- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.161
Dunden beri geliyor. Dolu dolu degil ama hem oed kirlenmis oluyor hem de peceteye her seferinde kirmizi kan geliyor. Normalde adetim tabiki saha yogun ama ben ce bu da adet kanamasiBen gecen olcam sandım azcık kırmızı alıntı gelmişti ama devamı gelmedi hala sarı akıntı geliyor
Az degil canim ideal. Cok kilo cok iyi bisey degilki. 2 kilo alsa mutlu mu olursunkızlar birinci ay kontrolümüzü olduk, 800 gr almış 6 cm uzamış. sizinkiler nasıldı? az mı kilo almış?
Az degil canim ideal. Cok kilo cok iyi bisey degilki. 2 kilo alsa mutlu mu olursun[/QUOTE. bilemedimama ısırırım tombik olursa
Ben de gittim saçmasapan seyler almak zorunda kaldımooff ooff ben de mecbur alıcam, hiçbir şey yakışmayacak kahrolucam.
Bizim de arkası sivrildi baya ama kendileri tam dönünce şekil alır bence. Ben arkası düz olsun istemiyorum inşallah yuvarlak güzel kafaları olur bebislerinBizimki kafasını çeviriyor, asla yatırdığım tarafta kalmıyor ama kafası çok sivri oldu geçer inşallah
Emin olamadim .hemsirede kilosu azalmis sik sik emzir dedi ama hic emesi yok ki .kasikla da veremedimAtak atak hiç endişelenme Bugun hariç 2 gündür Benim ki de öyleydi, adamakıllı uyanmadı bir memeyi emdi diğerini emmedi saatlerce iki kere çekip uyuduğu sütle kaldı çişi bile az yaptı az daha gidiyordum doktora ama bugğn normale döndü sıcak fena çarptı bence bizimkileri Bugun de 2 günün acısını çıkarır gibi çılgın çılgın emdiendişelenme seninkine de aynısı olmuştur toparlar iki güne.
Delik degilmi dogru her cocukta olurmus .Valla dr dinlerken soyledi kardiyolojige yonlendirdi onlarla ultrasonla baktilar o dr da her cocukts var hemen hemen zamanla kapanır dedi
Oyle olunca insan doktora goturdugunede pisman oluyor.Çok hoşsuno zaman sımsıcak devam
Gece boyu izledim ateş öksürük akıntı bs olmadı ama yavrum sesi çok kötü . Semt polikliniğine götürdüm sıra alamadım sabah , kbb baksın dedim ses tellerine bakacakları alet bozukmuş cart curt sesi ağlayan. Oğlumu bi kapıp eve geldim , zaten susmuyor . Perişanlık yani .
aynen bu koyafet konusu beni çok bunalttı çok bilgisizim
Ben de hep sağ sol yatırdım kafa sivri gidiyor Avrupalı kafası gibiKızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz? Ben kafa şekli bozulmasın diye bir sağ bi sol tarafa yan yatırıyorum. Yan yatırırken kusarsa da iyi oluyor ağız kenarından çıkıyor. Sürekli yan yatırınca kafa çok mu sivri olur bir de o takılıyor aklıma
Canim cok gecmis olsun .insallah kisa surede iyilesirler.Mrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
Ben saga cok yatrdim .cok belli simdi hic yatrmiyorum otarafa ins duzelir .Kızlar bebişleri nasıl yatırıyorsunuz? Ben kafa şekli bozulmasın diye bir sağ bi sol tarafa yan yatırıyorum. Yan yatırırken kusarsa da iyi oluyor ağız kenarından çıkıyor. Sürekli yan yatırınca kafa çok mu sivri olur bir de o takılıyor aklıma
Gayet iyi cnm anne sütü ile beslenen bebişler içinkızlar birinci ay kontrolümüzü olduk, 800 gr almış 6 cm uzamış. sizinkiler nasıldı? az mı kilo almış?
Emziren annede gaz yapan yiyecekler listesi şöyledir;
- Süt ve süt ürünleri
- Brokoli, karnabahar, pırasa, enginar, Brüksel lahanası gibi yeşillikler
- Nohut, fasulye, mercimek çorbası, pilaki, piyaz gibi kurubaklagiller (Gaz yapmaması için, kuru baklagiller önce haşlanıp suyu dökülmeli ve sonra pişirilmelidir.)
- Portakal, limon, erik, kayısı, armut, şeftali ve greyfurt gibi meyveler
- Kızarmış, yağlı ya da çok baharatlı yiyecekler
- Fındık ve fıstık gibi kuruyemişler
- Çay, kahve,çikolata gibi kafein içeren besinler gaz yapıcı özelliğe sahiptir
- Gaz problemi çok fazla oluyorsa çiğ olarak sebze ya da meyve tüketilmemelidir. Pişmiş meyve kompostoları ve haşlanmış sebzeler tercih edilmelidir.
- Soğan
- Elma
- Avokado
- Muz
- Kavun
- Erik
- Kuru üzüm
- Brokoli
- Lahana
- Mısır
- Karnabahar
- Soğan
- Lahana turşusu
- Kızartma yiyecekler
- Nişasta, tahıl ve yüksek buğday içeren gıdalar
Maşallah cnm gözün aydın. Gazi varsa ya da uyuyamadiysa da öyle yapıyorlarMerhaba kızlar biz bugün 2ay aşısı olduk. Şuan cok huysuz. Ateş olabilirmiş . 2.Ay aşısı olupta ateşi olan bebiş varmi? Cok sukur bu ay 1.120gr almış kızım. Memeyi bazen çekiştirerek emiyor. Az geldiği için mi kızıyor yoksa ağzındaki pamukcuktan mi diye sordum . Sütun yetiyor. Pamukcukta ağrı yapmaz dedi. Çok acıktıysa o an gazliysa filan öyle yapar dedi .
Dohtur bey ne yiyecüükk bizAnalar çeker yükü;
- Süt ve süt ürünleri
- Nohut, fasulye, mercimek çorbası, pilaki, piyaz gibi kurubaklagiller (Gaz yapmaması için, kuru baklagiller önce haşlanıp suyu dökülmeli ve sonra pişirilmelidir.)
- Gaz problemi çok fazla oluyorsa çiğ olarak sebze ya da meyve tüketilmemelidir. Pişmiş meyve kompostoları ve haşlanmış sebzeler tercih edilmelidir.
- Soğan
- Elma
- Avokado
- Muz
- Kavun
- Erik
- Kuru üzüm
- Brokoli
- Lahana
- Mısır
- Karnabahar
- Soğan
- Lahana turşusu
- Kızartma yiyecekler
Ya birde çocuk vitamin alsin istiyoz. Valla kuzenim hamilleginde demir, vitamin kullanmadi şimdi de herşeyi yiyo tek yaptığı soda icmek. Hiç dikkat etmiyor on dk emziriyor ceviriyor gün çocuk çıkarıyor.tamam buraya kadar guzel .
Peki asil soru şu biz simdi ne yicez
Yiyecek birsey bulamiyorum ya geri kalan seylerin cogu kilo aldryor
Nurse harveys bizde biraz işe yaradı Can'ım.Ağlama krizlerine dayanamayıp bugün başka bir doktora gittik.kolik ağlaması bu,3 aylık olana kadar ağlayacak dedinurse harveys önerdi.Bir de bunu deneyeceğiz bakalım inşallah işe yarar.emzirirken de 5 dk da emdikten sonra gazını çıkar bağırsağa ilerlemesin,sonra emzirmeye devam et dedi.sizin de aklınızda olsun.
En çok çikolata kahve ve kızartmaya üzüldümAnalar çeker yükü;
- Süt ve süt ürünleri
- Soğan
- Elma
- Avokado
- Muz
- Kavun
- Erik
- Kuru üzüm
- Brokoli
- Lahana
- Mısır
- Karnabahar
- Soğan
- Lahana turşusu
- Kızartma yiyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?