- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.221
Bu yaz bize isilikler kurdeşenler gözüküyo :))Aman tanrım didimne yiyeceğiz yahu gerçi ben zaten pek çoğunu yemiyorum, su içsem gaz oluyor sıpa.. bugün yine fenalardayız, azcık bahçeye çıkaralım hava alsın dedik siteyi ayağa kaldırdı.. teyzeler beni ayıpladı falan neden ağlatıyorsun diye, arada çimdik atıyorum demek istedim ama şeeeyy gazı var dedim. Sandalet giymiştim, bunu giyersen ayağından gaz alırsın çocuğa geçer, çorabını hiç çıkarma dedi bilmiş
Gözün aydın tatlım. Allah tekrarını yasatmasin.Ben ıkınamadım diye vakumlamışlar cocuğu nasıl sivriydi sen düşünn ama hala sivri
Bizim de öyle canım güçlendiği için her emmesinde daha fazla süt çıkarıyor bence bu yüzden kısa sürüyor...çünkü bıraktığında bildiğin küfelik oluyor geğirmeli hıçkırıklı falan iyice tok bi görüntüsü var yaniSizin bebekler kac dk emiyor kizlar benim kiz 3-4 saat de 15 dk emip uykuya daliyor aceba doyuyor mu diye dusunuyorum once yarim saat 40 dk emerdi
Bizimki de sivriiValla öyle oluyor demek ki bu aylarda, normal doğumlarda daha sivri oluyor ama bizimki sezeryan yine de baya sivri ve büyük :))
Yemişim teyzeleri yaa :) şu çorabı ben hiç takmadım canım ayağıma valla zaten yanıyorum utanmasam çıplak gezcem . Çok şükür öyle çok gazlı bi bebek değil arada bi tutuyor gazAman tanrım didimne yiyeceğiz yahu gerçi ben zaten pek çoğunu yemiyorum, su içsem gaz oluyor sıpa.. bugün yine fenalardayız, azcık bahçeye çıkaralım hava alsın dedik siteyi ayağa kaldırdı.. teyzeler beni ayıpladı falan neden ağlatıyorsun diye, arada çimdik atıyorum demek istedim ama şeeeyy gazı var dedim. Sandalet giymiştim, bunu giyersen ayağından gaz alırsın çocuğa geçer, çorabını hiç çıkarma dedi bilmiş
3 tane iğne birden mi yapıyolar yaniHepatit 1.Ay. biz 2 aylk olcaz yarın. Verem karma zatture aşısı oldu. Rotayı 3.Ay olacak
Canım içine citcitli dışına da bi alt bi üst ve çorap giydirdim, çok yağmur yağıyordu klima açmadık ama yarın açarız muhtemelenCiddi mi yarında biz yola çıkacaz 9 saatlik yol. Bizimki hayatta durmaz oto koltuğunda hiç sanmıyorum. Klima açtınız mi arabada bebeği kalın mi giydirdin
Maalesef bir tane kola, diğerleri bacaklara . 3 gun de banyo yasak3 tane iğne birden mi yapıyolar yani
Aminnn hiç birimiz yaşamayalım inşallahhGözün aydın tatlım. Allah tekrarını yasatmasin.
AminnnnAminnn hiç birimiz yaşamayalım inşallahh
Sizin bebekler kac dk emiyor kizlar benim kiz 3-4 saat de 15 dk emip uykuya daliyor aceba doyuyor mu diye dusunuyorum once yarim saat 40 dk emerdi
Anladım. Ben çok korkuyorum o aşılardan. Umarım ateşsiz atlatırsınız. Ateş falan olursa benimle paylaşır mısın lütfen. Verem canlı aşı oldugu işin çok ateş yapabilir diyorlarHepatit 1.Ay. biz 2 aylk olcaz yarın. Verem karma zatture aşısı oldu. Rotayı 3.Ay olacak
Yok canım maalesef yasofiarya sen bilirsin canım erkekler için aşı varmı ülkemizde doğum kontrol için , prezervatif istemiyo paşa bende hap kullanmak istemiyorum varsa gitsin aşısını yaptırsın bari ...
Nasıl azalmış kilosu? Kilo mu vermiş yaniEmin olamadim .hemsirede kilosu azalmis sik sik emzir dedi ama hic emesi yok ki .kasikla da veremedim
Allah yardımcın olsun canımKızlar benim çocuk kesinlikle kolik. Akşam bi başlıyor ağlamaya en az 4 saat ağlıyor. Kendini geri atıp öyle ağlıyor. Sebepsiz yani. Tamamen sebepsiz. Ne yapicam ben ne yapicam ya
Iyi bari ya bende noldu birden dedimBizim de öyle canım güçlendiği için her emmesinde daha fazla süt çıkarıyor bence bu yüzden kısa sürüyor...çünkü bıraktığında bildiğin küfelik oluyor geğirmeli hıçkırıklı falan iyice tok bi görüntüsü var yani
Valla cnm bende ayni gogsum bosaldini hissediyorum ama insan aceba diyor yaniAynen benimkide oyle nerdeyse 20ser dakka emerdi iki gogusude simdi 5 10 dakka anca. Ama emince bakiyorum goguslerim tamamen bosngibi ici bombos. Anlamiyorum arkadasin dedigi gibi kuvvetli cekiyolar herhalde. Ama artik sutumuzunde fazla olmasi gerekmiyomu
Memelerim tam düzeldi derken bizim oğlan meme ucuma ne yaptıysa ölüyorum ağrıdan.Bide tuz bastık yaraya belki geçer diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?