- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.741
Eldivenlerini ben de bir iki haftadır takmıyorum. Çiziyor yüzünü ama havalar sıcak, parmak aralarının pişip su toplamasindan, mantar olmasindan daha iyidir diyorum. Alt acma örtüleri bana cok gereksiz gelmişti dogurmadan. Ama en az bez kadar gerekli bir ihtiyaçmış. Benimki de istisnasiz altini her actigimda cis veya kaka yapiyor. Alt acma ortusu kullandigim halde yatum basim veya yatak batiyor. Olnasa ne yapardim bilmiyorum. Ben eger ortuyeye kaka bulasmamissa hemen atmiyoeum. Sadece cis yapmissa eger balkona veya pencerenin onune atiyorum kurumasi icin. Tekrar kullaniyorum obu kakasi gelene kadar. bir de ebebekte baby&me nin ekstra ince alt acma ortusu satiliyor. Boyutlari 90x60 daha buyuk. Bu yuzden ortadan kesiyoru ortuyu. Bir taneden iki tane cikmis oluyor boylece tasarruf ediyorum. Tuzlama konusunda ise fikrim yok. Ama dedigin gibi bilimsek bir seyinyok. ha 7 sinde yapmissin ha baska gun fark etmezKizlar üç sorum var
Birincisi eldiven takiyor musunuz hep? Taktigim zaman eller cok havasiz kaldi soyuldu vs.. Cikaralim dedik her yerini tirmaladi gozune bisey yapacak diye korkuyorum
Ikincisi alt acarken ne seriyorsunuz altina? Tek kullanimlik alt acma bezlerinden kullandim ama her alt acmada bir posta daha çiş kaka vs :) yaptigi icin iki gunde bi paket bitti Bunun alternatifi var mi ki :s
Kizlar bi de 14 günlüğüz ve ben yedinci günde tuzlama yapmak cok istiyordum ama sarilik oldugumuz icin yapmadik Biliyorum bilimsel yönü olmayan eski adet ama aranizda yapan var mi veya bilen? Simden sonra gec mi kalmis oluruz acaba yapsak sarilik falan gecti cok şükür Ne dersiniz?
Kizlar üç sorum var
Birincisi eldiven takiyor musunuz hep? Taktigim zaman eller cok havasiz kaldi soyuldu vs.. Cikaralim dedik her yerini tirmaladi gozune bisey yapacak diye korkuyorum
Ikincisi alt acarken ne seriyorsunuz altina? Tek kullanimlik alt acma bezlerinden kullandim ama her alt acmada bir posta daha çiş kaka vs :) yaptigi icin iki gunde bi paket bitti Bunun alternatifi var mi ki :s
Kizlar bi de 14 günlüğüz ve ben yedinci günde tuzlama yapmak cok istiyordum ama sarilik oldugumuz icin yapmadik Biliyorum bilimsel yönü olmayan eski adet ama aranizda yapan var mi veya bilen? Simden sonra gec mi kalmis oluruz acaba yapsak sarilik falan gecti cok şükür Ne dersiniz?
evet bizim kız çok çok açılınca emiyo.doydugu anda bir damla fazla icmiyo.sanirim ben bu kızın boğazından cekecemBen sağmak diyorum. Bebek emdikce, az emiyorsa da sagdikca süt artıyor. Hem de inanilmaz. Yeyip icilenlerle cok alakasi oldugunu düşünmüyorum. Dinlenmek de onemli tabi.
Normal canım. 38 i geçerse ateş sayılıyorKızlar koltuk altindan 37.2 derece ateş normal sayiliyor değil mi?
Incir kürü nu dene derimElinde şöyle şakır şakır süt getiren bir yöntem olan var mı? Kızım memeden giderek uzaklaşıyor. Ne olur yardım
Aliyor hatta önceki gece sağdım. Cok içmedi 30_40 ml kadar. Fakat göğüs ucum hemen kızardı acidi . Yara olucak diye cok korktum. Cok çektim göğüs ucu yarasından. Her gece sağsam kesin yara olur.Biberon alır mı ?
Kuş üzümlü kek demişti arkadaşın biri, ben denedim şakır şakır degil ama iyi geliyor canım,Elinde şöyle şakır şakır süt getiren bir yöntem olan var mı? Kızım memeden giderek uzaklaşıyor. Ne olur yardım
al benden de o kadar..."aç bu cocuk ac mama ver" dialoglarinin hepsini yasadimElinde şöyle şakır şakır süt getiren bir yöntem olan var mı? Kızım memeden giderek uzaklaşıyor. Ne olur yardım
kiraz karpuz yiyorum vala ama seftali ve erik yedigimde cidden buyük gaz sıkıntısı yasadık...aman diymKızlar bebeği gazlı olanlar..
Meyve yiyormusunuz? Aklım çıkıyor gaz olur diye yiyemiyorum ev karpuz kiraz şeftali erik vişne dolu bahçe salatalığı ben sadece bakıyorum
Aynen o durumdayım sadece gece sütüm var gündüz uyumayı bırak dinlenemiyorum bileal benden de o kadar..."aç bu cocuk ac mama ver" dialoglarinin hepsini yasadim
.geceleri lıkır lıkır iciyor sanirim biraz uyudugum icin..gün boyu agzinda oldugu icin hic birikmiyor..hani cektikce gelirdi;( iyice strese girdim ..;(
Aynen o durumdayım sadece gece sütüm var gündüz uyumayı bırak dinlenemiyorum bileo yüzden sütüm çok az. Bebişte çekmek için uğraşmıyor ağlıyor emerken kafa hep geride. Çekiştiriyor memeyi, resmen memeyle kavga halinde dereotu falan işe yaramadı ben de, napmak lazım bilmiyorum
Kiraz 5-6 adet yedim bişey olmadıda karpuza cesaret edemedimkiraz karpuz yiyorum vala ama seftali ve erik yedigimde cidden buyük gaz sıkıntısı yasadık...aman diym
Senin bebişin kilosu az mı belki az yetiyordur cnm, biberon kolay geliyor ise gece onunla ver için rahat eder dicektim.Aliyor hatta önceki gece sağdım. Cok içmedi 30_40 ml kadar. Fakat göğüs ucum hemen kızardı acidi . Yara olucak diye cok korktum. Cok çektim göğüs ucu yarasından. Her gece sağsam kesin yara olur.
Bende aynıyım kızlar birde benim tek memem çok ama çok az süt veriyor. Sürekli sağıyorum o mememi ama çoğalmadı hiç büyükler kör meme deyip duruyor. Nasıl çoğaltcam bilmiyorum mamaya başladım mecbur ek olarak. Herşeyi deniyorum ama olmuyor. Sanırım en etkili şey dinlenmek ama oda çok zor ihtimal sabah 5 ten beri ayaktayım dahada yatağa geçemedim bile
Su mamadan uzak durmak lazım ama bir sekilde bulaşıyor anneler Afrika'daki annelerin sütü nasıl yetiyor her annenin sütü bebeğine göre cnm bu olumsuz düşünce anneleria sütünü etkileyen aslında.Bende aynıyım kızlar birde benim tek memem çok ama çok az süt veriyor. Sürekli sağıyorum o mememi ama çoğalmadı hiç büyükler kör meme deyip duruyor. Nasıl çoğaltcam bilmiyorum mamaya başladım mecbur ek olarak. Herşeyi deniyorum ama olmuyor. Sanırım en etkili şey dinlenmek ama oda çok zor ihtimal sabah 5 ten beri ayaktayım dahada yatağa geçemedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?