2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
soylemez olur muyum canm ama onlar da cocuk once tmm diyorlar sonra yine dibindeler. ablam alinir die kizamiyorum da. yoksa bi azarlarim 5 mt yaklasamazlar walla

soylemez olur muyum canm ama onlar da cocuk once tmm diyorlar sonra yine dibindeler. ablam alinir die kizamiyorum da. yoksa bi azarlarim 5 mt yaklasamazlar walla
Ablan da çocuk büyütmüş, bence seni anlayacaktır. Anlamıyorsa da sana ve bebeğe yeterince önem vermiyor demektir. Ben öyle düşünürüm. Ayrıca kırılırsa kırılsın modundayım ben o konularda çünkü bebeğim herkesten önemli. Şu dönemde en yakınlarımız bizi anlamayacaksa kimse anlamaz.

Evet kaynar su. Kaynar suyun buhariyla hemen odaya dagiliveriyor koku. Ben griptim valla benim burnumu bile acti. Ama cok keskin bir yag. Az damlat. Ben ilk denemede fazla damlatmisim. Gozlerimiz yanmisti

Günaydın hanımlar ben oğlumu artık uzanarak emziriyorum gece hariç bu şekilde emerken bacakları serbest kaldığından istediği kadar çalıştırıyor ve çok güzel gaz çıkartıyor gaz sıkıntısı yaşayan anneler fikir olsun diye yazayım dedim biz bu şekilde baya rahatladık

Kızım uyurken çok irkiliyor sıçrıyor falan havlu kağıdı kopartırken çıkarttığım sesten bile korkuyor önceden bu kadar korkmuyordu herşeyden yanlış bişeylermi yapıyorum acaba
Huylular ya bizle alakasi yok bence. Benimki bazen sessizce odaya girdigimde ceya odadan cikarmen parkeden geleb çıt sesine uyaniyor.
Ayakta sallamaya alistirmicam diyodum ama ne mümkün çiy çiy agliyor arkadaş insanı çaresiz bırakıyorlar resmen
Uyusun da tek amuda kalkalim
Tıraş olduk biz pek sıcaktı havalarEki Görüntüle 2157875
Oy masallah kuzuya. Benim oglan gibi pek kızgın bakıyor. Savlari tras edecek kadar cok muydu ya bizimkinin hepsi dokuldu nerdeyse.
Kizlar mothercare de indirim var .yuzde 50 yuzde 30 olarak ...
Tum urunlerde mi?

Benimki de hep irkiliyor canim. Hatta kendini uyandiriyor hic ses yokken bile kendi kendine irkilerek.. Bu yuzden bazi geceler kundak yapıyoruz daha uzun uyusun diye:)
Bizimki de kendini kundaktan kurtaracak diye uyuyamıyor :/ ustunu bile ortturmuyir bu yasta. Aciveriyor hemen.
Bende oyleyim hic sevmem konusmayi. Bu çocukları nasil dillendireceksek bakalım
Günaydın canım evet bende gunduzleri oyle emziriyorum gercekten gazi cok rahat cikiyor.

Oğlumun ıkınmasına yardım ediyordum.Kakayı öyle bir fışkırttı ki halı ve üzerimdeki kıyafetler gitti ama o çok mutlu
Oyy oy yaparlar arada oyle

Bu ara yeyip ictiklerimden mi yoksa oglum eskisi kadar sık emmiyor ondan mi bilmem göğüslerimde aşırı süt biriyor. Tas gibi oluyor bir saatte.o kDar dolunca cocuk da rahat emip boşaltaniyor. Kisir döngüde gibiyiz

Bu ara yeyip ictiklerimden mi yoksa oglum eskisi kadar sık emmiyor ondan mi bilmem göğüslerimde aşırı süt biriyor. Tas gibi oluyor bir saatte.o kDar dolunca cocuk da rahat emip boşaltaniyor. Kisir döngüde gibiyiz
Sağ diyeceğim ama o zamanda süt habire artıyor göğsünün acıması da cabası bazen benimde oluyor birkaç gün sıkıntısını yaşıyorum

Sağolun kızlar cevaplar için bi an ben çok kaba sabamı tutuyorum çocuğu diye korkmuştum

Ben şimdi gündüzleri üstte kısa kollu altta sadece bezle durduruyo gece tekrar zıbın takımını giydirip battaniye örtüyorum gecedemi giydirmesem acaba sizler nasıl yapıyorsunuz, ay tecrübesizlik çok zormuş çocuk kobaya döndü

nerde yasiyorsun cnm ? ben mersindeyim burasi baya sicak, ben atlet, kisa kollu zibin ve uzun patikli alt giydiriyorum gunduz. aksam da ustune kisa kolluyu cikartip uzun kollu zibin giydiriyorum. acaba kalin mi giydiriyorum ben de

Canım nasıl giydireceğin yaşadığın yerede bağlı ben gündüz çıtçıtlı badi altına çorap ve ayaklı alt giydiriyorum terlemiyor yatarkende ince uzun kollu giudiriyorm sabaha karşı hala serin oluyor

Çok uzundu arkalar cnm emerken ense sıcaklıyor kizariyordu enseyi rahatlatalim dedik. İnce telli olmasa baya çok aslında

Kızlar benim kızım gece güzel uyuyorsa emmiyor yaa. Cok üzülüyorum . Eger gazliysa gece uyanıyor bende emziriyorum o ara ama gece gazi yoksa uyuyor emmiyor. Ben memeyi tıkıyorum ağzına filan ama iki cekip bırakıyor

semabsrn canim travacort kremi sen mi önermiştin? Ben de travazol kullanmistim pisigi icin. İnternetten baktim da travacort ile icerikleri ayni. Travazol etki etmedi. Heralde o da etmez cunku isimleri bile bu kadar benzer icerikleri de ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…