- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.381
İpimizi yanımıza alcaz artik her yerde böyleyiz yeterki sakin dursun valla arabaya bile kurmaya razıyızAlıştır alıştır evde napican :)
Kesinlikle yapmalısın durmasaydi benimki bende yapardım kesin :)İpimizi yanımıza alcaz artik her yerde böyleyiz yeterki sakin dursun valla arabaya bile kurmaya razıyızeve gidince hemen yapıcam
Benim birazcik acım oldu evet ama öyle aman aman değil dayanılmicak bişey değildi illaki olacaktı öteledim aslinda 5 gün kadar ama dahada bekletemedim
Ben en az iki ay daha atarım valla ki kırkımız çıkmasına rağmenÇok bile bekletmişsinben de korkuyorum ya doktora gidip eşime yalan mi atsam doktor 1 ay daha yasakladı diye
Normal yapsam bende uzunca bir süre otlelerdim herhalde :)Ben en az iki ay daha atarım valla ki kırkımız çıkmasına rağmenhiç hazır değilim ya normal doğum sonrası
Ben her emzirmeden sonra 70 cc mama veriyorumBiz de ayni durumdayız. Ben sütümün yetmediğini düşünüyorum. Sürekli memede durmak istiyor ama süt az gelince emmiyor ağlıyor memeyle kavga ediyor resmen. Çözümü günde 2 defa mama vermekte buldum. Hem böylece mamadan sonra emmeyince süt birikmesi için zaman oluyor. Aslında elimle sıkınca süt geliyor ama bebiş dolu dolu gelsin istiyor. Arkadaşım geçen gün biberondan mama verdiğin için ona alıştı memedeki sütü boşaltmakla uğraşmıyor dedi. Sanki biraz mantıklı geldi
Benimkide salincakta uyuyor sadece aslinda cok sallama taraftari degilim ama mecbur kaldimKızlar benim saatlerce ağlayan kızım "çingene salincagi" istiyormus. Saatlerdir çıtı çıkmadı içinde. Yediriyorum altını degistiriyorum yatiriyorum çıt yok uyusa da uyumasa da
Kırkınız hayırlı olsun kuzum, ayy benim kanamam bitmedi ki denesem, adam delirdi delirecek.. merak ediyorum da nasıl olcak :) ilk gece heyecanı gibi olacakBizim de dün 40ımız çıktı evet hafif bi acı oluyor ama önemli değil ne acılarla uğraşıyoruz epeydir; bir iki sefer acırsa acısın da bir an once normale dönsün dedim ben...çok beklettik artık nasıl yapıldığını unuttular yazık
Ya ben kara kara dusunuyorum.Kırkınız hayırlı olsun kuzum, ayy benim kanamam bitmedi ki denesem, adam delirdi delirecek.. merak ediyorum da nasıl olcak :) ilk gece heyecanı gibi olacak
Tonimer okyanus suyu diye hatırlıyorum öyleyse kullanabilirsin tabiii deBen her emzirmeden sonra 70 cc mama veriyorumçünku sarılik oldugu dönem dr bol mama takviyesi verdi.medela calma biberonla anne memesinden soğumadi benim ki.gunde sabahtan diger sabaha kadar 8 kez besliyorum
Önce emiyor sonra 70 cc mama dusunebiliyor musunuz kimse bizi gecemezvalla bazen bir acikiyor ki bu beslenmeyle bile.sutüm de var bira mayasi lactamil humana ozellikle bira mayasi yani pakmaya imis bu sut yapti.ancak bu sey kakayı biraz rahat yaptiriyor.hipp combiatik e gectim mama olarak.iyi de geldi mamanın verdigi gaz sorunu bitti.aptamilden gectim.meme uclarim bununla bile yara oldu.sürekli acik tutuyorum ve göğüs kalkani aldim philips aventin. tonimer baby burun spreyi aldım.bizim bebeklere kullansam azcık siksam sofiarya ne dersin ? Tv de bir dr sprey dedi aldim.ama kullansam mi ki ?
Ben kacislarda oldugum icin cevap veremiyorumKızlar merhaba. Bisey soracağım. Ben de 1 haziranda suni sancı ile normal doğum yaptım.
sizin 40 ınız çıkmıştır. Özel olacak ama 40 çıktığında ilk zamanlar ilişki de zor geçiyormuş. Siz de öyle oldu mu?
benim de ilk bebeğim tecrübem yok böyle bişey duydum ama bilemiyorum doğru mu
Ahaha Benim 42. Gün deneyimim şahaneydi o ne acı allahım ama İki üç kereden sonra normale dönüyor pes etmeyin motivasyon önemli adamcıklara da yazık, pisi gibi bekliyorlar bi kenardaBen kacislarda oldugum icin cevap veremiyorum
Valla bizim dananın eline gerek Yok zaten. Dilini çok iyi kullanıyor. Bi de O kadar uyanık ki önce alıyor cuk cuk cuk elimi çektiğim An tık diye fırlatıyor ağzından :))Benimki de oyle kaşlarını fakan çatıyor elleriyke emzigi cikarmaya calisiyor ama kiyamam daha ellerini yonetemiyorçırpınıyor bi garip ama ben genel de acken vermiyorum. Sanki cocugumu kandiriyormusum gibime geliyor
Sterimar daha mi iyi onu da yeni nette okudum.keske once buraya yazıp alsaydim.sorunum su : tonimer okyanus suyu bebekler icin de fakat tam sıksam ki sıkılmıyor tabi.el kadar bebege az mı sıksam ağır mi gelir :) cevap için.cokk tesekkür ederim canımTonimer okyanus suyu diye hatırlıyorum öyleyse kullanabilirsin tabiii deben sterimar kullanıyorum çok ta memnunun ondan da alabilirsin, okyanus suyu damlaları gün içinde dilediğin kadar sıkabiliyorsun burnuna iyi oluyor
Kedilere yemek verirsin de mırıldanırlarya Aynen öyle sesler çıkarıyor Benimki
Yooo niye ağır gelsin bir puf sıkacaksın işte. Ben hatta bir pufdan sonra açılmaz foşırdamaya devam ederse bir puf daha sıkıyorum. Okyanus sularının en güzel yanı sıkma sınırının olmaması ilaç olmadıgından serum fizyolojiklerde öyle mesela doz hesabı YokSterimar daha mi iyi onu da yeni nette okudum.keske once buraya yazıp alsaydim.sorunum su : tonimer okyanus suyu bebekler icin de fakat tam sıksam ki sıkılmıyor tabi.el kadar bebege az mı sıksam ağır mi gelir :) cevap için.cokk tesekkür ederim canım
Ahh umarım.. şu anda 1 saattir ayağımda sallıyorum, enzik tutturmaya çalışıyorum ve kızımın gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı ama inatla direniyorBen 7 yaşına kadar emmisim emzik dislerim de inci gibiçok konusurmusum annem.agzima tikarmis emzigi. Ben de o yüzden hemen alıştırmak istedim aventinkini almıştım doğar doğmaz başladı emmeye. Acikinca gece ağlayıp uykusu açılmıyor hemen veriyorum gidip mama yapıyorum uykuya devam ediyoruz. Dışarda da aglayinca hemen veriyorum susuyor. Çok rahat, yavaş yavaş alışır inşallah canım gerçekten kurtarici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?