2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Denemem mı canım neler neler denedim agzima etti affedersin

esmerhatun66 ve minikoglan çok geçmiş olsun iyileşsin kuzularınız biran önce.kızlar ikinci günümüz bugün kaka bekliyoruz
Aminn
Bizimde görünmüyor hırıltısından anlaşılıyor.Serumunda hiç faydası olmadı gibi
Aynen serumlar anlik etki ediyor. Yarim saat sonra yine ayni.
Otribebe diye bir şey var.Eczacı önerdi ama yapamam diye almadım
Ben de farkli bir markaninki var. Sumuk gorunurdeyse ise yarıyor ama yapmasi zor cocuk pek durmuyor onu burnuna soktun mu.
Su meshur cay benimkini biraz rahatlatti.
28 günlük benimki, hep bezleri çişli kakalı, kilo da aldı
Ama şu memede ağlama sündürme olayına kızlar süt yetmiyo demişler ya o kafamı karıştırdı
Gerçi bugün az kaka yaptı ama
Benimki gaz sancisi cekerken sündürüyor
Bide emzirdikten sonra hemen yatirma dedi 15 dk dik tutulcakmis
Zaten onu hep yapmak lazim kusma ihtimaline karşı

Başım zonkluyor artik cinnet gecirdim saclarimi yoldum resmen eşim aldı gitti yemin ederim canımdan bezdim bugun

Kızlar kuzenim geldi bebişi 28 gün büyük bizden Allah'im ideal çocuk ye iç gül uyu 2-3 haftadır böyle diyor. Kırkından önce hep gaz varmış. Darısı başımıza
amin amin amin amin. Dun hastanedeydik. Tum bebekler rahat rahat ya arabasinda ya kucakta aglamadan sizlanmadan duruyordu , kimisi uyuyor kimisi etrafa bakyor. Bizimkini de esimle ikimiz zor sakinlestiriyoruz ortalığı birbirine katacak diye. Esim dedi o kadar rahat duran bebehmgi gorunce, bizimki niye hic boyle durmuyor diye

Başım zonkluyor artik cinnet gecirdim saclarimi yoldum resmen eşim aldı gitti yemin ederim canımdan bezdim bugun

Canım seni çok iyi anlıyorum. Dışarı çıktık bugün bebek arabasında uyudu uzun bi süre acıkınca ortalığı yıktı hemen bir magazaya girdim kabinde emzirdim yine uyudu gazini cikaramadim zaten o gaz nirmalde aksam baslayan gaz ataklarini daha çok ağır geçmesine sebep oldu. Evde ağlıyordu ayaktaydım dışarıda yürüdüm bi ton eve geldik yine ayaktaydım bu saate kadar bacaklarımı da hissetmiyorum. Yeni uyuttum. Yanı ben unuttuğumu düşünüyorum inşallah oda uyumuştur.

Bir kere bir mama ver ardından emzirmeyi dene aynısını yapacak mi.

Gaz sıkıntısı olabilir canım

Aynen ya bir kat fazla olayı kışın tamam da yazın çıplak mi olalım bebege tişört giydirmek için gunduz kısa kol tişört çorap akşam bir pijama takımı çorap yapıyorum yoksa isilik oluyo hemen

Bugün dışarı çıktık uyudu hep çok vicdan yaptım emzirmedim 4 saat diye şimdi emdi ama 15 dk gaz yaptı uyuyo vücudu sıcak ateşi ölçtüm yok neden sıcak acaba hepimizin ateşi ölçtüm 35.7-35.9-35-6 falan az geldi bana yaa hep 36.7 olurdu yaz diyemi böyle

Sanmıyorum canım gaz çıkarıyor hem alttan hem üstten kakasinida yapıyor karnına dokunduğumda karnı da yumuşak bilemedim ki derdini iki gündür saat 7-8 arası çıldırıyor resmen
Canım benmkide yapıyordu bende öyle zannediyordum ama değilmiş . Çıkarttıgi kadar içinde de varmış damlaya başlayalı rahatladı.

Reactions: tmz
Sabahın 4 bucugundan selamlar.

Uyumuyor kardeşim.uyumuyor.sabah 11 den beri çocuk uyumuyor.at olsa bayılır yani bu bayılmıyor.kucagimda yastığın üstünde memede uyuyor yaptırdığım an basıyor çığlığı.
Aslında hep böyle değil ama bazen tutuyor damarı.ama ben şunu farkettim ki gündüz uykusuz ise gece daha beter oluyo.su anda koltuğun üstünde yastıkla uyuyor.ama döner yastığa kapanır diye ben uyuamıyorum.alsam yatağa uyanacak zaten bi gözü açık uyuyor resmen.sabah erkenden anneme gideyim bari.o bakar ben biraz uyurum inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…