- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.361
Emzik hayat kurtarıcı bnce ya inşallah hepimizin ki tutar
Kızlar ben de zar zor emziği veriyorum zorla tutuyorum ağzında.Aynen öyle evde neysede dışarda çok lazım oluyor gercekten
Kedilere yemek verirsin de mırıldanırlarya Aynen öyle sesler çıkarıyor BenimkiKızlar ben de zar zor emziği veriyorum zorla tutuyorum ağzında.
Açsa o an memeyi vermediysem bi söyleniyor ki anlatamam. Emzik ağzında ağlamaklı aaıuuauuuuajjjj diye bi söyleniyorresmen küfür ettiğini hissediyorum.
Sizde de oluyor mu böyle? Ben ilk kez oğlumu gördüm böyle söylenen
Benimki öyle bi çatıyo ki kaşlarını kesin içinden sövüyo bu diyorum eşimeKızlar ben de zar zor emziği veriyorum zorla tutuyorum ağzında.
Açsa o an memeyi vermediysem bi söyleniyor ki anlatamam. Emzik ağzında ağlamaklı aaıuuauuuuajjjj diye bi söyleniyorresmen küfür ettiğini hissediyorum.
Benimki öyle bi çatıyo ki kaşlarını kesin içinden sövüyo bu diyorum eşime
Ağzında emzik sinirli sinirli emiyo
Saatlerce izleyesim geliyor valla yaaa. Nasıl tatlı tatlı söyleniyor krize giriyorum gülmektenKedilere yemek verirsin de mırıldanırlarya Aynen öyle sesler çıkarıyor Benimki
Benimki de oyle kaşlarını fakan çatıyor elleriyke emzigi cikarmaya calisiyor ama kiyamam daha ellerini yonetemiyorKızlar ben de zar zor emziği veriyorum zorla tutuyorum ağzında.
Bizim de dün 40ımız çıktı evet hafif bi acı oluyor ama önemli değil ne acılarla uğraşıyoruz epeydir; bir iki sefer acırsa acısın da bir an once normale dönsün dedim ben...çok beklettik artık nasıl yapıldığını unuttular yazıkKızlar merhaba. Bisey soracağım. Ben de 1 haziranda suni sancı ile normal doğum yaptım.
sizin 40 ınız çıkmıştır. Özel olacak ama 40 çıktığında ilk zamanlar ilişki de zor geçiyormuş. Siz de öyle oldu mu?
benim de ilk bebeğim tecrübem yok böyle bişey duydum ama bilemiyorum doğru mu
Bi baktir canim doktora bizimkinin kafasindada vsr kistmis zararsiz dedi ama beyin cerrahide bskacakmis bayramdan sonraSabit bir şişlik sert gibi
Lesitin içiyor musun?
Bol bol emzir hatta sağ
Duşta masaj yap
Ters emzir
Bunlar işe yarıyor canım özellikle lesitin
Hemsire yanlis bakmis baska aciklamasi yok cunku 4.kilo olmus kuzum .En son nerde tartıldıysa orada tarttırıp ona göre bakmak gerek, tartılar arasında kalibrasyon farkı olabiliyor. Benim kız 1 hafta önce doktorunda 4kilo gelmişti dün sağlık ocağında tarttım yine 4kilo geldi, 1 haftada hiç mi kilo almadı yani dicem ama dediğim gibi tartıdan tartıya değişiyor
Hic anlasilmiyor demekki bebeklerdeAllah razi olsun balim cok cok tskkur ederiz insallah atlicaz bunuda.ah ah hic anlamdim ki ufak bi öksürük nerelere geldi.oda yemekten sonra bogazina kacar da bi iki defa oķsürürsün ya ole biseydi
O bezeleride açıyor canım birkaç kişi kullandı hepsinde ise yaradiLesitin kullanirken emzirebilir miyiz ki? Arastirdim lesitin nedir diye , sutu yagli olanların sütünü inceltiyormus. Benim sütüm yağlı degil ki , su gibi aslında
Canım ben doğumdan çıkar çıkmaz ağzına emzigi tiktim, esime anneme sıkı sıkı tembih ettim odaya gelir gelmez emzik veriyorsunuz diyeLastMadOnEarth canım sen nasıl alıştırdın kuzuyu emziğe? Benim ki asla tutmuyor.
Canim ben almadim ki serumu annem almisti nasil istendini bilmiyorumEczaneden ne diyerek istiyoruz
Amin cnim insallah
Lesitin kullanirken emzirebilir miyiz ki? Arastirdim lesitin nedir diye , sutu yagli olanların sütünü inceltiyormus. Benim sütüm yağlı degil ki , su gibi aslında
Ben hiç istemedim aslında emzik almasını ama tabi mama vereceğimi nerden bilebilirdim. Tokken agzını oyalamak çok zor şimdiCanım ben doğumdan çıkar çıkmaz ağzına emzigi tiktim, esime anneme sıkı sıkı tembih ettim odaya gelir gelmez emzik veriyorsunuz diye
Alıştır alıştır evde napican :)Kızlar benim saatlerce ağlayan kızım "çingene salincagi" istiyormus. Saatlerdir çıtı çıkmadı içinde. Yediriyorum altını degistiriyorum yatiriyorum çıt yok uyusa da uyumasa da
Ben 7 yaşına kadar emmisim emzik dislerim de inci gibiBen hiç istemedim aslında emzik almasını ama tabi mama vereceğimi nerden bilebilirdim. Tokken agzını oyalamak çok zor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?