- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.281
Ben sürekli uyutmaya çalışıyorum uyumadığı ve emmediği zaman hep ağladığı içinKızlar bebekleri kaç gibi gece uykusuna yatırmalıyız??
Al bendende okadar çorap giysem ölürüm herhalde doğum yaptığım gün dahil ne çorak ne hiç bişey giymedim sıfır kol hep atletle yok şortla geziyorum her gören aaa lohusasın diyo içim yanıyor diyorum bi ton laf yiyorum en son haklısın diyip susturuyorum şükür bi sıkıntı yaşamadım ama dün 2 yolluk yıkadım biraz karnım ağrıdı suya girince geçti şükür
Adı nedir canımBen kendim için bağırsak yumuşatıcı ilaç alıyorum. Hastanede sezeryanla sonrasi verilenden. Bebeğe de geçiyor sanırım. Ondan alsan?
Bende bekliyorum gerçi paşanın keyfi yerinde huzursuzluk vermiyor ona ama bana veriyor her pırt yapışında bu aefer yaptı diyorum bir bakıyorum sonuç hüsranBenimkide geçen gün 5. Gün yaptı hatta o gün sabah hastaneye gitcektim altını açtım biraz ayak hareketi biraz karın masajı biraz popişi uyardım yaptı bugunde 4. Gündü sabah açtım aynen yaptım anında yaptı ama beze değilll yatağaaaa ay uy diyene kadar bezi koyana kadar battı
İnşallah mutlu sona ulaşırız biran önce canımbizim de sorun hep kaka, doktor 5 güne kadar sıkıntı yok, 7 günden önce kabız diyemeyiz diyor. çok rahatsız olursa zeytinyağı ile popoya masaj, zeytinyağlı kulak çubuğuyla popoyu uyarma ve aguline diye bir şurup önerdi.kakasız ikinci gündeydik inşallah daha fazla beklemyiz
kalkan eline gecene kadar cay suzgecini kalkan olarak kullanabilirsin. bi de memeni gunde en fazla bikac defa karbonatli su ile sil bence, memenin dogal florasini da bozmamak lazimsen böyle diyince ben bi fena oldum. Açık yara yok şükür ama emmeye ilk başladığında çok acıyor sonra da acısı olmuyor. Emzirme bitince garmestan sürüyorum bir batma bir yanma oluyor sonra ara ara meme uçlarına batma oluyor. Bugün karbonatlı su sürdüm oda yaktı gerçi sütümü sürüyorum o bile yakiyor kızımın emziğini de karbonatlı suya batırdım emzik kullanmıyor ama bezle ağzını silemedigim için emzik batırıp zorla emmesini sağlıyorum. yarın tüm gün karbonatlı su yapayım olmadi
Bayram sonrası datgb34 in tavsiyesine uyup kalkan alayim şimdi sipariş versem bile bayram sonrasına kalacak zaten.
Yok doktor demedi de sagıyorum mesela 100cc 90cc iciyo ama aglamaya devam ediyo ardndan 1veya 2olcu mama veriyorum susuyo 3 bucukdan beri emziriyorum memeyi çekiyorum agliyo simdi mama yaptm sustu gazı olsa mama icince de aglamaz mı kac kez boyle oldu.bide ilk oglumda sagıyodm oyle iciyodu yarısı süt yarısı üstte yagı oluyodu bunda yagı cok cok azSütün doyurucu olmadığını doktor mu söyledi bebeğin kilo mu almadi? Allah onun rızkını veren eksik verir mi bence doyurucu ama gazi olabilir ozaman yapıyorlar memeyle savaşmayı
Ama bakYok doktor demedi de sagıyorum mesela 100cc 90cc iciyo ama aglamaya devam ediyo ardndan 1veya 2olcu mama veriyorum susuyo 3 bucukdan beri emziriyorum memeyi çekiyorum agliyo simdi mama yaptm sustu gazı olsa mama icince de aglamaz mı kac kez boyle oldu.bide ilk oglumda sagıyodm oyle iciyodu yarısı süt yarısı üstte yagı oluyodu bunda yagı cok cok az
En son nerde tartıldıysa orada tarttırıp ona göre bakmak gerek, tartılar arasında kalibrasyon farkı olabiliyor. Benim kız 1 hafta önce doktorunda 4kilo gelmişti dün sağlık ocağında tarttım yine 4kilo geldi, 1 haftada hiç mi kilo almadı yani dicem ama dediğim gibi tartıdan tartıya değişiyorEvet cok az bi fark vardi tartisi bozuk degilse eger.
Ben yarin doktoruna goturecegim orda belli olur dogrumu yanlismi diye
Bence acele etme 2.aydan sonra hafifliyor kusma şikayetleri, bizimkinin ayıyla da alakalı kusmalarının azalmaları hem de yüzüstü yatmasının da faydası var kusmamasına. 3 Aydan sonra devam ederse ozaman yönlendiriyorlar genelde gastroentrolojiye.Bende yuzustune geçiş yaptım gaz sancıları sayesinde ama gece senin gibi sırtüstü yatırıyorum. Zaten çok kusuyoruz. Canım çok sıkkın bu kusma mevzusuna. Senden tavsiye almak isterim bu konuda
26 gunluk hayatımızın son 10 günü aşırı kusma başladı. Emdikten sonra yada gazını çıkarırken değil sadece emdikten 2 saat sonrada bir çorba kaşığı kadar çıkarabiliyor sonrada emiyor. Bazen fışkırır tarzda oluyor bazen normal çıkıyor. Gecen carsamba kontrol vardı 3620 idi bugün 3850 olmuş. Doktora kusma sorunu devam ediyor dedik. Bizi gastroentroloji yönlendirdi. Eşimle gidip gitmeme konusunda kararsız kaldık. Sonuçta kilo alimi iyi belki usutmusuzdur diye düşünüp bir süre daha kilo alimina bakıp öyle gitmeyi düşündük sonuçta bi ton tahlil yapilacak. Doktor sanki basından savmak ister gibi geldi çünkü gözümüz sisiyor dedik göz doktoruna gidin dedi. Neyse sence de bekleyelim mi yoksa önemli bir sorun vardır diyerek gidelim mi
Ay dündn beri mahvoldm ya icim rahatladi cok teşekkur ederimAma baksofiarya ne diyor mama kan şekerini yükselttigi için çocuk mayisiyor. Hepimiz ama hepimiz ayniyiz sürekli meme istiyorlar demekki bu zamanlar öyle geçecek. Kendini üzme 100 CC hiç çıkmadı bende sütün de gayet iyi
Yaa zaten hepsi evlenirken incecikti, hemen hamile kaldılar, çok kolay dogurdular, hemen sütleri geldi ve fışkırdı, hatta iki sene de zorla bıraktırdılar memeyi.. bir de Doğumdan sonra hemen aldıkları kiloları vermişlerdi...
Işte sabah 7 de uyandırıp sadece emzirme +30-45 dk bırakılıp uyutuluyor gün boyunca. Ben beceremedim amaNasıl başarcaz bunu acabaa?? Yarın bi denicem bakalım bu saat oldu daha uyumadı cocuk
Tamamen hayal.Hayaller hayatlar mi desem
söylemler gerçekler mi desem bilemedim
Evet pamukçuk o. Sakın karbonatlı su falan kıllanma. Karbonat daha beter yapıyormuş herşeyi. Doktora git ve bebeğe verdiği ilaçtan sen de sür göğüslerine. Göğüslerini sıcak suyla ıslatılmış bezle tenizle ve ilacı sür. Bize Mikostatin diye bir ilaç vermişti doktor. Bebeğin agzına damlatıyorsun ve göğüslerine de sürüyorsun. Doktorsuz ilaç kullanma pamukcuk ciddi bir şey. Karbonat aslaSızlama değil sanki böyle ısırılmış gibi.Ama oğlanda pamukçuk varmış ondan olabilir mi acaba? Arada da iğne batırılıyormuş gibi batma oluyor.Memeyi veremiyorum sütümü sağamıyprum
kalkan eline gecene kadar cay suzgecini kalkan olarak kullanabilirsin. bi de memeni gunde en fazla bikac defa karbonatli su ile sil bence, memenin dogal florasini da bozmamak lazim
Bence acele etme 2.aydan sonra hafifliyor kusma şikayetleri, bizimkinin ayıyla da alakalı kusmalarının azalmaları hem de yüzüstü yatmasının da faydası var kusmamasına. 3 Aydan sonra devam ederse ozaman yönlendiriyorlar genelde gastroentrolojiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?