- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.041
Denemem mı canım neler neler denedim agzima etti affedersinYa kizlar giremiyorum hic buraya bi yazip kacicam hemen. Bizimkide uyumuyordu. Hani su kucagimda uyuyup yataga yatirir yatirmaz saniyesinde gozunu açanlardan benim bebiste. Bugun o daldigi zaman beyaz gurultu actim son ses koydum yanina. Baya baya uyudu. Uyudugu eanada beyaz gurultuyu denesenize
Aminnesmerhatun66 ve minikoglan çok geçmiş olsun iyileşsin kuzularınız biran önce.kızlar ikinci günümüz bugün kaka bekliyoruz
Aynen serumlar anlik etki ediyor. Yarim saat sonra yine ayni.Bizimde görünmüyor hırıltısından anlaşılıyor.Serumunda hiç faydası olmadı gibi
Ben de farkli bir markaninki var. Sumuk gorunurdeyse ise yarıyor ama yapmasi zor cocuk pek durmuyor onu burnuna soktun mu.Otribebe diye bir şey var.Eczacı önerdi ama yapamam diye almadım
Su meshur cay benimkini biraz rahatlatti.Kızlar bu mide ve bağırsak gazına çare bulan var mı? 1 saat önce çığlık çığlığa bağırıyordu kızım. Kalbim sıkıltı ve panik atagım arttı. Çocuk resmen can çekişiyor iki pırt yapacam diye. Delirecem çaresizlikten. Lütfrn bir yöntem önerin
Benimki gaz sancisi cekerken sündürüyor28 günlük benimki, hep bezleri çişli kakalı, kilo da aldı
Ama şu memede ağlama sündürme olayına kızlar süt yetmiyo demişler ya o kafamı karıştırdı
Gerçi bugün az kaka yaptı ama
Zaten onu hep yapmak lazim kusma ihtimaline karşıBide emzirdikten sonra hemen yatirma dedi 15 dk dik tutulcakmis
Başım zonkluyor artik cinnet gecirdim saclarimi yoldum resmen eşim aldı gitti yemin ederim canımdan bezdim bugunAllah kolaylık versin canım. Bizimde akşam ezanına doğru bir basladik aglamaya su anda yeni yeni susuyoruz. Başım çatlıyor kulağım ağrıyor ve parol bir ise yaramıyor. Bu akşam en azından evi biraz toplayayım diyordum yine kaldı. Önümüz bayram ev kalk gidelim modunda. Offf kızımla birlikte ağlayasın var benimde.
amin amin amin amin. Dun hastanedeydik. Tum bebekler rahat rahat ya arabasinda ya kucakta aglamadan sizlanmadan duruyordu , kimisi uyuyor kimisi etrafa bakyor. Bizimkini de esimle ikimiz zor sakinlestiriyoruz ortalığı birbirine katacak diye. Esim dedi o kadar rahat duran bebehmgi gorunce, bizimki niye hic boyle durmuyor diyeKızlar kuzenim geldi bebişi 28 gün büyük bizden Allah'im ideal çocuk ye iç gül uyu 2-3 haftadır böyle diyor. Kırkından önce hep gaz varmış. Darısı başımıza
Yok hmn emince yapmadım ama nedense hep kustu çok mu bastırdım acabaHemen emdikten sonra mi yaptın ki kuzumbende ise yarıyor arada
Başım zonkluyor artik cinnet gecirdim saclarimi yoldum resmen eşim aldı gitti yemin ederim canımdan bezdim bugun
Allah razi olsun canm saol tskkur ederimesmerhatun66 çok geçmiş olsun canım allah şu mübarek günlerde acil şifalar versin
Cok tskkur edriz teyzesi allah razi olsunÇok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda tekrar kucağına almayı nasip etsin
Çok kafama taktım memedeyken huysuzlanıp memeyi çıkarıp yine çılgın gibi aranıyo, sütüm yetmiyo mu ya
Hiç böyle düşünmemiştim keşke okumasaydım
Ben başlarda bikaç gün mama verdim sadece
Yaklaşık 25 gün sonra mama vermek istemiyorum
Çişi kakası iyi
Yorumun nedir @sofiarya senin kız da öyle yapıyod
Bir kere bir mama ver ardından emzirmeyi dene aynısını yapacak mi.Çok kafama taktım memedeyken huysuzlanıp memeyi çıkarıp yine çılgın gibi aranıyo, sütüm yetmiyo mu ya
Hiç böyle düşünmemiştim keşke okumasaydım
Ben başlarda bikaç gün mama verdim sadece
Yaklaşık 25 gün sonra mama vermek istemiyorum
Çişi kakası iyi
Yorumun nedir @sofiarya senin kız da öyle yapıyodu
Gaz sıkıntısı olabilir canımKızlar 1 aydan sonra bebekte kolik başlama durumu var mi. Bugün 35 gunluguz 2 gündür akşam üzeri çıldırıyor altı temiz karnı tok çılgınlar gibi ağlıyor elimiz ayağımız birbirine karışıyor. Çok güzel hic bir sıkıntı çıkarmıyordu yavrum ama iki gündür mahvediyor akşamları bizi yıkadıktan sonra rahatlayıp yada yorulup uyuyor bundan sonra böylemi devam edecek
AmiiiinKızlar kuzenim geldi bebişi 28 gün büyük bizden Allah'im ideal çocuk ye iç gül uyu 2-3 haftadır böyle diyor. Kırkından önce hep gaz varmış. Darısı başımıza
Sanmıyorum canım gaz çıkarıyor hem alttan hem üstten kakasinida yapıyor karnına dokunduğumda karnı da yumuşak bilemedim ki derdini iki gündür saat 7-8 arası çıldırıyor resmenGaz sıkıntısı olabilir canım
Aynen ya bir kat fazla olayı kışın tamam da yazın çıplak mi olalım bebege tişört giydirmek içinBilemiyorum ya bende öyle yaptım ama burayı biliyorsun yazın çıplak gezsen faydası yok ama giyiyoruz bi kat. Bu durumda bebeğe giydiğimizin bi fazlasını giydirmenin bi anlamı olmuyor sanki. Arkadaşım Doğum yaptı 2 gün oldu. Tek zıbınla çorap dahi giydirmemiş arkadaş. Sıcaklarda zormuş bu iş en iyisi kış
Canım benmkide yapıyordu bende öyle zannediyordum ama değilmiş . Çıkarttıgi kadar içinde de varmış damlaya başlayalı rahatladı.Sanmıyorum canım gaz çıkarıyor hem alttan hem üstten kakasinida yapıyor karnına dokunduğumda karnı da yumuşak bilemedim ki derdini iki gündür saat 7-8 arası çıldırıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?