- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.621
Aa hiç aklıma gelmedi öyle yapayım bende mantıklı geldi. Su oranı yükselmiş olur. Gerçi bir daha turuncu çiş yapmadı normale döndü çişiCanım benimki de mamadan kabiz oluyordu suyu da bir türlü icmiyordu. Mamaya Fazla su koymaya başladım ben de. Mesela normalde 60 cc suya 2 ölçek mama atıyoruz ya ben 70 cc su 2 ölçek mama koyuyorum. 90 cc suya 3 ölçek koymak yerine 2bucuk ölçek koyuyorum öyle yap sen de
Ay bizimkinin de yanakları öyle :) benimde öyle zayıf olsam da gep yanak kalıyır . Ayy ne bileyim herkes çok toparlamış baya kilo almış falan diyor kilolu çocuk zayıf çocuktan daha çok korkutuyor beni . Aslında kilosu normaldi bnce bi ayda 880 gr almış . Tani tartılalı 17 gün oldu . 4180 gr dı 30 günlükken ama boyu 2 cm uzamış sadece blki de o yüzden bacaklar falan bığum boğum gözüküyor .Bende senin gibiyim canım ne zaman isterse emziriyorum saat falan beklemiyorum onun göğsündeyken bakışları mest ediyor beni hem onunda mutlu olduğunu görüyorum birde çok şükür uyumayan bir bebek değil uyanıkkende ne zaman istese veriyorum ama yanaklardan dudaklar küçük kaldı arada gerçi kızımda böyleydi emeklemeye başlayınca kalmadı kilosu ama yanaklar değişmedi hala bal yanak
Tabi ki ben sadece emziriyorum zaten bebeğimi
O süreçte de devam ettim
BEn de ayni dusuncedeyim. Parmaklari boğum boğum oldu cok tatlı ama sanki biraz fazla :)) 6 kiloyu gecti tosunumun masallahi var.Canım benim kızım da uyanıkken bazen saat başı en kötü bir buçuk saatte bi eniyır . Doktor mu dedi sana iki saatte emzir diye . Her emdiğinde bnm sütüm var çok şükür. Hatta çok kilo alcak diye korkuyorum . Yansklar zaten tombik bna cekmiş zayıf olsada o yanaklar tombik kalır bnm öyle . Ama bacaklar da doldu iyice . Ay herkes kilo almıyor diye dert eder bnde çok alıyor diye
Benimki daha altı olmamıştır galiba ya en fzla beş falandır bnce ama boyu kısa galiba ondan böyle 50 cm doğdu aylık kontrolde 52 cm di . Az önce eşimle ölçtük metreyle artık ne kadar doğru ölçtük bilmiyorum ama 54 cm çıktı . . Benim gibi minyon olcak kızımda galiba bnm de bıy 153 zaten :)BEn de ayni dusuncedeyim. Parmaklari boğum boğum oldu cok tatlı ama sanki biraz fazla :)) 6 kiloyu gecti tosunumun masallahi var.
Evet buBu ictiginiz sey fotograftaki mi? Gunde iki kez icecegim değil mi?
Canım benim kızım da uyanıkken bazen saat başı en kötü bir buçuk saatte bi eniyır . Doktor mu dedi sana iki saatte emzir diye . Her emdiğinde bnm sütüm var çok şükür. Hatta çok kilo alcak diye korkuyorum . Yansklar zaten tombik bna cekmiş zayıf olsada o yanaklar tombik kalır bnm öyle . Ama bacaklar da doldu iyice . Ay herkes kilo almıyor diye dert eder bnde çok alıyor diye
Evet bu
8 saatte 1 içilecek günde 3 kere yani
Hepimizde yaradı inş sende de yararCok tesekkur ederim canim.. baklim bende de ise yarayacak mi.. bilgi verecegim size:)
yaptıracağını zannetmiyorum ama doğum esnasında bile bebek dönebiliyormuşMerhaba mayıs anneleri, aranızda bebeğini makat geliş normal doğuran varmı? Zormu? Dr makat geliş normal doğum yaptirirmi bana?
onun çocuk sayısına göre süreleri var ama tam olarak hatırlamıyorum bide yarım gün çalıştığım için ücretinde yarısını alıyorsun malesefKızlar 2015 te çıkan bi yasaya göre çocuğumuz okul çağına gelene kadar yarım gün çalışabiliyormuşuz doğrumu ?!...
Bizde tartışmadık henüz 1 aylık kontrolde tartıldığımızda 5190grdı hemşire 5 diye kaydetti ikinci ayda kaç çıkacak bilmiyorum boyumuzda 5cm uzamıştıAy bizimkinin de yanakları öyle :) benimde öyle zayıf olsam da gep yanak kalıyır . Ayy ne bileyim herkes çok toparlamış baya kilo almış falan diyor kilolu çocuk zayıf çocuktan daha çok korkutuyor beni . Aslında kilosu normaldi bnce bi ayda 880 gr almış . Tani tartılalı 17 gün oldu . 4180 gr dı 30 günlükken ama boyu 2 cm uzamış sadece blki de o yüzden bacaklar falan bığum boğum gözüküyor .
DOktor verme deyince vermedim hiç vereyim o zaman ya az az
Canım bende 2-3 günde bir bikac damla cay kasigi su veriyorum çünkü çok terliyor ve sanki su ister gibi çay kaşığını görünce ağzını açıyor. Birde çayımdan veriyorum.
Cok sevindim canim .Kendi dr yoktu başka dr götürdüm lenf bezi dedi zararsız dedi inş öyledir yine kendi dr götürmeyi düşünüyorum
Bizim hamileliktede olmadi hic ben unutmustur diye dusunuyordum :)Aman beklesin biraz yabiz hamilelikte bırakmadık çok sık olmasa da ilişki oldu hele son günler iki günde bi oldu açılma olsun diye . Ben tamamen iyi olduğunu düşünmüyorum dikişlerin o yüzden atarım binay daha . Popomu silerken bile hafif bi ağrı oluyor dikiş yerimde
Evet bu
8 saatte 1 içilecek günde 3 kere yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?