2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar bizim kuzuya bisey oldu, ogleden beri uyumuyor huzursuz agliyor. sakinlestiremiyoruz sadece memede sakinliyor, o da bazen zorla veriyorum cunku cok agliyor sakinlesin diye. normalde bu surede 1-1,5 saat uyurdu simdi uyumuyor, gazi da yok. ne yapacagimi sasirdim acaba baska bi sikintisi mi var

Bende vereceğim canım akşam çay içmediğim için çay vermem ben. Çay için küçük değilmi demir eksikliği yapıyor diye biliyorum

Canım gaz çayından veriyorum 4 damla kadar. Hani rezene kimyon anason dan yapıyoruz ya. Şu anda gaz ilacı kullanmıyorum ondan veriyorum

sofiarya canım benim oğlum dün çok az çiş yaptı biraz öncede yeni bez takarken turuncu işedi neden olur acaba. Açlıktan olurmuş bazen ama aç değildi gece çok emdi enfeksiyonmu var acaba
Canım evet genelde susuz kaldığında renkli olur çişleri. Birkaç gün öncesine kadar Benim kızda bi bir hafta az çiş yaptı yazdım buraya hatta iyi emiyordu ama az işiyordu sonra düzeldi neden oldu anlamadım ben de birkaç gün gözlemle bakalım renkli işemesi soru işareti devam ederse mutlaka idrar tahlili yapılsın

Doğumda olan kırmızı lekeler geçiyor canım yaa hiç endişelenme belirli bir süre vermek manasız kimisi 1 ayda geçiyor kimisi 1 yılda. Kaşıntı tamamıyle tesadüf o lekeler kaşınmaz Çünkü. Çay falan da sürme enfekte edersin gözlerini uğraşırsın sonra

Ay canım benim kafa normal çaya gitti faydasını gördünmü bende alayımda içeyim diyorum ya burda arkadaşlar içmişti galiba

Canım ben doğumdan önce içmeye başladım ama bebise 22 günlük olduktan sonra verdim o zaman sancıları basladi. Bazı günler ise yaramıyor sanki bazı günler hafif ağlama krizleri ile atlatıyoruz. Bikac gündür keten ve anason tohumu da koyuyorum. Daha huzurlu ve uzun uyuyor.

Mama veriyorum canım sütüm bu ara azaldı çünkü mecbur vermeye başladım ama su vermedim benim doktor verme dedi o mamadan alır dedi acaba versemmi ya bilemedim :/
Su verme canım zaten mamayı suyla hazırlıyorsun anne sütünün de yaklaşık %70i su. Bu sebeple ek gıdaya başlayana kadar beslenmesinde sıkıntı yoksa suya gerek Yok

@Berenimo34567 kizlar sicak su dolu bi bardağın icine 3-5 damla okaliptus yagi koyup bebegin yattigi odaya koyun. Serum fizyolojikten de aspiratorle cekmekten de daha cok ise yariyor.
Sıcak su kaynar mı olacak nasıl olacak vallahş ben de bezdim burun tıkanıklığından. Aspiratör kullanmak istemiyorum çok ta önerilen birşey değil mukozaya zarar veriyor bir süre sonra sürekli okyanus suyu sıkıyorum, okaliptüs işi çözerek çok mutlu olurum valla hemen deniyecem

Su verme canım zaten mamayı suyla hazırlıyorsun anne sütünün de yaklaşık %70i su. Bu sebeple ek gıdaya başlayana kadar beslenmesinde sıkıntı yoksa suya gerek Yok
Doktorumda öyle dedi bana canım verecektim vermeyeyim o zaman. Çişimizin rengide düzeldi takip ettim bugün baya çiş doldu yine bezleri sadece bir kere sabah işedi öyle gün içinde olmadı ama yine takip ederim olursa gideriz doktora. Aç kalması mümkün değil mamada veriyorum çünkü bitirene kadarda baya emiyor. Sütüm azaldığı için dolmuyor hemen 5 saatte anca doluyor gündüzleri o yüzden bir kere mama veriyorum. Göğsümün biri çok az geliyor onun için yapabileceğim birşey varmı ya bilgin varmı büyükler kör meme deyip duruyor canımı baya sıkıyor bu olay

Ay bende bugün fik fik gezdim hatta bu 3. Dışarı çıkışımız bizim ilkinde zorlanmıştım ama bugün hiçbir sıkıntımız olmadı ben bir kez mamada verdiğim için giderken emzirdim yanıma mama aldım bir kez emzirdim bir kez mama verdim çoğunda uyudu zaten bebişimle gezmek çok zevkliydi ya bugün mest oldum

Bizimde gaz sancımız bu aralar arttı akşamları özellikle hiç ağlamayan çocuk ağlamaya başladı ovmaktan bileklerim acıyor artık. Bisiklet yaptırıyorum sürekli. Ben şunu farkettim kendi eğer bacaklarını çok hareket ettirirse hem gazı hem kakası çıkıyor ama sadece ıkınırsa çıkmıyor gaz. Demekki az daha hareketlenseler geçecek gaz sıkıntısı. Bakalım bende deneyeyim ya hafta içi alayım şu çaydan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…