- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.141
Canım bebişlerin d vitamini alması gerekiyor ya, krem vitamin alımını blokluyormuş ama denize falan gidicekseniz dermatolog mustelanın Güneş kremini önermişti ama günlük şehir içinde gerek yokmuş.. tabi yaşadığın yere de bağlı, Antalya İzmir gibi güneşi etkin yerlerde günlük de sürmek gerekirKızlar birde bebişlerimize hangi güneş kreminden almayı düşünüyorsunuz
Mustelanin güneş kremini almıştım ama daha sürmek nasip olmadı. Daha hiç dışarı çıkmadıkKızlar birde bebişlerimize hangi güneş kreminden almayı düşünüyorsunuz
Canım bebişlerin d vitamini alması gerekiyor ya, krem vitamin alımını blokluyormuş ama denize falan gidicekseniz dermatolog mustelanın Güneş kremini önermişti ama günlük şehir içinde gerek yokmuş.. tabi yaşadığın yere de bağlı, Antalya İzmir gibi güneşi etkin yerlerde günlük de sürmek gerekir
kurbana veririz inşallah kilolarıBende dun alışverişe ciktim güya sonuç elibos döndüm ne denediysem önde kocaman göbek çıktı.
Allah'ım hayırlı sağlıklı haberler almanızı nasip etsin
Allahin izniyle bisey cikmiycak canim.endiselenme.
çok şükür bı sıkıntı yok 3 ay sonra kontrol varCanım inşallah iyi haberler alırsın. Neyi vardı ki canım kaçırdım sanırım
Ben de adet oldum az önce, 49 gün oldu doğum yapalı, erken mi adet oldum die düşünüyordumAcaba ıkınırken bu kadar komik göründüğünü bilse ikinmaya devam eder mibu arada kizlar ben adet gördüm.
Ben gecen olcam sandım azcık kırmızı alıntı gelmişti ama devamı gelmedi hala sarı akıntı geliyorAcaba ıkınırken bu kadar komik göründüğünü bilse ikinmaya devam eder mibu arada kizlar ben adet gördüm.
Çok sağol kuzucum
benimki de civciv gibi, eşimle çok gülüyoruzSizin minnoşlar da meme aradığında göğüs omuz neresi bulursa gagalar gibi kafa atıyor mu
Çok komik oluyo yaa
Ama tok olup hatta kusmasına rağmen aranınca kızıyom
Sizin minnoşlar da meme aradığında göğüs omuz neresi bulursa gagalar gibi kafa atıyor mu
Çok komik oluyo yaa
Deme Can'ım öyle. Geçecek inş. Hepimizde aynı dertler bakıyorum da.Başım zonkluyor artik cinnet gecirdim saclarimi yoldum resmen eşim aldı gitti yemin ederim canımdan bezdim bugun
Ya bizimki üşüyorAynen ya bir kat fazla olayı kışın tamam da yazın çıplak mi olalım bebege tişört giydirmek içingunduz kısa kol tişört çorap akşam bir pijama takımı çorap yapıyorum yoksa isilik oluyo hemen
Bizim de bugün kırkımız çıkıyor kızlar ne yapsam bilemedim...bize gel diyen arkadaşlar var ama ramazan günü kimseye gidesim yok...suyun içine taş mı koycaz...
Bu arada ben bugün uyku eğitimine başladım ufaktan...mememde ve sallanarak uyumasını istemiyorum...az önce uykusu gelmişken kollarını bağladım perdeyi çektim beyaz gürültü müziği açtım yatağına koydum ve uyudu (emzik verdim çıkardı ama onu da sürdürücem)...inşallah başarabiliriz...aslında miniklere alışkanlık kazandırmak en fazla 3-4 gün süruyor...erken merken dayanamadım başladım valla...aha bu da biz
http://www.uykusuzanneler.com/ilk-4-ay-uyumayan-bebek-icin-cozum-yollari/ (uyku eğitimi için bi daha paylaşıyorum linki okuyun kızlar)
Eki Görüntüle 2156855
Kızlar ben yerim bu cimcimeleri :))Eki Görüntüle 2156857
Ahan da şekil 1 a
Beni böyle kitliyo işte bu kız, bu halde dünden kalan poğaçayı yedim
Meşhur çayı yaptım içeyim uyumaya çalışçam
Bakalım başaracak mıyım
Bugün doktor kontirlumuz vardı . Bir ay sonra tatile gidicez. Güneşten nasıl koruyalım dedim. Kesinlikle güneş kremi kullanmıyorsun dedi. 6 aydan önce asla kullanmamak lazım dedi. Bir sok yaşadım.denize filan sokmakta yok dedi. Uzun kol beyaz tshirt sapka. O da gunese zaten cikarma golgede dedi. Golge esiyorsa plajda durma dedi. anlayacaginiz bana plaj deniz yok.Kızlar birde bebişlerimize hangi güneş kreminden almayı düşünüyorsunuz
Ciddi mi yarında biz yola çıkacaz 9 saatlik yol. Bizimki hayatta durmaz oto koltuğunda hiç sanmıyorum. Klima açtınız mi arabada bebeği kalın mi giydirdinAy kızlar bugün aileme gidiyoruz 5 saatlik yolculuk yaptık geriye 2 saat kaldı. Bizimki otokoltugunda durmadı uyanınca kiyameti kopardı kucağıma aldım mecbur. Yarın da 10 saatlik yolculuk yapcaz eşimin ailesine gidicez abooo yandık
Yaa yumuşak yere kafa atması kolay tabiSizin minnoşlar da meme aradığında göğüs omuz neresi bulursa gagalar gibi kafa atıyor mu
Çok komik oluyo yaa
Bugün doktor kontirlumuz vardı . Bir ay sonra tatile gidicez. Güneşten nasıl koruyalım dedim. Kesinlikle güneş kremi kullanmıyorsun dedi. 6 aydan önce asla kullanmamak lazım dedi. Bir sok yaşadım.denize filan sokmakta yok dedi. Uzun kol beyaz tshirt sapka. O da gunese zaten cikarma golgede dedi. Golge esiyorsa plajda durma dedi. anlayacaginiz bana plaj deniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?