankarada yaşıyorum, kendinden bir fazlası olscak şekilde giydirmeliymişiz.Ya ben kafayı yedim 2 gündür hatta bu yüzden yavruma eziyet ettim dün elinin üzerinden kan aldılar. Sen de aynı çıkıyor diyince rahatladım ben bir de kullanıcı adına istinaden Antalya'da mı yaşıyorsun. Ben Antalya'dayım. Sanırım bebekler bu kadar sıcağa uyum sağlamaya çalışıyor. Ben tek zıbına çok geç geçtim hep uzun kollu giydiriyordum klima falan da açmıyordum hasta olur diye yanlış yapmışım sanırım
Bilemiyorum ya bende öyle yaptım ama burayı biliyorsun yazın çıplak gezsen faydası yok ama giyiyoruz bi kat. Bu durumda bebeğe giydiğimizin bi fazlasını giydirmenin bi anlamı olmuyor sanki. Arkadaşım Doğum yaptı 2 gün oldu. Tek zıbınla çorap dahi giydirmemiş arkadaş. Sıcaklarda zormuş bu iş en iyisi kışantalyalıyım ama ankarada yaşıyorum, kendinden bir fazlası olscak şekilde giydirmeliymişiz.
Bütün dünyam yıkıldı şimdiBizzzz. Hatta yazmıştım buraya tam 35 günlükken başladı bizde de. O güne kadar emip uyuyan bir bebekti. 35 ten sonra gaz problemimiz başladı maalesef hemde ciddi boyutta. Hala da devam ediyor58 gunluguz buarada.
7den beri gözünü kırpmadi. Uyumuyor Allah'ım sabrım bitti artik ya
Ya kizlar giremiyorum hic buraya bi yazip kacicam hemen. Bizimkide uyumuyordu. Hani su kucagimda uyuyup yataga yatirir yatirmaz saniyesinde gozunu açanlardan benim bebiste. Bugun o daldigi zaman beyaz gurultu actim son ses koydum yanina. Baya baya uyudu. Uyudugu eanada beyaz gurultuyu denesenize7den beri gözünü kırpmadi. Uyumuyor Allah'ım sabrım bitti artik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?