2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Emzik hayat kurtarıcı bnce ya inşallah hepimizin ki tutar

Aynen öyle evde neysede dışarda çok lazım oluyor gercekten
Kızlar ben de zar zor emziği veriyorum zorla tutuyorum ağzında.
Açsa o an memeyi vermediysem bi söyleniyor ki anlatamam. Emzik ağzında ağlamaklı aaıuuauuuuajjjj diye bi söyleniyor resmen küfür ettiğini hissediyorum.
Sizde de oluyor mu böyle? Ben ilk kez oğlumu gördüm böyle söylenen

Kedilere yemek verirsin de mırıldanırlarya Aynen öyle sesler çıkarıyor Benimki

Benimki öyle bi çatıyo ki kaşlarını kesin içinden sövüyo bu diyorum eşime
Ağzında emzik sinirli sinirli emiyo

Benimki de oyle kaşlarını fakan çatıyor elleriyke emzigi cikarmaya calisiyor ama kiyamam daha ellerini yonetemiyor çırpınıyor bi garip ama ben genel de acken vermiyorum. Sanki cocugumu kandiriyormusum gibime geliyor

Bizim de dün 40ımız çıktı evet hafif bi acı oluyor ama önemli değil ne acılarla uğraşıyoruz epeydir; bir iki sefer acırsa acısın da bir an once normale dönsün dedim ben...çok beklettik artık nasıl yapıldığını unuttular yazık

Lesitin içiyor musun?
Bol bol emzir hatta sağ
Duşta masaj yap
Ters emzir
Bunlar işe yarıyor canım özellikle lesitin

Lesitin kullanirken emzirebilir miyiz ki? Arastirdim lesitin nedir diye , sutu yagli olanların sütünü inceltiyormus. Benim sütüm yağlı degil ki , su gibi aslında

Hemsire yanlis bakmis baska aciklamasi yok cunku 4.kilo olmus kuzum .
Bu ay 1 kg almis .5dk emip doyuyormus oyle dedi dr

Lesitin kullanirken emzirebilir miyiz ki? Arastirdim lesitin nedir diye , sutu yagli olanların sütünü inceltiyormus. Benim sütüm yağlı degil ki , su gibi aslında
O bezeleride açıyor canım birkaç kişi kullandı hepsinde ise yaradi

Canım ben doğumdan çıkar çıkmaz ağzına emzigi tiktim, esime anneme sıkı sıkı tembih ettim odaya gelir gelmez emzik veriyorsunuz diye
Ben hiç istemedim aslında emzik almasını ama tabi mama vereceğimi nerden bilebilirdim. Tokken agzını oyalamak çok zor şimdi

Ben hiç istemedim aslında emzik almasını ama tabi mama vereceğimi nerden bilebilirdim. Tokken agzını oyalamak çok zor şimdi
Ben 7 yaşına kadar emmisim emzik dislerim de inci gibi çok konusurmusum annem.agzima tikarmis emzigi. Ben de o yüzden hemen alıştırmak istedim aventinkini almıştım doğar doğmaz başladı emmeye. Acikinca gece ağlayıp uykusu açılmıyor hemen veriyorum gidip mama yapıyorum uykuya devam ediyoruz. Dışarda da aglayinca hemen veriyorum susuyor. Çok rahat, yavaş yavaş alışır inşallah canım gerçekten kurtarici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…