2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde normalde ilk ağzına aldığında acıyordu geçiyordu.Dün bir saat sündürdü memem iptal.Tuz iyice yaktı.Geçerse mutlaka yazarım sana :) ama şu an acıdan kıvranıyorum.

sen böyle diyince ben bi fena oldum. Açık yara yok şükür ama emmeye ilk başladığında çok acıyor sonra da acısı olmuyor. Emzirme bitince garmestan sürüyorum bir batma bir yanma oluyor sonra ara ara meme uçlarına batma oluyor. Bugün karbonatlı su sürdüm oda yaktı gerçi sütümü sürüyorum o bile yakiyor kızımın emziğini de karbonatlı suya batırdım emzik kullanmıyor ama bezle ağzını silemedigim için emzik batırıp zorla emmesini sağlıyorum. yarın tüm gün karbonatlı su yapayım olmadi
Bayram sonrası da @geminiwoman in tavsiyesine uyup kalkan alayim şimdi sipariş versem bile bayram sonrasına kalacak zaten.

Yemişim teyzeleri yaa :) şu çorabı ben hiç takmadım canım ayağıma valla zaten yanıyorum utanmasam çıplak gezcem . Çok şükür öyle çok gazlı bi bebek değil arada bi tutuyor gaz
Al bendende okadar çorap giysem ölürüm herhalde doğum yaptığım gün dahil ne çorak ne hiç bişey giymedim sıfır kol hep atletle yok şortla geziyorum her gören aaa lohusasın diyo içim yanıyor diyorum bi ton laf yiyorum en son haklısın diyip susturuyorum şükür bi sıkıntı yaşamadım ama dün 2 yolluk yıkadım biraz karnım ağrıdı suya girince geçti şükür

Be
Kızlar benim çocuk kesinlikle kolik. Akşam bi başlıyor ağlamaya en az 4 saat ağlıyor. Kendini geri atıp öyle ağlıyor. Sebepsiz yani. Tamamen sebepsiz. Ne yapicam ben ne yapicam ya
Benimkinin saat belli akşam 6 gece 1 doğduğundan beri aynı gündüz sakin noluyosa akşam oluyo inan daral geliyo bazen ama sabır geçicek İnşallah

Kakasız geçen 3. Günü geride bıraktık ne zaman yapacak acaba çocuk dru sütümü kaşığa sağıp zeytinyağıyla karıştırıp vermemi söyledi verdim ama değişen bişey yok
Benimkide geçen gün 5. Gün yaptı hatta o gün sabah hastaneye gitcektim altını açtım biraz ayak hareketi biraz karın masajı biraz popişi uyardım yaptı bugunde 4. Gündü sabah açtım aynen yaptım anında yaptı ama beze değilll yatağaaaa ay uy diyene kadar bezi koyana kadar battı

Kakasız geçen 3. Günü geride bıraktık ne zaman yapacak acaba çocuk dru sütümü kaşığa sağıp zeytinyağıyla karıştırıp vermemi söyledi verdim ama değişen bişey yok
bizim de sorun hep kaka, doktor 5 güne kadar sıkıntı yok, 7 günden önce kabız diyemeyiz diyor. çok rahatsız olursa zeytinyağı ile popoya masaj, zeytinyağlı kulak çubuğuyla popoyu uyarma ve aguline diye bir şurup önerdi.kakasız ikinci gündeydik inşallah daha fazla beklemyiz

Bayram geliyo kızlar göbüşümle bayrama giricem hiç kıyafet almayı bile düşünmedim canım sıkılmasın diye bayramda misafirim çok kara kara düşünüyorum bu kızla nasıl yapıcaz bakalım Allah yardım etsin temizliği yaptım bayramdan hemen sonra pazartesi kuran okutucam tabi ozamana kadar ev batacak ne yapsam nasıl yapsam. Bilmiyorum İnş hayırlısıyla bu bayram ve davet kalabalığını atlatayım dua edin bu arada biz 41 günlük olduk lekeler devam ama bunlar özür kanı oluyormuş her vakit abdest alıp namaz kılınır kuran okunuyormuş ilişki de yasak değilmiş dinen bilmeyen kardeşlerime duyurulur .... Arefeniz hayırlı olsun Rabbim bayrama kavuştursun İnş sağ salim.... Geçen sene minnaklar hiç akılda yokken şimdi kucaktalar elhamdülillah... Rabbim isteyen ve hayalini kuran bütün insanlara nasip etsin inşallah

bugun kv beni delirtti.
Eve geldik esime dedimki annen seni el ustunde mi buyuttu.esimde dondu dediki bizi annem buyutmedi biz kendimiz buyuduk :)
Kadin evde birakip gidiyormus ac kaliyorlarmis .
Simdi herbiseyime karisiyo sanki zamaninda annelik yapti

Bende yuzustune geçiş yaptım gaz sancıları sayesinde ama gece senin gibi sırtüstü yatırıyorum. Zaten çok kusuyoruz. Canım çok sıkkın bu kusma mevzusuna. Senden tavsiye almak isterim bu konuda
26 gunluk hayatımızın son 10 günü aşırı kusma başladı. Emdikten sonra yada gazını çıkarırken değil sadece emdikten 2 saat sonrada bir çorba kaşığı kadar çıkarabiliyor sonrada emiyor. Bazen fışkırır tarzda oluyor bazen normal çıkıyor. Gecen carsamba kontrol vardı 3620 idi bugün 3850 olmuş. Doktora kusma sorunu devam ediyor dedik. Bizi gastroentroloji yönlendirdi. Eşimle gidip gitmeme konusunda kararsız kaldık. Sonuçta kilo alimi iyi belki usutmusuzdur diye düşünüp bir süre daha kilo alimina bakıp öyle gitmeyi düşündük sonuçta bi ton tahlil yapilacak. Doktor sanki basından savmak ister gibi geldi çünkü gözümüz sisiyor dedik göz doktoruna gidin dedi. Neyse sence de bekleyelim mi yoksa önemli bir sorun vardır diyerek gidelim mi

bebegim yine burun tikanikligindan uyuyamiyordu. Sicak su dolu kabin icine olaliptus yagi damlatip koydum odaya. Simdi daha iyi. Umarim bi zarari yoktur. Cocugum rahat nefes alsin diye yapmafigim kalmadi

Benimki akşam 5 ten beri uyuyor arada alt açtık kaka yoktu hep kaka olurdu ama öğlen yaptı en son gerçi çiş var normal o zaman demi, bir ara emdi baya ama sıkıldım özledim kuzumu gece neler olacak acaba

Gece korktuğun başına geldi mi. Benim cadı hala uyuyacak yatırdım yatağına bizirdanmasini dinliyorum

Canım senin minik ne kadar kusuyor mesela benimki 7 de emdi gegirirken çıkarıyor 1.5 saat sonra tekrar emmek istiyor acıkmış oluyor emmeden önce yine kusuyor. Senin de böylemi
Benimki de geğirirken kusuyo
Uykuya dalabildiyse ne mutlu yoksa yine aranıyo, başka türlü sakinleştiremiyorum yine emiyo sonra kusuyo falan
Kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…