2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349
benimkinin de sag gozunde oluyor sadece agladi zamnlar artiyor hatta. ama sisme kismina hic dikkat etmedim olsa fark ederdim heralde, sanirim biz de sisme olmuyor. acaba sizinkinde ufak bi enfeksiyon olmasin, damla kullanmak gerekir o vakit

Sabah inmiş oluyor ama gün icin de ağladıkça şişiyor gözü. Göz doktorunun yolu gözüktü bana o zaman.
 

Evet canım ben önerdim travazol hiç kullanmadım bakmasında içeriklerine. Ama şu anda bebişimin fotosu gerçek bebek poposu :)
Sen şu anda antibiyotik kullanıyorsun değil mi. Antibiyotik pişik yapar oğlumda delik delik pişik yapıyordu ve kanıyordu onuda travacort geçirmişti. Antibiyotik bitip 1-2 gün geçince pisikleri iyileşmeye başlıyor o zaman kullanınca ise yarayıp yaramadığını anlarsin canim
 
Benimki oyle agrili degil ama ya. Saginca hafifliyor.
 
Bizimde oyle. Cok batiyor ortalik. Artik agiz menfili olmadan , mendili cocugumun onzuyla benim göğsüm arasina sıkıştırmadan emziremiyorum.
 
Antibiyotigi dunden beri vermiyorum bakalim hafifleyecek mi? Gerci yarin doktora goturecem yine de daha fazla uzatmayacagim.
 
Benimki oyle agrili degil ama ya. Saginca hafifliyor.
Yani ağrıyor derken çok şiş oluyor çok rahatsızlık hissi veriyor . Bi de bnm bi göğüs ucum tam iyileşmedi ondan acıyor çok sert olunca ama lesitin içince yumuşacık oluyor çok süt olsa bile rahatsızlık hissi vermiyor
 
Simdilik dursun bakalim ya. Ben mastir oldugumda bile alip icmemistim :/
 
masallah arkadaşım. ne yiyip içiyorsun banada bi tavsiye versen.zira bi demenin arka bacağı kaldi yemedigim sur olsun diye.su memeleri hiç süt d olmuyo benim.tek d olsada beni rahatsız etse ya
 
masallah arkadaşım. ne yiyip içiyorsun banada bi tavsiye versen.zira bi demenin arka bacağı kaldi yemedigim sur olsun diye.su memeleri hiç süt d olmuyo benim.tek d olsada beni rahatsız etse ya

Canım bende kavun çok fayda etti, sanırım herkese farklı bir şey fayda ediyor. Deneyerek buluyorsun. Günde 3 fincan rezene kimyon keten çemenıtu tohumu karışımı çayı içiyordum ama nafile.
Günde 3 lt su, kavun göğüslerimi doldurdu ve mutlaka dinlen. Uyumaya bak eğer olmuyorsa yat uzan, biliyorum çok az vaktimiz oluyor ama dinlenince daha hızlı süt doluyor. Mümkünse kendini yorma.
 
Kizlar üç sorum var
Birincisi eldiven takiyor musunuz hep? Taktigim zaman eller cok havasiz kaldi soyuldu vs.. Cikaralim dedik her yerini tirmaladi gozune bisey yapacak diye korkuyorum

Ikincisi alt acarken ne seriyorsunuz altina? Tek kullanimlik alt acma bezlerinden kullandim ama her alt acmada bir posta daha çiş kaka vs :) yaptigi icin iki gunde bi paket bitti Bunun alternatifi var mi ki :s

Kizlar bi de 14 günlüğüz ve ben yedinci günde tuzlama yapmak cok istiyordum ama sarilik oldugumuz icin yapmadik Biliyorum bilimsel yönü olmayan eski adet ama aranizda yapan var mi veya bilen? Simden sonra gec mi kalmis oluruz acaba yapsak sarilik falan gecti cok şükür Ne dersiniz?
 
canım doktora kaç kez gittiysek eldiveni çıkarmamızı istedi. emerken sana temas etsin hem senin sütün artar hem de aranızdaki bağ artar dedi. çıkarrtık, tırnaklarını kestim ama jilet gibiydi, törpüyle daha iyi oldu. alt açarken de canped yatak koruyucu örtü kullanıyorum. tuzlama konusunda da annem illa yapalım dedi ama araştırınca böbrek yetmezliğine falan neden olabileceğini öğrenindim, tuzlu su yapıp usuleten döktük.
 
masallah arkadaşım. ne yiyip içiyorsun banada bi tavsiye versen.zira bi demenin arka bacağı kaldi yemedigim sur olsun diye.su memeleri hiç süt d olmuyo benim.tek d olsada beni rahatsız etse ya
canim coklugu da bir rahatsizlik, simdi cok oluyo 6 aydan sonra olmuyor, zar zor 10 ay emzirdim ilk cocugumu.
okudugum kadariyla sut yapan tek sey sık emzirmek.su icmek bile emzirmek kadar etkili degilmis. bir de stres yapma. ben herhangi bir sey icmiyorum.
 
valla canım oglum da sütüm sarıl sarıl ak adamdı. şimdi kızımda göğsüm doğru dürüst sertleşmiyo. zaten çok nazli emiyo.sutun yatıp yetmediğini anlayamıyorum. ilk ay 1 kilo aldı. Bu ay 1 kiloda olmuycak sanırım. çok kilolu bebek istemiyorum tabi.ama en azından doyuuomu doymuyomu ikilem de kalmasam
 
demiycem canım çok saol
 
sutun yetmese 1 kilo alirmiydi masallah.aynen devam et.ben ilk haftalarda galactago damla almistim eczaneden. hemen artirmisti sutu.tavsiye ederim.suya damlatiyosun 15 damla iciyosun. gunde 3 kez. bitkisel bir damla.
 
sutun yetmese 1 kilo alirmiydi masallah.aynen devam et.ben ilk haftalarda galactago damla almistim eczaneden. hemen artirmisti sutu.tavsiye ederim.suya damlatiyosun 15 damla iciyosun. gunde 3 kez. bitkisel bir damla.
içtim canım bariz bir artış olmadı. humana içiyorum. aktardan çay aldım onu içiyorum. yiyorum yok yok.sipada bi nazli emiyo sanırım oda etkiledi. arz talep meselesi yani.oglum 2 saate bir enerji hiç yok demedi. bir 5 saat vermeden anca aglar
 
o zaman kesinlikle emmesiyle ilgili. yalniz kilo aldigi surece boyle emmesinde bir sakinca yokki, sutunu artirsan bile bebek emmeyecegi icin gene azalir. sen su an her firsatta emzireceksin.baska care yok gibi.
 

Biz ilk başlarda takmadık ten teması olsun diye ama artık yüzünü çiziyor ve kulağını tutup çekiyor, kulağı kopacak diye korkumdan takmaya başladım.

Alt açarken bir şey koymuyorum, ıslak mendille silip hemen yeni bezini takıyorum. Dışarda isek, ince bir örtüsü var onu kullanıyorum, yüksek ısıda yıkıyorum, daha pratik.

Tuzlama nasıl yapılıyor bilmiyorum ama çok az bir tuz atmıştım suyuna onla yıkadım. Ama devede kulak gibi maksat sembolik olsun. Önemli olan niyettir bence istediğin zaman yapabilirsin bizde 40’ında yapılır.
 
masallah arkadaşım. ne yiyip içiyorsun banada bi tavsiye versen.zira bi demenin arka bacağı kaldi yemedigim sur olsun diye.su memeleri hiç süt d olmuyo benim.tek d olsada beni rahatsız etse ya
Ben sağmak diyorum. Bebek emdikce, az emiyorsa da sagdikca süt artıyor. Hem de inanilmaz. Yeyip icilenlerle cok alakasi oldugunu düşünmüyorum. Dinlenmek de onemli tabi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…