2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aa hiç aklıma gelmedi öyle yapayım bende mantıklı geldi. Su oranı yükselmiş olur. Gerçi bir daha turuncu çiş yapmadı normale döndü çişi

Ay bizimkinin de yanakları öyle :) benimde öyle zayıf olsam da gep yanak kalıyır . Ayy ne bileyim herkes çok toparlamış baya kilo almış falan diyor kilolu çocuk zayıf çocuktan daha çok korkutuyor beni . Aslında kilosu normaldi bnce bi ayda 880 gr almış . Tani tartılalı 17 gün oldu . 4180 gr dı 30 günlükken ama boyu 2 cm uzamış sadece blki de o yüzden bacaklar falan bığum boğum gözüküyor .

BEn de ayni dusuncedeyim. Parmaklari boğum boğum oldu cok tatlı ama sanki biraz fazla :)) 6 kiloyu gecti tosunumun masallahi var.

BEn de ayni dusuncedeyim. Parmaklari boğum boğum oldu cok tatlı ama sanki biraz fazla :)) 6 kiloyu gecti tosunumun masallahi var.
Benimki daha altı olmamıştır galiba ya en fzla beş falandır bnce ama boyu kısa galiba ondan böyle 50 cm doğdu aylık kontrolde 52 cm di . Az önce eşimle ölçtük metreyle artık ne kadar doğru ölçtük bilmiyorum ama 54 cm çıktı . . Benim gibi minyon olcak kızımda galiba bnm de bıy 153 zaten :)

Evet canım doktor söyledi ama benim oğlan 1 satte bir bile emmiyordu sürekli memedeydi, yani en fazla 5-10 dk ara veriyordu. Hatta bi sağ meme o bitince sol meme sonra yine sağ meme şeklinde devam ettiğimi bilirim.

Ama dediğim gibi damla damla mı harareti alır yoksa 1 bardak su içmek mi?

Bizde tartışmadık henüz 1 aylık kontrolde tartıldığımızda 5190grdı hemşire 5 diye kaydetti ikinci ayda kaç çıkacak bilmiyorum boyumuzda 5cm uzamıştı

Kızlar relactaz damla kullanan ve fayda gören var mı aranızda?bizde sap işe yaramadı doktor relactaz verdi ona başladık .

Canım bende 2-3 günde bir bikac damla cay kasigi su veriyorum çünkü çok terliyor ve sanki su ister gibi çay kaşığını görünce ağzını açıyor. Birde çayımdan veriyorum.

Bende vereceğim canım akşam çay içmediğim için çay vermem ben. Çay için küçük değilmi demir eksikliği yapıyor diye biliyorum

Bizim hamileliktede olmadi hic ben unutmustur diye dusunuyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…