- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.241
Benim kayinvalidem 2-3 kilo aldığını iddia ediyor ama eşim 3750 doğmuşYaa zaten hepsi evlenirken incecikti, hemen hamile kaldılar, çok kolay dogurdular, hemen sütleri geldi ve fışkırdı, hatta iki sene de zorla bıraktırdılar memeyi.. bir de Doğumdan sonra hemen aldıkları kiloları vermişlerdi...
Cnm bak kalkan iyileştirdi beni hep takıyorum aman almam falan demiştim ama o çözdü vallaNasıl tuz bastın canım ben birşey giyemiyorum. Memeler fora oğlum görmesin diyordum ama dayanamıyorum. Emzirmenin ilk 1 dk agliyorum sonra geciyor yada ben alisiyorum.Geçerse bari soyle de ağlaya ağlaya bende yarama tuz basayim :
Benimde normalde ilk ağzına aldığında acıyordu geçiyordu.Dün bir saat sündürdü memem iptal.Tuz iyice yaktı.Geçerse mutlaka yazarım sana :) ama şu an acıdan kıvranıyorum.Nasıl tuz bastın canım ben birşey giyemiyorum. Memeler fora oğlum görmesin diyordum ama dayanamıyorum. Emzirmenin ilk 1 dk agliyorum sonra geciyor yada ben alisiyorum.Geçerse bari soyle de ağlaya ağlaya bende yarama tuz basayim :
Ay pamukçuk cnm o, sen karbonatlı su ile her emzirmede yıka, bebisin ağzıni temizle karbonatlı su batırdığin temiz bezle çabuk geçer.Sızlama değil sanki böyle ısırılmış gibi.Ama oğlanda pamukçuk varmış ondan olabilir mi acaba? Arada da iğne batırılıyormuş gibi batma oluyor.Memeyi veremiyorum sütümü sağamıyprum
Ahaha benim kız da uzun zamandır yüzüstü yatıyor sadece geceleri sırtüstğ yatırıyorum o da derin uykuda olduğu için uyanmıyor ama gündüz uyandırmak istersem hatta sırtüstğ çeviriyorum çat diye açıyor gözlerini. Yüzüstü huzuru buldu bizimkiler bence dokunma uyusun öyleKızlar nazar değmedi ve biz dizi bile izliyoruz
Gerçi uyusam daha iyiydi ama adamla hiç vakit geçiremiyoruz yazık
Birazdan banyo yaptırcaz yatış moduna geçicem
Normalde gündüzleri yaptırıyordum ama uyku rutini olsun bakalım
Yıkıyayım emzirereyim mışıl mışıl uyusun inşallah
Kızlarr ben oğluma kavuştum hepinizin ellerinden öperrr..
Ben en son doğumdan önce kan alan hemşirenin saçını çektim.. rezil bi insan oluyorum iğne görünce.. kendime yaptığımı hayal dahi edemiyorum :)
Allah korusun sinek fakan ısırmıştır belki kötü düşünme hemenKızlar bebeğimin kulağına yakın yerde bir şişlik farkettim çok korkuyorum kötü bişey olmasın
Ben kendim için bağırsak yumuşatıcı ilaç alıyorum. Hastanede sezeryanla sonrasi verilenden. Bebeğe de geçiyor sanırım. Ondan alsan?Kakasız geçen 3. Günü geride bıraktık ne zaman yapacak acaba çocuk dru sütümü kaşığa sağıp zeytinyağıyla karıştırıp vermemi söyledi verdim ama değişen bişey yok
7 den 7 ye uyumalilarmis.Kızlar bebekleri kaç gibi gece uykusuna yatırmalıyız??
Nasıl başarcaz bunu acabaa?? Yarın bi denicem bakalım bu saat oldu daha uyumadı cocuk7 den 7 ye uyumalilarmis.
Beyaz gurultu ne canlar anlamadım ben Fransız kaldım diyinde deneyeyeimDenemem mı canım neler neler denedim agzima etti affedersin
Sütün doyurucu olmadığını doktor mu söyledi bebeğin kilo mu almadi? Allah onun rızkını veren eksik verir mi bence doyurucu ama gazi olabilir ozaman yapıyorlar memeyle savaşmayıKızlar bebeğimi hem Emziriyorum hemde mama veriyorum sütüm geliyor fakat doyurucu değil şimdi memede çığlıklar atıyor sütüm olduğu halde acaba memeyi mi bırakacak çok üzülüyorum
Evet yastigimi ayarlayana kadar karnima, koltuğa taşıyan kadar omzumaSizin minnoşlar da meme aradığında göğüs omuz neresi bulursa gagalar gibi kafa atıyor mu
Çok komik oluyo yaa
Ama tok olup hatta kusmasına rağmen aranınca kızıyom
Rabbim şifa versin canım onlar çok güçlü herşeyi atlatırlar göreceksin annesi biran evvel evinize dönün inşallah Allaha emanet olsunlarMrb anneler nasilsiniz? Ben daha yavrularima doyamadan yeniden kuveze yatirdim malesef3 unu bi anda.ole bosluktayim ki kucagim dolup tasiyoken hatta sikayet ediyoken simdi bom bos.meleklerimin cigerleri enfeksiyon kapmis.yaklasik bi haftadir da hafif öksurukleri vardi.cok buyutlcek bisey gibi degildi doktora gotrdum tabi fark edince atesde olursa hemen getr ddi.sadece 1 tanesinn atesi cikti bi anda hem kontrolumz vardi gittik kan ciger filmi drken cigere yayilmaya baslams ddi doktor acil yatis hemen antibiyotik tedavisi gerekiyo ddi.dün yatirdik gidip geliyorum surekli yedirmek icin.ne zormus tarifi yok ... nolur dua edin su mubarek gunlerde meleklerim iyi olsun ciksin bi an evvel yoksa dayanacak gücüm kalmadi tukendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?