- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.721
benimkinin de sag gozunde oluyor sadece agladi zamnlar artiyor hatta. ama sisme kismina hic dikkat etmedim olsa fark ederdim heralde, sanirim biz de sisme olmuyor. acaba sizinkinde ufak bi enfeksiyon olmasin, damla kullanmak gerekir o vakit
semabsrn canim travacort kremi sen mi önermiştin? Ben de travazol kullanmistim pisigi icin. İnternetten baktim da travacort ile icerikleri ayni. Travazol etki etmedi. Heralde o da etmez cunku isimleri bile bu kadar benzer icerikleri de ayni.
Benimki oyle agrili degil ama ya. Saginca hafifliyor.Lesitin aldıysan iç canım ondan benimki de taş gibi oluyor ağrıyor iki saatte hmn . Ama lesitin içersen bir hfta on gün yumuşacık oluyor bi tanesiyle . Bes saatte gcse yumuşacık kalıyor memişler hatta süt mü yok acaba diye şüpheye düşüyosun bu sefer :)
Bizimde oyle. Cok batiyor ortalik. Artik agiz menfili olmadan , mendili cocugumun onzuyla benim göğsüm arasina sıkıştırmadan emziremiyorum.
- canim dogdugundan beri ayni sorunu yasiyorum, sut fazlaligi da hormonal bir sorunmus, süt salinirken agri, bebegin sutle bas edememesi, surekli hickirmasi, tükürmesi, fazla kilo artisi veya sadece ön süt aldigi icin kilo alamamasi, belirtiler.ben aciktiginda iki sefer ayni memeyi veriyorum. diger memeyi de hafif rahatliycak kadar sagiyorum. uzun uykulardan sonra memeler asiri sis oluyor.vermeden once bir miktar mutlaka sagiyorum ki memeyi rahat emsin ve son sutu alsin.ayrica yan yatarak veya geriye yatarak emziyorum. bebegin kafasi memenin uzerinde kaliyor.daha rahat yutuyor.bu sekilde zamanla memeler terbiye olacakmis.umutla bekliyorum cunku gercekten her emme seansi kabus.ust bas yatak koltuk her yer süt.
Antibiyotigi dunden beri vermiyorum bakalim hafifleyecek mi? Gerci yarin doktora goturecem yine de daha fazla uzatmayacagim.Evet canım ben önerdim travazol hiç kullanmadım bakmasında içeriklerine. Ama şu anda bebişimin fotosu gerçek bebek poposu :)
Sen şu anda antibiyotik kullanıyorsun değil mi. Antibiyotik pişik yapar oğlumda delik delik pişik yapıyordu ve kanıyordu onuda travacort geçirmişti. Antibiyotik bitip 1-2 gün geçince pisikleri iyileşmeye başlıyor o zaman kullanınca ise yarayıp yaramadığını anlarsin canim
Yani ağrıyor derken çok şiş oluyor çok rahatsızlık hissi veriyor . Bi de bnm bi göğüs ucum tam iyileşmedi ondan acıyor çok sert olunca ama lesitin içince yumuşacık oluyor çok süt olsa bile rahatsızlık hissi vermiyorBenimki oyle agrili degil ama ya. Saginca hafifliyor.
Simdilik dursun bakalim ya. Ben mastir oldugumda bile alip icmemistim :/Yani ağrıyor derken çok şiş oluyor çok rahatsızlık hissi veriyor . Bi de bnm bi göğüs ucum tam iyileşmedi ondan acıyor çok sert olunca ama lesitin içince yumuşacık oluyor çok süt olsa bile rahatsızlık hissi vermiyor
Biberon alır mı ?Uzun uyusa bile uyandığında uyku sersemi güzel emmiyor. Hemen uyuyor.
masallah arkadaşım. ne yiyip içiyorsun banada bi tavsiye versen.zira bi demenin arka bacağı kaldi yemedigim sur olsun diye.su memeleri hiç süt d olmuyo benim.tek d olsada beni rahatsız etse ya
- canim dogdugundan beri ayni sorunu yasiyorum, sut fazlaligi da hormonal bir sorunmus, süt salinirken agri, bebegin sutle bas edememesi, surekli hickirmasi, tükürmesi, fazla kilo artisi veya sadece ön süt aldigi icin kilo alamamasi, belirtiler.ben aciktiginda iki sefer ayni memeyi veriyorum. diger memeyi de hafif rahatliycak kadar sagiyorum. uzun uykulardan sonra memeler asiri sis oluyor.vermeden once bir miktar mutlaka sagiyorum ki memeyi rahat emsin ve son sutu alsin.ayrica yan yatarak veya geriye yatarak emziyorum. bebegin kafasi memenin uzerinde kaliyor.daha rahat yutuyor.bu sekilde zamanla memeler terbiye olacakmis.umutla bekliyorum cunku gercekten her emme seansi kabus.ust bas yatak koltuk her yer süt.
masallah arkadaşım. ne yiyip içiyorsun banada bi tavsiye versen.zira bi demenin arka bacağı kaldi yemedigim sur olsun diye.su memeleri hiç süt d olmuyo benim.tek d olsada beni rahatsız etse ya
canım doktora kaç kez gittiysek eldiveni çıkarmamızı istedi. emerken sana temas etsin hem senin sütün artar hem de aranızdaki bağ artar dedi. çıkarrtık, tırnaklarını kestim ama jilet gibiydi, törpüyle daha iyi oldu. alt açarken de canped yatak koruyucu örtü kullanıyorum. tuzlama konusunda da annem illa yapalım dedi ama araştırınca böbrek yetmezliğine falan neden olabileceğini öğrenindim, tuzlu su yapıp usuleten döktük.Kizlar üç sorum var
Birincisi eldiven takiyor musunuz hep? Taktigim zaman eller cok havasiz kaldi soyuldu vs.. Cikaralim dedik her yerini tirmaladi gozune bisey yapacak diye korkuyorum
Ikincisi alt acarken ne seriyorsunuz altina? Tek kullanimlik alt acma bezlerinden kullandim ama her alt acmada bir posta daha çiş kaka vs :) yaptigi icin iki gunde bi paket bitti Bunun alternatifi var mi ki :s
Kizlar bi de 14 günlüğüz ve ben yedinci günde tuzlama yapmak cok istiyordum ama sarilik oldugumuz icin yapmadik Biliyorum bilimsel yönü olmayan eski adet ama aranizda yapan var mi veya bilen? Simden sonra gec mi kalmis oluruz acaba yapsak sarilik falan gecti cok şükür Ne dersiniz?
canim coklugu da bir rahatsizlik, simdi cok oluyo 6 aydan sonra olmuyor, zar zor 10 ay emzirdim ilk cocugumu.masallah arkadaşım. ne yiyip içiyorsun banada bi tavsiye versen.zira bi demenin arka bacağı kaldi yemedigim sur olsun diye.su memeleri hiç süt d olmuyo benim.tek d olsada beni rahatsız etse ya
demiycem canım çok saolCanım bende kavun çok fayda etti, sanırım herkese farklı bir şey fayda ediyor. Deneyerek buluyorsun. Günde 3 fincan rezene kimyon keten çemenıtu tohumu karışımı çayı içiyordum ama nafile.
Günde 3 lt su, kavun göğüslerimi doldurdu ve mutlaka dinlen. Uyumaya bak eğer olmuyorsa yat uzan, biliyorum çok az vaktimiz oluyor ama dinlenince daha hızlı süt doluyor. Mümkünse kendini yorma.
sutun yetmese 1 kilo alirmiydi masallah.aynen devam et.ben ilk haftalarda galactago damla almistim eczaneden. hemen artirmisti sutu.tavsiye ederim.suya damlatiyosun 15 damla iciyosun. gunde 3 kez. bitkisel bir damla.valla canım oglum da sütüm sarıl sarıl ak adamdı. şimdi kızımda göğsüm doğru dürüst sertleşmiyo. zaten çok nazli emiyo.sutun yatıp yetmediğini anlayamıyorum. ilk ay 1 kilo aldı. Bu ay 1 kiloda olmuycak sanırım. çok kilolu bebek istemiyorum tabi.ama en azından doyuuomu doymuyomu ikilem de kalmasam
içtim canım bariz bir artış olmadı. humana içiyorum. aktardan çay aldım onu içiyorum. yiyorum yok yok.sipada bi nazli emiyo sanırım oda etkiledi. arz talep meselesi yani.oglum 2 saate bir enerji hiç yok demedi. bir 5 saat vermeden anca aglarsutun yetmese 1 kilo alirmiydi masallah.aynen devam et.ben ilk haftalarda galactago damla almistim eczaneden. hemen artirmisti sutu.tavsiye ederim.suya damlatiyosun 15 damla iciyosun. gunde 3 kez. bitkisel bir damla.
o zaman kesinlikle emmesiyle ilgili. yalniz kilo aldigi surece boyle emmesinde bir sakinca yokki, sutunu artirsan bile bebek emmeyecegi icin gene azalir. sen su an her firsatta emzireceksin.baska care yok gibi.içtim canım bariz bir artış olmadı. humana içiyorum. aktardan çay aldım onu içiyorum. yiyorum yok yok.sipada bi nazli emiyo sanırım oda etkiledi. arz talep meselesi yani.oglum 2 saate bir enerji hiç yok demedi. bir 5 saat vermeden anca aglar
Kizlar üç sorum var
Birincisi eldiven takiyor musunuz hep? Taktigim zaman eller cok havasiz kaldi soyuldu vs.. Cikaralim dedik her yerini tirmaladi gozune bisey yapacak diye korkuyorum
Ikincisi alt acarken ne seriyorsunuz altina? Tek kullanimlik alt acma bezlerinden kullandim ama her alt acmada bir posta daha çiş kaka vs :) yaptigi icin iki gunde bi paket bitti Bunun alternatifi var mi ki :s
Kizlar bi de 14 günlüğüz ve ben yedinci günde tuzlama yapmak cok istiyordum ama sarilik oldugumuz icin yapmadik Biliyorum bilimsel yönü olmayan eski adet ama aranizda yapan var mi veya bilen? Simden sonra gec mi kalmis oluruz acaba yapsak sarilik falan gecti cok şükür Ne dersiniz?
Ben sağmak diyorum. Bebek emdikce, az emiyorsa da sagdikca süt artıyor. Hem de inanilmaz. Yeyip icilenlerle cok alakasi oldugunu düşünmüyorum. Dinlenmek de onemli tabi.masallah arkadaşım. ne yiyip içiyorsun banada bi tavsiye versen.zira bi demenin arka bacağı kaldi yemedigim sur olsun diye.su memeleri hiç süt d olmuyo benim.tek d olsada beni rahatsız etse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?