- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.601
mamadan sonra vermiyormusun canım suyu.ben mama verdiğimde 2 çay kaşığı da su veriyordum.mama anne sütüne göre daha yoğun diye biliyorumMama veriyorum canım sütüm bu ara azaldı çünkü mecbur vermeye başladım ama su vermedim benim doktor verme dedi o mamadan alır dedi acaba versemmi ya bilemedim :/
mamadan sonra vermiyormusun canım suyu.ben mama verdiğimde 2 çay kaşığı da su veriyordum.mama anne sütüne göre daha yoğun diye biliyorum
Su ver mutlaka. Yaz şimdi havalar sıcak ve mama yiyor bebek.
Bana çocuk doktoru mamayı suyla yapıyorsun o yüzden su verme dedi bende hiç su vermedim. O zaman su vereyim bende
Ben watsonstan almistim ama tabiki aktarlarda vardir.Bu okaliptus yagi nerden bulunur acaba aktardan mi ?
Oyle cok fazla degil ya. Oda hafiften naneli kokuyor sadece. Bu yastiga damlatilan cold mix gibi düşün.Koymayın kızlar daha çok minikler, ciğerler tazecik zararlı olur..minikoglan
Canım benimki de mamadan kabiz oluyordu suyu da bir türlü icmiyordu. Mamaya Fazla su koymaya başladım ben de. Mesela normalde 60 cc suya 2 ölçek mama atıyoruz ya ben 70 cc su 2 ölçek mama koyuyorum. 90 cc suya 3 ölçek koymak yerine 2bucuk ölçek koyuyorum öyle yap sen deMama veriyorum canım sütüm bu ara azaldı çünkü mecbur vermeye başladım ama su vermedim benim doktor verme dedi o mamadan alır dedi acaba versemmi ya bilemedim :/
bennnnnKızlar ya resmen depresyondayim içim daralıyor. Evde kimse yok.çocuk zor.kendimi bunalmış hissediyorum.geçecek di mi bu günler.var mi benim gibi olan
Olmaz mı kuzum olmaz mı. Şu an ailelerin yanındayız çok şükür gece de onlar bakıyor ben uyuyorum bütün gece resmen bayram gibi bayram ama eve dönünce yine aynı hayata yine aynı depresyona doncem tek başımaKızlar ya resmen depresyondayim içim daralıyor. Evde kimse yok.çocuk zor.kendimi bunalmış hissediyorum.geçecek di mi bu günler.var mi benim gibi olan
Kaç günlüktü bebiş ? Biz 47 günlüğüz gecti bütün depresyon falan . Hatta uyurken canım sıkılıyor artık uyansın diye bakıyorum . Uyanıkken hep konuşuyırum . Bi yerde durmuyorum evi gezdiriyorum . Hatta gecenlerde tek basıma arabasıyla dışarı çıktum cesaret edip baya gezdik . Artık gazını falan da takmıyorum ona bi şekilde unutturuyorum . İkimizde alıştık birbirinize . Bu şekilde olmasının tek sebebi de o uyurken hemn bende uyuyorum . Uyku kesinlikle herşey . Uykusuz olunca çok sinirli oluyorum . Yemek yerine uykuyu tercih et ben aç olsamda sütün oluyor çok şükür .Kızlar ya resmen depresyondayim içim daralıyor. Evde kimse yok.çocuk zor.kendimi bunalmış hissediyorum.geçecek di mi bu günler.var mi benim gibi olan
Ben makineye göğsümü oturtuyorum biraz çekiyor sonra kesiliyor süt. Bu durumda memenin pozisyonunu mu değiştirmek gerekiyor anlamıyorum ki
Canım benim kızım da uyanıkken bazen saat başı en kötü bir buçuk saatte bi eniyır . Doktor mu dedi sana iki saatte emzir diye . Her emdiğinde bnm sütüm var çok şükür. Hatta çok kilo alcak diye korkuyorum . Yansklar zaten tombik bna cekmiş zayıf olsada o yanaklar tombik kalır bnm öyle . Ama bacaklar da doldu iyice . Ay herkes kilo almıyor diye dert eder bnde çok alıyor diyeMaalesef bende her istediğinde emzirenlerdendim. Ancak ne bebek doyuyor ne ben onu bırakabiliyorum ne de karbı doyup uyuyabiliyordu..
içim yandı parçalandı ama napalım yine onların sağlığı için.. 2 saat ağlamadı zaten. 1 saat normal durdu, 15-20 dk vikledi sağa sola çevirdim hoplattım derken son 30-35 dk ağladı ne yazık ki.. ama kilo alımı arttı, şimdi 2 saatte bazen bir buçuk saatte emiyor ve en önemlisi sütüm birikmeye başladı o da mutlu bende.
Bende senin gibiyim canım ne zaman isterse emziriyorum saat falan beklemiyorum onun göğsündeyken bakışları mest ediyor beni hem onunda mutlu olduğunu görüyorum birde çok şükür uyumayan bir bebek değil uyanıkkende ne zaman istese veriyorum ama yanaklardan dudaklar küçük kaldı arada gerçi kızımda böyleydi emeklemeye başlayınca kalmadı kilosu ama yanaklar değişmedi hala bal yanakCanım benim kızım da uyanıkken bazen saat başı en kötü bir buçuk saatte bi eniyır . Doktor mu dedi sana iki saatte emzir diye . Her emdiğinde bnm sütüm var çok şükür. Hatta çok kilo alcak diye korkuyorum . Yansklar zaten tombik bna cekmiş zayıf olsada o yanaklar tombik kalır bnm öyle . Ama bacaklar da doldu iyice . Ay herkes kilo almıyor diye dert eder bnde çok alıyor diye
Her doktor başka konuşuyor ama bazen napcağımızı şaşırıyoruz vallaBize de doktor su verin dedi Gerci o demese de annem verecekti bu cocugun mamadan ici yaniyor diye Kaynamis soğutulmuş suyu biberona koyuyoruz iciyor canim cok azcik koyuyoruz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?