- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.581
Ay bunlar aynı zamanlarda aynı şeyler yaşıyor kuzenim aspiratör ile çekti burnunu rahatladı biz de alcaz
Ağzımızla çektiğinizde geliyor mu? Ben yapamam diye almadım.şırınga ile serum fizyolojik sıkıyorum 5-6 saat rahatlıyor sonra yine tıkanıyorYa bizde burun tikanmasindan cok çekiyoruz. Bize otei bebe yazdi doktor. Agizimizlaa cekiyoruz. Senin aaspirator dedigin elektronik biseymi.. bide sterimar okyannus suyunu bebeklerede kullanabiliyomuyuz.
Günde 6 7 kez veya daha fazla olabiliyor.Gece sık değiştir bakalım yine de devam ederse bir idrar testi baktırırsın. Normalde ne kadar da bir değiştiriyorsun bezini?
evet canim agiz ile cektiginde cogu zaman geliyor ama oncesinde serum fizyolojik damlatarak burun icindekileri yumsatman lazim. bazen damladan sonra hapsurabiliyor, o zamn da burnu guzel temizleniyor.Ağzımızla çektiğinizde geliyor mu? Ben yapamam diye almadım.şırınga ile serum fizyolojik sıkıyorum 5-6 saat rahatlıyor sonra yine tıkanıyor
Ben günde 2 defa uyguladım hem kızımın agzına hem de göğüslerime. Zaten 2 günde geçti ve ben de daha fazla kullanmadım. Şimdilik tekrar etmedi ve umarım etmez.Çokteşekkür ediyorum iyiki varsınız gerçekten düş alıp e mzircem Sen ilacı günde kac kere ve tam olarak nasil uyguladin zahmetnolmazsa onuda yazar misin buvarada akşam yemeği yememisim simdi farkettim Kendime de çok üzülüyorum
Aynen cnm bizde ağızla cekiyoruz serum fizyolojik damlatılarak. Okyanus suyunu bilmiyorumYa bizde burun tikanmasindan cok çekiyoruz. Bize otei bebe yazdi doktor. Agizimizlaa cekiyoruz. Senin aaspirator dedigin elektronik biseymi.. bide sterimar okyannus suyunu bebeklerede kullanabiliyomuyuz.
Kızlar ya bebek emince gelen süt sağma makinelerinde neden gelmez? Bu makinelerde süt gelmeyince kendime güvenip de bebeğimi mamadan kesemiyorum. Ama Let dowerken dolu dolu yutuyor. Napacam ben yasağma yönteminiz nedir ve hangi marka makine kullanıyorsunuz dolu dolu sağan arkadaşlar? Bende Wewell ve Medela var. Wewell 1 damla dahi sağamadı bugüne kadar. Medela da en fazla 1 göğüsten 5 cc çekmiştir o da ben sıkıyorum göğsümü falan. Bir el atın çözelim şu olayı ya. Bebeğimi sadece emzirmek istiyorum ama süt miktarımdan tam emin olamıyorum ki
Ayni seyi yasiyorum bende de lansinohun makinesi var maksimum 10 cc gelmistie ama birkac gundur emip emip uyuyor yettigini dusunuyorum Aksam babasi gelip mama veriyor Ben de verme benimki cok geliyor diyemiyorum makine yuzunden
Hastanedeki makineler iyi falan diyor millet ama buralarda kiralık makien bulmak imkansız. Ancak büyük şehirlerde belk
Ben makineye göğsümü oturtuyorum biraz çekiyor sonra kesiliyor süt. Bu durumda memenin pozisyonunu mu değiştirmek gerekiyor anlamıyorum ki
Canım sanada sorayım pamukcuk varken emzirebilirmiyiz kizimaglamaktan mahvoldu su aranıp duruyor
bir ara Tracy Hogg un kitabından ornek gün fotosunu atayım.
canım bizde de vardı başlarda.ona idrar kristali diyorlar.vücuttaki sıvı azlığından oluyormuş ve bilgin olsun o trunculuklar sancı da yapıyormuş bebeğe.biraz mama takviyesi yapabilirsin.ben arada suda veriyordum.sofiarya canım benim oğlum dün çok az çiş yaptı biraz öncede yeni bez takarken turuncu işedi neden olur acaba. Açlıktan olurmuş bazen ama aç değildi gece çok emdi enfeksiyonmu var acaba
canım bizde de vardı başlarda.ona idrar kristali diyorlar.vücuttaki sıvı azlığından oluyormuş ve bilgin olsun o trunculuklar sancı da yapıyormuş bebeğe.biraz mama takviyesi yapabilirsin.ben arada suda veriyordum.
Su ver mutlaka. Yaz şimdi havalar sıcak ve mama yiyor bebek.Mama veriyorum canım sütüm bu ara azaldı çünkü mecbur vermeye başladım ama su vermedim benim doktor verme dedi o mamadan alır dedi acaba versemmi ya bilemedim :/
A a oyle mi? Evet veriyorum. O yuzden mi gecmek uzereyken geri cogaldi ki?minikoglan antibiyotik veriyomusun hala oda pişik yapar bak
B Berenimo34567 kizlar sicak su dolu bi bardağın icine 3-5 damla okaliptus yagi koyup bebegin yattigi odaya koyun. Serum fizyolojikten de aspiratorle cekmekten de daha cok ise yariyor.Ağzımızla çektiğinizde geliyor mu? Ben yapamam diye almadım.şırınga ile serum fizyolojik sıkıyorum 5-6 saat rahatlıyor sonra yine tıkanıyor
Yan etki yapabiliyor canımA a oyle mi? Evet veriyorum. O yuzden mi gecmek uzereyken geri cogaldi ki?
Bu okaliptus yagi nerden bulunur acaba aktardan mi ?B Berenimo34567 kizlar sicak su dolu bi bardağın icine 3-5 damla okaliptus yagi koyup bebegin yattigi odaya koyun. Serum fizyolojikten de aspiratorle cekmekten de daha cok ise yariyor.
Koymayın kızlar daha çok minikler, ciğerler tazecik zararlı olur..Bu okaliptus yagi nerden bulunur acaba aktardan mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?