- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.301
Amanın nasıl kaybedersiniz :))Avent emzigimizi dinlenme tesislerinde kaybettikkıyamet koptu, başka emzik vardı istemiyor sıpa. Şehir içine girip avent aradik bize ettiğine bak
Ya puseti mı taşıyalım bebeği mı emzigi mı biberonu mu onun çantasını mı bizimkini mi valla kafalar gitti bi gaflete düştük hanımın kıymetli emzigini kaybettik otobanı inletti danaAmanın nasıl kaybedersiniz :))
aynı ezikten 3 tane aldım ben biryere gidersekte yedek taşıyorum muhakkak bebekler hep alıştığı emziği isterYa puseti mı taşıyalım bebeği mı emzigi mı biberonu mu onun çantasını mı bizimkini mi valla kafalar gitti bi gaflete düştük hanımın kıymetli emzigini kaybettik otobanı inletti dana
ben alıştıramadım, öğürüyo sıpa.
aynı ezikten 3 tane aldım ben biryere gidersekte yedek taşıyorum muhakkak bebekler hep alıştığı emziği ister
Puseti arabada bırakıcan durmuyor benimkide onun içinde bebe bende çanta babada öyle geziyor bizde :))Ya puseti mı taşıyalım bebeği mı emzigi mı biberonu mu onun çantasını mı bizimkini mi valla kafalar gitti bi gaflete düştük hanımın kıymetli emzigini kaybettik otobanı inletti dana
Benim ilk gün kahverengi az geldi . Diğer günler kırmızıya döndü normal adet gibi . 3 aylık iğneyi kadın Doğum doktorumu yazdı ? Nasıl aldınız ?Kizlar meraba kirki bitince adet olanlar nasil bi adet oldunuz acaba yogunluk acisndan yani bebegm 50 gunluk oldu kirkimin bitmesine yakin akintim sariya donmustu nerdeyse 40 cikinca 2-3 gun sonra 2 kerede iliski oldu tabitekrar kan rengi koyulasti ve hafif artti adet agrisida cektim 3 aylik ignede vurdurmstm normal adetim kdar cok degil ama kanama devam edyor ne zaman kesilir kesin adet midir artk kan olayindan biraz skldm 50 gundur bitmiyor
Ben daha önce de dedim sallanan bişey aldım hayatım kolaylaştı sevdi çok şükür hatta suan onda uyuyo ama gece uykusunu ayırsın diye gece onda uyutmuyorum zor uyuyo işte..Ben sürekli uyutmaya çalışıyorum uyumadığı ve emmediği zaman hep ağladığı için
Bu akşam 10 a doğru uyutmaya çalıştım taaaa 12 de uyudu
7 değilde 9 dan 9 a falan yapsak 7 çok erken değil mi yaa? Yani yapabileceğimde muamma ama hani yapabilirsem diye diyorum..Işte sabah 7 de uyandırıp sadece emzirme +30-45 dk bırakılıp uyutuluyor gün boyunca. Ben beceremedim ama
Ben de geçen hastaneye gittiğimde 3 hastane gezdim cocuğu hemen yoğunbakıma vermek istemedim 3 hastanede de 1.30 saat arayla farklı çıktı kilosu ortalama aldım artık napayım..En son nerde tartıldıysa orada tarttırıp ona göre bakmak gerek, tartılar arasında kalibrasyon farkı olabiliyor. Benim kız 1 hafta önce doktorunda 4kilo gelmişti dün sağlık ocağında tarttım yine 4kilo geldi, 1 haftada hiç mi kilo almadı yani dicem ama dediğim gibi tartıdan tartıya değişiyor
Sana yazamadım bi türlü kendi derdime düştüm nasıl oldu oğlun iyi dimi biraz daha? Çok geçmiş olsun cankm benim Allah bi daha yaşatmasın..Kizlar biliyorsunuz serum fizyolojikler pahalı ve sık kullnildiginda bir hafta gitmiyor. Dun kuzenim geldi esi sağlıkçı. Onkar kendi bebeklerine kullanmak icin normal serum almislar. Onlar da %0,9 NaCl çözeltisiymiş. İcinden şırınga ile çekip çocuğun burnuna uygulamislar hep. Galiba ben de oyle yapacagim artik.
Can'ım ben eczaneden aldım. Chicco nun.sen böyle diyince ben bi fena oldum. Açık yara yok şükür ama emmeye ilk başladığında çok acıyor sonra da acısı olmuyor. Emzirme bitince garmestan sürüyorum bir batma bir yanma oluyor sonra ara ara meme uçlarına batma oluyor. Bugün karbonatlı su sürdüm oda yaktı gerçi sütümü sürüyorum o bile yakiyor kızımın emziğini de karbonatlı suya batırdım emzik kullanmıyor ama bezle ağzını silemedigim için emzik batırıp zorla emmesini sağlıyorum. yarın tüm gün karbonatlı su yapayım olmadi
Bayram sonrası da @geminiwoman in tavsiyesine uyup kalkan alayim şimdi sipariş versem bile bayram sonrasına kalacak zaten.
Aminnn insallah teyzesi suan hic bisey de keyfim yok.herkes bi kosturmaca bayram havasinda meleklerimle ilk bayrammizi gecircektik kiyaftleri kaldi ortada giydiremedim.kimse kimsenn umrunda olmuyo malesef kol kirilir yen icinde kalir hesabi gene aciyi tek basina cekiyosun.. onlar bi iyi olsunda insallah benim bayrammda ogun baslar insallahRabbim şifa versin canım onlar çok güçlü herşeyi atlatırlar göreceksin annesi biran evvel evinize dönün inşallah Allaha emanet olsunlar
Allah razi olsun balim cok cok tskkur ederiz insallah atlicaz bunuda.ah ah hic anlamdim ki ufak bi öksürük nerelere geldi.oda yemekten sonra bogazina kacar da bi iki defa oķsürürsün ya ole biseydiCanim cok gecmis olsun .insallah kisa surede iyilesirler.
Nekadar cabuk hastalaniyor kuzularimiz Rabbim sifa versin ins
Daha yeni tecrübe ettim çok zor bişey Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın bebeğinizi evinize inşallahAminnn insallah teyzesi suan hic bisey de keyfim yok.herkes bi kosturmaca bayram havasinda meleklerimle ilk bayrammizi gecircektik kiyaftleri kaldi ortada giydiremedim.kimse kimsenn umrunda olmuyo malesef kol kirilir yen icinde kalir hesabi gene aciyi tek basina cekiyosun.. onlar bi iyi olsunda insallah benim bayrammda ogun baslar insallah
Banada o ilacı verdi ama göğüslerine sür demedi bide onu deneyim ;(Evet pamukçuk o. Sakın karbonatlı su falan kıllanma. Karbonat daha beter yapıyormuş herşeyi. Doktora git ve bebeğe verdiği ilaçtan sen de sür göğüslerine. Göğüslerini sıcak suyla ıslatılmış bezle tenizle ve ilacı sür. Bize Mikostatin diye bir ilaç vermişti doktor. Bebeğin agzına damlatıyorsun ve göğüslerine de sürüyorsun. Doktorsuz ilaç kullanma pamukcuk ciddi bir şey. Karbonat asla
Canım benim aşırı oldu. Tam 40.gun sabah uyandığımda adet başlamıştı. Kanamam biteli daha 2 gün olmuştu halbuki. Şimdi de adetim bitti tam 7 gün sürdü. Hafif karın ağrım vardı. Benim adetim normalde çok fazla olur bu ondan da fazlaydı çocuk bezi kullandımKizlar meraba kirki bitince adet olanlar nasil bi adet oldunuz acaba yogunluk acisndan yani bebegm 50 gunluk oldu kirkimin bitmesine yakin akintim sariya donmustu nerdeyse 40 cikinca 2-3 gun sonra 2 kerede iliski oldu tabitekrar kan rengi koyulasti ve hafif artti adet agrisida cektim 3 aylik ignede vurdurmstm normal adetim kdar cok degil ama kanama devam edyor ne zaman kesilir kesin adet midir artk kan olayindan biraz skldm 50 gundur bitmiyor
Canımm mamayı sordum doktor dedi ki bütün mamaların içeriği hemen hemen aynıdır kim daha cok reklam yaparsa o daha cok satar.. deneyerek cocuğun sindirim sistemini hangisi iyi çalıştırıyosa ya da hangisi daha iyi kilo aldırıyosa ona devam edin dedi..Canım benim aşırı oldu. Tam 40.gun sabah uyandığımda adet başlamıştı. Kanamam biteli daha 2 gün olmuştu halbuki. Şimdi de adetim bitti tam 7 gün sürdü. Hafif karın ağrım vardı. Benim adetim normalde çok fazla olur bu ondan da fazlaydı çocuk bezi kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?