2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
şanslısın maaşallah kuzuya kimileri emziğe alıştırmak için neler cekiyor

Cok sukur bi ben degilmisim bu durumda

Kizlar galiba beninboglanda yavastan enzik tutmaya basliyor. Chicconun kauçuk enzigi diye almıştım ama paketinde silikon falan diyodu heralde. Gerci aventib silikonuna benzemiyor ama . Bilemedim. Sizin kauçuk emzik dedikleriniz hangisi bi resim atar misiniz?

Avent emzigimizi dinlenme tesislerinde kaybettik kıyamet koptu, başka emzik vardı istemiyor sıpa. Şehir içine girip avent aradik bize ettiğine bak
Ay bizimki aventi almiyor hiç bir emziği almiyo ama dün kv kuzenimin oğlunun emzigini vermiş ben mutfaktayken onu almis wee baby damaklı ondan aldık ama şimdi almiyo. Bu arada çocugu burnu tıkanıkti bizimki de başladı

Adıyla yaşasın canım ben çok severim gül gül ismini
Sağol canim valla bende çok severim bekarken kızım olursa adını gül koyucam demisindir herkes bilir adım gonca uyumlu diye okul ve aile de hep goncagül derlerdi bana ama nerden bilim ben evlendigim kişinin annesinin adı ve ablasının adı da gülle başlayacağını :) napalim sağlık olsun da gerisi önemli değil gül kızım bal kızım :)

Kızlar merhaba. Bisey soracağım. Ben de 1 haziranda suni sancı ile normal doğum yaptım.
sizin 40 ınız çıkmıştır. Özel olacak ama 40 çıktığında ilk zamanlar ilişki de zor geçiyormuş. Siz de öyle oldu mu?
benim de ilk bebeğim tecrübem yok böyle bişey duydum ama bilemiyorum doğru mu

Benim birazcik acım oldu evet ama öyle aman aman değil dayanılmicak bişey değildi illaki olacaktı öteledim aslinda 5 gün kadar ama dahada bekletemedim

Benim birazcik acım oldu evet ama öyle aman aman değil dayanılmicak bişey değildi illaki olacaktı öteledim aslinda 5 gün kadar ama dahada bekletemedim

Çok bile bekletmişsin ben de korkuyorum ya doktora gidip eşime yalan mi atsam doktor 1 ay daha yasakladı diye

Kaucuk olanlar emzik kismi kahverengi olanlar şeffaf olmuyor

Biz onlarla yarışamayız canım, her şeyin en iyisi en güzelini yapmışlarşansları da yaver gitmiş

Canım ekteki kaucuk emzik chicco nun bizimki birazcık bunu tutuyor ama zorla. Diğer şeffaf gözükenler silikon emzik oluyor.
Serum izotonik 1 lik diyorum 1000ml en buyuk veriyorlar yada 500 lük dersin. En son 500 lük aldım 6 tl bile değil. Oglum da siringa ile bir burnundan sıkıyorum diğerinden çıkıyor böyle burnunu açıyorum kızım da biraz büyüsün onuda aynı şekilde yapacağım. Ama şimdi flakon dan sikiyorum ve sonra ters cevirip sirtina pat pat vuruyorum. Şırınga ile fazla sikarim diye korkuyorum. Sende burnuna biraz soktuktan sonra dizine yatır pat pat sırtına vur canım. Onu siktiktan sonra hapşırırsa daha iyi her şeyi çıkarıyorlar böylece. Inşallah en yakın zaman toparlar senin yavrucak.

Eklentiler

• 20180603_232148.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar benim sag mememdeki kitle bir türlü inmedi. Bugun 5. Gunu doldurduk uzeri kizarmis artık.. henüz atesim,agrim yok ama aksiyon almaya gecikmekten korkuyorum. Doktora gitmeli miyim? Yoksa atesim olmadigi icin gecmesini mi beklemek lazim?

Lesitin içiyor musun?
Bol bol emzir hatta sağ
Duşta masaj yap
Ters emzir
Bunlar işe yarıyor canım özellikle lesitin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…