2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kayinvalidem 2-3 kilo aldığını iddia ediyor ama eşim 3750 doğmuş tövbe tövbe ya bir de sürekli benim sütüm acaba doyurucu değil mi noktasına getirmeye çalışıyor lafı korktuğundan susuyor. Nasıl böyle moral bozmaya çalışır tüm insanlar anlamıyorum bir de anne olmuşlar yaşamışlar biz yapmayiz mesela biliyoruz yaşadık

Cnm bak kalkan iyileştirdi beni hep takıyorum aman almam falan demiştim ama o çözdü valla

Benimde normalde ilk ağzına aldığında acıyordu geçiyordu.Dün bir saat sündürdü memem iptal.Tuz iyice yaktı.Geçerse mutlaka yazarım sana :) ama şu an acıdan kıvranıyorum.

Sızlama değil sanki böyle ısırılmış gibi.Ama oğlanda pamukçuk varmış ondan olabilir mi acaba? Arada da iğne batırılıyormuş gibi batma oluyor.Memeyi veremiyorum sütümü sağamıyprum
Ay pamukçuk cnm o, sen karbonatlı su ile her emzirmede yıka, bebisin ağzıni temizle karbonatlı su batırdığin temiz bezle çabuk geçer.

Ahaha benim kız da uzun zamandır yüzüstü yatıyor sadece geceleri sırtüstğ yatırıyorum o da derin uykuda olduğu için uyanmıyor ama gündüz uyandırmak istersem hatta sırtüstğ çeviriyorum çat diye açıyor gözlerini. Yüzüstü huzuru buldu bizimkiler bence dokunma uyusun öyle

Kızlarr ben oğluma kavuştum hepinizin ellerinden öperrr..

Şükür kavuşturma gözün aydın canım. Allah bir daha ayırmasın.

Ben en son doğumdan önce kan alan hemşirenin saçını çektim.. rezil bi insan oluyorum iğne görünce.. kendime yaptığımı hayal dahi edemiyorum :)

Ay ben süt dökmüş kedi modunda sınıyorum sandalyeye nede olsa iğne onun elinde

Kızlar bebeğimin kulağına yakın yerde bir şişlik farkettim çok korkuyorum kötü bişey olmasın

Benimki akşam 5 ten beri uyuyor arada alt açtık kaka yoktu hep kaka olurdu ama öğlen yaptı en son gerçi çiş var normal o zaman demi, bir ara emdi baya ama sıkıldım özledim kuzumu gece neler olacak acaba

Kakasız geçen 3. Günü geride bıraktık ne zaman yapacak acaba çocuk dru sütümü kaşığa sağıp zeytinyağıyla karıştırıp vermemi söyledi verdim ama değişen bişey yok
Ben kendim için bağırsak yumuşatıcı ilaç alıyorum. Hastanede sezeryanla sonrasi verilenden. Bebeğe de geçiyor sanırım. Ondan alsan?

Kızlar bebeğimi hem Emziriyorum hemde mama veriyorum sütüm geliyor fakat doyurucu değil şimdi memede çığlıklar atıyor sütüm olduğu halde acaba memeyi mi bırakacak çok üzülüyorum

Kızlar bebeğimi hem Emziriyorum hemde mama veriyorum sütüm geliyor fakat doyurucu değil şimdi memede çığlıklar atıyor sütüm olduğu halde acaba memeyi mi bırakacak çok üzülüyorum
Sütün doyurucu olmadığını doktor mu söyledi bebeğin kilo mu almadi? Allah onun rızkını veren eksik verir mi bence doyurucu ama gazi olabilir ozaman yapıyorlar memeyle savaşmayı

Rabbim şifa versin canım onlar çok güçlü herşeyi atlatırlar göreceksin annesi biran evvel evinize dönün inşallah Allaha emanet olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…