2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım geçmiş olsun. Hangi aşıyı oldu bugün? Hepatit mi yoksa verem falan 3’lü olan aşıyı mı?

Memelerim tam düzeldi derken bizim oğlan meme ucuma ne yaptıysa ölüyorum ağrıdan.Bide tuz bastık yaraya belki geçer diye

Kızlar nazar değmedi ve biz dizi bile izliyoruz
Gerçi uyusam daha iyiydi ama adamla hiç vakit geçiremiyoruz yazık
Birazdan banyo yaptırcaz yatış moduna geçicem
Normalde gündüzleri yaptırıyordum ama uyku rutini olsun bakalım
Yıkıyayım emzirereyim mışıl mışıl uyusun inşallah

Her akşam aynı saatte yıkayıp yatırırsan bir süre sonra o rutine alışır bende artık akşamları yıkıyorum çokta rahatliyo gazını rahat arıyorum

Canım kırkı çıkmadıysa suyu gece dökülmezmiş hurafedir gerçi :)

geriye ne kaldı hepsini yiyelim üstüne kimyon basalım olmaz mı

Memelerim tam düzeldi derken bizim oğlan meme ucuma ne yaptıysa ölüyorum ağrıdan.Bide tuz bastık yaraya belki geçer diye
Nasıl bir ağrı cnm sızlama gibi mi yara mı? Pamukçuk, enfeksiyon da olabilir. Tuz ise yarar mı daha çok canın yanar yazık.

Sizin minnoşlar da meme aradığında göğüs omuz neresi bulursa gagalar gibi kafa atıyor mu
Çok komik oluyo yaa
Ama tok olup hatta kusmasına rağmen aranınca kızıyom

Canım senin minik ne kadar kusuyor mesela benimki 7 de emdi gegirirken çıkarıyor 1.5 saat sonra tekrar emmek istiyor acıkmış oluyor emmeden önce yine kusuyor. Senin de böylemi

Gaz yapan şeyleri yediysek
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan Gaz Söktürücü, Gaz Çıkarmanızı Sağlayan Kür 1. Tarif

Kaynayan suya 50 kuruş büyüklüğünde bir kaç dilim kök zencefil 1 su bardağı suda 5 dakika kısık ateşte kaynatınız daha sonra ılımaya bırakın.Akşam yemeklerinden sonra 1 su bardağı içiniz.taze olarak uygulanmalı 1 ay boyunca uygulanmalıdır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan Gaz Söktürücü, Gaz Çıkarmanızı Sağlayan Kür 2. Tarif

1 tatlı kaşığı süpürge tohumu havanda iyice ezilir ve 3-4 yudum su ile yutulur. 15 – 20 gün boyunca kullanılmalıdır. Eğer süpürge otu bulunamazsa taze veya kuru ebegümeci de kullanılabilir. Ebegümeci dövülmez direk bir bardak suya 1 tatlı kaşığı atılıp içilir. Ebegümeci çayı ayrıca huzursuz bağırsak sendromuna iyi gelir. Bunların haricinde melisa limon çayı da kullanılabilir. Melisa limon çayı gaz ve şişkinliğe iyi gelirken, ayrıca sakinleştirici etkisi vardır.

Bitki Uzmanı Suna Dumankaya'dan Gaz Söktürücü, Gaz Çıkarmanızı Sağlayan Kür Tarifi
250 gram öğütülmüş tuzsuz leblebi, 100 gram öğütülmüş nöbet şekeri, 50 gram öğütülmüş damla sakızı, 50 gram rezene ve 50 gram anasonu karıştırın. Her sabah ve gece yatmadan önce bundan bir tatlı kaşığı yutun. Sabahları birer adet incir ve kayısı yemek, bir bardak ılık su içmek de yararlı olur. Ayrıca mutlaka temiz havada yürüşler yapın.

Nasıl bir ağrı cnm sızlama gibi mi yara mı? Pamukçuk, enfeksiyon da olabilir. Tuz ise yarar mı daha çok canın yanar yazık.
Sızlama değil sanki böyle ısırılmış gibi.Ama oğlanda pamukçuk varmış ondan olabilir mi acaba? Arada da iğne batırılıyormuş gibi batma oluyor.Memeyi veremiyorum sütümü sağamıyprum

ayy her gün bunları yapmak da zor. yaşasın lohusa ve bebiş gazları diye yolumuza devam edelim bari.

Bizim de kafa baya sivri. Şimdilik güzel inşallah böyle devam eder. Sivri kafa candır biz dün eşimle saçlarını kestik oğlum keltoş oldu ama kafa şekli ortaya çıktı. Durup durup kafasını seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…