- Konu Sahibi kardelen384
-
- #61.761
Kiraz 5-6 adet yedim bişey olmadıda karpuza cesaret edemedim
Tahin, bulgur ve soğan cnm.Elinde şöyle şakır şakır süt getiren bir yöntem olan var mı? Kızım memeden giderek uzaklaşıyor. Ne olur yardım
Yiyorum valla akşamüstü gazı oluyo onuda uykuda atlatiyoruz, 4 gibi uyutmaya çalışıyorum ancak 5 de uyuyor. Elimi karnına koyuyorum kivranmaya başlayınca on dk sonra yapıyo rahatliyo yavrum.Kızlar bebeği gazlı olanlar..
Meyve yiyormusunuz? Aklım çıkıyor gaz olur diye yiyemiyorum ev karpuz kiraz şeftali erik vişne dolu bahçe salatalığı ben sadece bakıyorum
Ben karpuz yiyorum gaz yapmıyor şaşırdım bak şimdi.. onu da mı yemeyeyimBen gecenlerde baya bi karpuz yediydim ya gaz mi yapti ki hic dikkat etmedim ilk defa duyuyorum
Bulgur ve soğan anamızı ağlatıyor bizimTahin, bulgur ve soğan cnm.
İkisinde de bacaklarını yukarı çekiyor bizimki, şöyle karnına pıt pıt vur parmağınla şiş ve tok bir ses geliyorsa gazdır, serçe parmağının köşesini temizle ağzına ver emiyorsa açtır.. yani bizimkini öyle anlıyorum benKizlar bebek aglayip dururken aç mı yoksa gazı mı var nasil ayirt ediyoruz bunu ya :s
Benim de kanama durup durup başlıyor.. 58 gün oldu, yenge 72 gün kanamış rekor bende diyor, sanırım onun rekorunu geçeceğimBenim dikisimin etrafı kızarmış kızlar ya bide delik açılmış Office bı geçemedi şu dikis
Arada damla.damla kan geliyor o önemli değilde bundikis canımı sıkıyor yapıştırma yapmasaydida yorgan gibi dikseydi keşkeBenim de kanama durup durup başlıyor.. 58 gün oldu, yenge 72 gün kanamış rekor bende diyor, sanırım onun rekorunu geçeceğim
Elinde şöyle şakır şakır süt getiren bir yöntem olan var mı? Kızım memeden giderek uzaklaşıyor. Ne olur yardım
Kızlar bebeği gazlı olanlar..
Meyve yiyormusunuz? Aklım çıkıyor gaz olur diye yiyemiyorum ev karpuz kiraz şeftali erik vişne dolu bahçe salatalığı ben sadece bakıyorum
az az yiyorum canim ben yoksa kabizdan mahvolurum. 1 seftali, 1 avuc kiraz, 1 salatalik, 3-4 parca karpuz gibi. kuru erik bende cok gaz yapmisti o yuzden taze erige karsi temkinliyim, pek yemiyorum. sen de sira ile dene. cok gaz yapani az yersinKızlar bebeği gazlı olanlar..
Ben her mama verdigimde kafami duvara vurasim geliyor Aslinda aksama kadar cork cork emiyor Ama aksam belli bir saatte artik benden süt gelmiyor ve cocuk acliktan agliyor mama veriyor babasi hemen
Hicbir gun istediğim gibi dinlenemiyorum Eve birileri gelip duruyor sinir oluyorum Gelmeyin kardesim bebek gormeye Durun bi toparlanayim Her misafirde ben dinlenecegim yerde once telasla ordan oraya kosuyorum sonra onlarla otur vs.. Yanimda annem olmasina ragmen boyle.. Bugun de ayniydi
Acaba diyorum annemin evine mi gecsem Oraya da gelen olur ama kendi evim olmadigi icin daha umursamaz mi olurum
Ay kizimi alip 40ı cikana kadar kacasim var yani..
Canım aslında ben mama vermiyordum sütüm yetiyordu ki tek meme bile yetiyordu. Eşimin köyüne gittik nazarmı oldu noldu anlamadım birsen süt kesildi hemen eşimi aradım eve geldik zor bela geldi sütüm ama çok azaldı. Birde benim oğlan az sütü çekmiyor boş boş çekeyimhuyu yok belki çekse çoğalacak ama hemen bırakıp ağlıyorSu mamadan uzak durmak lazım ama bir sekilde bulaşıyor anneler Afrika'daki annelerin sütü nasıl yetiyor her annenin sütü bebeğine göre cnm bu olumsuz düşünce anneleria sütünü etkileyen aslında.
Bende kısıtlamaya gitmiyorum karpuz kiraz şeftali kayısı erik yedim şimdiye kadar walla senin çay bize iyi geliyor çok şükür allah razı olsun senden akşam söylemesi ayıp nohut pişirmiştim üstünede karpuz yedim gece sorun olmadı yatmadan çaydan demleyip içtim gazı oluyor ama kendisi çıkarıyor pırt pırtYiyorum valla akşamüstü gazı oluyo onuda uykuda atlatiyoruz, 4 gibi uyutmaya çalışıyorum ancak 5 de uyuyor. Elimi karnına koyuyorum kivranmaya başlayınca on dk sonra yapıyo rahatliyo yavrum.
Canım foto yükleyemedimde bizimki avent smothie galiba böyle yazılıyor p emziktenBayram dolayısıyla giremedim kızlar hemen de 25 sayfa yazışmışsınız
Benim cimcime sanki bi düzen oturtmaya başladı 44 günlük oluyoruz...emme gaz çıkarma uyuma vs böyle gidiyor...ben kolsuz atlet çorap ve alt üst takım giydiriyorum artık şapka eldiven yok...sorun şu ki bu yaramaz kız ellerini yumruk yapıp emiyor bazen de baş parmağını emiyor ve bu benim asla istemediğim bir şey çünkü parmak hep yanı başında ne zaman isterse emebilir ama emzik olsa onu bir gün yok ederiz mecbur alışır yokluğuna. Nuk damaklı emzik var asla emmiyor öğürerek çıkarıyor diliyle ittiriyor...en çok sevilen emziklerinizin fotosunu koyar mısınız bu işi çözmem lazım
Ay ne guzel daha bir dilim bile yemedimBen gecenlerde baya bi karpuz yediydim ya gaz mi yapti ki hic dikkat etmedim ilk defa duyuyorum
O kadarla atlatsam bende yerim inan bizim saatlerce bazen sabaha kadar yapmaya çalışıyorYiyorum valla akşamüstü gazı oluyo onuda uykuda atlatiyoruz, 4 gibi uyutmaya çalışıyorum ancak 5 de uyuyor. Elimi karnına koyuyorum kivranmaya başlayınca on dk sonra yapıyo rahatliyo yavrum.
Şu karışım çayındanmı içiyorsun sende?Canım yiyorum sadece çok soğuk yemiyorum. Yesem de gaz var yemesem de. Mesela kiraz çıkardım suda bekletiyorum soğuğu gitsin. Bu arada çay da yaptım Kızımın sancısı var şimdi ağlıyor kucagimda biraz rahatlayınca çayımı içerim. Sonra yine sancısı gelir evde tur atarken ağzına kiraz da atarım. Akşam üstü de karpuz yedim. Ama dediğim gibi günde en az 3 kere gaz çayından içiyorum. Kızıma da bi kaç damla veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?