2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim birazcik acım oldu evet ama öyle aman aman değil dayanılmicak bişey değildi illaki olacaktı öteledim aslinda 5 gün kadar ama dahada bekletemedim

Çok bile bekletmişsin ben de korkuyorum ya doktora gidip eşime yalan mi atsam doktor 1 ay daha yasakladı diye
Ben en az iki ay daha atarım valla ki kırkımız çıkmasına rağmenhiç hazır değilim ya normal doğum sonrası

Ben her emzirmeden sonra 70 cc mama veriyorum çünku sarılik oldugu dönem dr bol mama takviyesi verdi.medela calma biberonla anne memesinden soğumadi benim ki.gunde sabahtan diger sabaha kadar 8 kez besliyorum
Önce emiyor sonra 70 cc mama dusunebiliyor musunuz kimse bizi gecemez valla bazen bir acikiyor ki bu beslenmeyle bile.sutüm de var bira mayasi lactamil humana ozellikle bira mayasi yani pakmaya imis bu sut yapti.ancak bu sey kakayı biraz rahat yaptiriyor.hipp combiatik e gectim mama olarak.iyi de geldi mamanın verdigi gaz sorunu bitti.aptamilden gectim.meme uclarim bununla bile yara oldu.sürekli acik tutuyorum ve göğüs kalkani aldim philips aventin. tonimer baby burun spreyi aldım.bizim bebeklere kullansam azcık siksam sofiarya ne dersin ? Tv de bir dr sprey dedi aldim.ama kullansam mi ki ?

Kırkınız hayırlı olsun kuzum, ayy benim kanamam bitmedi ki denesem, adam delirdi delirecek.. merak ediyorum da nasıl olcak :) ilk gece heyecanı gibi olacak

Bu baby me islak mendil kullanan varmi
Kırkınız hayırlı olsun kuzum, ayy benim kanamam bitmedi ki denesem, adam delirdi delirecek.. merak ediyorum da nasıl olcak :) ilk gece heyecanı gibi olacak
Ya ben kara kara dusunuyorum.
40tan sonra istermi bilmiyorum ama hic hazir degilim.
Cok ama cok korkuyorumm

Tonimer okyanus suyu diye hatırlıyorum öyleyse kullanabilirsin tabiii de ben sterimar kullanıyorum çok ta memnunun ondan da alabilirsin, okyanus suyu damlaları gün içinde dilediğin kadar sıkabiliyorsun burnuna iyi oluyor

Ben kacislarda oldugum icin cevap veremiyorum

Kızlar bu arada huggies kullanan var mı bebek bezi olarak?? 2 numara almayı düşünüyorum acaba onunda beli lastikli midir 1 numara gibi?? Bu prima premium care ın belinden bok taşırmasından fenalık geldi çocuk bir cortlatıyor bütün sırtı kaka oluyor. Zıbınları hep sarı sarı kaka lekesi oldu

Benimki de oyle kaşlarını fakan çatıyor elleriyke emzigi cikarmaya calisiyor ama kiyamam daha ellerini yonetemiyor çırpınıyor bi garip ama ben genel de acken vermiyorum. Sanki cocugumu kandiriyormusum gibime geliyor
Valla bizim dananın eline gerek Yok zaten. Dilini çok iyi kullanıyor. Bi de O kadar uyanık ki önce alıyor cuk cuk cuk elimi çektiğim An tık diye fırlatıyor ağzından :))

Sterimar daha mi iyi onu da yeni nette okudum.keske once buraya yazıp alsaydim.sorunum su : tonimer okyanus suyu bebekler icin de fakat tam sıksam ki sıkılmıyor tabi.el kadar bebege az mı sıksam ağır mi gelir :) cevap için.cokk tesekkür ederim canım

Yooo niye ağır gelsin bir puf sıkacaksın işte. Ben hatta bir pufdan sonra açılmaz foşırdamaya devam ederse bir puf daha sıkıyorum. Okyanus sularının en güzel yanı sıkma sınırının olmaması ilaç olmadıgından serum fizyolojiklerde öyle mesela doz hesabı Yok

Ahh umarım.. şu anda 1 saattir ayağımda sallıyorum, enzik tutturmaya çalışıyorum ve kızımın gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı ama inatla direniyor gözleri tavana dikili ve arada da avaz avaz ağlıyor.. çaresizliğin tanımı bu

Artik delirmek üzereyim bu ikinmadan gaz sancisindan dün acile gittik biogaia diye damla verdi biraz rahatlar gibi oldu güç bela kaka yapiyor altini alınca tekrar ıkınmaya başlıyo kiyamiyorum çok yorgunum artik. Annemde zeytinyağı verelim 1 kaşık diyo denesem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…