- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.341
Yaşasın hepimiz huniliyizz :)Napayim kuzum artik koyverdim gitti dun gece 4 saat hic susmadan aglayinca demekki artik buna aliscaz ağlar ağlar susar dedim bi rahatlama geldiya da kafayi yiyorum
şanslısın maaşallah kuzuya kimileri emziğe alıştırmak için neler cekiyorŞu yazını okumadan beş dakika önce meraktan kızımın emziğini değiştirdim . Dğduğundan beri kauçuk emzik kullanıyodum bi tane de yedek kauçuk almıştım . Bi tanede ne olur ne olmaz diye silikon emzik almıltım . Bu arada kauçukları 8 silikonu 12 liraya almıştım öyle pahalı da değil . Az önce silikon emziği verdim ve tuttubu kızın ağzına ne versen tutuyor maşallah . Ay nzar değdirmim mesela bir ay sdece silikon uçla emzirdim .mememi tutmaz diye korkmuştum ilk denemem de tuttu . Hatta şuan bi göğsümü normal bi göğsümü silikon uçla emziriyor .
Al bendende okadar çorap giysem ölürüm herhalde doğum yaptığım gün dahil ne çorak ne hiç bişey giymedim sıfır kol hep atletle yok şortla geziyorum her gören aaa lohusasın diyo içim yanıyor diyorum bi ton laf yiyorum en son haklısın diyip susturuyorum şükür bi sıkıntı yaşamadım ama dün 2 yolluk yıkadım biraz karnım ağrıdı suya girince geçti şükür
Ahahahah ay evet yaYaşasın hepimiz huniliyizz :)
Emzik hayat kurtarıcı bnce ya inşallah hepimizin ki tutarMaşallah maşallah nazar değmesin bende kuvezde biberonla besliyorlar diye beni emmez diye korkmuştum ama emdi fakat benim kıza emziği zor tutturuyorum
Aynen öyle evde neysede dışarda çok lazım oluyor gercektenEmzik hayat kurtarıcı bnce ya inşallah hepimizin ki tutar
Eczaneden ne diyerek istiyoruzBende ole yaptim cnm hatta doktor yazmisti banada 2 haftalikjen burnu tikanmistida
Amin cnim insallahBiz iyiyiz çok şükür normale döndü darısı sana olsun inşallahh
Ay bizimki aventi almiyor hiç bir emziği almiyo ama dün kv kuzenimin oğlunun emzigini vermiş ben mutfaktayken onu almis wee baby damaklı ondan aldık ama şimdi almiyo. Bu arada çocugu burnu tıkanıkti bizimki de başladıAvent emzigimizi dinlenme tesislerinde kaybettikkıyamet koptu, başka emzik vardı istemiyor sıpa. Şehir içine girip avent aradik bize ettiğine bak
Sağol canim valla bende çok severim bekarken kızım olursa adını gül koyucam demisindir herkes bilir adım gonca uyumlu diye okul ve aile de hep goncagül derlerdi bana ama nerden bilim ben evlendigim kişinin annesinin adı ve ablasının adı da gülle başlayacağını :) napalim sağlık olsun da gerisi önemli değil gül kızım bal kızım :)Adıyla yaşasın canım ben çok severim gül gül ismini
Benim birazcik acım oldu evet ama öyle aman aman değil dayanılmicak bişey değildi illaki olacaktı öteledim aslinda 5 gün kadar ama dahada bekletemedimKızlar merhaba. Bisey soracağım. Ben de 1 haziranda suni sancı ile normal doğum yaptım.
sizin 40 ınız çıkmıştır. Özel olacak ama 40 çıktığında ilk zamanlar ilişki de zor geçiyormuş. Siz de öyle oldu mu?
benim de ilk bebeğim tecrübem yok böyle bişey duydum ama bilemiyorum doğru mu
Benim birazcik acım oldu evet ama öyle aman aman değil dayanılmicak bişey değildi illaki olacaktı öteledim aslinda 5 gün kadar ama dahada bekletemedim
Kizlar galiba beninboglanda yavastan enzik tutmaya basliyor. Chicconun kauçuk enzigi diye almıştım ama paketinde silikon falan diyodu heralde. Gerci aventib silikonuna benzemiyor ama . Bilemedim. Sizin kauçuk emzik dedikleriniz hangisi bi resim atar misiniz?
Biz onlarla yarışamayız canım, her şeyin en iyisi en güzelini yapmışlarBir de ilk hastaneden çıktıklarında karınları eskisi gibi dümdüzdü. Bizimki neden hala hamileyiz kocaman , daha önce hiç böyle karın görmemişler.. cok kilo almışız ondan oyle kesin, maalesef kalacak o göbeğimiz kalacak tüh..
Kizlar galiba beninboglanda yavastan enzik tutmaya basliyor. Chicconun kauçuk enzigi diye almıştım ama paketinde silikon falan diyodu heralde. Gerci aventib silikonuna benzemiyor ama . Bilemedim. Sizin kauçuk emzik dedikleriniz hangisi bi resim atar misiniz?
Ne kadar ileri atsanda kaçınılmaz son ))Çok bile bekletmişsinben de korkuyorum ya doktora gidip eşime yalan mi atsam doktor 1 ay daha yasakladı diye
Lesitin içiyor musun?Kızlar benim sag mememdeki kitle bir türlü inmedi. Bugun 5. Gunu doldurdukuzeri kizarmis artık.. henüz atesim,agrim yok ama aksiyon almaya gecikmekten korkuyorum. Doktora gitmeli miyim? Yoksa atesim olmadigi icin gecmesini mi beklemek lazim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?