- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.941
Cok degil arasira oksuruyor benimkide. Ama nefes almasi cok zorçok mu öksürüyordu benimkide arada öksürüyor bazen üşüttüm mu diye korkuyorum
Sadece anne sütü aliyor ama anne de hastaGeçmiş olsun canım ateşi falan var mıydı? Sadece anne sütü almıyor muydu? Anne sütü iyilestiriyor normalde ufak tefek rahatsızlıkları...küçük bebeklere bu kadat antibiyotik verildigini ilk defa burda göruyorum...oğlumda yaslı bi çocuk doktorumuz vardı hep de emzir iyileşir annesi derdi virüsler mikroplar da bir garip olmuş heralde nerden buluyorlar el kadar bebeleri
Canım hemşirekızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim
Yapmıyor kuzum, ben içiyorum günde bir tane.. nasıl oldu kuzucuk?Kizlar sade soda ictiniz mi hic bebege gaz yapiyor mu? O kadar sagliksiz besleniyorum ki midem hep sis
Valla bilmiyorum canm inan evden cikmak istemiyorum.ama mecbur cikiyosun oste dikkat de cekiyolar su sicaktada cocugu saramiyorum yuzu hep.ortada goren biri masallah dese dieri demiyo bende direk nazar ddim cunku hic biseyleri yoktu bi anda oldularNazara mı geldi kuzucuklar kıyamam onlara. Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıkla eve dönmenizi nasip etsin. Çok şükür ki tedavisi var, çaresi var canım içini ferah tut moralini bozma. Hemen toparlaniyorlar Allah'ın izniyle
Insallah canm cok tskkur ederiz8 saatte 1 günde 3 tane yani canım
Canım çok geçmiş olsun, senşn kuzular savaşçı inşallah atlatacaklar bunu da
Allah razi olsun canm benim iste biri olunca dier ikisinede direk.geciyo isteAy canım benim çok geçmiş olsun 3 u birden nasıl hastalandı öyle yavrularım Allah acil şifa versin hepsine sahada dayanma gücü
Gül suyu gecirşyır mu ? Bnde ne yapsam diye düşünüyodum vallaPamuğa Gül suyu döküp sil canım, kafaları tam kalkmadıgından pişiyor
Pamuğa Gül suyu döküp sil canım, kafaları tam kalkmadıgından pişiyor
Biz de ayni durumdayız. Ben sütümün yetmediğini düşünüyorum. Sürekli memede durmak istiyor ama süt az gelince emmiyor ağlıyor memeyle kavga ediyor resmen. Çözümü günde 2 defa mama vermekte buldum. Hem böylece mamadan sonra emmeyince süt birikmesi için zaman oluyor. Aslında elimle sıkınca süt geliyor ama bebiş dolu dolu gelsin istiyor. Arkadaşım geçen gün biberondan mama verdiğin için ona alıştı memedeki sütü boşaltmakla uğraşmıyor dedi. Sanki biraz mantıklı geldiBizimki de dün gece 1 de uyandı. Sabah 7 de uyudu
Uykusu var dalıyor beşiğe bırakıyorum tekrar
Meme aranıyor çılgın gibi. Veriyorum çekiyor çekiyor bağırıyor çığlık atıyor. Memede hal kalmayınca mama yaptım. Cuk cuk içti sakince.
Buradan şu sonucu çıkarıyorum kendi kendime. Demek ki sütüm gelmiyor ona sinirlenip bağırıyor. Biberonu niye sakin sakin içiyor o zaman. Tabi biberon sonrası yine meme. Uykulu çünkü. Uyuması lazım. Dalıyor tık uyanıyor. En son yattım koluma aldım sarıldım yattığım yerde salladım. Öylece ikimizde uyumuşuz. Çok kızıyorum kendime Allah korusun yA.
Şimdi kızlar bu süt gelmemesi konusunda haksız mıyımsıkınca süt geliyor memeden. Ama ona yeterli olmuyor mu ki
Sonuç sabahtan beri uyuyor. Bitek öğlen altını aldım banyo yaptırdık. Emdi uyudu tekrar. Az önce acıktı yine. Ama uykuda ağlıyor. Gözünü bile açmadan memeye yapıştı. Gece kuşu sanırım bizimki
benimkide sürekli memede ve çekiştirip duruyor zaten yara artık iyice mahvoldu uçlarıBiz 4 ten beri uyumuyoruz hic bir is yapamadim uykusuzim surekli aglama
Bizim hala var 28 günlük yani gözlerinde var sadecekızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim
Ayni yaYapmıyor kuzum, ben içiyorum günde bir tane.. nasıl oldu kuzucuk?
İlk zamanlar yetmeyebiliyor bir iki hafta. Ben 20 günlük olana kadar yaptim mama takviyesi.Ben hep sütümün yettiğini düşündüm sadece anne sütü ile besleniyor ama kafam karıştı şimdi siz yetmiyo mama veriyom diyince
Benim de sıkınca süt geliyo çünkü
Serum fizyolojikle burnunu temizle canım sumükler genzinden ciğerine inip öksürük yapar terlmesi de iyi bişey...terlemez ve burnu akmazsa o zaman ateş olur esas tehlikeli olan o...hafif bişeye benziyor geçer inşallah cabucakCok degil arasira oksuruyor benimkide. Ama nefes almasi cok zor
Sadece anne sütü aliyor ama anne de hastaben vermezdim normLde ama gercekten yavrun nefes alamiyor resmen nefes alamadigindan uyuyamiyor iki gündür cok öksürmüyor ama öksürdügunde de koca adam gibi icten geliyor öksürüğü biran once iyilessin. Ben de hasta oldugun icin cok yıprandim. Yaz gribini cok agir geciririm ve yaz gribi oldum bebegimde rahatsizlandigindan beri su gibi terliyor. Daha cok hasta olacak diye korkuyorum
ay benimkide aynı dünden beri.bir haftadır bende mama vermiyordum ama dün gece aç mı acaba diye verdimbu sut olayina taktim ben de. sabahtan beri emiyor, 2 dkka uyuyot sonra yine meme istiyor. acaba sut yetmiyor mu ac mi bu cocuk diorum ama memeyi sikinca sut cikiyor icinden. ac kalsin istemiyorum, mama da yok evde
Serumfizyojik sıkıyorum. Doktor da hem emzirme oncesi sık dedi. Ama aklima takılıyor, bu serum cocugun icine gidiyor sonucta ve tuzlu su. Fazla tuz zarar vermesin :/Serum fizyolojikle burnunu temizle canım sumükler genzinden ciğerine inip öksürük yapar terlmesi de iyi bişey...terlemez ve burnu akmazsa o zaman ateş olur esas tehlikeli olan o...hafif bişeye benziyor geçer inşallah cabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?