2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kızımda sarılık var geceleri kütük gibi uyuyor uyandırıp emziremiyorum die ağlıyordum buraya yazmıştım yaa sarılık geçti herhalde rengi açıldı kızımın veee geceleri kendi benim kurduğum saatten önce kendi uyanıp emmek istiyoo ay nasıl bir rahatlıkmış bu anlatamamdün saat bile kurmadım kızım kaldırdı durdu beni, memeyi açtığım gibi kaptı mutluluktan ağlar oldum

Gece 4 saat uyuyabilir cnm sen de uyu bizim akşam 4.30 saat uyumuş süt doluyo bende uyuyunca sonra 15 dk emdi iki memeyi hızlı hızlı yattı uyudu yine sonra bir buçuk saat sonra kalktı bu kez yanima aldım emdi uyudu emdi uyudu 2-3 saat sonra ben altını aldım uyandı yine emdi uyudu derken 11 de kaldırdım artık gün baslasin diye uyurdu daha kalktigindan beri emiyo kucaktan inince uyanıyor artık böyle olur hep akşama kadar o yüzden gece uyusunlar bırak.

Oy cnm benim maşallah maşallah analık işte yaa

Ev 28 derece resmen
Bebek için oda sıcaklığı 19-23 arası olmalıymış klima açtık
Aileler görse kalpten gider zaten kolsuz tulum giydirdim
İsiliği bu sıcaklardan geçmiyo bi türlü, çok üzülüyorum

Sol meme ucumda iğne batması var hafif hafif
Pamukçum değildir di mi yaa
Görünürde bişey yok ne mememde ne bebeğimin ağzında

Uzun uyusa bile uyandığında uyku sersemi güzel emmiyor. Hemen uyuyor.

bizimki de öyle oldu. Sonradan özlüyorsun

nerde yasiyorsun cnm ? ben mersindeyim burasi baya sicak, ben atlet, kisa kollu zibin ve uzun patikli alt giydiriyorum gunduz. aksam da ustune kisa kolluyu cikartip uzun kollu zibin giydiriyorum. acaba kalin mi giydiriyorum ben de
Bence kalın. Biz de öğleden sonra bez + kısa kollu ile duruyoruz. Özellikle emerken. Uyuduğu da kundakliyorum. Tek başına biraktigimda muslin bırakıyorum uzerine.Gecede aynı ama kundağı üzerine muslin battaniye ortuyorum.

MAsallah canim. Ayni gun dogum yapip nerdeyse ayni sıkıntıları yasadik. Sen bebisi normale koydun darisi basima :) biz de yavas yavas düzeliyoruz ama benimki nerde 4 saat uyuyacak da 11 de kalkacak hey gidi :) iki memeyi nasil veriyorsun? Benimki bir taneyi birakmiyor. İkinciyi veriyim diye Zorla aliyorum agzindan. Zorla alinca da ikinci memeyi tutmuyor cocuk. Bosu bosuna az emdigiyle kalıyor. Cok huylu benim oğlum o kadar inat ki. Bu kadar kucukken nasil bu kadar huy edinebildi ve nasil bu kadar inatlasabiliyir hayret ediyorum.

İstanbul’dan bildiriyorum bu cocukları evde nasıl giydircez yaa manyak oldum yok üşüdü aman terledi diye düşünmekten...
Sadece istanbul degil bence her yerde durum ayni. Ben de simdi soracaktim, jakarli tulumla üşür mü diye. Bende ne giydirecegimi sasirmis vaziyetteyim.

Valla değişiyor cnm ben bir şey yapmadım çocuklar çeviriyor bizi ellerinde bak benimki hala emiyo uyuyamiyo bensiz yerine koyunca ağlıyor babası ile yürüyor filozof gibi etrafa bakiyor adam yoruldu.

Ben valla artık soydum kızı
Kulak memesi ılıksa üşümüyor demekmiş
Ben kısa kollu zıbınla tutuyorum gündüzleri
Tekirdağda yaşıyorum ev bile 28 derece

Ya benimki 3 saati geçti emeli aç kaldı diye korkuyorum ama eşim uyancak nasılsa uyandırma diyo
Aç kalmıyodur di mi ya

Ha
Ben valla artık soydum kızı
Kulak memesi ılıksa üşümüyor demekmiş
Ben kısa kollu zıbınla tutuyorum gündüzleri
Tekirdağda yaşıyorum ev bile 28 derece
haftaya ben de tekirdağa geçicem yazlığa orası da serin gibi geldi bana akşamları gerçekten takcam artık kafama huniyi galiba :)

Bu ara yeyip ictiklerimden mi yoksa oglum eskisi kadar sık emmiyor ondan mi bilmem göğüslerimde aşırı süt biriyor. Tas gibi oluyor bir saatte.o kDar dolunca cocuk da rahat emip boşaltaniyor. Kisir döngüde gibiyiz
Lesitin aldıysan iç canım ondan benimki de taş gibi oluyor ağrıyor iki saatte hmn . Ama lesitin içersen bir hfta on gün yumuşacık oluyor bi tanesiyle . Bes saatte gcse yumuşacık kalıyor memişler hatta süt mü yok acaba diye şüpheye düşüyosun bu sefer :)

Bu ara yeyip ictiklerimden mi yoksa oglum eskisi kadar sık emmiyor ondan mi bilmem göğüslerimde aşırı süt biriyor. Tas gibi oluyor bir saatte.o kDar dolunca cocuk da rahat emip boşaltaniyor. Kisir döngüde gibiyiz
  • canim dogdugundan beri ayni sorunu yasiyorum, sut fazlaligi da hormonal bir sorunmus, süt salinirken agri, bebegin sutle bas edememesi, surekli hickirmasi, tükürmesi, fazla kilo artisi veya sadece ön süt aldigi icin kilo alamamasi, belirtiler.ben aciktiginda iki sefer ayni memeyi veriyorum. diger memeyi de hafif rahatliycak kadar sagiyorum. uzun uykulardan sonra memeler asiri sis oluyor.vermeden once bir miktar mutlaka sagiyorum ki memeyi rahat emsin ve son sutu alsin.ayrica yan yatarak veya geriye yatarak emziyorum. bebegin kafasi memenin uzerinde kaliyor.daha rahat yutuyor.bu sekilde zamanla memeler terbiye olacakmis.umutla bekliyorum cunku gercekten her emme seansi kabus.ust bas yatak koltuk her yer süt.

Ben havaya göre giydiriyorum ama üste uzun kollu gitdirme bnce artık . Bnm üst hep kısa kollu . Mesela bugün hava yağmurlu diye altına ince tayt giydiriyorum . Çok sıcakladığını hissedersem de çıkartıp bi yarım saat hava aldırıyorum bacakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…