2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
çok mu öksürüyordu benimkide arada öksürüyor bazen üşüttüm mu diye korkuyorum
Cok degil arasira oksuruyor benimkide. Ama nefes almasi cok zor
Sadece anne sütü aliyor ama anne de hasta ben vermezdim normLde ama gercekten yavrun nefes alamiyor resmen nefes alamadigindan uyuyamiyor iki gündür cok öksürmüyor ama öksürdügunde de koca adam gibi icten geliyor öksürüğü biran once iyilessin. Ben de hasta oldugun icin cok yıprandim. Yaz gribini cok agir geciririm ve yaz gribi oldum bebegimde rahatsizlandigindan beri su gibi terliyor. Daha cok hasta olacak diye korkuyorum

Kizlar sade soda ictiniz mi hic bebege gaz yapiyor mu? O kadar sagliksiz besleniyorum ki midem hep sis

kızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim
Canım hemşire sofiarya nın bebeğinin de geçmedi diye biliyorum, görmedi sanırım. İstersen mesaj at ona

Valla bilmiyorum canm inan evden cikmak istemiyorum.ama mecbur cikiyosun oste dikkat de cekiyolar su sicaktada cocugu saramiyorum yuzu hep.ortada goren biri masallah dese dieri demiyo bende direk nazar ddim cunku hic biseyleri yoktu bi anda oldular

Biz de ayni durumdayız. Ben sütümün yetmediğini düşünüyorum. Sürekli memede durmak istiyor ama süt az gelince emmiyor ağlıyor memeyle kavga ediyor resmen. Çözümü günde 2 defa mama vermekte buldum. Hem böylece mamadan sonra emmeyince süt birikmesi için zaman oluyor. Aslında elimle sıkınca süt geliyor ama bebiş dolu dolu gelsin istiyor. Arkadaşım geçen gün biberondan mama verdiğin için ona alıştı memedeki sütü boşaltmakla uğraşmıyor dedi. Sanki biraz mantıklı geldi

kızlar sormustum ama arka sayfalarda gümburtüye gitti..kizım 22 günlük. sarılıgı 10 hala gecmedi. .aranizda sariligi gecmeyen var mi ya da böyle uzayan??? doktorunuz ne tavsiye etti? cok onemli.cevaplarsaniz sevinirim
Bizim hala var 28 günlük yani gözlerinde var sadece
En son 7 günlükken ölçmüşlerdi 16ydi bi daha ölçmediler
Doktorum geçecek o vücudunda yok en son gözlerden geçiyo dedi

Ben hep sütümün yettiğini düşündüm sadece anne sütü ile besleniyor ama kafam karıştı şimdi siz yetmiyo mama veriyom diyince
Benim de sıkınca süt geliyo çünkü

Ben hep sütümün yettiğini düşündüm sadece anne sütü ile besleniyor ama kafam karıştı şimdi siz yetmiyo mama veriyom diyince
Benim de sıkınca süt geliyo çünkü
İlk zamanlar yetmeyebiliyor bir iki hafta. Ben 20 günlük olana kadar yaptim mama takviyesi.

Serum fizyolojikle burnunu temizle canım sumükler genzinden ciğerine inip öksürük yapar terlmesi de iyi bişey...terlemez ve burnu akmazsa o zaman ateş olur esas tehlikeli olan o...hafif bişeye benziyor geçer inşallah cabucak

Kv dün evine gitti ve geceyi ilk defa 3 Kişi geçirdik ve sabah 5 gördük ki eşim ilk defa uyumadı annesi yok diye.eşim biraz önce aradı ne yaptınız gündüz diye.akıl veriyor sağolsun.oğlumuz uyuyunca bende uyuyacakmışım gece en azından birimiz bekleyecekmiş.tabi gündüz uyuyan ben olduğum için gececi de ben olacakmışım.sanki 26 gecedir hep o bakıyor yada ben olmadan karnını doyurup altını temizleyebilecek.bide en az 3 çocuk diyor ve bizimkisi ilk

bu sut olayina taktim ben de. sabahtan beri emiyor, 2 dkka uyuyot sonra yine meme istiyor. acaba sut yetmiyor mu ac mi bu cocuk diorum ama memeyi sikinca sut cikiyor icinden. ac kalsin istemiyorum, mama da yok evde
ay benimkide aynı dünden beri.bir haftadır bende mama vermiyordum ama dün gece aç mı acaba diye verdim

Serumfizyojik sıkıyorum. Doktor da hem emzirme oncesi sık dedi. Ama aklima takılıyor, bu serum cocugun icine gidiyor sonucta ve tuzlu su. Fazla tuz zarar vermesin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…