2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar birde bebişlerimize hangi güneş kreminden almayı düşünüyorsunuz
Canım bebişlerin d vitamini alması gerekiyor ya, krem vitamin alımını blokluyormuş ama denize falan gidicekseniz dermatolog mustelanın Güneş kremini önermişti ama günlük şehir içinde gerek yokmuş.. tabi yaşadığın yere de bağlı, Antalya İzmir gibi güneşi etkin yerlerde günlük de sürmek gerekir

Çok sağol kuzucum

Ay kızlar bugün aileme gidiyoruz 5 saatlik yolculuk yaptık geriye 2 saat kaldı. Bizimki otokoltugunda durmadı uyanınca kiyameti kopardı kucağıma aldım mecbur. Yarın da 10 saatlik yolculuk yapcaz eşimin ailesine gidicez abooo yandık

Başım zonkluyor artik cinnet gecirdim saclarimi yoldum resmen eşim aldı gitti yemin ederim canımdan bezdim bugun
Deme Can'ım öyle. Geçecek inş. Hepimizde aynı dertler bakıyorum da.
Üst üste kaç mesaj okUdum uyku ile ilgili. Herkeste bi bunalmışlık.
Aynen ya bir kat fazla olayı kışın tamam da yazın çıplak mi olalım bebege tişört giydirmek için gunduz kısa kol tişört çorap akşam bir pijama takımı çorap yapıyorum yoksa isilik oluyo hemen
Ya bizimki üşüyor üst değiştirirken bile eller buz titriyor. Bayramlık aldık şort gömlek. Nasıl giydiricem bilmiyorum. Bi bizde mi var bu sorun
Şuraya bi karpuz dilimi bırakayım da içimiz serinlesin
Eki Görüntüle 2156847

Eki Görüntüle 2156857

Ahan da şekil 1 a
Beni böyle kitliyo işte bu kız, bu halde dünden kalan poğaçayı yedim
Meşhur çayı yaptım içeyim uyumaya çalışçam
Bakalım başaracak mıyım
Kızlar ben yerim bu cimcimeleri :))
Oğluşuma bi fıstık beğeneyim dedim ama seçemiyorum hepsi birbirinden güzel

Merhaba kızlar biz bugün 2ay aşısı olduk. Şuan cok huysuz. Ateş olabilirmiş . 2.Ay aşısı olupta ateşi olan bebiş varmi? Cok sukur bu ay 1.120gr almış kızım. Memeyi bazen çekiştirerek emiyor. Az geldiği için mi kızıyor yoksa ağzındaki pamukcuktan mi diye sordum . Sütun yetiyor. Pamukcukta ağrı yapmaz dedi. Çok acıktıysa o an gazliysa filan öyle yapar dedi .

Kızlar birde bebişlerimize hangi güneş kreminden almayı düşünüyorsunuz
Bugün doktor kontirlumuz vardı . Bir ay sonra tatile gidicez. Güneşten nasıl koruyalım dedim. Kesinlikle güneş kremi kullanmıyorsun dedi. 6 aydan önce asla kullanmamak lazım dedi. Bir sok yaşadım.denize filan sokmakta yok dedi. Uzun kol beyaz tshirt sapka. O da gunese zaten cikarma golgede dedi. Golge esiyorsa plajda durma dedi. anlayacaginiz bana plaj deniz yok.

Ağlama krizlerine dayanamayıp bugün başka bir doktora gittik.kolik ağlaması bu,3 aylık olana kadar ağlayacak dedi nurse harveys önerdi.Bir de bunu deneyeceğiz bakalım inşallah işe yarar.emzirirken de 5 dk da emdikten sonra gazını çıkar bağırsağa ilerlemesin,sonra emzirmeye devam et dedi.sizin de aklınızda olsun.

Ciddi mi yarında biz yola çıkacaz 9 saatlik yol. Bizimki hayatta durmaz oto koltuğunda hiç sanmıyorum. Klima açtınız mi arabada bebeği kalın mi giydirdin

Sizin minnoşlar da meme aradığında göğüs omuz neresi bulursa gagalar gibi kafa atıyor mu
Çok komik oluyo yaa
Ama tok olup hatta kusmasına rağmen aranınca kızıyom
Yaa yumuşak yere kafa atması kolay tabi çok komik oluyor gözünün önünde bazen ağzında ama bulamıyor kafa atıyor kan ter içinde kalıyor.Kilo alalım derken kilo veriyoruz gibi geliyor :)))

Sağol canım öğrenmiş olduk , ciltleri o kadar hassas demekki olmadı dışarıda 10 dk falan güneşte gezeriz d vitamini için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…