2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende onlardan aldım ilk başta şırıngayla uyguladım hep genZine kaçtı ağladı . Sonra ucuz bir burun spreyi aldım içini boşalttım . Kaynamış suda bekletip yıkadım güzelce . İçine doldurdum serum fizyolojiği onla burnuna sıktım . Yetişkinler gibi uyguladım bebeği dik tutup . Ağlamadı hem de genizine kaçmadı . İstersen sen de dene .

.

aynı ezikten 3 tane aldım ben biryere gidersekte yedek taşıyorum muhakkak bebekler hep alıştığı emziği ister
Şu yazını okumadan beş dakika önce meraktan kızımın emziğini değiştirdim . Dğduğundan beri kauçuk emzik kullanıyodum bi tane de yedek kauçuk almıştım . Bi tanede ne olur ne olmaz diye silikon emzik almıltım . Bu arada kauçukları 8 silikonu 12 liraya almıştım öyle pahalı da değil . Az önce silikon emziği verdim ve tuttu bu kızın ağzına ne versen tutuyor maşallah . Ay nzar değdirmim mesela bir ay sdece silikon uçla emzirdim .mememi tutmaz diye korkmuştum ilk denemem de tuttu . Hatta şuan bi göğsümü normal bi göğsümü silikon uçla emziriyor .

Maşallah maşallah nazar değmesin bende kuvezde biberonla besliyorlar diye beni emmez diye korkmuştum ama emdi fakat benim kıza emziği zor tutturuyorum

Sizin bebekler kac dk emiyor kizlar benim kiz 3-4 saat de 15 dk emip uykuya daliyor aceba doyuyor mu diye dusunuyorum once yarim saat 40 dk emerdi

Canim benimki bazen 7 dk emip uyuyor.. 3-4 saat sonra emmedigi oluyor uzerine. Ben her 3 saatte bir enzirmis olmaya özen gösteriyorum,onun disinda kac dk emdigine karışmıyorum. Zira ac olsa uyumaz, uyanir illaki.. kilo almasi normalse ve bezini sık dgistiyorsan takılma hic emme süresine. Bizdeki kilo alimi gayet iyi,masallah diyor doktorlar:)

Ya puseti mı taşıyalım bebeği mı emzigi mı biberonu mu onun çantasını mı bizimkini mi valla kafalar gitti bi gaflete düştük hanımın kıymetli emzigini kaybettik otobanı inletti dana
Kız sende iyi sabır var ya ben olsam buraya gitip yazacak takati bile bulamam kendimde. Kız ağlayınca elim ayagım kesiliyor benim. Moralim çöküyor, toparlanamıyorum saatlerce

Hmmm Anladım kuzum çok teşekkür ederim

Kız sende iyi sabır var ya ben olsam buraya gitip yazacak takati bile bulamam kendimde. Kız ağlayınca elim ayagım kesiliyor benim. Moralim çöküyor, toparlanamıyorum saatlerce
Napayim kuzum artik koyverdim gitti dun gece 4 saat hic susmadan aglayinca demekki artik buna aliscaz ağlar ağlar susar dedim bi rahatlama geldi ya da kafayi yiyorum

Ben sürekli uyutmaya çalışıyorum uyumadığı ve emmediği zaman hep ağladığı için
Bu akşam 10 a doğru uyutmaya çalıştım taaaa 12 de uyudu
Ben de devamli uyutmaya calisiyorum. Uyanikken sadece agliyor, 3 dk dan fazla normal durmuyor ki. Sizler nasil gece/gunduz farki yasasin diye uğraşıp, gece uzun uyusun diye ugrasiyorsunuz anlamadim. Bizimki aglamasin da kac saat ne zaman uyursa uyusun diye bakiyorum ben.. hata mi ediyorum acaba

Sana yazamadım bi türlü kendi derdime düştüm nasıl oldu oğlun iyi dimi biraz daha? Çok geçmiş olsun cankm benim Allah bi daha yaşatmasın..
Cok sagol canimm aminn. Dun gece okaliptüs yagi damlattim kaynar suyun icine ve yatiginiz odaya koydum. Burnunun acilmasina biraz etki etti siyebilirim bugun daha rahat. Ama oksurugu duzelmedi. Bir de kamasinin rengi yesile dondu ve biraz katilasti. Anribiyotikten heralde siz nasil oldunuz?
Benimki de hep genzine kaciyor ya o yuzden tedirgin oluyorum aonucta tuzlu su bebege zarar verir mi diye?

Kilosuda iyi gorunuyor simdilik cnm benimkide 3-4 saatte bi uyaniyor dedin gibi sanirim ac olsa durmaz tskler rahatladim biraz

Herkes ayni seyden muzdarip galiba cnm benimkide az emip uyuyor 2 gundur 10-15 dk

Doktor banada o ilaci yazdi bende kullaniyorum pamukcuk oldu dili cok sukur rahat emmeye basladi biraz

Benimkide ayni senin gibi oldu cnm bana adet deilmis gibi geliyor ilisliden dolayi olmus olabilir uzun zamandir olmayinca tahris oldu galiba cunki benimkide az az

Bende ole yaptim cnm hatta doktor yazmisti banada 2 haftalikjen burnu tikanmistida

Napayim kuzum artik koyverdim gitti dun gece 4 saat hic susmadan aglayinca demekki artik buna aliscaz ağlar ağlar susar dedim bi rahatlama geldi ya da kafayi yiyorum
Bence hepimiz yiyoruz kafayı. Evde kendimi bir göğüs dışarda, ayagında yastık, yabında beşik, elimde biberon görüyorum ya diyorum ki vah ki ne vah.. ne zaman biter bu hallerimiz acaba

Ben de geçen hastaneye gittiğimde 3 hastane gezdim cocuğu hemen yoğunbakıma vermek istemedim 3 hastanede de 1.30 saat arayla farklı çıktı kilosu ortalama aldım artık napayım..
Yani işte bu gibi durumlarda en mantıklısı sabit bi yer belirleyip oraya gitmek bugğn ben gittim hastaneye baktılar kilosuna 4200 gr geldi çıplak 200 gr almış işte bir haftada ne kadar farkediyor tartıdan tartıya

Benim doktor da bütün mamalar aynı fazla para vermeye gerek Yok bebelac alın dedi gazlı olduğu için bizimki.
Anne ne kadar şakin rahat olursa bebek de öyle olurmuş Can'ım.
Ben de artık sakin davranıyorum normal bişey gibi. Daha rahat atlatıyoruz.

Biz iyiyiz çok şükür normale döndü darısı sana olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…