- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.261
Benimde normalde ilk ağzına aldığında acıyordu geçiyordu.Dün bir saat sündürdü memem iptal.Tuz iyice yaktı.Geçerse mutlaka yazarım sana :) ama şu an acıdan kıvranıyorum.
Al bendende okadar çorap giysem ölürüm herhalde doğum yaptığım gün dahil ne çorak ne hiç bişey giymedim sıfır kol hep atletle yok şortla geziyorum her gören aaa lohusasın diyo içim yanıyor diyorum bi ton laf yiyorum en son haklısın diyip susturuyorum şükür bi sıkıntı yaşamadım ama dün 2 yolluk yıkadım biraz karnım ağrıdı suya girince geçti şükürYemişim teyzeleri yaa :) şu çorabı ben hiç takmadım canım ayağıma valla zaten yanıyorum utanmasam çıplak gezcem . Çok şükür öyle çok gazlı bi bebek değil arada bi tutuyor gaz
Benimkinin saat belli akşam 6 gece 1 doğduğundan beri aynı gündüz sakin noluyosa akşam oluyo inan daral geliyo bazen ama sabır geçicek İnşallahKızlar benim çocuk kesinlikle kolik. Akşam bi başlıyor ağlamaya en az 4 saat ağlıyor. Kendini geri atıp öyle ağlıyor. Sebepsiz yani. Tamamen sebepsiz. Ne yapicam ben ne yapicam ya
Benimkide geçen gün 5. Gün yaptı hatta o gün sabah hastaneye gitcektim altını açtım biraz ayak hareketi biraz karın masajı biraz popişi uyardım yaptı bugunde 4. Gündü sabah açtım aynen yaptım anında yaptı ama beze değilll yatağaaaa ay uy diyene kadar bezi koyana kadar battıKakasız geçen 3. Günü geride bıraktık ne zaman yapacak acaba çocuk dru sütümü kaşığa sağıp zeytinyağıyla karıştırıp vermemi söyledi verdim ama değişen bişey yok
bizim de sorun hep kaka, doktor 5 güne kadar sıkıntı yok, 7 günden önce kabız diyemeyiz diyor. çok rahatsız olursa zeytinyağı ile popoya masaj, zeytinyağlı kulak çubuğuyla popoyu uyarma ve aguline diye bir şurup önerdi.kakasız ikinci gündeydik inşallah daha fazla beklemyizKakasız geçen 3. Günü geride bıraktık ne zaman yapacak acaba çocuk dru sütümü kaşığa sağıp zeytinyağıyla karıştırıp vermemi söyledi verdim ama değişen bişey yok
youtube da müzik videosu canım, sakinleştiriyıB
Beyaz gurultu ne canlar anlamadım ben Fransız kaldım diyinde deneyeyeim
Ooo yandık yıkıcak ortalığıMaalesef bir tane kola, diğerleri bacaklara . 3 gun de banyo yasak
Bazen bende dusunuyorum abartiyoruzmu diye ama iste emin olamiyorumYa birde çocuk vitamin alsin istiyoz. Valla kuzenim hamilleginde demir, vitamin kullanmadi şimdi de herşeyi yiyo tek yaptığı soda icmek. Hiç dikkat etmiyor on dk emziriyor ceviriyor gün çocuk çıkarıyor.
Insallah ya artik hep sola yatiriyorum.bakalim.Bir süre de sola yatır düzelir inşallah. Daha kafaları şekil alır kuzucukların
Evet cok az bi fark vardi tartisi bozuk degilse eger.Nasıl azalmış kilosu? Kilo mu vermiş yani
Benim kayinvalidem 2-3 kilo aldığını iddia ediyor ama eşim 3750 doğmuştövbe tövbe ya bir de sürekli benim sütüm acaba doyurucu değil mi noktasına getirmeye çalışıyor lafı korktuğundan susuyor. Nasıl böyle moral bozmaya çalışır tüm insanlar anlamıyorum bir de anne olmuşlar yaşamışlar biz yapmayiz mesela biliyoruz yaşadık
Nasil.bir sislik canim beze gb miKızlar bebeğimin kulağına yakın yerde bir şişlik farkettim çok korkuyorum kötü bişey olmasın
Ahaha benim kız da uzun zamandır yüzüstü yatıyor sadece geceleri sırtüstğ yatırıyorum o da derin uykuda olduğu için uyanmıyor ama gündüz uyandırmak istersem hatta sırtüstğ çeviriyorum çat diye açıyor gözlerini. Yüzüstü huzuru buldu bizimkiler bence dokunma uyusun öyle
Yok sinek için büyük biraz yarın dr gideceğizAllah korusun sinek fakan ısırmıştır belki kötü düşünme hemen
Sabit bir şişlik sert gibiNasil.bir sislik canim beze gb mi
Benimki akşam 5 ten beri uyuyor arada alt açtık kaka yoktu hep kaka olurdu ama öğlen yaptı en son gerçi çiş var normal o zaman demi, bir ara emdi baya ama sıkıldım özledim kuzumugece neler olacak acaba
7 den 7 ye uyumalilarmis.
Benimki de geğirirken kusuyoCanım senin minik ne kadar kusuyor mesela benimki 7 de emdi gegirirken çıkarıyor 1.5 saat sonra tekrar emmek istiyor acıkmış oluyor emmeden önce yine kusuyor. Senin de böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?