2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok kafama taktım memedeyken huysuzlanıp memeyi çıkarıp yine çılgın gibi aranıyo, sütüm yetmiyo mu ya
Hiç böyle düşünmemiştim keşke okumasaydım
Ben başlarda bikaç gün mama verdim sadece
Yaklaşık 25 gün sonra mama vermek istemiyorum
Çişi kakası iyi
Yorumun nedir sofiarya senin kız da öyle yapıyodu

ayşe önerin gaz masajını yapıyorum, sab simplex damla kullanıyordum, kabızlık da olduğu için dr. aguline diye bir şurup önerdi bitkisel bunlarla idare ediyorum. her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkarmayı da ihmal etmiyorum ama kesin çözm mü değil

Belki komik olucak ama ben şöyle yapıyorum önce yeni bez takıp tam popo deliğinin oraya pişik kremi sürüyorum . Bezi kapatıp yerde yatırırken göz teması kuruyorum ve ıkınıyomuş gibi suratımı yapıyorum . O da benim suratımı görünce ıkınıyor . Bir iki derken üçüncüye illaki pırt pırtlar başlıyor . Hatta bugün tam sıkılık kakasını yapmaya çalışırken anneme söyledim ıkınıyomuş gibi yap gözlerine bakıp diye . O da dediğimi yaptı ve gelsin kakalar gelsin pırtpırtlar kadın şok oldu . Belki bizim kıza özeldir bu ama bi dene derim

Benim oğlum da aynını yapıyor. Bazen daha çok bazen daha az. Başlarda tüm gece öyleydi hatta anneme ya sütüm biterse diyordum. Şimdi gündüleri o şekilde. Bir hafta önce farkettim hep süt emmiyor emzik niyetine yapıyor. Hatta emzik niyetineyse sadece ucunu alıyor tamamını verdim mi reddediyor ama beslenecekse ayırt etmiyor belki sizinde öyledir

sofiarya Benim kızımın kakası yeşilli sarılı ve sümüksü ama keyfi gayet yerinde ağlaması yok merak ediyorum Bu bir sorun mu sence doktora götürmeli miyim

sofiarya sana bişey soracam cumartesi kasık ağrısından acile gittim kadın doğum tarafından sorun yok.crp 3.22 pazar gecesi ateşledim.dünden beri şükür iyiyim ama dahiliye den tahliller devam ediyor.kandan enfeksiyon çıktı.bugün idrar ve kültür verdim.bu enfeksiyon bebeği huzursuz edermi.benimkinin de pazar gününden beti huyu değişti gibi

Kizlar yazmistim burda bebegim memeyi cekistiriyor 5-10 dk anca emiyor diye hatta biberonu bile reddetmisti bugun saglikicana goturdum dilinde pamukcuk varmis ememiyormus yavrucak ilac verdi diline surunce rahatliyor benim kizda uyumadi ac olup ememeyince daha yeni uyudu tabi sutumde azalmis aksama kadar memede olunca

TAm olarak nasıl bir şey? Bende şüpheleniyorum.İlacı alınca düzeldi mi emmesi

Saçmalama yaa niye sütün yetmesin bu en son düşüneceğin şey lütfen aklına bile getirme hiç git kilosuna falan baktır olmadı çok kafana takıldıysa rahatlarsın kilo aldığını görünce ama şakın mamaya falan başlama. Benim kız dün akşam ve bu öğlen seanslarında yine aynı şeyi yaptı klasik manda yuva yapmış söğüt dalına eşliğinde uyuttum ama bu sabah ki daha kısa sürdü. Şimdi uyuyor 3 ten beri sadece emmeye kalktı, saat 23:30 gibi tutuyordu damarı bakalım yine aynı şeyi yapacak mı? Geçecek bence yaa rahat ol ve eğlenmene bak sen durumu ne kadar normalleştirilsen o bundan okadar çabuk vazgeçer

sofiarya Benim kızımın kakası yeşilli sarılı ve sümüksü ama keyfi gayet yerinde ağlaması yok merak ediyorum Bu bir sorun mu sence doktora götürmeli miyim
Yooo yeşil ve sarı renkler gayet normal sümüksü olması da öyle bi ara bizimki de öyleydi yediklerimizle alakalı kesinlikle endişelenme hiç kakayla kendini gösteren bir hastalık olduğunda mutlaka duruma ishal de eşlik ediyor illaki

Yoo onu etkileyecek bir durum oluşturmaz ama senin hastalık sebebiyle keyifsizliğin ona yansır ve huysuzlanır ama tıbbi olarak sütünle onu etkileyecek bir durum oluşmaz. Neden enfekte olmuşsun bişey deri mi doktorlar?

Tamam canım çok sağol birkaç gündür böyle genel.durumu keyfi de iyi zaten çok şükür isalde değil 3 veya 4 kez ancak yapıyor zaten

Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda tekrar kucağına almayı nasip etsin

daha birşey demedi.ilk önce batına bakıldı flim ve ultrason temiz.kanda enfeksiyon olunca bugün idrar ve vajinadan kültür verdim.ama cumartesi bildiğin doğum sancısı gibi sağ kasıkta ağrı çektim.iki gündür ben iyiyim ama bebiş niye böyle ki.ben ona bağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…