2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eldivenlerini ben de bir iki haftadır takmıyorum. Çiziyor yüzünü ama havalar sıcak, parmak aralarının pişip su toplamasindan, mantar olmasindan daha iyidir diyorum. Alt acma örtüleri bana cok gereksiz gelmişti dogurmadan. Ama en az bez kadar gerekli bir ihtiyaçmış. Benimki de istisnasiz altini her actigimda cis veya kaka yapiyor. Alt acma ortusu kullandigim halde yatum basim veya yatak batiyor. Olnasa ne yapardim bilmiyorum. Ben eger ortuyeye kaka bulasmamissa hemen atmiyoeum. Sadece cis yapmissa eger balkona veya pencerenin onune atiyorum kurumasi icin. Tekrar kullaniyorum obu kakasi gelene kadar. bir de ebebekte baby&me nin ekstra ince alt acma ortusu satiliyor. Boyutlari 90x60 daha buyuk. Bu yuzden ortadan kesiyoru ortuyu. Bir taneden iki tane cikmis oluyor boylece tasarruf ediyorum. Tuzlama konusunda ise fikrim yok. Ama dedigin gibi bilimsek bir seyinyok. ha 7 sinde yapmissin ha baska gun fark etmez

Canım bazı kıyafetleri kendinden eldivenli bazıları değil. Kendinden eldivenlilerde kapatıyorum ellerini diğerlerinde eldiven takmıyorum digerlerinde hava sıcak. Ama tırnakları çok uzun hem kesmeye korkuyorum hemde kendine zarar vericek diyede korkuyorum. Ama ellerininse hava alması lazim

Ben 1 paket alt açma almıştım hastane giderken onu kullanıyorum hemen atayim enfeksiyon taşımayayım diye. Birde kendim bezden alt açma yapmıştım oda rahat oluyor küflenince yıkamaya atıyorsun
Tuzlama işi ise ne kadar ise yariyor doğru bilmem ama ben her banyo öncesi az birşey tuzlu su yapip ellerine ayaklarina koltuk altı ve boynuna falan döküyorum sonra yıkama şuyu ile yikiyorum sonra sabunluyorum. Yikama suyuna da gül suyu kayıyorum biraz. 40 i çıkana kadar böyle yıkayacağım. kuzenimde oglunu 40 gün benim gibi önce tuzlu suyla döküp sonra yıkamış. 7 aylık ama teri ağır kokuyor. Yanı kokacak olan kokuyor benim oglumunda ayakları kokuyor

Son düzenleme:
Ben sağmak diyorum. Bebek emdikce, az emiyorsa da sagdikca süt artıyor. Hem de inanilmaz. Yeyip icilenlerle cok alakasi oldugunu düşünmüyorum. Dinlenmek de onemli tabi.
evet bizim kız çok çok açılınca emiyo.doydugu anda bir damla fazla icmiyo.sanirim ben bu kızın boğazından cekecem

Elinde şöyle şakır şakır süt getiren bir yöntem olan var mı? Kızım memeden giderek uzaklaşıyor. Ne olur yardım
Kuş üzümlü kek demişti arkadaşın biri, ben denedim şakır şakır degil ama iyi geliyor canım,
4 yumurta
1 sb yoğurt
1sb şeker
1sb sıvı yag
1 paket vanilya-kabartma tozu
2,5 sb un
1 pket kuş üzümü koyarak yaptım ben, dene istersen

Elinde şöyle şakır şakır süt getiren bir yöntem olan var mı? Kızım memeden giderek uzaklaşıyor. Ne olur yardım
al benden de o kadar..."aç bu cocuk ac mama ver" dialoglarinin hepsini yasadim
.geceleri lıkır lıkır iciyor sanirim biraz uyudugum icin..gün boyu agzinda oldugu icin hic birikmiyor..hani cektikce gelirdi;( iyice strese girdim ..;(

Kızlar bebeği gazlı olanlar..
Meyve yiyormusunuz? Aklım çıkıyor gaz olur diye yiyemiyorum ev karpuz kiraz şeftali erik vişne dolu bahçe salatalığı ben sadece bakıyorum

6 dan beri çılgın gibi ağlıyor dermanim kalmadi artik uyuyamadikca delirdi emiyor kakasini yapiyor yine de ağlıyor

Sabahtan beri dışarlardayız :0 kahvaltı alışveriş bayram gezmeleri uyuyor uyanıyor doyuyor tekrar uyuyor.Bir uyanıyor anneannede bir uyanıyor babaannede kafası karışacak :)

al benden de o kadar..."aç bu cocuk ac mama ver" dialoglarinin hepsini yasadim
.geceleri lıkır lıkır iciyor sanirim biraz uyudugum icin..gün boyu agzinda oldugu icin hic birikmiyor..hani cektikce gelirdi;( iyice strese girdim ..;(
Aynen o durumdayım sadece gece sütüm var gündüz uyumayı bırak dinlenemiyorum bile o yüzden sütüm çok az. Bebişte çekmek için uğraşmıyor ağlıyor emerken kafa hep geride. Çekiştiriyor memeyi, resmen memeyle kavga halinde dereotu falan işe yaramadı ben de, napmak lazım bilmiyorum

Bende aynıyım kızlar birde benim tek memem çok ama çok az süt veriyor. Sürekli sağıyorum o mememi ama çoğalmadı hiç büyükler kör meme deyip duruyor. Nasıl çoğaltcam bilmiyorum mamaya başladım mecbur ek olarak. Herşeyi deniyorum ama olmuyor. Sanırım en etkili şey dinlenmek ama oda çok zor ihtimal sabah 5 ten beri ayaktayım dahada yatağa geçemedim bile

Aliyor hatta önceki gece sağdım. Cok içmedi 30_40 ml kadar. Fakat göğüs ucum hemen kızardı acidi . Yara olucak diye cok korktum. Cok çektim göğüs ucu yarasından. Her gece sağsam kesin yara olur.
Senin bebişin kilosu az mı belki az yetiyordur cnm, biberon kolay geliyor ise gece onunla ver için rahat eder dicektim.

Ben her mama verdigimde kafami duvara vurasim geliyor Aslinda aksama kadar cork cork emiyor Ama aksam belli bir saatte artik benden süt gelmiyor ve cocuk acliktan agliyor mama veriyor babasi hemen
Hicbir gun istediğim gibi dinlenemiyorum Eve birileri gelip duruyor sinir oluyorum Gelmeyin kardesim bebek gormeye Durun bi toparlanayim Her misafirde ben dinlenecegim yerde once telasla ordan oraya kosuyorum sonra onlarla otur vs.. Yanimda annem olmasina ragmen boyle.. Bugun de ayniydi
Acaba diyorum annemin evine mi gecsem Oraya da gelen olur ama kendi evim olmadigi icin daha umursamaz mi olurum

Ay kizimi alip 40ı cikana kadar kacasim var yani..

Su mamadan uzak durmak lazım ama bir sekilde bulaşıyor anneler Afrika'daki annelerin sütü nasıl yetiyor her annenin sütü bebeğine göre cnm bu olumsuz düşünce anneleria sütünü etkileyen aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…