2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu yaz bize isilikler kurdeşenler gözüküyo :))

Sizin bebekler kac dk emiyor kizlar benim kiz 3-4 saat de 15 dk emip uykuya daliyor aceba doyuyor mu diye dusunuyorum once yarim saat 40 dk emerdi

Sizin bebekler kac dk emiyor kizlar benim kiz 3-4 saat de 15 dk emip uykuya daliyor aceba doyuyor mu diye dusunuyorum once yarim saat 40 dk emerdi
Bizim de öyle canım güçlendiği için her emmesinde daha fazla süt çıkarıyor bence bu yüzden kısa sürüyor...çünkü bıraktığında bildiğin küfelik oluyor geğirmeli hıçkırıklı falan iyice tok bi görüntüsü var yani

Valla öyle oluyor demek ki bu aylarda, normal doğumlarda daha sivri oluyor ama bizimki sezeryan yine de baya sivri ve büyük :))
Bizimki de sivriiben ince yastık koyuyorum arada kafasının altına bebek yastığı braz boğumlu oldun kafası diye tabi uyanıkken koyuyorum sadece . Gerci pek işe yaramıyor kafasını sürekli oynatıyor

Yemişim teyzeleri yaa :) şu çorabı ben hiç takmadım canım ayağıma valla zaten yanıyorum utanmasam çıplak gezcem . Çok şükür öyle çok gazlı bi bebek değil arada bi tutuyor gaz

Ciddi mi yarında biz yola çıkacaz 9 saatlik yol. Bizimki hayatta durmaz oto koltuğunda hiç sanmıyorum. Klima açtınız mi arabada bebeği kalın mi giydirdin
Canım içine citcitli dışına da bi alt bi üst ve çorap giydirdim, çok yağmur yağıyordu klima açmadık ama yarın açarız muhtemelen

Kızlar benim çocuk kesinlikle kolik. Akşam bi başlıyor ağlamaya en az 4 saat ağlıyor. Kendini geri atıp öyle ağlıyor. Sebepsiz yani. Tamamen sebepsiz. Ne yapicam ben ne yapicam ya

Aynen benimkide oyle nerdeyse 20ser dakka emerdi iki gogusude simdi 5 10 dakka anca. Ama emince bakiyorum goguslerim tamamen bosngibi ici bombos. Anlamiyorum arkadasin dedigi gibi kuvvetli cekiyolar herhalde. Ama artik sutumuzunde fazla olmasi gerekmiyomu

Hepatit 1.Ay. biz 2 aylk olcaz yarın. Verem karma zatture aşısı oldu. Rotayı 3.Ay olacak
Anladım. Ben çok korkuyorum o aşılardan. Umarım ateşsiz atlatırsınız. Ateş falan olursa benimle paylaşır mısın lütfen. Verem canlı aşı oldugu işin çok ateş yapabilir diyorlar

sofiarya sen bilirsin canım erkekler için aşı varmı ülkemizde doğum kontrol için , prezervatif istemiyo paşa bende hap kullanmak istemiyorum varsa gitsin aşısını yaptırsın bari ...
Yok canım maalesef ya prezarvatif ya da komple vazektomi yaptırıp kanalı bağlatabilirler, tıbbi olarak başka yöntem yok yani sadece bizim ülke için değil

Kızlar benim çocuk kesinlikle kolik. Akşam bi başlıyor ağlamaya en az 4 saat ağlıyor. Kendini geri atıp öyle ağlıyor. Sebepsiz yani. Tamamen sebepsiz. Ne yapicam ben ne yapicam ya
Allah yardımcın olsun canım ilk 3 ay yapacak bir şey yok diyorlar ama bilemiyorum tabi. Sırtını kendi göğsüne daya, ayaklarını da karnına doğru çek ve öyle biraz dolaştır bakalım belki işe yarar. Hani böyle onu tuvalete tutuyormuşsun gibi düşün öyle tut. Yüzü dışa baksın ayakları bacakları bükük olsun. Belki rahatlar

Iyi bari ya bende noldu birden dedim

Valla cnm bende ayni gogsum bosaldini hissediyorum ama insan aceba diyor yani

Memelerim tam düzeldi derken bizim oğlan meme ucuma ne yaptıysa ölüyorum ağrıdan.Bide tuz bastık yaraya belki geçer diye

Nasıl tuz bastın canım ben birşey giyemiyorum. Memeler fora oğlum görmesin diyordum ama dayanamıyorum. Emzirmenin ilk 1 dk agliyorum sonra geciyor yada ben alisiyorum.Geçerse bari soyle de ağlaya ağlaya bende yarama tuz basayim :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…