2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kız maşallah de nazar değmesin. Bende doğum sonrası çok güzel topladim dikislerim hemen iyilesmisti. Birkac gin once dikis yerlerim garip bir sekilde acimaya kasinmaya basladi anneme rica ettim bakti sivilceler cikmis dikislerimi olduğu yerde. Oturamıyorum yürüyemiyorum ne yapsam canım acıyor. Nazar değdi diyorum bende. Gören ne çabuk kalkmisin ayağa diyor biraz göbeğim kaldı doğru düzgün korse kullansaydım oda kalmazdi.

Bende bekliyorum gerçi paşanın keyfi yerinde huzursuzluk vermiyor ona ama bana veriyor her pırt yapışında bu aefer yaptı diyorum bir bakıyorum sonuç hüsran

İnşallah mutlu sona ulaşırız biran önce canım

kalkan eline gecene kadar cay suzgecini kalkan olarak kullanabilirsin. bi de memeni gunde en fazla bikac defa karbonatli su ile sil bence, memenin dogal florasini da bozmamak lazim

Sütün doyurucu olmadığını doktor mu söyledi bebeğin kilo mu almadi? Allah onun rızkını veren eksik verir mi bence doyurucu ama gazi olabilir ozaman yapıyorlar memeyle savaşmayı
Yok doktor demedi de sagıyorum mesela 100cc 90cc iciyo ama aglamaya devam ediyo ardndan 1veya 2olcu mama veriyorum susuyo 3 bucukdan beri emziriyorum memeyi çekiyorum agliyo simdi mama yaptm sustu gazı olsa mama icince de aglamaz mı kac kez boyle oldu.bide ilk oglumda sagıyodm oyle iciyodu yarısı süt yarısı üstte yagı oluyodu bunda yagı cok cok az

Ama bak sofiarya ne diyor mama kan şekerini yükselttigi için çocuk mayisiyor. Hepimiz ama hepimiz ayniyiz sürekli meme istiyorlar demekki bu zamanlar öyle geçecek. Kendini üzme 100 CC hiç çıkmadı bende sütün de gayet iyi

Evet cok az bi fark vardi tartisi bozuk degilse eger.
Ben yarin doktoruna goturecegim orda belli olur dogrumu yanlismi diye
En son nerde tartıldıysa orada tarttırıp ona göre bakmak gerek, tartılar arasında kalibrasyon farkı olabiliyor. Benim kız 1 hafta önce doktorunda 4kilo gelmişti dün sağlık ocağında tarttım yine 4kilo geldi, 1 haftada hiç mi kilo almadı yani dicem ama dediğim gibi tartıdan tartıya değişiyor

Bence acele etme 2.aydan sonra hafifliyor kusma şikayetleri, bizimkinin ayıyla da alakalı kusmalarının azalmaları hem de yüzüstü yatmasının da faydası var kusmamasına. 3 Aydan sonra devam ederse ozaman yönlendiriyorlar genelde gastroentrolojiye.

Kizlar bebis kendiliginden uyandi babasi mama hazirlamaya basladi ben de emzirmeye basladim o sirada Emdigi toplam on dakika bile yok kendilginden birakti hemen de uykuya dalma pozisyonu aldi Babasi o sirada mamayi getirdi ama kesinlikle almadi mamayi biz de zorlamadik artik
Acaba aç mı biraktik iyice zorlasa miydik bilemedim guzel emdi ama o kadarcik emmeyle doymus olamaz

Bir de ilk hastaneden çıktıklarında karınları eskisi gibi dümdüzdü. Bizimki neden hala hamileyiz kocaman , daha önce hiç böyle karın görmemişler.. cok kilo almışız ondan oyle kesin, maalesef kalacak o göbeğimiz kalacak tüh..

Sızlama değil sanki böyle ısırılmış gibi.Ama oğlanda pamukçuk varmış ondan olabilir mi acaba? Arada da iğne batırılıyormuş gibi batma oluyor.Memeyi veremiyorum sütümü sağamıyprum
Evet pamukçuk o. Sakın karbonatlı su falan kıllanma. Karbonat daha beter yapıyormuş herşeyi. Doktora git ve bebeğe verdiği ilaçtan sen de sür göğüslerine. Göğüslerini sıcak suyla ıslatılmış bezle tenizle ve ilacı sür. Bize Mikostatin diye bir ilaç vermişti doktor. Bebeğin agzına damlatıyorsun ve göğüslerine de sürüyorsun. Doktorsuz ilaç kullanma pamukcuk ciddi bir şey. Karbonat asla

kalkan eline gecene kadar cay suzgecini kalkan olarak kullanabilirsin. bi de memeni gunde en fazla bikac defa karbonatli su ile sil bence, memenin dogal florasini da bozmamak lazim

Teşekkürler canım sabah öğlen akşam olarak sileyim memişleri dediğin gibi florasını bozup daha kotu yapmayayim

Saol canım bende böyle düşünüyordum ama goturmedigimiz için ilgisiymişiz gibi geldi ama daha çok küçük en azından 1-1.5 ay daha hem kilo hemde şekil miktar olarak gözlemleyip takip edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…