- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.681
soylemez olur muyum canm ama onlar da cocuk once tmm diyorlar sonra yine dibindeler. ablam alinir die kizamiyorum da. yoksa bi azarlarim 5 mt yaklasamazlar wallaAynen canım herşeyimiz değişecek, değişiyor. Benim de 2 tane tegenim devanlı dokunmak öpmek vs vs istiyorlar ama olabildigince uzak tutmaya çalışıyorum. Çünkü bebekkerimizin enfeksiyon kapması çok kolay şu zamanlarda. Aşıları yok, dirençleri düşük vs.. sen de çok fazla yakınlaşmalarına izin verme. Kırmadan anlat bu daha bebek, aşıları yok abisi ablası falan filan. Enfeksiyon kaparlarsa emin ol kalp kırmaktan korktugumuz, aman kırılmasınlar da dokunsunlar dediğimiz için çok çok pişman olabiliriz.
Hadi bakalım madem uyudu bebecik sen de biraz dinleniyi geceler
Ablan da çocuk büyütmüş, bence seni anlayacaktır. Anlamıyorsa da sana ve bebeğe yeterince önem vermiyor demektir. Ben öyle düşünürüm. Ayrıca kırılırsa kırılsın modundayım ben o konularda çünkü bebeğim herkesten önemli. Şu dönemde en yakınlarımız bizi anlamayacaksa kimse anlamaz.soylemez olur muyum canm ama onlar da cocuk once tmm diyorlar sonra yine dibindeler. ablam alinir die kizamiyorum da. yoksa bi azarlarim 5 mt yaklasamazlar walla
Ağlıyor mu? Sıkıntısı nedir?Uyumuyor uyumuyor
Evet kaynar su. Kaynar suyun buhariyla hemen odaya dagiliveriyor koku. Ben griptim valla benim burnumu bile acti. Ama cok keskin bir yag. Az damlat. Ben ilk denemede fazla damlatmisim. Gozlerimiz yanmistiSıcak su kaynar mı olacak nasıl olacak vallahş ben de bezdim burun tıkanıklığından. Aspiratör kullanmak istemiyorum çok ta önerilen birşey değil mukozaya zarar veriyor bir süre sonrasürekli okyanus suyu sıkıyorum, okaliptüs işi çözerek çok mutlu olurum valla hemen deniyecem
Huylular ya bizle alakasi yok bence. Benimki bazen sessizce odaya girdigimde ceya odadan cikarmen parkeden geleb çıt sesine uyaniyor.Kızım uyurken çok irkiliyor sıçrıyor falan havlu kağıdı kopartırken çıkarttığım sesten bile korkuyor önceden bu kadar korkmuyordu herşeyden yanlış bişeylermi yapıyorum acaba
Uyusun da tek amuda kalkalimAyakta sallamaya alistirmicam diyodum ama ne mümkün çiy çiy agliyor arkadaş insanı çaresiz bırakıyorlar resmen
Oy masallah kuzuya. Benim oglan gibi pek kızgın bakıyor. Savlari tras edecek kadar cok muydu ya bizimkinin hepsi dokuldu nerdeyse.Tıraş olduk biz pek sıcaktı havalarEki Görüntüle 2157875
Tum urunlerde mi?Kizlar mothercare de indirim var .yuzde 50 yuzde 30 olarak ...
Bizimki de kendini kundaktan kurtaracak diye uyuyamıyor :/ ustunu bile ortturmuyir bu yasta. Aciveriyor hemen.Benimki de hep irkiliyor canim. Hatta kendini uyandiriyor hic ses yokken bile kendi kendine irkilerek.. Bu yuzden bazi geceler kundak yapıyoruz daha uzun uyusun diye:)
Bende oyleyim hic sevmem konusmayi. Bu çocukları nasil dillendireceksek bakalımsaol canm zar zor uyuttuk. 2 gundur yegenlerim kizin etrafindan ayrilmiyor bi hastalik mi bulastirdilar yada kisa kol giydiriyorum die hastalandimi acaba die korktum aslinda. hastalik olmasin da buyume atagi huysuzluguna0 raziyim.
ben sessiz bir tipim gerekmedikce pek konusmam. esim bile bazen soyler, ama dedigin gibi anlatmaya alismam lazim. bu kiz benim herseyimi degistirecek anlasilan
Günaydın canım evet bende gunduzleri oyle emziriyorum gercekten gazi cok rahat cikiyor.Günaydın hanımlar ben oğlumu artık uzanarak emziriyorum gece hariç bu şekilde emerken bacakları serbest kaldığından istediği kadar çalıştırıyor ve çok güzel gaz çıkartıyor gaz sıkıntısı yaşayan anneler fikir olsun diye yazayım dedim biz bu şekilde baya rahatladık
Oyy oy yaparlar arada oyleOğlumun ıkınmasına yardım ediyordum.Kakayı öyle bir fışkırttı ki halı ve üzerimdeki kıyafetler gitti ama o çok mutlu
Sağ diyeceğim ama o zamanda süt habire artıyor göğsünün acıması da cabası bazen benimde oluyor birkaç gün sıkıntısını yaşıyorumBu ara yeyip ictiklerimden mi yoksa oglum eskisi kadar sık emmiyor ondan mi bilmem göğüslerimde aşırı süt biriyor. Tas gibi oluyor bir saatte.o kDar dolunca cocuk da rahat emip boşaltaniyor. Kisir döngüde gibiyiz
nerde yasiyorsun cnm ? ben mersindeyim burasi baya sicak, ben atlet, kisa kollu zibin ve uzun patikli alt giydiriyorum gunduz. aksam da ustune kisa kolluyu cikartip uzun kollu zibin giydiriyorum. acaba kalin mi giydiriyorum ben deSağolun kızlar cevaplar için bi an ben çok kaba sabamı tutuyorum çocuğu diye korkmuştum
Ben şimdi gündüzleri üstte kısa kollu altta sadece bezle durduruyo gece tekrar zıbın takımını giydirip battaniye örtüyorum gecedemi giydirmesem acaba sizler nasıl yapıyorsunuz, ay tecrübesizlik çok zormuş çocuk kobaya döndü
Canım nasıl giydireceğin yaşadığın yerede bağlı ben gündüz çıtçıtlı badi altına çorap ve ayaklı alt giydiriyorum terlemiyor yatarkende ince uzun kollu giudiriyorm sabaha karşı hala serin oluyorSağolun kızlar cevaplar için bi an ben çok kaba sabamı tutuyorum çocuğu diye korkmuştum
Ben şimdi gündüzleri üstte kısa kollu altta sadece bezle durduruyo gece tekrar zıbın takımını giydirip battaniye örtüyorum gecedemi giydirmesem acaba sizler nasıl yapıyorsunuz, ay tecrübesizlik çok zormuş çocuk kobaya döndü
Canım nasıl giydireceğin yaşadığın yerede bağlı ben gündüz çıtçıtlı badi altına çorap ve ayaklı alt giydiriyorum terlemiyor yatarkende ince uzun kollu giudiriyorm sabaha karşı hala serin oluyor
Çok uzundu arkalar cnm emerken ense sıcaklıyor kizariyordu enseyi rahatlatalim dedik. İnce telli olmasa baya çok aslındaHuylular ya bizle alakasi yok bence. Benimki bazen sessizce odaya girdigimde ceya odadan cikarmen parkeden geleb çıt sesine uyaniyor.
Uyusun da tek amuda kalkalim
Oy masallah kuzuya. Benim oglan gibi pek kızgın bakıyor. Savlari tras edecek kadar cok muydu ya bizimkinin hepsi dokuldu nerdeyse.
Tum urunlerde mi?
Bizimki de kendini kundaktan kurtaracak diye uyuyamıyor :/ ustunu bile ortturmuyir bu yasta. Aciveriyor hemen.
Bende oyleyim hic sevmem konusmayi. Bu çocukları nasil dillendireceksek bakalım
Günaydın canım evet bende gunduzleri oyle emziriyorum gercekten gazi cok rahat cikiyor.
Oyy oy yaparlar arada oyle
bizede önerdi doktor.dediğin gibi sap kullanıyoruz arada.ben aynıdır diye almadım.sen kullanıyormusun[/QUOTE kullaniyorum carsmabadan beri. Doktor 1 haftaya etki eder dedi. Anne sütündeki laktozu alıyormuş. Günde 6 kez emzirmelerden önce 6 damla verip oyle emziriyorum
Canım evin içi ısısını koruyor olabilir benim yatak odamda dışarının derinliği hissediliyor üstüme hiçbirşey örtmezken sabaha doğru üşüyüp pike alıyorumEvet sabaha karşı hala serin oluyor ama o derece 27 de sabit bende onu anlamıyorum
Arasira rahatlatsin diye biraz sagiyorum ama dedigin gibi o da daha cok cogaltiyorSağ diyeceğim ama o zamanda süt habire artıyor göğsünün acıması da cabası bazen benimde oluyor birkaç gün sıkıntısını yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?